03 prosince, 2015

KRTINEC č.51

215 komentářů:

  1. „Články na serverech The Daily Caller, Foreign Policy a dalších zmiňují obavy z Babišovy komunistické minulosti a tvrdí, že existuje spojení mezi ním a vybranými policisty a státními zástupci, čehož využívá při útocích na své politické nepřátele a obchodní rivaly. Konečnou záhadou pro Čechy je spekulace místních médií o spojení s americkým velvyslanectvím. Komentátoři spekulují o tom, že má podporu amerického velvyslanectví. Na výročním sjezdu hnutí ANO se fotil s velvyslancem. Babiš také mluvil o návštěvě velvyslance ve svém venkovním sídle Čapí hnízdo," říká novinář v textu s tím, že mu zřejmě velvyslanec také pomáhal zajistit cestu a některé schůzky ve Spojených státech.

    „Zdroje ze zahraniční služby ve Washingtonu mi řekly, že není možné, aby ambasáda tak otevřeně vyjadřovala podporu politické osobnosti, a že si česká veřejnost špatně vykládá dané skutečnosti. Jsou prý obětí propagandy. Integrita americké diplomatické služby je dobře známá – ambasády se opatrně vyhýbají jakékoliv podpoře domácích politických aktivit. Možná je tu důvod, proč mnoho z mých otázek zaslaných na ministerstvo, Agrofert, VEMEX i ANO zůstalo bez odpovědi. Možná je v tom obrázku víc, než se na první pohled zdá," myslí si novinář.

    „Existuje staré české pořekadlo, že pod svícnem je vždy největší tma. Je Putin ten, kdo sedí pod svíčkou, a používá své přátele nám přímo pod nosem, aby podkopal naši nejdůležitější alianci? Jaké budou důsledky pro NATO, když bude čelit eskalující hrozbě, a to zejména v případě, kdy by ruský vliv na státní zástupce a policii v České republice mohl narušit transatlantickou průmyslovou obrannou základnu? To je natolik alarmující, že to vyžaduje další novinářské pátrání, aby se problému dostalo pozornosti veřejnosti i vlády Spojených států. Je čas posunou svíčku a lépe se podívat na to, co se děje přímo před námi," dodává server.

    OdpovědětVymazat
  2. "Jaké budou důsledky pro NATO, když bude čelit eskalující hrozbě, a to zejména v případě, kdy by ruský vliv na státní zástupce a policii v České republice mohl narušit transatlantickou průmyslovou obrannou základnu?"

    Tak Šapitó nedostatečně brání Bémen end Méren - průmyslovou obrannou základnu USA !

    A skrytě - prostřednictvím ruského agenta Babiše, který se neštítí ani obchodů s Ruskem, likviduje hodné proamerické gangstery v česku prostřednictvím podřízených státních zástupců, místo aby je pomáhal a chránil ...

    A není schopen rozlišit zlé proputinovské gangstery a nasměrovat české státní zástupce, podřízené americkému velvyslanectví, selektivně výhradně na jejich stíhání.

    Chudák šapitó. Nezvládá všechno....
    Kdyby měl v rukou justici a každou policejní stanici, v rukavičkách by chodil po kraji...
    Caldera,Noné ? Buenos dias!

    OdpovědětVymazat
  3. Zdroj:
    http://moneymag.cz/aktuality/5385-americky-server-pise-o-babisovi-neni-to-hezke-cteni

    OdpovědětVymazat
  4. ERIC CLAPTON - RIVER OF TEARS

    https://www.youtube.com/watch?v=YgSPZvDQy1o

    OdpovědětVymazat
  5. pátá právě teď odbila ;o)
    zdravím na prosincové jedničce, jedu pracovat, tak vás budu sledovat odtud

    OdpovědětVymazat
  6. Maxime
    "Tak v Kalifornii řádili a zastřelili 14 lidí pakistánci.....
    info z US zdrojů ( aneb poznejte evropskou mediální cenzuru): Útočil Syed Farook a žena Tashfeen Malik. Oba z Pákistánu. Skutečně si myslíte, že se jedná o běžnou US střelbu z legálně držených zbraní? "

    A oni pořád váhají nad tím, jestli to byl teroristický čin, neskutečné. Oni už nedokážou odlišit, co je terorismus a co běžná kriminalita, terorismus se u nich stává běžnou kriminalitou. Zvláštní na tom je, že si teroristi vybrali vánoční besídku, ikdyž zas tak zvlkáštní to asi není, když byli nejspíše islámisti.

    OdpovědětVymazat
  7. anonymní anonym

    jestli tohle píšou v takových listech o babišovi, tak mu dělají dobrou reklamu.

    OdpovědětVymazat
  8. Maxime
    " zveřejnila video s mrazivou předpovědí a náhle byl její účet na Facebooku zablokován. Otevřela zakázané téma?

    Z televize známá kartářka Anie natočila a zveřejnila na svém facebookovém profilu následující video. To však bylo 15.11.2015 smazáno a následně byl její účet na sociální síti zablokován. Může za to její předpověď?

    Ráda se dívám na Vědmy radí na Relaxu, nebo Rebelu. Ta Anie je silně sebevědomá a sugestivní, tak možná proto. Její předpověď je pesimistická a klidně se z událostí, které se už staly dá taková udělat. Už dříve jsem se vás tu ptala, jestli to někdo zkoušel s něma, mi se nechce vyhazovat peníze.
    Ta Anie dělala předpovědi lidem jen podle jejich hlasu a podle jejich věku, ovšem nebylo slyšet zpětné vazby, jestli byly její předpovědi pravdivé, nebo ne.
    Jiná věštkyně mě zaujala, jak nabádala aby lidé nenosili na krku křížek, jiná zas říkala, že je dobře, že je svoboda a můžeme říkat, co chceme a poslouchat co chceme.
    Je to s tím pořadem docela zajímavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. paní violko ... já umím předpovídat budoucnost z fota pravé nohy , např. panu vasjovi předpovídám , že se stane prezidentem v dominikánské republice ... akorát nevím jestli to bude v tomto nebo až příštím životě , na to bych potřeboval fotku jeho levé nohy ...

      Vymazat
    2. xeroxi -
      co předpovídáte z této pravé nohy? http://rungo.idnes.cz/hallux-valgus-0dy-/behani.aspx?c=A151024_212224_behani_hono

      Vymazat
    3. Já to vidím na šestý prst.

      Vymazat
    4. ládíku ... tohle je na první pohled mimořádně ošklivá noha , zřejmě nějakého demokrata ... jen tak z první mohu říci že nesežene v krámu boty a že se stane předsedou strany , soudím tak podle té boule a protilehlém kotníkovém otoku ...

      Vymazat
    5. Není to posvátná noha? Podle známého textu:

      stůj noho posvátná,
      místa jsou kamkoliv kráčíš...

      Vymazat
    6. už to mám, to psal Kollár ... a pak tam byly Tatry... Slávy dcera, bingo!

      Vymazat
    7. A já myslela, že to napsal Marek Eben :)

      http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/eben-marek/slavy-dcera-208339

      No jo, to by to nebylo v Cestě do hlubin študákovy duše (nepletu se? na filmy jsem analfabet)

      Vymazat
  9. JAHO
    "Pravoslavie praveze stiha, tak ako papezi pred nim, za posledne obdobie. "
    No ale nestíhá právě to ruské, nestíhá rozebrat ten výrok ruské pravoslaví a možná ani nebude ochotný.

    OdpovědětVymazat
  10. Na Zvědavci mají také diskuze, ale v pravidlech mají napsáno:

    "Registrování čtenáři mohou každý měsíc vložit deset příspěvků bez cenzury. Každý další jejich příspěvek bude procházet moderováním. Čím více příspěvků jste tento měsíc vložili, tím přísněji bude každý váš další příspěvek posuzován a častěji odmítnut. Opatření má za účel omezit tlachavost některých diskutérů."

    Už jsem si toho všimla i tu, že pár příspěvdů můžu napsat bez ověřování obrázky, ale když jich napíšu více, tak už musím vědět, na kterém obrázku je tráva, nebo palmy, nebo hory, nebo vafle a tak podobně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vafle sem tady viděl poprvé.

      Vymazat
    2. Jak to máte Ládíku!!! ošetřené, že nemusíte.

      Vymazat
    3. přihlásil jsem se přes google, nějaká sledovačka mě nebere...

      Vymazat
  11. Dnešným dňom po stredajšom slovenskom rozhodnutí predloží žalobu európskemu súdu aj Maďarsko,” povedal Orbán v úvodnom prejave na XIV. plenárnom zasadnutí Stálej maďarskej konferencie (MÁÉRT).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jezuito ... nebyl jste teď někdy na technický ?

      ,, Řidič ztloukl šéfa STK, odmítl mu na počkání prohlédnout auto ,,
      http://goo.gl/lmXorF

      Vymazat
  12. Zkusila jsem tam napsat, ale asi ho neschválili, reagovala jsem na článek o Starém zákonu, že je důležitý Nový zákon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak asi to bude tím, že jsem se nezaregistrovala. Dnes je už svobodné forum jen na Zdenkovib asi.

      Vymazat
  13. Vřele doporučuji
    https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/12/02/partie-par-excelance/

    Bloger "Vidlák" je cynik non plus ultra.
    Jakkoli si vážím Vlka i Vidláka (který s Vlkem nesouhlasí), nekryje se můj názor ani s jedním z nich.

    Putinožka je sice vyčůraný cynik, nicméně žebyažtak vodil i kolegy Cíáky na vařené nudli ? ?
    Tož - co tomu říkáte ?

    https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/12/02/partie-par-excelance/


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukla jsem na Vlka a našla Jáchyma
      https://vlkovobloguje.wordpress.com/2014/11/08/jachymovy-bylinky-2-uvod-k-bylinam/

      Diskuze k tomu článku je? Jási myslím, že od Ruska to záměrná provokace nebyla, ale Turkům ruply nervy a to je na takové situaci špatné, že někomu můžou rupnout nery.

      Vymazat
    2. No, cynik ako cynik. Popisuje rovnake fakty ako hocikto iny, ale z ineho pohladu. Odhlasovala OSN de facto to, co Vidlak pise? Ze si v Syrii moze zabombardovat kto chce a kedy chce? ANO. Je nejake spolocne velenie tejto akcie, nejaky spolocny ramec? NIE.

      Mna skor na celej veci zaujima jedna vec. PRECO sa Rusko zamiesalo v Syrii az teraz. Ved vojensku zmluvu s Asadom malo, spionazne druzice museli jasne ukazovat, kto tazi z obchodu s IS, atd. Preco to tri roky ignorovalo a zrazu taky nasup. Myslim, ze preto, ze ustalo situaciu okolo Krymu a vychodnej Ukrajiny. Ked poviem ustalo, to znamena, ze zapad na vsetko kyvol a teraz uz bude iba sem-tam pindat, aby sa nepovedalo. Dalsie uzemie stabilnej nestability (kde moze Rusko kedykolvek zasiahnut, lebo su tam jeho jednotky a jeho vplyv) je zaistene (vychodna Ukrajina), tak podme vytvorit dalsie. Okolo hranice Turecka a Syrie. A zavcasu aby sme tam boli, kym to neobsadi niekto iny. Raz sa predsa vojna v Syrii skonci, Daes bude odstaveny a je dolezite, kto bude mat v danom momente ake karty v rukach.

      Vymazat
    3. Jaha -
      Rusové poskytli Assadovi Jachonty, kvůli kterým muselo na začátku syrského jara odplout americké loďstvo od břehů Syrie (namají proti nim obranu). Teď hrozilo, že Assad padne a s ním Jachonty do rukou amíků.

      Vymazat
    4. JAHO
      "Mna skor na celej veci zaujima jedna vec. PRECO sa Rusko zamiesalo v Syrii az teraz. "
      Protože se nemůže říci, že rozval Sýrie způsobilo Rusko. Od začátku se distancovalo, protože bylo jasné, že to bude velice složité. I ti Britové, co se teď rozhodli Sýrii bombardovat uznali, že větší rozval, než už tam je, jim nemůže nikdo přišít, tak jako v Iráku.
      Celé je to hrozně smutné, prostě se někdo rozhodl (USA), že zničí tuto zem, tak ji zničil samozřejmě za přispění tamních nevzdělaných a možná trochu hladových lidí. Ale zas tak hladoví nemohli být, když se o nich říká, že platí převaděče. Prostě byli jaksi nedočkaví a nespokojení. Asad ovšem viděl, jak dopadlo arabské jaro v Egyptě a Lyabii a tomu se chtěl vyhnout, ty ztráty jsou ovšem příšerné. Kdo ví jaké by to bylo kdyby se hned vzdal, nejspíše by jej též zlynčovali jako Kaddáfího a stejně by se ta země ocitla v rozvalu, tak jako Egypt a Lybie.

      Vymazat
  14. Violo,
    JÁCHYM NA KOSE NEJSEM JÁ !
    (Kosovský Jáchym kdysi publikoval i na Aktuálně - načkl jsem ho z krádeže nicku - neprávem - on byl kdysi "jáchymem" lřede mnou, což jsem netušil.

    Nakonec ustoupil a já si ponechal svůj nick.
    On se přestěhoval na Kosu.

    To říkám proto, abych mu nedělal ostudu.
    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
  15. Husajn Obama připustil, že úsek 62 mil na syrsko-turecké hranici není zabezpečený (asi proto, aby sa dala bezpečně prodávat ropa islámských vrahů evropským přátelům).

    Lež a podvod jsou kulturní normou v muslimských zemích, bez toho by nebyl muslim muslimem. Tím ale Evropu moc neobohatí, protože politici a novináři se pomuslimili téměř všichni.

    OdpovědětVymazat
  16. Člověk tady dře a v Leukerbadu se rochní ... http://cz.webcams.travel/webcam/fullscreen/1136218676-Weather-Burgerbad-Leukerbad-Leukerbad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.feratel.com/sk/webove-kamery-pocasie/slovensko/poprad-aquacity.html
      http://www.feratel.com/sk/webove-kamery-pocasie/slovensko/podhajska-wellness-centrum-aquamarin.html
      http://www.feratel.com/sk/webove-kamery-pocasie/slovensko/rajecke-teplice-spa-aphrodite.html

      atd. :-))).

      Vymazat
    2. A este nie tak daleko od Vas:

      http://www.ginoparadise.sk/index.php/16-hlavna-stranka/44-webkamery

      Vymazat
    3. jak se kouří z té vody, hned bych tam na dvě-tři hodinky ponořila své tělo ;o)

      Vymazat
    4. Pan JAHA je reklamní agent v cestovním ruchu?
      A já doteď myslela, že dělá do techniky...

      Vymazat
  17. speciálně pro paní violku ... the best of ezo čeští věštci ...

    - proč mi svědí koule - https://goo.gl/RXk1Yz

    - věštec stanley - https://goo.gl/uu4IUr

    - ale tohle vídejko obzvláště doporučuji , je to o tom jak žvaněj kraviny - https://goo.gl/yxh6W2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pologramotná cikánka jolanda - musíte vytočit sluchátko - https://goo.gl/izbnyg

      ... :-)

      Vymazat
    2. xeroxi, ale to není tak špatný. Kdo zná mluvní styl našich romských spoluobčanů, není překvapen. Snad jen méně kuřiva by měla madam spotřebovat, a i hlásek by se pročistil...
      Nevíte, kolik lidí jí už zavolalo? :)

      Vymazat
    3. marií a violek je spousty , takže dost ...

      Vymazat
    4. Povídali, že mu hráli. Psali v Blesku, že se k té kartářce objednávají samí chlapi, hlavně ti sebevědomější, a že je chudák paní nestačí utěšovat... Tak už se nestyďte, stanou se horší věci.

      Vymazat
    5. xeroxi děkuji :-) Pan Stanley tehdy měl ještě všechny prsty, nedověděla jsem se , co se mu stalo a jestli mu to někdo věštil, aby si dal pozor.

      Vymazat
  18. Střelec z kalifornského San Bernardina Syed Rizwan Farook, který spolu s Tashfeen Malikovou zastřelil ve středu v 14 lidí, byl letos nějaký čas v Saúdské Arábii. Přivezl si odtud manželku. S odkazem na prohlášení jeho kolegy Patricka Baccariho o tom informovala agentura AP.

    naše spřátelená SA že by nakazila chytrého chlapce islamismem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. důchodce z Uherského Brodu jen osm

      Vymazat
    2. Z diskuse na Iděsu:

      Michal Kohout 65914

      Tohle je nejhorší. I člověk, který by se zdál součástí západní kultury, lišící se pouze vírou v Islám, se může takhle snadno zfanatizovat. A to se tu bavíme o vzdělaném člověku s dobrou prací. Co asi dokáže návštěva té "správně" mešity pro lidi méně vzdělané, kteří jsou zároveň bez práce a za svojí situaci viní "křižáky", kteří ubližují muslimům?

      +29/0

      Josef Vltavsky 35513
      Ten pan sel na predvanocni besidku a kdyz zjistil, ze neni islamska tak ho to rozhodilo...

      +29/0

      Stanislav Kulhánek 87484
      umírněný běžný soused..takových tady budeme brzy potkávat...

      +28/0

      Tomáš Hopp 32978 Facebook
      Nevíte kolik se letos odpálilo nebo něco vystřílelo křesťanských fanatiků? Já jen, že islám je prý úplně stejný a v poho jako křesťanství a netřeba se ho bát.

      +33/−1

      Vymazat



    3. Anonymní03 prosince, 2015 21:07

      důchodce z Uherského Brodu jen osm
      Žabař. Jeden po něm vyjel židlí a tři utekli.

      Vymazat
    4. uf ,to jsem si oddechl,takže to vlastně dobře dopadlo
      uf

      Vymazat
  19. Oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová komentovala prohlášení britského ministra zahraničních věcí Philipa Hammonda o tom, že v zájmu vyřešení syrského konfliktu je nezbytné, aby Vladimir Putin „zatelefonoval panu Asadovi“ a řekl mu, že „hra skončila“.
    Zacharovová o prohlášení ministerstva zahraničí USA o Su-24: Na ta slova nikdy nezapomeňte
    „Takže si to rozebereme. Když všechno bude tak, jak se nás snaží přesvědčit naši britští kolegové, a po Asadově odchodu všechno tohle šílenství skončí, kam se v takovém případě ztratí ISIL? Nebo i jim někdo zatelefonuje a řekne jim, že hra skončila? A teď pozor, otázka: Kdo tedy vlastně zavolá ISIL?", napsala Zacharovová na své facebookové stránce.

    OdpovědětVymazat
  20. Od odkazu paní Anny na Kamarády jsem se dostala k Naty Hrychové. Hallelujah zpíval snad kde kdo, tohle asi i šlo českým internetem:
    https://www.youtube.com/watch?v=-b3RqR5DWeo
    A ještě Jazzová koleda, když k nám Ježíšek přijde už za tři týdny:
    https://www.youtube.com/watch?v=8P3mZuUVELE

    Paní Marie se na konci 50. krtince hluboce mýlí, že toho stihnu mnoho. Občas něco, co není neodkladné, klidně odložím na jindy, výjimečně i na nikdy.

    TO: Viola
    Přicházím o mnoho, když jsem žádné Vědmy neviděla? No, já si pravda vystačím sama. Však víte - co se má stát, to se stane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovolím si odporovat, paní Babo Jago :)
      Mám o Vás trochu jiný obrázek. A odkládání odkladného je občas velice zdravé!
      Díky za ukázky, jdu na ně.

      Vymazat
    2. Pro mě Cohenův originál Hallelujah překonala jen tato verze - pro mě citovka

      https://www.youtube.com/watch?v=v4tYJdDj3_8

      K odkládání práce - jak známo, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, ale na pozítří a získáš dva dny volna.

      Vymazat
    3. Tak ještě jednou
      Pro mě Cohenův originál Hallelujah překonala jen tato verze - pro mě citovka

      https://www.youtube.com/watch?v=v4tYJdDj3_8

      K odkládání práce - jak známo, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, ale na pozítří a získáš dva dny volna.

      Vymazat
  21. Taky by nám aga někdy mohla přijít popovídat o svých cestách po Řecku - zdá se, že je tam jako doma (pod Duong a Alpami).

    OdpovědětVymazat
  22. Hlavně o těch slepých cestách mezi olivovými háji.

    OdpovědětVymazat
  23. Pro příjemnější večer
    You raise me up - Fernando Lopez(Trompete)

    https://www.youtube.com/watch?v=lMW9EkIRadQ&spfreload=10

    OdpovědětVymazat
  24. Zase zmizík, tak ještě jednou
    Pro příjemnější večer
    You raise me up - Fernando Lopez(Trompete)

    https://www.youtube.com/watch?v=lMW9EkIRadQ&spfreload=10

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí do mě šťouchnout bidlem...

      Vymazat
    2. Díky, nechci Vám přidělávat práci, tak si poslední dobou své příspěvky radši kopíruji než zadám Profil, abych v případě zmizení to mohla jednoduše dát znovu. Všimla jsem si, že mi příspěvek zmizí, když musím zadat opakovaně Profil. Příspěvek se sice zobrazí, ale když najedu na krtinec znovu, tak tam už není. Před chvílí mi zase zmizel u odpovědi pod Babou Jagou, ale dala jsem to znovu, tak to nemusíte pouštět.
      Hezký večer :-)

      Loreena McKennitt - All Souls Night

      https://www.youtube.com/watch?v=RooTTuLCfNM

      Vymazat
  25. ... hezký padesátý třetí místo ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každýmu podle zásluh ;o)

      Vymazat
    2. až tak ... ? ( :-))

      Vymazat
    3. Paní liško, snad si pamatuju dobře Vaši oblíbenou
      Procol Harum - A Whiter Shade of Pale

      https://www.youtube.com/watch?v=St6jyEFe5WM

      Vymazat
    4. Anna
      moje jedna z nejvíc nej, mám to ještě spojeno s velkou láskou, to se prostě nedá vymazat...

      Vymazat
    5. Mně se taky líbí. S mojí celoživotní láskou mám ale spojenou úplně jinou písničku. Seznámili jsme se na tancovačce, když hráli Hastrmane tatrmane, to se prostě nedá vymazat :-)
      https://www.youtube.com/watch?v=yJi_dr73-wU

      Vymazat
  26. TANAP bude i v Turecku.
    Ázerbájdžán a Turecko se dnes dohodly na urychlení výstavby plynovodu Transanatolian Natural Gas Pipeline (TANAP), jímž má proudit ázerbájdžánský plyn přes Turecko na hranice Evropské unie.

    OdpovědětVymazat
  27. TANAP v Turecku ?

    Aspoń nějaká kompenzace za mešity na Slovensku !

    Jestlipak si Turci také dovezou přísně chráněného ekologického šumavského kůrovce ? Obohacování halt bude vzájené.
    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
  28. Porošenko:
    Nic nás neodradí od naší touhy vstoupit do Evropy.

    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/porosenko-nic-nas-neodradi-od-nasi-touhy-vstoupit-do-evropy/

    Už chci vidět tu uprchlickou vlnu Ukrajinců, kteří prchají přes Turecko do od Asada osvobozeného Syrského islémského státu, zámořského to území USA.

    Na vlajce hvězd a pruhů přibude půlměsíček.

    Ta Sybila to flákala, nebo si tehdá myslela, že má vlčí mhu. Nebo neměla rómské věštební karty čičo.
    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
  29. Dnes u Jílkové výborný Ovčáček.
    Zajímavé je, že pražská kavárna neřekne, jak si představuje, že by sjednocoval Schwarcemberk když by se omylem stal prezidentem.

    OdpovědětVymazat
  30. Tak zase znovu
    Na dobrou noc
    My Way

    https://www.youtube.com/watch?v=jV_bTBCB2kw&index=11&list=RDlMW9EkIRadQ

    OdpovědětVymazat
  31. Dlouho jsme nešišlali. Tak na dobrou noc jednu Terezku.

    https://www.youtube.com/watch?v=PmB9uEjX4oE

    Nebo dvě.

    https://www.youtube.com/watch?v=ijeVMVVRi_A

    OdpovědětVymazat
  32. Ad:liska

    Aj moja oblubena.

    https://www.youtube.com/watch?v=cPgTjUloUEI

    OdpovědětVymazat
  33. A nieco pre chlapov, ked uz p. gaia nechodi so svojimi koralkami:-).

    https://www.youtube.com/watch?v=HDLLXUaqZxg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonalý chřestýš. Vy se necháváte takhle svádět?

      Vymazat
  34. Tada, chcel som dat iba tento odkaz:

    https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/12/04/pomuzeme/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomůžeme?
      Posted on Prosinec 4, 2015 by vlkp






      24 Votes


      žijeme v šíleném světě! Ombudsmanka a řada dalších řeší, jestli ti, co do naší země vejdou ilegálně jsou správně a dobře zaopatřeni. Člověk v tísni financuje projekty do škol, kde školákům ukazuje ruskou propagandu. Nadace pana Rozoumka spotřebovává 2/3 získaných peněz na platy a honoráře…

      Všichni nás přesvědčují, že pokud nechceme zachraňovat /převážně ekonomické migranty, jsme bezcitné hyeny a xenofobní fašouni.

      A pak člověk narazí na článek o české matce samoživitelce,které zbývá asi už jen pár týdnů života, protože má pokročilé stadium rakoviny a vedle toho pečuje o autistické syna. Kterému je nyní 21. Ale když slavil 18-té narozeniny, tak mu tehdy duo Kalousek -Drábek nadělilo zázračné uzdravení razítkem a v podstatě sebrala veškerou podporu.

      Za ty 2,5 roku, kdy jsem na Ladana dostávala osm set korun místo devíti tisíc, dluh narost

      lmatka autisty/

      Ano, týž Kalousek, který ve svém kandidátském projevu minulou neděli, s drzostí sobě vlastní prohlásil:

      „Chceme-li zůstat lidskou společností, nemůžeme rezignovat na soucit a solidaritu,“

      A myslel tím – migranty….

      Ale zpět k té paní a jejímu synovi – ona umírá.A až jí svíčka dohoří, tak se o toho kluka někdo bude muset postarat. Mezitím je ovšem exekutor vystěhuje z bytu. Protože mají dluhy….

      Ano, tohle je , také, naše současná realita!

      Detaily se dozvíte zde:

      http://www.novinky.cz/domaci/388051-exekutor-vystehoval-umirajici-mamu-se-synem-autistou.html

      Vymazat
  35. Jojo, jsou Vánoce ....

    Když jsme ještě pracovali, dávali jsme s přítelkyní ročně cca čtyřicet tisíc na charitu.
    Když jsme po létech zjistili, kam a jak tyto peníze tečou, začali jsme to vozit a dávat z ruky do ruky přímo těm, kdo to portřebovali....

    TAKOVÝCH PŘÍPADŮ, o kterých píše Vlk - A HORŠÍCH - JSOU DESETITISÍCE !

    Jenže:
    pokud pomáháš Čecháčkovi, jsi komouš a socan.

    Důchodci, invalidé, nemocní prožírají naši budoucnost . Přesněji - budoucnost našich náhradníků.
    Přemluv bábu (ať chcípne u kanálu)

    Nebo snad ne ?


    OdpovědětVymazat
  36. Dobré ráno všem,
    Ella sings "Stormy Weather" with Joe Pass

    https://www.youtube.com/watch?v=teXOPAFMOp0&list=RDDQfjm1m9MEI&index=10

    Radůza: Čutora

    https://www.youtube.com/watch?v=IQZXu_gjXtU

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrá zpráva:
    Evropa vrátila do Pakistánu TŘICET běženců (z více než jednoho miliónu, nemusí pršet, jen když kape...

    Špatná zpráva
    : Pakistán je nepustil z letadla a poslal zpátky...

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Evropa-vratila-Pakistanu-tricet-bezencu-kteri-tu-nemeli-co-delat-Doma-je-nepustili-z-letadla-takze-stejne-zustanou-u-nas-411201

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 30 případů majora dynsbíra.

      Vymazat
    2. Česky !
      30 případů případa Služebného Piva.

      Vymazat
  38. Merkelová se nadechuje. Posiluje i protimigrační AfD

    Rostoucí podpoře se opět těší i samotná kancléřka Angela Merkelová. S její prací je spokojeno 54 procent respondentů, což je o pět procentních bodů více než v listopadu, a kancléřka je tak na třetí příčce v žebříčku nejoblíbenějších německých politiků.

    z diskuze na Týdnu:
    Boze,boze....V Nemecku ziju a ARD je statni televize.Uprimne,budte v Cechach radi za CT,protoze je sice taky "masazni",ale na nemecka Periodika,vc.televize nema nikdo.To jsou takovy vyplachy..Kazdy den-jak nam uprchlici pomahaji a k tomu dojemne zabery kamery(deti,rodiny),Jak je maji vsichni radi a k tomu,samozrejme par zblblejch duchodkyn,nejakej ten farar a hlavne studentky humanistickych ved.K tomu navic,pani Merkel denne v televizi cpe svym presvedcivym hlasem lidem do hlavy,jak je vsechno v nejlepsim poradku a jak nas ostatni staty zrazuji,lze,jak kdyz tiskne.Ted to zu bude horsi,vsude se rvou imigranti,kradou v kramech,jsou agresivni a jde to na povrch
    z toho duvodu,ze je z tech registracnich lagru zacali poustet ven.A jsou vsude .A chovaji se tak,jako skutecne,tisi,vdecni raketovi inzeniri,kardiochirurgove,ekonomicti planovaci...Vyzkum lze.Kdo umi jen trochu nemecky,juknete se obcas na diskuze pod clanky na Focusu,Welt...

    OdpovědětVymazat
  39. tahle anketa je fakt síla!!!

    Jste ochotni se kvůli boji proti terorismu smířit s myšlenkou, že bude stát kontrolovat vaše telefonické hovory a elektronickou komunikaci, případně že se posílí moc a vliv ozbrojených složek? Tedy že se sníží míra vašich osobních svobod?

    Ano. 23 %
    Ne. 35 %
    Dočasně ano. 42 %

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi připomnělo:
      „Nemohu vás potěšit dobrou zprávou, protože situace je velmi vážná a těžká. Čeká nás velmi těžká doba, něco jako krize ve třicátých letech minulého století, ale horší, a to může dovést k úplnému krachu finančního systému. Potom mohou nastat v ulicích Ameriky obrovské bouře, které vládě odůvodní použití zbraní a zavedení omezujícího politického systému, v němž bude krácena osobní svoboda jednotlivců,“ – řekl Soros v nedávném rozhovoru pro Newsweek.

      Vymazat
  40. Ke včerejší Jazzové koledě od Baby Jagy přidávám
    Beegie Adair Jazz Piano Christmas

    https://www.youtube.com/watch?v=FwASYA1FoxU

    OdpovědětVymazat
  41. Teda, chlapi. Santana, co som dal po polnoci sa vam nepazi, ze ziadne odozvy?:-).

    OdpovědětVymazat
  42. P. S. Alebo este stale slintate pred obrazovkou?:-))).

    OdpovědětVymazat
  43. Nejaky Zbynek reaguje na Leona pod Pavlem Svobodou...
    "Čéče ta Angela ti leží v žaludku. Že ty nesnášíš ženy všeobecně, nejenom ty úspěšné? Nejsi náhodou ortodoxní muslim?"




    Zbynek asi nevi, ze se k Leonovi dostala necenzurovana verze zivotopisu pani kanclerky, kde vzpomina na noc ve Stralsundu stravenou ve spolecnosti ceskeho zvanila, ktery ji ukecal k sexualnim hratkam, ale moc mu to bohuzel neslo...

    OdpovědětVymazat
  44. Zdenkb
    Nakouknul jsem na bývalé Stejskalovo a smuten a zhnusen jsem zase odkráčel do jinam. Zbylí podivní pravdoláskařští blogeři tam opravdu dovádí, podle fota těsně před smrtí vzteklý psychodoktor, majitel tvrze po loupežnících dvojitej PUDr. Bubu Kopecký co dští síru na vše co zavání Zemanem nebo Benešem atd. Vy jste napsal toto a stojí to za copyright:
    Rozdělení teoreticky hezké.

    U sluníčkáře trochu hapruje definice, že "své názory prosazuje výhradně demokratickou cestou". Příkladem budiž šmírování webů, hlášení nevhodných názorů, hejt-frí seznamy, podaná trestní oznámení, a ultimativní cejchování "xenofobů", k nimž pravý sluníčkář řadí každého, kdo se neprojevuje dostatečně vysluněně. Že je v názorové menšině, mu nijak nebrání v ustavičném moralizování údajně "nenávistné" většiny, od níž pak žádá své výpalné, pro svou tkzv. "neziskovou" (hejt-frí) činnost. Že se se svým dobroserstvím nechytá, mu naopak dokládá jeho duchovní vyspělost, a názorovou nadřazenost nad tupým davem (za který automaticky označuje libovolnou většinu).
    Demokratické cesty si já představuji jinak.

    Realisty jste popsal hezky. Smůla je, že samotní běženci ani hlavouni z EU nevycházejí tomuto druhu realismu vstříc. Žádné záchytné (lidsky spravované) tábory, kde by běženci po pravdě řekli, kdo jsou, odkud přišli, co chtějí, a co mohou nabídnout, a podrobili se běžnému azylovému řízení, prostě nefungují. Částečně z neschopnosti EU, částečně z nedostatku vůle běženců, kteří mají pocit, že německý životní standard patří do listiny základních práv, a přechod hranic či falešné syrské pasy jsou jen drobným přestupkem.
    Vaši "realisté" jsou tak zhusta sluníčkáři, co se stydí přiznat...
    ................
    Dobře jste to tomu dobroserovi Šternovi napsal, oni neustále melou své mantry, jen je vždy trochu zaonačí, ale jsou podrazácští jako malí vzteklí psi ze zapadlé vesnice za plotem.
    Hezký den.
    P.S.
    Dík za vaši odvahu, tam na ten ostrov Lampedusa vlézt. Jak známo, na tom ostrově je přespříliš běženců a vše je tam posrané a není problém tam do toho šlápnout.....

    OdpovědětVymazat
  45. Rozhovor s Kubalom

    http://neovlivni.cz/jak-vznikl-rozhovor-za-ktery-vas-nepochvali-s-asadem/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, se to dalo i čekat, že to takhle okomentuje, aby to bylo diplomatické, jakože je docela možné, že Asad je vlastně řezník, jenom to dobře kryje...

      Vymazat
  46. a ještě Ozzy, ten mě taky dostal! Jeho bydlení v "romantickém stylu" je taky jen pro silné žaludky, u něj bych čekala cosi mnohem pragmatičtějšího, ba téměř hororového, že...

    http://media.super.cz/images/gallery/0000000012490778/kTqf8ayjfbBrDRTATe_dXw/566015f24373a955dc730300-167486?size=539
    http://media.super.cz/images/gallery/0000000012490778/vLHNdtr5qBWPmVTSR7hsAA/5660158670759148bac20200-167483?size=539

    OdpovědětVymazat
  47. Pro Ladika a vsechny ostatni obdivovatele leonovych informaci



    Pod Janem Sternem se Leon priznava:

    "Mám svoje paranoidní teorie"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že je leon úplně jiný level, to vás pěkně sejří, což? Bože, bože ;o)

      Vymazat
    2. A hlavne mu zavidim, ze mel tu makrelu. Kdo z nas se muze chlubit tim, ze opil a p..... nemeckou kanclerku?

      Vymazat
    3. liska
      Nechcete se znovu opit a zazpivat si Vasi oblibenou pisen Dominiku(Multinicku)?

      Vymazat
    4. Nejsem obdivovatelem leonových informací (myslím obsahu), ale líbí se mi jeho přehled a pohotovost, styl reagování ... s takovým člověkem bych klidně poseděl u stolu, i když mi není názorově blízký. Klidně se od něj leccos poučím (jako od mnohých zde).

      Vymazat
    5. vždyť to říkám... bože, bože :o)

      Vymazat
  48. Jak je Ozzy vysoký? Ta postel má 130-140cm na délku, já bych v takové musel chrápat napříč.

    OdpovědětVymazat
  49. Maxime -
    od kdy může být základní kapitál u s.r.o. jenom 1000Kč? V roce 2000 to bylo 100 litrů, pak 200 (nevím, od kdy) - a teď jsem lustroval zákazníkovo s.r.o - je tam 1000!!! (založeno 9/2015).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ládiku,
      míhá se mi, že kdysi dávno ta tisícovka opravdu stačila.

      A pokud tehdy člověk stihl SRO založit, pak možná s odkazem na nepřípustnost retroaktivity nemusel limit zdvíhat.
      Ale stoprocentně si jistý nejsem
      JÁCHYM

      Vymazat
  50. Dokonce i Gaia pod Honzakem pochybuje o zdravi pana Leona

    " Nejste od sametu upoután na lůžko někde v ústavu?"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Gaiu bych, při vší úctě, za etalon normality nepoužil.

      (JÁCHYMa ostatně také ne. Holt avatar, ne člověk :-)

      JÁCHYM

      Vymazat
  51. Lidé horší než zvířata?

    "Znáte zvíře, které by druhé dlouhodobě mučilo jen pro své pobavení či nějaké své přesvědčení? Od doby, kdy lidé dokázali vést záznamy o svém způsobu života, jsou tyto záznamy plné mučení a zabíjení. O rafinovaném mučení dokázali napsat obsáhlé knihy,"

    Lidé dokázali zabíjet druhé a celá tisíciletí, bez ohledu na vyspělost civilizací. "Konečně vznik křesťanství bylo reakcí na všudypřítomnou brutalitu. Křesťanským symbolem je na kříži brutálně umučený člověk jako stálá připomínka všudypřítomné nelidskosti.

    Za pár století se samo křesťanství stalo zásadním argumentem k mučení a zabíjení".

    "Není to tak dlouho co humanistická, kulturně, ekonomicky a společensky vyspělá západní civilizace téměř zničila ve dvou válkách sama sebe a skoro celý svět.

    Prostě si to přiznejme. Máme v sobě zakódovanou brutalitu i radost z destrukce. Radost z tvoření a především schopnost pomáhat druhým je nám více vštípena až výchovou a jen a jen jemné předivo okolní společnosti drží naše vnitřní vrozené ,, běsy" na uzdě, nebo je naopak může pustit ze řetězu"

    Poukázal také na experimenty psychologů, které prokázaly, že každý člověk je schopen se chovat nelidsky.

    "Toto připomínám v souvislosti s fundamentalistickým islámem. Ten se snaží vyburcovat vnitřní běsy, posílit je a dát jim nálepku správného chování.

    Podle něho je správné pohrdat nevěřícími, škodit jim a nebrat je jako rovnocenné lidi. Pokud islám sám nezavrhne vše, co v něm vybízí k nenávisti k jinak smýšlejícím lidem, ale i ženám, pak nemá právo být uznáván jako povolené náboženství na našem území," .

    "U sebe doma ať si muslimové dělají, co chtějí, je to jejich věc čemu věří, jak žijí a koho nenávidí.

    My v Evropě jsme už udělali několik zkušeností s filozofiemi, které pustily z uzdy naše ,, běsy" a rozdělovaly lidi na podlidi a nadlidi zprvu podle víry
    - stejně jako dnes islám,
    pak podle rasy (nacismus)
    a nakonec podle majetku (komunismus).

    Všechny tyto filozofie a víry se cítily jediné spravedlivé , ale za sebou nechaly zmar a hromady mrtvých.

    Teď si zaděláváme na další takovou sebedestrukční epizodu. Nechávat si u nás doma rozšířit nenávistnou víru vůči nám samým je neomluvitelná hloupost,"

    OdpovědětVymazat
  52. z mailu...
    https://www.email.cz/download/i/ChNCSGoAMTgbeyhLQb5db834sGoyhoLqRLVUulrh-Qwaj1pvz452SCX4L8KxBLvODBBH2uE/11767227_1613978988843216_1292470334_n.mp4

    OdpovědětVymazat
  53. Mustafá jako Mustafá

    Strávil třináct let za mřížemi v jedné z nejhorších věznic „svobodného“ světa jménem Guantánamo a proč?
    Chyba. Americká armáda i tajné služby si řekly „Mustafá jako Mustafá“ a jednoho Mustafu prostě zavřely na kubánském ostrově, kde se z něj třináct let vyšetřovatelé pokoušeli vytáhnout (jistě v souladu s mezinárodním právem) informace o jeho komplicích a spolubojovnících. Zřejmě neúspěšně, jak jinak, když to byl úplně jiný Mustafá, než kterého hledali.

    Tento případ nejenom ukazuje jistou zvrácenost námi aplikované „spravedlnosti“ na nepřátelské bojovníky, ale zvláště pak na kvalitu informací i metod používaných našimi spojenci v boji proti terorismu.
    Pokud vyslýchajícím trvá třináct let ověřit si jméno a identitu zadrženého, jak dlouho jim asi zabere z něj dostat třeba oblíbenou bravu, film nebo třeba mapu finančních toky teroristické organizace, pro kterou zadržený pracuje, pokud tedy pro ni pracuje a nedělá jednomu z jejich nákupčích třeba zahradníka.

    „Pořádnou smůlu měl 'řadový' jemenský džihádista Mustafá Azíz Šamirí, jehož si kvůli podobnosti jmen Američané spletli s vysoce postavenou spojkou Al-Káidy,” píší Novinky.cz a celkem sarkastickým jazykem tak nezákonné věznění, mučení a omezování svobody nazývají smůlou.

    (Nemluvě o tom, jak vysoko to taková „spojka“ může v teroristické organizaci asi dotáhnout). Jako by se na teroristy (džihádisty), a jsou to v první řadě lidé, nevztahovalo žádné právo.

    Kvalita informací, na jejichž základě spojenci bombardují své cíle a řídí operace v severní Africe (v Libyi, Somálsku, Egyptě, Súdánu, atd.) a na Blízkém východě (v Sýrii, Jemenu, Afghánistánu, Pákistánu, Iráku, Palestině, Libanonu atd.) jsou tristní, nepřesné, neúplné, mnohdy zavádějící a ideologicky znečištěné, stejně jako důkazní materiál (většinou naprosto chybí) proti lidem drženým na Guantánamu je neprokazatelný a špatný.

    Mustafá Azíz Šamirí byl členem Al-Kajdy, dobře, postavme ho před soud a odsuďme podle práva, nenechávejme ho někde pod dohledem vyšetřovatelů, kterým mučení není cizí.

    I když nás možná čeká další překvapení.
    Jelikož v době zatčení bylo Šamirímu 24 let a podle vyšetřovatelů prošel „válkami v Bosně, Jemenu i Afghánistánu, kde se přidal k Tálibům a bojoval proti Američanům“, tak možná zjistíme, že se za danými obvinění neskrývá Mustafá jeden, ale třeba i tři.

    Kritizujeme Daeš (Rusko, Čínu, Saúdskou Arábii, Bašára Asada a další naše „nepřátele“) za to, že se neštítí mučení, vraždění civilistů a odsuzují lidí bez soudů (i za řadu dalších věcí samozřejmě),

    proč se ale chováme stejně, nebo minimálně podobně?

    Proč tedy nejsme, lepší, když neustále tvrdíme, že oni jsou horší?

    OdpovědětVymazat
  54. a ještě jedna "lásková" záležitost

    https://www.youtube.com/watch?v=iqODbP1T3nk

    OdpovědětVymazat
  55. Velmi zajímavý článek o Syrii a uprchlících

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Proti-muslimum-v-Nemecku-ve-vestach-s-napisy-Shariah-Police-razne-zakrocit-Cecho-Syran-nejen-o-nebezpecne-toleranci-zapadnich-zemi-411223

    OdpovědětVymazat
  56. Tiez OK.

    Ja k mnohym "laskovym" musim nevyhnutne pocitat i klasiku z tanecnej a z dalsej tenecnej cinnosti (nejaky cas som to robil sutazne - tusim sa to volalo "Synkopy", ci tak nejako):-)).

    OdpovědětVymazat
  57. Take tango - to muselo byt telo na telo:-).

    OdpovědětVymazat
  58. Posledne dva prispevky boli k pesnicke p. lišky:-).

    OdpovědětVymazat
  59. Pepa Repa "řádí" pod Hesovou. Dobra zabava.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jezuito ... jaký má čas švýcarská garda při výměně pneumatiky u bapamobilu ?

      Vymazat
  60. Z protiproudu
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2104-treti-plan-syrske-valky-vytvoreni-velkeho-izraele-ct-se-do-rozhovoru-s-asadem-vloudila-chybicka-proc-se-isilu-ma-rikat-daes-rusko-narusuje-cile-globalnich-elit-nejen-v-syrii.htm

    Všimli si, že z Asadového projevu zmizely USA a zmínka o Izraeli a obraz s titulkama to dokazuje.
    Jak se ta ČT bojí USA, nic proti USA se nesmí říct, proto mě zablokovali i na A.cz a na celém zločinném Disqusu.

    OdpovědětVymazat
  61. "Český europoslanec Miloslav Ransdorf se od čtvrtka neozval nikomu ze svých kolegů ani v pátek nedorazil do své pražské kanceláře, jak plánoval. Oficiálně zatím není potvrzeno, co se stalo, ale podle dvou na sobě nezávislých zdrojů byl Ransdorf zřejmě zadržen ve Švýcarsku. V jedné z curyšských bank tam měla policie zadržet skupinu lidí, kteří se údajně snažili na falešné doklady získat větší obnos peněz."

    Je to možné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možné je všecko. Ransdorf měl vždy potíže s penězma... že by pinkal? Protože jinak nechápu, kam se poděly...

      Vymazat
  62. už i na Novinkách

    Švýcarská policie zadržela europoslance Ransdorfa v tamní bance
    Ačkoli zatím není jasné, jakého činu se přesně europoslanec Miloslav Ransdorf (KSČM) dopustil, shodou okolností ve stejnou dobu švýcarská policie měla zadržet skupinku lidí, kteří se snažili vybrat na falešné dokumenty větší obnos peněz. O případu jako první informoval týdeník Respekt. Informaci potvrdil i zdroj ČTK.

    OdpovědětVymazat
  63. vánoční atmosféra v evropě , otec jde s dcerou na stromek - hlídej jestli někdo nejde ... :-)

    https://goo.gl/XMq0Wr

    OdpovědětVymazat
  64. Prezident Tse-man? Toho máme rádi, říkají o Česku Číňané
    Ještě před pár lety se s českým velvyslancem v Pekingu nikdo nebavil. Mohl akorát tak chodit na golf, hodiny čínštiny a výstavy.
    Dnes je všechno jinak. Řeknete-li v Číně, že jste z Česka, většina lidí vám odpoví: Ano, váš
    prezident je Tse-man, toho máme rádi!
    http://ihned.cz/c1-64934310-cina-rika-tse-man

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyby byl prezidentem starej vopěnka znali by ho i v africe pod názvem - tse tse ...

      Vymazat
  65. Mám nařezáno dřevo na zimu, zítra to uložím.. a může sněžit.

    OdpovědětVymazat
  66. Generálmajor Bezpečnostní služby Ukrajiny (SBU) Alexander Treťjakov vyjádřil svoji ochotu spolupracovat s orgány Doněcké lidové republiku (DLR). Uvedla to tisková služba ministerstva státní bezpečnosti DLR.
    „Na stranu Doněcké lidové republiky přešel general Bezpečnostní služby Alexander Treťjakov. Je připraven spolupracovat s orgány republiky," cituje Doněcká tisková agentura zástupce ministerstva.
    Podle něj Treťjak vyzval lid Ukrajiny, aby změnil režim, který se chopil moci v zemi po převratu z roku 2014 prostřednictvím zásahu zahraničních sil a aktivního zapojení politických extremistů.

    OdpovědětVymazat
  67. Kdo z krtků dnes ve 23:30 startuje na Pražské stovce? Běží se 130km s převýšením 5500m, to je o 40km více, než B7.

    OdpovědětVymazat
  68. Turecký lékař Bilgin Chifchi se objeví u soudu, za to, že srovnal prezidenta Recepa Tayyipa Erdoğana s Glumem, postavou z Tolkienova fantazy románu Pána prstenů, píše Deutsche Türkische Nachrichten. Obrázky hlavy státu a hubená, bledé, a vyvalenýma očima stvořením Chifchi zveřejnil na svém Twitteru. Ona oba jsou zastoupeni ve stejných pozicích: při stravování, překvapené a ohromení. Po zveřejnění snímků na internetu byl lékař propuštěn z práce a vzat do vazby, informuje publikace.

    http://www.prvnizpravy.cz/repository/srovnani_s_glumem.jpg


    OdpovědětVymazat
  69. Amíci už vyšetřili, že paní Malíková z pakoše sympatizovala s islámským státem. Je škoda, že to přiznali. Mohli to zase být vyšinutí jedinci.

    OdpovědětVymazat
  70. Izraelci na žádost amíků testovali opatření proti ruskému systému PVO S-400; před 18 lety koupili Kypřani sysém S-300 (mladší brácha S-400), teď je na Krétě a byl aktivován. No nevím - Izrael je nepotopitelná letadlová loď USA, ale velká část obyvatel jsou Rusové, přišedší po 1990. Izrael je zatím nějak v pozadí syrské krize, ale myslím si, že jen mediálně.

    OdpovědětVymazat
  71. KSČ by se měla za ranzdorfa zaručit.

    OdpovědětVymazat
  72. Porošenko: Ukrajina soustředila vojenská seskupení na hranici s Krymem a Podněstřím

    Ukrajina soustředila vojenské útvary na hranici s Krymem a Podněstřím, prohlásil v projevu k vojákům ukrajinský prezident Petro Porošenko.
    „Zvýšili jsme reálný a nikoli papírový počet ozbrojených sil Ukrajiny, vytvořili jsme vojenská seskupení, jež zajistí obranu všech potenciálně nebezpečných směrů, včetně ze strany Krymu a neuznaného Podněstří", řekl.
    Podle jeho slov, právě takové akce vysvětlují zvýšení početního stavu armády a vlnu mobilizace.
    Prezident rovněž referoval o zvýšení vojenského rozpočtu země, který má v roce 2016 dosáhnout 5% HDP (asi 4 miliardy eur).

    OdpovědětVymazat
  73. Od jedné hodiny doteď na návštěvě v hudebce - vánoční besídka, soutěže a další taškařice. Takže dnes ze mě už nevypadne nic. Stravitelného.
    Jenom že bych těm milým prckům přála o něco lepší svět, než na jakej to v současnosti vypadá.

    OdpovědětVymazat
  74. Eric Clapton - Wonderful Tonight

    https://www.youtube.com/watch?v=vUSzL2leaFM&list=RDkntzQiaFzOQ&index=2

    OdpovědětVymazat
  75. tak ten Ransdorf opravdu není troškař :D)
    Ransdorf zatčen v bance. Ve Švýcarsku chtěl vybrat 350 milionů eur
    Švýcarská policie zadržela europoslance KSČM Miloslava Ransdorfa. Spolu s Ransdorfem byli zadrženi tři Slováci, v případu jde o pokus o finanční podvod.

    Na kauzu upozornil týdeník Respekt. Server dennikn.sk uvedl, že se trojice Slováků ve čtvrtek pokusila vybrat 350 milionů eur (9,45 miliardy korun) z banky, kde je účet na jméno Ransdorf. Slováci jsou prý bílí koně.

    "Policie zadržela čtyři muže, mezi nimi i toho, kterého jste jmenovali. Byli u nás na policii vyslechnuti a předáni státnímu zastupitelství v Curychu. Víc informací k případu nemůžu sdělit," řekl mluvčí curyšské policie Marco Cortesi.

    Podle slovenského serveru do švýcarské banky vešla trojice Slováků spolu s Ransdorfem. Banka však odmítla stamilionovou transakci provést, když na jednom z předložených dokumentů neodpovídalo datum narození. Muži se pak prý začali chovat agresivně a zasáhla policie. Až posléze se začal vyšetřovat původ peněz....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem si myslela, že je chytřejší :-) no uvidíme, co a kdo je všechno za tím...

      Vymazat
  76. Jít si do banky pro deset miliard (pokud je to pravda) je solidní výkon.
    Dneska si namaluju falešnou občanku, a v pondělí jdu taky.

    OdpovědětVymazat
  77. MACCRIMMONS LAMENT (Scottish Traditional)~ FIONA HUNTER

    https://www.youtube.com/watch?v=OTtY64XZAW8&index=11&list=PLFF0040BBFD050EFE

    OdpovědětVymazat
  78. Odkaz zpod Komárka na disvkusu.
    Hodně dobré (pro místní pedagogy zvlášť) ;o) :

    https://www.youtube.com/watch?v=HFwwAnsMQsU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super. Hned to sirim dalej!:-).

      Vymazat
    2. A co hudba, umění... to jsou přece také ty "pocity", zde zesměšněné, obviněné. Společenské vědy a obory jsou snadno zmanipulovatelné a zneužitelné, ale za fanatismus a brutální poideologičtění myšlení nemůžou!
      Tohle stvořil technický inteligent. A s vaničkou vylil i dítě.

      Vymazat
    3. Ale hudba a umění přece do hodiny matematiky nepatří. Nebo už ano?
      ---

      Díky, Zdenkub, za upozornění. Rozeslala jsem kamarádkám kantorkám a mám vyřídit poděkování. Pošli to dál pokračuje :-)

      Vymazat
    4. Jenže v té hodině "matematiky" se řeší převážně problémy sociologie, a vyznívá to tak, že společenské obory za to zmatení smyslu, i v matematice, můžou. To je blbost.

      Vymazat
    5. Podle mě společenské obory za současný ani v satiře naznačený stav nemůžou. To je "práce" lidí. Podle mě v té satiře nebylo naznačeno, že za to můžou společenské obory.
      Na humanitní obory se hlásí stále více studentů, zatímco na některých technických se jich nedostává. Mnozí umělci i "umělci" jsou většinou lépe placení než technici.

      Vymazat
    6. Nechtěl jsem stranit matematice (ostatně, moc mi nešla) ani technice, nebo obecně útočit na "pocity". Prostě mě ten klip zaujal, vzhledem k současným tendencím.
      Zvlášť to učitelské hodnocení a následné 'dorovnávání nerovností'.

      A taky mám obavu, že k podobnému systému ("tvrdíš-li, že 1+1=2, útočíš na náš úhel pohledu, a máme plné právo ti zavřít tu nenávistnou hubu") rychle spějeme. Nic víc. Nikomu neberu právo myslet si (nebo cítit), že 1+1=7, ale troufnu si špitnout - dokud se to smí - že nejspíš nepůjde o úplně správný výsledek. A celkově se mi zdá, že "právo na vlastní úhel pohledu" se nějak rozbujelo. Povinnost jej obhájit nebo aspoň vysvětlit už míň.

      Doufám ale, že mi věříte, že nechci, abychom všichni mysleli a cítili stejně, nebo něco bezhlavě přijímali bez pochyb a bez otázek. Ze zpochybňování samých základů se ale stala divná móda.

      Vymazat
    7. Myslim, ze p.Marie na to pozerala trochu profesionalne deformovane. Ja som v tom videl jednoducho vysmech meltikultihomolobogenderkvotovej politiky dneska. Nic viac, nic menej. Ziadny suvis so ziadnymi takymi, ci onakymi vedami, ci spolocenskymi odbormi. Mozno, ked si to p. Marie pozrie viackrat a odputa sa od pohladu kantora, zabavi ju to tiez:-).

      Vymazat
    8. Když to tedy vezmu přímo z oboru paní Marie: nikdy jsem neuměl zpívat, hrát na hudební nástroje (krom trianglu :o) ) a dodnes jen těžko rozpoznávám notový zápis. Tudíž mi nikdy nepřišlo jako velká křivda, že z hudební výchovy nemám jedničku (ačkoliv jsem ji asi párkrát za snahu a nějaké referáty dostal). Hudbu mám přesto (platonicky) velmi rád, a známky jsem si spravil zas ve výtvarce. Jsme různí, s různými vlohami.

      Doba ovšem spěje tam, že už brzy by se jako učitelka velmi zdráhala dát mi dvojku (nedejbože něco horšího), abych na ni nepřišel s rodiči a právníkem, nebo nějakým "neziskovým" inkluzionistou, který by mě prohlásil za múzicky znevýhodněnou oběť její nesnášenlivosti... protože můj zpěv byl jistě - z nějakého úhlu pohledu (naprosto hluchého úchyla) - krásný a čistý.

      Ten klip si zkrátka dovedu velmi snadno představit i z hodiny hudebky.
      A možná by to byla ještě mnohem mrazivější "sranda".

      Vymazat
    9. Dobrou všem.

      https://www.youtube.com/watch?v=84nWzAN9IqM

      Vymazat
    10. Tak jak to vidím já.
      Jistě že „zavírání huby z nenávisti“ reálně hrozí – není-li už tady.
      Především se tomu, co z klipu čiší jako výstraha, nemůžu pouze smát, na to je to už moc reálné. To vám řekne každý kantor, který má v zápisu z každé schůze desetkrát podtržené slůvko inkluze s vykřičníkem. Který už před dvěma-třemi lety musel hlásit počet romských žáků ve své třídě, ale musel to spočítat odhadem, jen podle vnějších znaků dítěte… nesměl se ho ani zeptat, zda je Rom, protože by ho mohl rasově urazit, diskriminovat, pokud by se Romem necítil být.

      Když mi do bytu stropem zatéká, nezačnu jen psát články o sousedských vztazích, ale honem běžím zjistit, kde se co stalo, tedy příčinu průseru, a pak hledám rychle řešení. Proto v klipu netrpělivě čekám, jakou příčinu a jaké řešení tvůrci připojili – jinak by to bylo celé fakt jen k popukání a nic nového. Jediné, co se nabízí, je na konci, kdy dívka jako šílená křičí – jdi se se svými fakty a celou matematikou vycpat, jsou tu přece i pocity! „Pocity jsou důležitější než fakta!“ Ano, šílení fanatici jednak v dalším textu naprosto překrucují významy slov (lidská práva, zabití pro spravedlnost je povoleno, atd.), ale – a to mě nejvíc popudilo – staví „pocity“, tedy city, emoce, prožívání, jako příčinu nebo nositele toho „zabití faktů“. Vždyť je to ale přesně naopak! Kdyby lidi naslouchali skutečným přirozeným lidským citům (které přece v té muzice cítíme všichni stejně!), a ne jejich zmutovaným a vědecky zdůvodněným (co jiného je to, než sociální inženýrství, genre studies, inclusive education, atd.) blábolům, nemusel by klip vůbec vzniknout a neřešili bychom inkluzivní školství. A daleko horší věci, které teprve přijdou.

      V neposlední řadě – nadšeně se bavíte a tleskáte americkému klipu. Kdyby byli tvůrci féroví, především by uvedli, že je to pouze jejich dílo, jejich demokratických způsobů. U nás tohle poameričťování školství, kultury… probíhá už řádku let; k čemu to dojde, to nikdo nepředvídal? On to p. Šteffl přece umí tak pěkně zdůvodnit, jak k nám musíme implantovat ten zámořský pokrok (ovšemže především v zájmu byznysu se vzděláváním)…
      Čemu se tedy vlastně smát?

      Vymazat
    11. Je to přesná charakteristika sluníčkářů.
      V klipu jde hlavně o to, že se z dětí dělají blbánci a ne rozumní tvorové.

      Vymazat
  79. 16666 kroků, pekelné číslo, pekelné úsilí.

    OdpovědětVymazat
  80. https://www.lifesitenews.com/news/us-senate-passes-bill-defunding-planned-parenthood

    OdpovědětVymazat
  81. Kathy Mattea with Dougie MacLean - Ready For The Storm

    https://www.youtube.com/watch?v=Wv4Wpychxh8

    OdpovědětVymazat
  82. http://aktualky.cz/galerie/nejtissi-mistnost-na-celem-svete-nedokaze-vydrzet-zadny-clovek-ani-pul-hodiny/10/

    OdpovědětVymazat
  83. Tak tohlůe dost vysvětluje co se děje za poslůední léta v Turecku a okolí vč. IS a Sýrie. Na portálu
    "světkolemnás" je článek i s obrázkama. Zde je ten článek rozdělený vejpůl, páč je trošku delší:
    Napsal Svět kolem nás dne 4. prosinec 2015.
    Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes oznámilo, že president Putin vydal rozkaz, aby do 14 dnů bylo připraveno pro válečné operace kdekoli na světě obří velitelské a kontrolní letadlo Iljušin 80, určené k použití během jaderné války (jinak známé jako „letoun soudného dne“), poté, co analytikové vojenské rozvědky odhalili „více než šokující“ spiknutí vládních frakcí USA a Turecka na svržení tureckého president Recepa Erdogana a jeho nahrazení „určenou loutkou“ CIA, kterou je Fethullah Gulen, (Pozn.: kontroverzní turecký muslimský kazatel, bývalý imám, spisovatel a miliardář), přičemž jako „pákový mechanismus“ jsou využíváni teroristé Islámského státu.
    Podle této zprávy bylo toto „více než šokující“ spiknutí CIA ke svržení současné vlády Turecka započato v roce 2008 americkým vojensko-výzvědným think-tankovým podnikem American Entreprise Institute (AEI), jehož členy vedení jsou jednotlivci napojení na americkou armádu, jako je bývalý americký vicepresident Richard Cheney, jehož projevy obhajují vytvoření toho, čemu se říká "umírněná muslimská většina" na Středním východě k boji s Islámským státem, a jejichž cílovým státem pro tyto akce se stalo Turecko.
    Na pomoc CIA při tomto úsilí přišel v roce 1999 do Spojených států turecký imám Fethullah Gulen, pod záminkou „zdravotních problémů“, a od té doby tam zůstal, když s pomocí představitelů CIA získal vízum.
    Americká federální vyšetřovací služba (FBI) však dle zprávy odmítla vydat Gulenovi status trvalého residenta, podle uniklých tajných amerických kabelových zpráv zveřejněných na wikileaks (Varování: Dle amerického práva je nelegální pro americké federální zaměstnance, aby klikli na červeně zobrazené odkazy) proto, že se americká vláda dlouho domnívala, že Gulen „je radikální islamista, jehož umírněné poselství skrývá temnější a radikálnější plány.“
    Krátce poté, co CIA dostala Gulena do Spojených států, založil president Erdogan v roce 2001 v Turecku Stranu pro spravedlnost a rozvoj (AKP), jakožto platformu „umírněných muslimů“, požadovanou AEI pro uskutečnění změny na celém Středním východě, a to s pomocí obrovského Gulenova bohatsví odhadovaného na 22 až 50 miliard dolarů.
    V roce 2013 však premiér Erdogan spiknutí CIA a Gulena proti sobě a Turecku odhalil, veřejně je označil za „mezinárodní konspiraci“, přísahal pomstu Gulenovi a vyhrožoval americkému velvyslanci v Turecku Francisi Riccardonovi vyhnáním.
    CIA v obavách, že projekt „umírnění muslimové“ bude zničen, poté odvezla z Turecka do Iráku „vybrané“ důstojníky armády a rozvědky, dříve než je Erdogan mohl zatknout – a ti se tam 8. dubna 2013 prohlásili za Islámský stát Iráku a Levantu (ISIS/ISIL/DAESH/Islámský stát).
    Gulen byl prezentován jako pouhá projekce myšlenky z velitelství CIA v Langley, Virginie, jako myšlenka v zásadě hloupých lidí, kteří si myslí, že ho mohou využít, a že mohou využít jeho náboženství jako zástěrky pro postup ve svém plánu na globální kontrolu; tehdy byla americkou státní tajemnicí Hillary Clintonovou sjednána duální dohoda mezi Erdoganovou a Gulenovou frakcí v Sýrii, která měla rozdělit ilegální bohatství z ropy dobyté teroristy Islámského státu v Iráku a Sýrii – za to dostala Hillary Clintonová od Gulena peníze pro nadaci její rodiny a na její presidentskou kampaň, odhadem 1 milión dolarů.
    Ruské Ministerstvo obrany začalo teprve před pár hodinami publikovat detaily o „Turecku okrádajícím své sousedy“, avšak k narůstajícím důkazům o tomto obrovském spiknutí CIA nyní otevřeně přispívá i Obamův režim, který včera oznámil, že posílá do Iráku další vojáky na ochranu svých spojenců Islámského státu; jak řekl irácký premiér Haider al-Abadi, nejsou vítáni, a mocní vůdci šíitských ozbrojenců přísahali, že je zabijí v okamžiku, kdy položí nohu na iráckou půdu.
    Pokr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ruské MO dnes dále oznamuje, že v minulých týdnech bylo posláno z Turecka k Islámským teroristům v Sýrii 2 000 bojovníků, 250 vozidel a stovky tun munice, a stroze konstatuje, že do této války plánuje vstoupit i Británie; NATO spěšně posílá do Turecka zbraně ¨protivzdušné obrany; to vše činí více než pochopitelným prohlášení členky amerického kongresu Tulsi Gabbardové, která včera varovala americký lid před akcemi Obamova režimu slovy: „Rozmístění protileteckého raketového systému Ruskem zvyšuje možnost – záměrnou i náhodnou – kdy jedna strana sestřelí letadlo druhé strany, což vytvoří skutečný potenciál devastující nukleární války."
      Zpráva rovněž uvádí, že generálporučík řídícího centra státní obrany Michail Mizincev dnes řekl, že rozsah ilegálního obchodu s ropou vedeného spolkem Erdogana, CIA a Gulena, je impozantní, a že příští týden o tom bude poskytnuto více informací. Ruské útoky již zničily 32 zařízení Islámského státu na produkci ropy, 11 rafinérií, a tisíce ropných cisteren; toto vše vede experty ministerstva obrany k úvahám, na koho vlastně přesně hodlají Obamův režim a jeho spojenci útočit a jaké jsou jejich skutečné motivy.
      Zásadním bodem je dle zprávy to, že ve světle mezinárodního práva je Rusko jedinou vojenskou silou, která je legálně na základě dohody se Sýrií oprávněna tam operovat, což připustil i americký tajemník pro obranu Ash Carter včera v americkém Kongresu, kde uznal, že podle legislace z r. 2001 o nasazení americké vojenské síly (AUMF) (jediná platná autorizace Kongresem) neexistuje právní podklad pro poslání amerických vojenských sil do této válečné zóny.
      Rovněž irácká vláda již ví, že Obamův režim podporuje Islámský stát, a má videa ukazující americké vojenské síly shazující zbraně a potřeby těmto teroristům, a tak „skutečný plán“ CIA na ustavení Gulena k moci je již zřejmý každému, kdo to chce vidět.
      Ale pokud jde o „skutečné plány“ Obamova režimu, zpráva uvádí, že by mohlo skutečně jít o rozpoutání třetí světové války, zejména když jsou důkazy o tom, že oněch více než 14 000 islámských uprchlíků, čekajích na deportaci, kteří se údajně zcela vypařili ze Švédska, bylo transportováno do Spojených států – zcela konkrétně do více než 100 charterových (Pozn. Orgonet: soukromě financovaných, na systému nezávislých) radikálních islámských škol "Madrasa", vlastněných a provozovaných ve Spojených státech Gulenem, aka „králem Madras“, které byly založeny nepřehlednou spletí pochybných nevládních organizací – včetně nevládní organizace Centrum pro americký pokrok George Sorose, který se spojil s Gulenem; odhalení tohoto „více než šokujícího“ spolku způsobilo, že Rusko v minulém týdnu prohlásilo George Sorose za hrozbu pro státní bezpečnost. - (Pozn. Orgonet: islámská náboženská škola Madrasa: více viz wiki česky zde.)

      Pokud jde o to, jak oněch více než 14 000 islámských uprchlíků ve Švédsku dokázalo získat švédské pasy, aby mohlo bezvízově cestovat do Spojených států, zpráva dále vysvětluje, že vše začalo letos na jaře, kdy Margot Wallströmová, švédská ministryně zahraničí, se stala první západní představitelkou, která veřejně odsoudila zotročení žen v Saudské Arábii – což tato barbarská monarchie využila k rozsáhlé a mocné Amerikou vedené propagandistické kampani, jejímž důsledkem bylo to, že se Švédsko „poddalo“, a dalo fakticky Saudům právo veta nad švédskou zahraniční politikou – a možná i nad domácí politikou.
      K jakému přesnému účelu hodlá Obamův režim použít těchto více než 14 000 islámských uprchlíků tajně přivezených do Spojených států? Zpráva uzavírá tím, že možná to vše lze vysvětlit rozsáhlými vojenskými akcemi, které v současné době probíhají v Americe (konkrétně v oblastech obsazených Gulenovými nájemními školami), které v kombinaci s akcemi pozorovanými na Středním východě ukazují na to, že stát se připravuje na totální globální válku.

      Vymazat
    2. Svět a hlavně ten západní jehož jsme členem spěje do hajzlu. Problém a zásadní je okolnost, že někteří lidé či skupiny lidí, už mají moc peněz a potažmo moci, že už si myslí, že mohou všechno a jsou málem Bozi! Ztratili také tu poslední soudnost a lidskost. Ohnuli a vlastně pořád ohýbají demokracii jak potřebovali ke svému prospěchu vč. pravidel hry a většinu toho dělají pomocí peněz, které jsou vlastně jen fiat, fikce, virtualita, nic nadatlované na serverech bank, které vlastní. Geniální projekt party kolem Rothschilda a spol. Současní politici Západu, tedy jejich většina je jen jejich kompars a slouhové. No a u nás v Česku?
      Bohužel naši Kalouskové a Sobotkové do toho scénáře ochotně zapadli. V podstatě je pro nějakou hypotetickou obrodu nastavení nových zdravých pravidel demokracie současná politická sebranka nepoužitelná a zkusit nějakou nápravu jen v Česku je nerealizovatelná věc. Takže jen vnější změny mohou přinést změnu i do Česka, ale spíše to budou změny špatné či dokonce i tragické, zatím tomu tak vždy bylo a že by se u nás mohl narodit např. švýcarský model vyspělé demokracie je jen naivní představa. Oni by to ani nedovolili. "Oni" ti na Západě, kteří jsou křiví a pokrytečtí a milci peněz, kterými je ti nejbohatší stojící opodál zasypávají!
      Jsme v hajzlu, ale třeba se mýlím a docela bych byl rád, kdyby to bylo jinak. Naše děti a vnoučata rostou do hnusné a nebezpečné doby a to nebezpečí je sice pro spoustu lidí latentní, ale ti co více s nadhledem sledují události a kontextu vývoje civilizace vidí, že vše má jasné zlověstné kontury.....

      Vymazat
    3. A život jde dál.
      Že Vás ale včerejší běžecké úsilí příliš neucaprtalo - pokud Vás nevzbudil budík.

      Sobotní pozdrav posílám všem.

      Vymazat
    4. Musel jsem do Jeseníků na střechu tátova baráku - vítr tam pozvedal nějaké plechy... sebral jsem lana a kroucené hřebíky, žebříky tam jsou; bohužel ne háky pod hřebenem nebo nějaké jiné kotvicí prvky. Ale je to za mnou, strach pominul, nižší váha je znát.

      Vymazat
  84. Dobré ráno všem,
    Čechomor - Velické zvony

    https://www.youtube.com/watch?v=47jAWZm9olM&index=2&list=RDT0eqMIOBR-0

    CARPE DIEM - AG FLEK

    https://www.youtube.com/watch?v=onbkJlsQiYs

    OdpovědětVymazat
  85. Tak to tady máme černé na bílém:
    Turecko poslalo do Iráku vojáky, ten to označil za invazi

    Turecko poslalo na sever Iráku stovky vojáků. Oznámilo, že mají pomoci iráckým ozbrojeným silám v oblasti. Irák ale označil proniknutí tureckých vojáků na sever provincie Ninive za invazi a narušení jeho svrchovanosti a vyzval turecké síly k okamžitému stažení, informovala agentura Reuters.
    .................
    Turek, který je součástí "obranného" paktu NATO se cpe do Iráku a za chvilku i do Sýrie. Obě země mají smůlu, mají černé zlato ropu a o tu tady především jde. Dále je na trojmezí Turecko/Sýrie/Irák cca 25 mil.ů Kurdů, které Turek nenávidí k smrti a nápodobně. Svět je zase o kousek k 3.WW blíž. My jsme samozřejmě na té správné straně s hodnými Turky a spravedlivou EU. Lysohlávek se Zvorálkem za souhlasného mručení Kalouse a spol. určitě zaujmou ke všemu ten správný postoj! Bílá Brada od Lidovců řekne ámen, i když v brašně má Kabbalu. Zase mě napadá jen to "Do hajzlu". Západní kapitál s obrovskou mocí a penězi co nás "chrání před terorismem" si dělá z nás všech doslova (autocenzura), jejich (těch co dělají dějiny) předkové vymysleli a realizovali po 1.WW sovětskou revoluci, že jim to Stalin zvrátil ve svůj projekt je jinou otázkou, pak jen na něj poslali Hitlera, který s jeho nacismem vzniknul na bázi nespravedlivého rozdělení poválečné Evropy po 1.WW a nepřiměřených reparací, které Německo muselo platit, ostatní známe. Dnes umí hoši od peněz udělat třeba IS či ISIL, ISIS či jak se ta pakáž nazývá (včetně těch prý hodných teroristů) a hlavně umí rabovat to co není jejich, a tady jde především o velké zásoby ropy,. o stáda velbloudů jim opravdu nejde. Před léty jsem na pražské Štvanici viděl hrát pohlednou německou tenistku, která když jí to nešlo párkrát zařvala "scheisse" a lidé s úžasem čuměli jako puci, nyní toto slůvko vystihuje současný stav. Tak Švejku de se! Na Bělehrad nikoliv, na Turka ne, ten je náš, tak pudeme na Rusa! Ten za všechno může.....

    OdpovědětVymazat
  86. Kauza Ransdorf:
    Švýcarští i čeští vyšetřovatelé začínají pomalu rozplétat okolnosti zadržení českého europoslance Miloslava Ransdorfa v Curychu. Jednou z verzí je prý i to, že miliardy, které se měl spolu s třemi Slováky pokusit vybrat na falešné doklady, byly tzv. mrtvé peníze po židovských klientech švýcarských bank. Uvedly to Lidové noviny (LN).
    ...................

    Ransdorf je samozřejmě Žid, je např. uveden v seznamu jeho souvěrců z r.1990, co byli tehdy v politice a že jich tam je! Skoro to vypadalo, že goimové tam jsou v menšině. Jeho tah na branku po penězích to jenom potvrzuje, "vydělal" za posledních 5 let cca 20 mil. Kč a holt nestačilo mu to, sám má málo, jak by řekl jeden. Žalovat se nemá, ale hlásit se to musí, za velkou částí excesů kdy se zabíjí a ničí ve světě je jistá parta, co ovládá USA a vlastně GB a celou EU. Jsou natažení u moci např. na Ukrajině, v Rusku se zmocnili hospodářství (ze 100 nejbohatších je jich 95, mohu dodat odkaz), kde jim Chazar Jelcin toto umožnil a jen Putin je vyhnal z politiky a ti co to zkusili, byli zavřeni. Tím si udělal v zemi jakýsi dočasný klid. Ale to jsem odbočil, u nás v poslední volbě prezidenta byla většina z 11-ti kandidátů z žid. etnika a čistí Češi byli jen polokorejec Okamura a Klimbo, který jim ovšem oddaně slouží, pak Avatar je nejistého původu, světoobčan Klimbo a Zeman se vždy na žid. izraelskou větev orientoval a to je jeden z důvodů jeho úspěchů v politice, bez jejich podpory by např. po r.1990 neměl nejmenší šanci, naposledy u volby prezidenta, holt k nelibosti té agresívní americké větve, která tam chtěla svého pána z Bilderbergu a Trilaterálu von Klimba a když to nevyšlo, tak se mohli podělat vzteky a dodnes to nevydejchali. Mimochodem kavárenská pražská parta je jejich trojský koník v ČR. Nakonec i ČSR vnikla jako sionistický projekt z USA a jistý TGM, který se narodil jako Roedlich a vzal si samozřejmě am. Židovku Charlottu a byl za činy čs. legií odměněn prezidentováním v ČSR a také mohl mluvit do vytváření mapy ČSR po 1.WW. Uloupený poklad Romanovců a jeho odvoz do USA a také eliminace gen. Kolčaka, který byl poslední silou, která mohla rudý bolševický mor zastavit, a za to byl TGM odměněn! Jenže to se nikde neříká, bolševikům se to nehodilo do not a téhle partě nyní u koryt a moci také ne. Ono přiznat, že komunismus byl výmysl Rotschildovců a spol. se opravdu nehodí do krámu. Oni jen chytře využili odvěkou touhu obyčejných lidí, po sociální spravedlnosti, to je staré jako lidstvo samo, snad prostituce je jen o kousek starší.....

    Je jich cca 17 mil. a manipulují a mávají celým světem, a pak se doví, že jsou lidé na ně nasraní.....

    OdpovědětVymazat
  87. Syruček představoval svou knihu o Ukrajině.
    Třeba s Krymem to bylo úplně jinak, než se u nás píše
    5. 12. 2015 9:51

    REPORTÁŽ V pravý čas a v pravé době – tak hodnotili hosté novou knihu novinářského nestora Milana Syručka „Rusko-ukrajinské vztahy – mýty a skutečnost“. Na křest více než třistastránkové publikace dorazili například ředitel zahraničního odboru Kanceláře prezidenta republiky Hynek Kmoníček,
    emeritní ministr zahraničních věcí ČR a emeritní předseda Valného shromáždění OSN v jedné osobě Jan Kavan,
    emeritní ministr průmyslu a obchodu Miroslav Grégr, vydavatel Literárních novin Miroslav Pavel či zástupci ukrajinského a ruského velvyslanectví.

    Příběh největší rozkrádačky ve východním bloku. Velezkušený novinář Syruček představoval svou knihu o Ukrajině. Třeba s Krymem to bylo úplně jinak, než se u nás píše

    Na úvod dopoledního setkání přečetl syn Milana Syručka, Jan, dopis předsedy Nadace Charty 77 Františka Janoucha,
    jenž se omluvil z důvodu lázeňské léčby: „Sám jsem na Ukrajině strávil pět let, předtím jsem byl dvakrát v Sovětském svazu.. Ukrajina byla druhá nejpočetnější a nejvzdělanější část SSSR, která byla schopna vyrábět nejen mezikontinentální balistické rakety, ale vyrobila také největší letadlo na světě Ruslan a desítky další výrobků, skutečné hi-tec.“

    Povinné čtení nejen pro politiky

    „Po rozpadu Sovětského svazu se tyto laboratoře a ústavy ocitly ve vakuu,“ psal v dopise Janouch. „Bylo nebezpečí, že se jejich zákazníky stanou organizace, jako je dnes ve všech pádech skloňovaný Islámský stát. Díval jsem se s hrůzou na televizní záznamy z Majdanu, tím spíše, že jsem před pěti lety 100 metrů od něho bydlel. To co se na Ukrajině dělo, nemohlo skončit dobře a zaoceánští politici, kteří přijížděli do Kyjeva, ukazovali svou naprostou nekompetentnost. Ukrajina přišla o Krym a je nebezpečí, že přijde i o dvě z nejprůmyslovějších měst – Doněck a Lugansk. To by byla pro tuto zemi opravdové tragédie.

    Předepsal bych našim, ale i evropským politikům, Syručkovu knihu za povinné čtení, jež by bylo zakončeno zkouškou nebo zápočtem, než si zakoupí letenku Evropa – Kyjev.

    A doufám, že kniha bude mít úspěch a dočká se co nejdříve anglického překladu a vydání, aby si ji evropští politici mohli povinně přečít před cestami do Kyjeva nebo na Ukrajinu,“ uváděl ve svém dopise Milanu Syručkovi předseda Nadace Charty 77.

    Obávám se, že "evropští" politici topdvounuladevítkového typu situaci znali dřív než autor knihy.
    A že nakonec budou sedět v letadle mířícím úplně jinam než do Kyjeva

    Mimochodem - na post ředitele Črozhlasu kandiduje nejlepší ministr vnitra všech dob Ruml.

    Takže - pokud víte o cca dvaceti volných místech metařů či pokladních v supermarketu,
    které by jejich šéfové riskli rezervovat redaktorům s nedostatečně rektálně-alpinistickými názory,
    bylo by dobré je rezervovat pro rozhlasové neposluchy.

    OdpovědětVymazat
  88. včera jsem byla tančit, teď jedeme s lišákem za přáteli, abychom ochutnali vína z Wachau a Burgenlandu. Nachystala jsem báječnou paštičku a rillettes (pekla jsem jej osm hodin) a budeme si užívat milé společnosti, tak tady hezky udržujte oheň a doufám, že zítra budu číst, že po dobu mé nepřítomnosti se nic mimořádného ( myšleno negativního) nestane, naopak přeji všem samá pozitiva ;o)

    OdpovědětVymazat
  89. Maxime , já vás doplním
    "Zednářská lóže

    Šafařík


    jejímiž zakládajícími členy v
    roce 1921 byli Vlček, Rotnágl, Hrušovský, Pilát, Stypa, Chotek, Folprecht, Bělohrádek
    , Táborský, atd.
    Po roce 1989 jsou jejími členy Kroupa (Žid, poslanec za ODA), Slánský ml.
    (Žid
    , býv. velvyslanec v Moskvě), Průchová, Krása (Žid, poslanec za ODS), Ruml
    (Žid, býv. ministr vnitra, ODS), Němcová (Židovka, sign. Charty 77), Battěk (sign.
    Charty 77), Gruntorád (Žid, sign. Charty 77), Ransdorf (Žid, místopředseda
    KSČM), Kraus (Žid, posl
    anec za ČSSD), Dobrovský (Žid, po roce 1989 předseda židovské obce
    v Praze a býv. ministr obrany), Valeš, Křeček, atd. Lóže má cca 96

    OdpovědětVymazat
  90. Podle Traiana Romanescu - Páni a otroci 20 století
    se do vedení států měli dostat hlavně židé a zednáři.

    OdpovědětVymazat
  91. Rumun Traian Romanescu po svém útěku do „svobodného světa“ roku 1956 tuto
    zeď lživého mlčení prolomil jako jeden z prvních. Jeho v roce 1962 doplněné, do
    několika jazyků přeložené a stále znovu vydávané dílo se již stalo „klasikou“ prav
    - divého dějepisu 20. století.

    Romanescu disponoval mimořádným množstvím detailních informací, týkajících
    se skutečné identity
    a ideologických cílů předních „komunistů“ v Sovětském svazu
    i jeho satelitních zemích. Ale jako bystrý pozorovatel politické scény „kapitalistického
    “ Západu se rychle dopracoval k hodně nadprůměrné a precizní znalosti pravých
    pánů za kulisami i jejich skryté spolupráce s údajným „nepřítelem“ na Východě
    Mimořádná cena této knihy spočívá v geniálním propojení znalostí početných
    a ve řejnosti jen sotva známých detailních informací s jasným pochopením a odhalením
    za nimi skrytých a mnohem důležitějších souvislostí. Početné důležité kamínky
    mozaiky k rekonstrukci skutečné historie dvacátého století.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Metelesku blesku.

      Hujere, jděte si po svých.

      Vymazat
    2. Já jen předhazuji, co jsem našla. Jakýpak Hujer. Jsem pro poznání pravdy, neboť pravda osvobozuje. A když se dokážete podívat všemi směry, tak ji můžete najít.

      Vymazat
    3. To byla citace z Marečka.

      Vymazat
    4. Správně to je:
      Hujere, jděte si po svých.
      Hujer, metelesku blesku.

      Vymazat
  92. Ochránce slonů: nezastavíme-li pytlačení na slonech, mohou do 15 let úplně vyhynout. Je to děs!

    http://video.aktualne.cz/dvtv/vic-se-vi-o-poctech-mrtvych-slonu-nez-zivych-za-15-let-vyhyn/r~25260d409a8611e5b745002590604f2e/

    OdpovědětVymazat
  93. Patnáct let ?
    Že by nás llidi sloni o tolik přežili ??

    OdpovědětVymazat
  94. To je fakt.
    Takže čím víc se my lidi navzájem zdecimujeme, tím větší šance pro slony. A nebo bude po nás i po nich, jim bych to ale nepřála.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie,
      problém po jaderné zimě by byl se žrádlem.
      Ledaže by sloni narychlo obrostli hustou srstí a živili se chroupáním zmrzlých radioaktivních mrtvol pytláků i nepytláků.

      Já typuji, že přežijou rejsci.
      Držím jim palce.

      Vymazat
    2. Já furt doufám, že se dokážeme zdecimovat i bez jádra, nebo částečně. Těm němým tvářím to nemůžeme udělat.

      Vymazat
    3. Marie,
      pokus tady je:

      Zblblí islamisté jsou biologickou zbraní hromadného ničení pro Evropu (a Rusko).

      Zblblí a právem naštvaní Evropané se stanou biologickou zbraní hromadného ničení každého, kdo mluví arabsky nebo po pradědečcích zdědil Korán - a ne ( prastarý) Nový Zákon.

      Heil Merkel !

      Vymazat
    4. No právě! To už máte úbytek jednoho a kus kontinentu. A pak to všechno, co eventuálně zbyde, převálcuje od jihu vlna afričanů. Ti jsou v mírném pásmu velmi aktivní a roztahovační, budou se chtít popasovat s celým zbytkem světa - ale to nedají. Otázka je, kdo zůstane. Já tuším... Sloni mají šanci!

      Vymazat
  95. Kuras pomlouvá členy Islámského státu, že nemají smysl pro humor.
    Nesouhlasím !

    17:06
    Irák

    Turecký bezpečnostní zdroj v pátek agentuře Reuters řekl, že v severním Iráku v oblasti Mosulu bylo nasazeno přinejmenším několik set tureckých vojáků, aby poskytli "odbornou pomoc" iráckým ozbrojeným silám, které v oblasti bojují proti islamistům. Zdroj tvrdil, že koalice zemí bojujících proti radikálnímu Islámskému státu (IS) byla o tomto kroku vyrozuměna.
    17:05
    Irák

    Irácké ministerstvo zahraničí ve svém prohlášení označilo tureckou vojenskou aktivitu za invazi a odmítlo provádění jakýchkoli vojenských operací, které nejsou koordinovány s vládou v Bagdádu. Jde o "porušení mezinárodních norem a zákonů a irácké suverenity", okomentoval dění prezident Fuád Masúm s tím, že incident přispívá k dalšímu zvýšení napětí v regionu

    Erdogan coby Islámský státník má smyslu pro černý humor, že by ho mohl rozdávat.

    OdpovědětVymazat
  96. Almužna umí lidmi pohrdat, aneb Balada o bezdomovectví
    -------------------------------------------------------------------------------

    Že někdo krade, nevadí tolik

    jako že někdo kolem šíří smrad

    špinavý hadry v očích jsou solí

    ten, kdo má prachy, může krást a lhát

    zhasnout a zmizet, když už nejde spát

    zrada jak hadry totiž nezavání

    trafiky berou důležití páni

    Lze ještě klesnout? Vždycky, ale snad

    něco v nás tomu usilovně brání

    Almužna umí lidmi pohrdat



    Frustrace mladých často cíl volí

    kopnou si do těch, jichž se nelze bát

    nenávist k bědným

    prostřené stoly

    úplatky mocným

    takový je řád

    Z chodníků zmrzlé budou rychle hnát

    Stvoříme ostny, které nás však zraní

    Možná nás tohle nepobouří ani:

    Že někdo zmrzne? Ať je navrch rád

    Nebude trpět. Soucit? Není k mání

    Almužna umí lidmi pohrdat



    Jen Černý Petr, pražádný žolík

    s takovou kartou těžké je pak hrát

    vše je prý na nás

    budeme voly

    ty je pak snadné, kam se zlíbí, štvát

    O malé šanci mohou si pak zdát

    ti, kteří byli také plátci daní

    Učí se všude, je to „zbožné přání“:

    „Socky“ jsou hnusné, není, co jim dát

    Osudu se prý nikdo nevymaní:

    Almužna umí lidmi pohrdat



    Dere se výkřik: Kdo tu koho chrání?

    Odvrátí tváře všichni namlsaní

    Právo má ten jen, který dává plat

    Ale ten bídný marně pomoc shání

    Drábek? Ten uměl lidmi pohrdat

    OdpovědětVymazat
  97. Musím dát něco veselejšího, těch hororových zpráv je příliš. Tak tu o Mikuláši, co jsem opsala:

    Svátek svatého Mikuláše

    V každém státě představuje svátek svatého Mikuláše jiné tradice a zvyky. V České republice a na Slovensku je Mikuláš zobrazen jako muž s bílými dlouhými vousy, oděn do biskupského oděvu a s sebou si při nadílce vždy bere anděla a čerta. Andělé spolu s Mikulášem rozdávají dětem dárky, čert má za úkol strašit a symbolicky trestat zlobivé děti. Mikuláše se slaví v noci z 5. na 6. prosince. Obvykle dostávají děti čokolády, pamlsky, ale také pomeranče, banány, brambory nebo uhlí.

    Dříve bylo ovoce, stejně tak jako čokoláda, oříšky nebo sušené plody, vzácností, a tak je nosil hodným dětem a lidem Mikuláš.

    Kdo byl Mikuláš?

    Narodil se přibližně před rokem 270 v městě Patra v Malé Asii, kázal křesťanství, pomáhal chudým a věřícím. Zemřel 6. prosince přibližně v polovině čtvrtého stoleté n. l. a pohřben byl v Myře. K jeho osobě se váže plno příběhů a zvěstí, které v podání různých zdrojů v některých detailech rozchází a jejich pravdivost není podložena.

    Znázorněn je jako biskup, který v ruce drží knihu Písma svatého a u něj jsou zobrazena tři jablka nebo zlaté koule. Tyto tři zlaté koule symbolizují jeden z příběhů, které se o Mikuláši vypráví, a sice že zachránil tři sestry díky finančnímu daru před znesvěcením, které připravoval jejich zadlužený otec.

    Tradice jsou tradice, příběh je příběh

    Proč se dávají sladkosti do punčochy? Svatý Mikuláš obdaroval tři dívky ze zadlužené rodiny třemi pytlíčky se zlaťáky, aby měly na věno. Každé dívce hodil pytlíček se zlaťáky v noci oknem, potají, aby jej nikdo neviděl. Té třetí pytlíček spadl přímo do zavěšené punčochy a dívka ráno nalezla milé překvapení v podobě vytouženého věna.

    Proč se na Mikuláše naděluje? Tato tradice má kořeny přibližně v desátém století. Tato tradice vznikla při chlapeckých biskupských hrách, které se držely v Porýní na klášterních školách. Při hrách jeden ze žáků nesl berlu, kterou přebíral funkci představeného kláštera a po jeden den v roce v zastoupení svatého Mikuláše byl pánem školy. Ve třináctém století byl tento svátek posunut na den svatého Mikuláše a ještě později byla vymyšlena hra, ve které čeledín naděloval dětem dárky. Čeledín jménem Ruprecht měl děti odměňovat, ale i pokárat zároveň, a tak se k Mikulášovi postupně připojila postava anděla a čerta.

    OdpovědětVymazat
  98. Moje malé jemné dcerušky se vlivem etanolem nadopovaného čerta a mikuláše (jinak též herců jednoho z nejlepších amatérských divadelních souborů /dělal jsem tam pucfleka a dramaturga/
    zachcaly jak lióni/y-

    Jako psycholog jsem jsem šel do sebe - diagnostikoval jsem postraumatický stresový syndrom.
    Takže jsem se napřesrok demokraticky otázal potomkyň, zda mám mikulášské teroristy vpustit...
    Jakoaby maminka nemusila zase prát - a vylévat bačkůrky.

    Adrenalinové dcérky odtušily, že nou probléma - sednou si po obědě na nočníčky a vstanou až večer po odchodu nebeských teroristů.

    Jak řekly, tak udělaly, resp. podělaly.

    Co nás nezabije, to nás posílí !

    JÁCHYM

    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
  99. Pro příjemnější ponocování
    Highlands, Orkney Islands and Isle of Skye on music from Dougie MacLean

    https://www.youtube.com/watch?v=awNbNmDbHI8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky.
      Cítím se už méně nas*aný žvaněním Uhla.

      Vymazat
  100. Anno, taky dík. Krásná z(Z)emě, příjemný zpěv a drnkání.
    Nějak si v poslední době víc vážím klidu, který někteří lidi vyzařujou.

    Tak ještě, a dobrou.
    https://www.youtube.com/watch?v=wP8A9rtg0iI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Dougie MacLeana poslouchám ráda. Dobrou všem

      Vymazat
  101. Ten pan Uhl
    To je vuhl
    V jeho věku
    Tolik vzteku.
    Černého Slavíka
    Co k nám utíká
    By chtěl zříti
    Dát mu kvítí
    Z našich daní.
    Pět - šest paní
    Za manželku
    Zrušit telku
    Zrušit duku chovance
    S rozběhem pak kopance
    Dávat lidem do pysku
    Zapsat si do notýsku
    Kdo zas sežral jelito
    Nebo kdo má vypito.

    OdpovědětVymazat
  102. Znovu:
    Dobré ráno všem,
    Jane Monheit / Taking A Chance On Love

    https://www.youtube.com/watch?v=kKWcJnvqOMs&index=4&list=PL121T_qh6L9T4maPpss5WyFPp0LOFfOid

    Szidi Tobias - Na hotelu v Olomouci

    https://www.youtube.com/watch?v=6R5USQDC1aI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skotsko bych mohl, ale jezdí tam po opačné straně, tak je nebudu provokovat a nechám je být.

      Vymazat
  103. Petře Uhle přemluv bábu
    ať přinese z Mekky Kábu
    postaví ji místo koně
    to je svaté místo pro ně
    avanti popolo
    budu chodit okolo
    pan Alách mi řekně shůry
    jaké mám dnes mrmlat súry.
    Nejesem přece zádný vůl,
    mým vzorem je Petr Ůl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžu si pomoct:
      Nedělní chvilka poezie na mne o5 hluboce zapůsobila !

      JÁCHYM

      Vymazat
  104. Není děda jako děda
    ale tenhle děda
    běda! běda!
    Záda hnědá
    neměl bobiny
    je od hlíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jáchyme,
      vetknul jste svoji ódu do blbého místa, teď vypadám jako pako.

      Vymazat
  105. I já se připojuji ke chvále pana Ládika!!! - veršovánky mu dnes jdou fest, pochválen je i panem PŘ - pokud je to jeho nick (už docela dlouho stejný).
    A ještě více chválím pana Ládika!!! za jeho včerejší činnost u tatínka. Zdá se mi, že umí všechno. Musí být doma velmi považován.

    Chvála i paní Anně. Jen ta Szidi Tobias mě asi nikdy neoslní - nehrála se tu nedávno? To jsem o ní četla a slyšela ji poprvé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Szidi Tobias byla jako poděkování panu Ládikovi!!!, jednou sem dal její recitál a když jsem pro něho sem nedávno její píseň dala, tak zmínil písničku Na hotelu v Olomouci. Mám dojem, že většina z toho, co sem dávám, není jeho parketa, že rád poslouchá Ryvolovky, Radůzu a Tobias, tak sem jako poděkování jemu něco z toho dávám.

      Vymazat
  106. Ještě pro paní Annu (pokud jim pořád nehraje Déčko s ARTem) i ostatní, co se včera nedívali jako já - na internetu do 19.12. - já se kouknu na pokračování:
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10840038252-napoj-lasky/21438775149/

    Jo, k panu Uhlovi jsem nahlídla po zdejším upozornění, ale jen na diskusi. Všechno nemusím - či jsem o něco přišla?

    OdpovědětVymazat