27 června, 2016

KRTINEC č.115

210 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Tak vy máte dnes sváteček,
      tak přeji klídeček
      nožky v teploučku
      a souseda na loučku
      s velikou kosou
      a nohou bosou
      to je prý recept na zdraví
      a jistě to i Tužka potvrdí

      Vymazat
  2. Čehúň nebo Polák
    angličanů bolák.
    Ale Zulu nebo Kafr
    to je jejich rodný bratr
    už to není otrok
    ale nový pokrok.
    Je to jejich volba
    tato černá rolba
    ta jim to porovná
    to bude válcovna
    kvarto zatepla
    královna osleplá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílí Evropané z tzv. Východu přijeli do GB pracovat, přitom GB do jejich vzdělání nemusela investovat ani libru. Pokud zůstávají, v druhé generaci se plně asimilují, ale to je špatně!
      Teď je nahradí inženýři a doktoři ze Sudánu, Sýrie a Afghanistánu, nově příchozí anebo ten barevný přínos, který v GB je již etablován - v Londonistánu i jinde. Allahu akbar!

      Vymazat
    2. Horší je to (jak v minulém krtinci připomněl zdenekb), že český novinář použije slovo "rasistický" útok (na Poláky). Už to zřejmě majitelům docvaklo a titulky se mění na "xenofobní" útoky - t.j. strach z neznámého - např nikdo nezná čeké au pair, které nadlidem hlídají děti už 25 let.
      Správná česká novinář umí zatřídit podlidi tam, kam patří, pod dubisko.

      Vymazat
    3. anebo londýnský starosta Sadiq Khan,nebo Boris Johson-z matčiny strany ruský žid a z otcovy osman
      mvkb

      Vymazat
    4. mvkb je podpis, jako Martin v kb?

      Vymazat
  3. Studie, kterou nedávno publikovala Raiffeisenbank, uvádí, že nyní žije a pracuje v Británii 800 tisíc Poláků, 200 tisíc Maďarů, 180 tisíc Rumunů, 80 tisíc Slováků, 65 tisíc Bulharů a necelých 40 tisíc Čechů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že mezi těmi 40 000 podlidí je hodně doktorů, kteří se vrátí do českého marasmu.

      Vymazat
    2. Protože když pracují v Anglii a vadí jim, že kolegyně lékařka jde operovat v nesterilním hidžábu, tak je za rázný postup (vykázání lékařky od operace) udá český udavač a ustrašení Britové jim pozastaví činnost v nemocnici, aby náhodou u muslimů nenarazili.
      http://prasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=498387

      Vymazat
    3. Záleží na vedení nemocnice,zařízení.I hidžáb může být sterilní.Nakonec se ani mnoho neliší od klasického operačního oděvu a zarouškování.
      mvkb

      Vymazat
    4. jasně, sterilní hidžáb... a uprostřed operace je čas na modlitbu na koberečku - to je taky v pořádku, že...

      Vymazat
    5. Mnoho muslimů operuje již teď české občany v naší republice.Pacienti se to ani nedozví
      mvkb

      Vymazat
    6. Alena
      buďte vlídná na mvkb, patří totiž ke
      "snažící se aktivní menšinu usi lující o nápravu." Bojí se však, že "Zřejmě musíme dopadnout až na dno."... (zřejmě něco tuší, nebo tak něco)

      Vymazat
    7. Ano,liško.Nejen tuším. Zdravotnictví již ke dnu padá.Bohužel se lidé o této skutečnosti přesvědčí až se bude týkat jich samých.Ale váš kraj je ve výborných rukou hejtmana Haška,ten to určitě zařídí tak,aby to pacienti nepoznali.Přečtěte si blog.dr.Honzáka o účincích placeba.

      mbkb

      Vymazat
    8. No, zatím je české zdravotnictví pořád o mnoho lepší než britské - jejich slavná NHS, s objednáváním k obvoďákovi, se několikaměsíčními lhůtami na akutní zákroky...

      Vymazat
    9. Ano,to zcela určitě.
      "Nedostatek personálu, desítky předčasových hodin a nočních služeb, malé finanční ohodnocení, demotivovaní a vyhořelí zaměstnanci. Tak vypadá české zdravotnictví očima těch, kteří jsou jeho páteří. Lékaři a zdravotnický personál upozorňují na katastrofální stav ve svém oboru a někteří z nich už začínají ztrácet naději na to, že na nemoc českého zdravotnictví existuje nějaký lék."
      mvkb

      Vymazat
    10. Ale pořád lepší než v GB....

      Vymazat
    11. Ano.Zatím.
      mvkb

      Vymazat
  4. Tužka napíše,....už asi všichni přišli s nějakým přáníčkem největšímu politickému poetovi,...ale fakt,...některé rýmy jsou politicky i poeticky dokonalé,...ještě že v těch krtincích zůstávají,....tak mnoho zdraví a mnoho neotřelé invence, vinšuji také, pane Ládíku.

    Kolem všude se skloňuje Brexit,...tak si taky dovolím,...něco málo. Nebo hodně.

    Za prvé si myslím, že panovnice voliče ovlivnila, když vyslovila,...prý,?...mohl to být i politický tah,?.....tak vyslovila otázku,.....-Řekněte mi tři důvody, proč zůstat v EU ?- Je to přímo geniální šťouch kulečníkové koule k usměrnění pohybu dalších koulí. A karambol se zdařil.

    Jsem názoru, že to ovlivnilo starší generaci, co si ještě pamatuje Starou dobrou Anglii. A venkov,...který má rád přírodní řád a zakřivenost okurek a jednotnou barvu růží v přísných velikostních a druhových formách neřeší. A taky jim evropská směrnice zakázala hony na živou lišku,...to se teda Anglickým lordům zadřelo v hrdle,....a jejich věrní sluhové jistě hlasovali pro opuštění EU.

    Ještě k Londýnu,...má osm a půl miliónu obyvatel,....je, nebo je prozatím, finančním centrem EU. Kolik lidí má zaměstnání v návaznosti na tento fakt. Hodně,...na ně navazují všechny druhy služeb, až po umývače oken výškových staveb. Vůbec se nedivím, že petici pro opakování referenda,...nebo jak přesně ta petice je formulována,...tak že ji podepsalo už přes tři milióny lidí. S rodinnými příslušníky, zahradníky a pošťáky navrch, to je ještě málo,...tak pět milónů by to chtělo, aby to ohromilo zbytek světa.

    No a Poláci,...jsou na třetím místě v žebříčku národností v Londýně.

    První jsou rodilí Britové, druzí Indové, a třetí se 185, možná už 186 tisíci právě Poláci. Mají v devadesátidevíti procentech polské pasy,....mají práci podle směrnice EU. Až směrnice budou zrušeny,...budou mít mnozí, a nejen Poláci, problémy.

    Commonwealth je rozsáhlý,...není jenom Londýn, CITY, coby modrý pupek světa.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Britove nejsou narodnost. A ten Commonwealth zminujete proc?
      josef

      Vymazat
    2. Tužka napíše,....odpověď je jednoduchá. Národnostní složení občanů Londýna má přes padesát položek,...stačí dohledat,....

      V mém textu je nový odstavec, takže nové informace, nový odstavec odděluje první informaci od další,... a v další je přídavné jmeno rodilí,....takže by neměl být problém v chápání souvislostí, co k čemu patří,...ovšem, pokud je úmysl co k čemu manipulativně přiřazovat, pak je to Váš problém, pane Josef.

      Commonwealth zmiňuji pro možnost vytvářet nové možnosti v rozhodování,....kam, kdy, jak,....a tak.

      Tužka.

      Vymazat
    3. Brit, stejne jako Belgican, anebo Jugoslavec neni narodnost.
      josef

      Vymazat
    4. Tužka napíše,..dosazujete tvrzení, tam, kde jsem ho nenapsala,...jak úsměvné,...pane Josef,?..o co Vám kráčí,...?

      Tužka.

      Vymazat
    5. tuzka napsala:
      "No a Poláci,...jsou na třetím místě v žebříčku národností v Londýně.

      První jsou rodilí Britové, druzí Indové, a třetí se 185, možná už 186 tisíci právě Poláci."
      josef

      Vymazat
    6. mít pravdu a poslední slovo... alespoň na netu...

      Vymazat
    7. Tužka napíše pro pana Josefa,...dobrá,...tak znovu.

      Je věta o národnosti.

      Pak je další odstavec.
      Rodilí Britové,...Britové je srátní příslušnost,...Indové je rovněž státní příslušnost, Poláci je rovněž státní příslušnost a současně se to kryje pro označení národnosti. Hned v další větě píšu o pasech,...pasy vydává stát svým státním příslušníkům,= svým občanům. Takže další odstavec byl o státních příslušnicích.
      Také formulace,....právě Poláci, ... měla naznačit, že je shoda jak v pořadí národností, tak v pořadí státních příslušníků.

      Už nevím, jak lépe bych Vám vysvětlila, jak byl text zamýšlen, aby informoval.

      Vím, že svými tečkami a dlouhými větami vnáším do psaného svůj osobitý chaos.

      Svěřím Vám tajemství,...ten chaos je úmyslný záměr, abych byla hůře napodobitelná, abych se i po letech poznala. Byly doby,....v pravěku internetu, že se za mne občas někdo vydával.

      Tužka.

      Vymazat
  5. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan se v dopise prezidentu Vladimiru Putinovi omluvil za listopadové sestřelení ruského letadla na syrsko-turecké hranici. Oznámila to ruská tisková agentura TASS s odvoláním na prohlášení kremelského mluvčího Dmitrije Peskova. Zdroj z Erdoganovy kanceláře jen na twitteru odeslání dopisu potvrdil, aniž informoval o jeho obsahu.

    Erdogan podle Peskova v listu vyjádřil zájem na urovnání situace spojené se smrtí ruského pilota Olega Peškova, který byl po sestřelení letadla zabit palbou ze země. "Hlava tureckého státu v poselství vyjádřila svou hlubokou soustrast příbuzným ruského pilota a prohlásila 'promiňte'," konstatoval podle ruské agentury Peskov.

    Vztahy mezi Ruskem a Tureckem se po incidentu s letounem Su-24 ocitly na bodu mrazu. Rusko proti Ankaře vyhlásilo přísné sankce, turistický ruch mezi oběma zeměmi, z ruské strany tradičně velmi silný, na několik měsíců ustal. Zastaven byl i dovoz tureckých potravin a zemědělských produktů do Ruska.
    http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/erdogan-se-omluvil-za-sestreleni-ruskeho-letadla-uvedl-kreml_388851.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Turkovi bych nevěřil nos mezi očima.

      Vymazat
    2. do žní, respektive do konce turistické sezony ☺

      Vymazat
  6. Sýkorky si povídaly
    vrba jde do machačkaly
    machačkala s vrbou
    bude zřejmě prvou
    muslimskou oblastí
    která když zachrastí
    jde repre bokem
    vrba jde skokem.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdeňkub
    "Jde o to, jestli Vám to užívání si svobody někdo zaplatí... ;o)"

    Jak napsal anonym, výrobci (ne domácnosti) používající roboty zaplatí státu za ně sociální dávky, zdravotní snad nebude potřeba a tyto dávky se dají těm, co nemají práci anebo si chtějí užívat svobody za malý peníz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Violko a kdo bude odvádět dávky do zdravotnického systému ,který je solidární.Z čeho bude zdravotnictví čerpat,nebudou-li odvody.
      mvbk

      Vymazat
    2. Já si myslím, že ve zdravotnictví je zatím peněz dost a když budou lidé osvobozeni od práce, budou i zdravější.

      Vymazat
    3. mvbk

      nemohl byste naznačit, kdo jste? Výše, jestli jste si všiml jsem vás typovala na Martina, jste Martin?

      Vymazat
    4. Violko,my nesmíme ani naznačovat...Ale Martin nejsem.
      Ty příjmy do zdravotnictví,jdou právě z těch odvodů,státu,zaměstnanců
      a firem.Nebudou-li odvody,nebudou prostředky.
      mvkb

      Vymazat
    5. Já vím mvkb (nechcete se nějak lépe pojmenovat?)
      Martin v klubu není tak špatné, nebo Matěj, nebo jakékoli jméno na M. Ale bavíme se o odvodu za stroje a jak jsem napsala, lidé rekreující se zdravotní péči potřebují minimálně. Zatím to nevypadá, že by nikdo nepracoval, někdo se najde, kdo bude chtít mít víc a proto půjde pracovat, anebo to bude někdo koho uřitá práce zaujme, zanítí se pro ni a práce se pro něj stane koníčkem.
      Prostě jsme už do takového bodu dospěli, proč by si měli válet šunky je děti zbohatlíků - tzv. zlatá mládež a vyhazovat peníze hrstma, jak to ukázali nedávno v TV, to je neskutečné mrhání.

      Vymazat
  8. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ztohoven-rozstrihali-zemanovu-standartu-na-tisic-kousku-posi/r~4782e02c3c5511e6851c002590604f2e/


    Neuvěřitelné. Takoví se nám tu nasáčkovali bůhví odkud, možná potomci emigrantů, kteří nemají najmenší úctu k naší vlasti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem věděla, že standardu mají, protože se pořád vykrucovali.
      Ale ať mi někdo vysvětlí, pán namaluje ODS na plakát tykadla a jde za to do vězení... tady drze ukradnou symbol české státnosti, lžou a teď se chlubí, že standardu rozstříhali - a ono je to v pořádku?! Protože vyhrál Zeman?
      Nechtějí příště třebas .. no, raději nebudu psát, co mě napadá, protože ti ubožáci by to fakt mohli provést.

      Vymazat
    2. Muže, který ke sloganům psal dodatky a politikům přikresloval tykadla, poslal olomoucký okresní soud (OS) do vězení kvůli tomu, že odmítl odpracovat již dříve uložené obecně prospěšné práce. Smetana odmítl i domácí vězení a od počátku tvrdí, že do vězení dobrovolně nepřijde

      Vymazat
  9. EIN ÜBERVOLK - EINE FÜHRERIN - EIN REICH!

    "Polská stání televize TVP tvrdí, že Berlín a Paříž připravují zrod evropského superstátu, který by nahradil nyní odchodem Velké Británie oslabenou Evropskou unii. Vychází přitom z dokumentu německého ministra zahraničí Franka-Waltera Steinmeiera, který teprve bude představen.

    Oslabená Evropa? Ani náhodou. Těšit se můžeme na zrod evropského superstátu
    Foto: Hans Štembera
    Popisek: Vlajka Evropské unie

    „Naše dvě země sdílejí společný osud a společný soubor hodnot, které jsou základem pro ještě užší svazek mezi našimi občany. Proto budeme usilovat o politickou unii v Evropě a vyzveme další Evropany k účasti v tomto podniku,“ cituje z dokumentu o rodícím se evropském obřím státě polská státní televize. Českým čtenářům tuto informaci přinesl server PrvníZprávy.cz.

    Na tvorbě dokumentu se podle všeho podílel i francouzský ministr zahraničí Jean-Marc Eyraudem. Česku, Slovensku, Polsku a Maďarsku – tedy Visegrádské čtyřce – má být dokument představen na společném jednání v Praze. Superstát by měl spravovat společnou armádu, společnou zahraniční politiku, tajné služby, trestní zákon nebo samostatný daňový systém. Taktéž se počítá s povinným přesídlováním uprchlíků.

    Polský ministr zahraničí Witold Waszczykowski má za to, že tento materiál povede k rozkladu Evropské unie, byť nelze popřít, že některé návrhy jsou rozumné....
    ----
    Jaké unie ?
    Čtvrtá říše římská národa německého, řízená zpoza Atlantiku prostřednictvím Turecka je přece Unie 2.0 !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych brala USE na úplně stejných principech jako USA.

      Vymazat
  10. VLÁDA SMÍ PŘIHLÉDNOUT K VÝSLEDKŮM REFERENDA JEN TEHDY, KDYŽ LŮZA V REFERENDU ROZHODNE TAK, JAK JÍ VLÁDCI URČÍ!

    Británie: Demokracie není vláda ulice

    27. 6. 2016
    "
    Vrcholný britský právník George Robertson upozorňuje, že britská vláda nemá právo jen tak "aktivovat článek 50" o odchodu Británie z EU. Suverenitu totiž má britský parlament, nikoliv referendum. Pouze poslanci smějí vytvářet zákony. Než může bý aktivován brexit, poslanci by museli hlasováním zrušit Zákon o evropských komunitách z roku 1972, jímž Británie vstoupila do EU, a poslanci mají plné právo, ano, povinnost, pokud usuzují, že to je to nejlepší pro Británii, to odmítnout udělat.

    Článek 50 Lisabonské smlouvy uvádí, že členské země EU se mohou rozhodnout opustit EU v souladu se svým ústavním pořádkem. Zásadním ústavním požadavkem Británie je, že poslanci Dolní sněmovny musejí nejprve schválit Zákon o vystoupení Británie z Evropské unie (2016). Poslanci z Londýna, ze Skotska a labourističtí poslanci by podle svého svědomí měli proti tomu hlasovagt.

    Demokracie, zdůrazňuje Robertson, nikdy neznamenala tyranii prosté většiny a už vůbec ne tyranii davu z ulice. Podstatou demokracie je zvolená vláda, která je podřízená určité nezávislé kontrole, jako je zákon a soudy, a jako exekutivní orgán je podřízená parlamentu, jehož členové mají právo hlasovat podle svého svědomí a podle zdravého rozumu. "

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...tyranie davu z ulice- typické Švýcarsko! Fuj! Hnus! :-)

      Vymazat
  11. Znovu:
    Gene Ammons - Gentle Jug- FULL ALBUM
    https://www.youtube.com/watch?v=4RjjvwrFOww

    Na ráno:
    Madeleine Peyroux - Lovesick Blues
    https://www.youtube.com/watch?v=YDSqqQttzxI

    Paco Peña - Moruña
    https://www.youtube.com/watch?v=Gw_gjadQuUQ

    Pink Floyd - "Us And Them"
    https://www.youtube.com/watch?v=s_Yayz5o-l0

    Radůza - Do mandorly
    https://www.youtube.com/watch?v=v3UkjzZ10Aw&list=PLFED5AD62D63846E9&index=10

    OdpovědětVymazat
  12. jsem tak ráda, že máme ty umělce! A blesk! Anonymové to znají. Prý pravidelně čtou, pak udělají vyhodnocení a najdou čtenáře. Někdy se netrefí, ale to tak v přírodě chodí. Nenajdete houby, když na ně jdete, neulovíte rybu, jak se vám zlíbí a tak...
    http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/divadelnici-vyvesili-na-spilberku-trenyrky-na-podporu-ztohoven_388889.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. blesk,parlamentní listy a aeronet!
      jen pro náročné čtenáře

      Vymazat
    2. Ne, anonyme, daleko objektivnější je ČT, ČRO a noviny toho s koblihami a toho, co zašantročil byty a uhlí... to my a think-tank Evropské hodnoty samozřejmě víme!
      A z diskuse k trenýrkářům dva komenty:
      "... a protože s vašemi názory nesouhlasím, zítra vám roztřískám auto. Bude to takový umělecký happening, páč to bude kámoš fotit. Jsem performer, protože jsem v zimě postavil sněhuláka na hlavu a mrkev dal do tý největší koule. Jestli nechápete umění a chcete po mě snad náhradu za způsobenou škodu, jste vidlák, nevzdělanec a nevyvinutý volič lůzy..."
      ---
      "Celý život jsem si připadal jako loser, nic jsem nedokázal ,až jednou - rozstříhal jsem standartu prezidenta a hned se cítím líp! A konečně si můžu aktualizovat "sívíčko"..." :-)

      Vymazat
    3. K aktuálním uměleckým směrům jsem dával poučku už před mnoha a mnoha krtinci (taky jsem to vyčetl z nějaké diskuse):

      Když se sousedovi vyděláte na rohožku a zazvoníte, jde o instalaci. Pokud nejprve zazvoníte, a pak se teprve vyděláte, jedná se o performanci.

      Nechutné, ale k 100hoven se to hodí... ;o)

      Dobrou všem.

      Vymazat
    4. Vsem krtkum doporucuji usteckou divadelni skupinu Vyzvejkla bambule. Pozor, jen pro silne otrle!!!
      josef

      Vymazat
  13. Opravdu máme zákonodárce a vládu jakou si zasloužíme:
    Téměř bez peněz zůstala v zahraničí jednadvacetiletá studentka z Plzně kvůli tomu, že ji v jejích šesti letech chytil revizor v tramvaji bez lístku. Rodiče za ni tehdy pokutu nezaplatili. Na její účet, kde má i stipendium na zahraniční studijní pobyt, byl proto nyní vystaven exekuční příkaz. Rodiče dívky se tehdy, v roce 2001, rozváděli. Dívka byla svěřena do matčiny péče a přestěhovaly se. Obsílky však chodily na starou adresu, takže je nikdo neřešil. Nynější exekuce je ve výši zhruba patnáct tisíc korun.
    „Aktuálně dívka studuje v zahraničí a je bez větších příjmů. Je to pro ni velmi zoufalá situace. Rodiče na tom nejsou tak, aby ji mohli dál finančně podporovat,“ říká Vlastimila Feistingerová, dluhová poradkyně společnosti Člověk v tísni, jejíž plzeňská pobočka na případ upozornila.
    Pierre
    PS Ač antikomunista, klíči jsem nezvonil....

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní27 června, 2016 14:50
    I hidžáb může být sterilní.Nakonec se ani mnoho neliší od klasického operačního oděvu a zarouškování.
    mvkb

    Pěkná hloupost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A další:
      Mnoho muslimů operuje již teď české občany v naší republice.Pacienti se to ani nedozví.
      mvkb

      Připutoval sem nový "expert".

      Vymazat
    2. asi asistent od chirurga Kopíčka

      Vymazat
    3. Embéčko se po rekvalifikaci chystá otevřít firmu pro šití unisex duhových operačních hidžábů.

      Vymazat
    4. V německu operuje 1 200 000 muslimů po ulicích.

      Vymazat
    5. A v ubytovnách v Německu chirurgové operují noži skoro každý den, to aby nevyšli ze cviku...odbornost je odbornost. Jen nevím, co dělají ti inženýři (a na jaderné inženýry se raději ani neptám, abychom se to brzy nedozvěděli....

      Vymazat
    6. :-)) veselá diskuze

      Vymazat
  15. Zbohem bryti
    teď jste v ryti
    zbohem růny, vardy
    teď jste za retardy.
    Islandský popel -
    brytský snopel...
    Jen sto kopáčů
    já se rozpláču.

    OdpovědětVymazat
  16. Ježíši maryja
    pojedu do ryja
    muziko hraj
    ziky to kraj
    jsem sportu referent
    fasuju repelent
    tak vlajko vlaj!

    OdpovědětVymazat
  17. Před sedmi hodinami:
    Frankfurt nad Mohanem - Vznícení par, které se uvolnily z čisticího prostředku, a následný výbuch v kavárně ve Frankfurtu nad Mohanem si v pondělí vyžádaly čtyři zraněné. Informovala o tom agentura DPA. Zaměstnankyně podniku je ve vážném stavu. Exploze nastala pravděpodobně v důsledku vznícení par ze spreje, jímž jedna ze zaměstnankyň podniku čistila lednici. Příčina vznícení ale zatím jasná není. Bombový útok na základě prvotních poznatků vyšetřování vyloučila. Žena, která uklízela, je ve vážném stavu. Lehká zranění utrpěli tři lidé, kteří procházeli kolem kavárny na rušné nákupní třídě a které zasáhly střepy z výlohy. Škodu zasahující hasiči odhadli na 200.000 eur (5,4 milionu Kč).
    ******************
    - Akcie výrobců sprejů na čištění ledniček prudce stouply.

    - Turecko objednalo několik vagónů čističe pro budoucí umírněné evropské teroristy islámského státu.

    -Tržní cena Semtexu prudce klesá.

    - ukízečce bude po uzdravení a náboženské konverzi nabídnuto místo ředitelky v Evropském školícím středisku preventivní sebeobrany islámu proti xenofobii.

    JÁCHYM


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jachyme, delat si legraci z lidskeho nestesti...
      josef

      Vymazat
    2. Josef a martinvklubu

      Anna chce připojit Čechy k Americe, Jáchym tleská nezdařenému pokusu o ohňostroj, Liška chce buržousty vykopnout na Měsíc, a to ještě chybí xerox. Neberte krtky tak vážně.

      Vymazat
    3. Neberte krtky tak vážně. Ale já se vždy snažím být seriózní :-)

      Vymazat
  18. Už jsem přistál v ryju
    hnedka se tu zryju
    celý měsíc budu v lihu
    proč jsem musel letět k jihu
    proč jsem mistr republiky
    měl jsem se dát na kleriky
    moh jsem v chladu chrámu
    oblbovat dámu.

    OdpovědětVymazat
  19. Evropská komise na dnešním mimořádném nočním zasedání navrhne zákaz prodeje laků na nehty v nestabilních zemích Visegradské čtyřky.

    OdpovědětVymazat
  20. Alláhu dej
    jsi dobrý prej
    na každý stadion
    ty jsi můj šampion
    výbušný sprej!

    OdpovědětVymazat
  21. Zabili jsme jaguára
    v žanéru už visí škára
    jaguár is mort
    byl to čistý mord.
    Zabitý je igráček
    olymp půjde do sraček
    v stratosféře cirrus
    v riu vládne virus.
    V letadle to tiká
    dole čeká zika
    já bych na to hodil bobek
    proč má býti tolik hrobek.

    OdpovědětVymazat
  22. Ládikovi
    dodatečně vše nejlepší k svátku.
    Přikládám deštnou hůl - spolehlivý prostředek na přivolávání deště.

    Budu teď málo u počítače, tak jen občas něco štěknu. Mějte se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.lecive-nastroje.cz/cz/eshop/0/destne-hole-65.html

      Vymazat
    2. Díky, u nás se tomu říká indiánský déšť.
      V noci pršelo, celkem 6mm. A předchozí přívaly měly dohromady 14, tak dohromady máme 20mm - studánky dostaly upgrade. Do spodních vod nic.

      Vymazat
    3. Ládiku, prý hrozí i soudní spory o vodu...

      http://zpravy.idnes.cz/sucho-riziko-vysychani-malych-toku-d65-/domaci.aspx?c=A160623_155702_domaci_mav

      Vymazat
    4. U nás za poslední dobu napršelo takových 50 mm. To je úžasné, taky se ve čtvrtek chystáme na houby. Já mám zalito, rajčata jsou nachystaná ke zrání a cuketu i papriku již pomalu sklízím. Ještě musím udělat rybízovou a malinovou marmeládu. Jdu hledat recepty. Abych přidala třeba mátu, nebo nějaké brandy, nebo čokoládu? Uvidím, co by se mi líbilo. A vím, kde rostou višně, na počest pana Joachyma udělám višňovku. Předpokládám, že on na odvrácené straně měsíce zatím dokončuje tu svou zbraň z pecek...

      Vymazat
  23. To: Marie 7:29
    To víte, že se budeme mít - každý jak umíme. Vám i všem ostatním vyučujícím i žáčkům přeju krásné odpočinkové prázdniny. Marmelád tak akorát a ještě více procházek s hafuškou.

    Zaujala mě Vaše poznámka, že se smyčcoví hráči a hráčky v Litomyšli málo usmívali (dívala jsem se na televizi, tak jsem nereagovala hned). Možná se tolik soustředili na noty, aby nechybovali. I tak jsem občas úsměv zaznamenala. Jen pan dirigent se mně jevil docela schvácený, ale s konečným výsledkem spokojený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to BJ
      Srdečný dík za přání - i já všem přeju hezké léto a dovolené, snad nebude počasí moc extrémní.

      K těm muzikantům: filharmonikům z Litomyšle nic nevyčítám, je to vždy hlavně věc dirigenta, ten celkový výraz a dojem. Jen si myslím, že když posluchač-divák sedí a kouká na koncert, naživo, je tam ta třešnička na dortu - mít zážitek umocněný nejen sluchovým, ale i vizuálním dojmem.
      Před pár dny jsem byla na koncertu orchestru konzervatoře. Hráli v malém množství, oproti 100 smyčcům..., ale čišelo z nich něco navíc, co jsem u těch profíků postrádala, a nebyla to technická dokonalost. Prostě prožívaná radost z té skladby, jiskření zážitku, to vysílá silný náboj i na posluchače. Ne každý je toho schopen, ale u těch profesionálů se vysoká schopnost emocionálního prožívání předpokládá... a to mi tam chybělo. Oni prožívali, ale příliš se kontrolovali, aby ani stopička emoce neunikla ven. Ale svůj názor nevnucuju, možná jsem jen příliš ovlivněná lidovou muzikou, a vlastně jsem vidlák.

      Vymazat
  24. ad Jáchym 5:35
    Jáchym napsal(a):

    Viola Mengele vás zdraví napsal(a): 12:39

    Chocholouši,

    jakkoli s citovanou pasáží nesouhlasím a jsem proti mordování kohokoliv,
    konstatuji, že kdyby tehdá namísto Vašeho početí Váš otec raději vystříkal Váš genetický matroš do záchoda,
    bylo by na světě o něco lépe a radostněji.

    Jakkoli Bůh hledí na samohanu křivým okem, jistě by si táta ve Vašem případě u Nejvyššího spíše šplhl.
    10. 02. 2015 | 14:52

    OdpovědětVymazat
  25. Na doporučení fanouška Parlamentních listů z 22:33 přehled dnešních titulků.
    Stojí za to prolistovat !

    - Staří nevzdělaní Angličané zničili budoucnost své skvělé mládeži, píše se po Evropě. Jenže podle čísel je to trochu jinak
    - Některé zavádějící informace, objevující se v souvislosti s brexitem, uvádí na pravou míru server Echo24.
    - Bránili jste Britům v cestě svobody, ale oni si jí stejně našli. EU v dnešní podobě končí, píše Marine Le Penová
    - Komentátor Leschtina jásá: Brexit nás zachránil od monstra populismu a referend
    - Seniory lákají moderní technologie, říká radní Lachnit. A nabízí cestu, jak jim je zpřístupnit
    - V Brně vyvěsili rudé trenky, aby podpořili Ztohoven a demokratický dialog. Hejtman Hašek dal průchod znechucení .
    - Další zavražděná dívka ve švédském uprchlickém zařízení. Národnost vyslýchaného policie tají
    - Člověk v tísni jako americký agent? Bezpečnostní analytik Schneider k tomu objevil zajímavé věci
    - Sjednocená Evropa? To je ten největší možný průšvih. Ekonom dokládá příklady z historie, k čemu to povede
    - Kandidátka do senátu Bartůňková (KSČM): Pracující má žít, ne živořit
    - Máme na vás složku, vyhrožoval prý Šlachta poslanci ČSSD. Nic takového jsem neřekl, popírá
    - Teď nás v EU čeká žalář národů, možná horší, než byl nacistický protektorát. A mezitím si u nás USA utajeně připravují vojenské

    --Velký útok na čtenáře z úterního tisku: Teď musíme přijmout euro, nesmíme stát opodál
    - Předseda Juncker ztrácí podporu. Už jej kritizují i jeho nejvěrnější
    -Šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker plánoval porazit euroskepsi. Ta však porazila jeho. Výsledkem a důsledky rozhodnutí Britů opustit Evropskou unii se zabývá dnešní MF Dnes. Lidové noviny také konstatují, že Junckera za jeho jednostranné kroky kritizují i Němci a Francouzi.

    -Jedeme dál. EU po Brexitu plánuje další utužení integrace
    -Martin Schulz je ta nejšílenější osoba v celé Evropě. Německo je na Brexit natěšené, konečně ovládne Evropu. Václav Klaus hovoří

    OdpovědětVymazat
  26. Marie,
    Vám i všem ostatním krtkům přeju bezva dovolenou.

    Jednu aktuální
    Cimbálová muzika Moravia - Šla Anička do háječka
    https://www.youtube.com/watch?v=zRef438efhk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anno,
      taky Vám krásné léto a radost z potomků a všech dvounohých i čtyřnohých přátel.

      https://www.youtube.com/watch?v=ZkYivHunfF0

      Vymazat
    2. Díky, nápodobně. :-)

      Vymazat
  27. Pokud ještě nemáte Parlamentní listy na záložce:
    http://www.parlamentnilisty.cz/

    Parlamentní listy jsou víceméně necenzurovaná trafika, přetiskující bez cenzury názory od leva do prava.

    Mně na nich vadí titulky článků, které jsou mnohdy jak z Blesku. Upřímně lituji redaktory, kterým titulkář přilepí k serióznímu článku primitivní titulek, který mnohdy nekoresponduje s obsahem.

    Výtka, že Parlamentní listy přetiskují - kromě zajímavých a pravdivých článků články lživé a pitomé je pravdivá. Jak jinak, když mimo jiné citují bez komentářei Kalouska, Leschtinu, Českou televizi, Halíka, Peheho...

    Polovina článků je nicméně zajímavá.
    Zbylou vás číst nikdo nenutí - pokud se nechcete pokochat poznatkem, že leckterý český, unijní, německý či ruský blbec je ještě větší blbec, než jste doufali...nebo se obávali.

    A naopak - že leckdo u nás za blbce vydávaný uvažuje mnohem a mnohem rouzumněji a konzistentněji než malikáni typu Peheho.

    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jáchyme,
      na záložce je nemám, čtu je občas a jen něco. Vidím je stejně.

      Vymazat
    2. Já využívám toho, že jsou nejrychlejší a na blížící se problém zareagují s několikahodinovým až několikatýdenním předstihem.

      NNemusím kolikrát článek ani dočíst - a vygůglím si k dosud u nás tutlanému tématu něco v seriózních pramenec.
      Je to zaprvé užitečná svodka,
      zadruhé tam mají přístup i cenzurované osobnosti, které jinak nepustěj třeba do televize ani na chodbu.

      Nejvíc se mi líbí jejich výzva: Jste politik? uveřejníme váš názor bez redaakčních zásahů. A dodržují to, padni komu padni.
      Proto naši- i jí nadřízenou - věrchušku tak serou.

      To, že je někdo vůl, zjistím nejpozději po přečtení třetího článku a počtvrté si hopřečtu jen v záchvatu masochismu.

      Kdežto ve značné části novin je "být vůl" či slepec nebo to alespoň snaživě předstírat podmínka nutná ke vstupu na jejich sránky.
      JÁCHYM

      Vymazat
  28. Další díra do boku potápějící se lodi Evropa - Rusko, Izraela turecko se urychleně spojují do mocenského trojúhelníku.

    Británie by proti tomu mohla být sranda.
    (Ještěže rozhodující čeští politici jsou synové Izraele. Teď už jen ty zbylé vyměnit za Turky.
    Ale Misr Zao je politický mág světového kalibru, ten to určitě zmákne !
    !!!!!!!!!!
    http://www.literarky.cz/blogy/tereza-spencerova/22325-turecke-kapitulani-superpondli-normalizace-s-izraelem-i-ruskem-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je pro všechny lepší, když mezi státy budou dobré vztahy a ne vyhrocené.

      Vymazat
  29. "Naše dvě země sdílejí společný osud a společný soubor hodnot, které jsou základem pro ještě užší svazek mezi našimi občany. Proto budeme usilovat o politickou unii v Evropě a vyzveme další Evropany k účasti v tomto podniku,“ cituje z dokumentu o rodícím se evropském obřím státě polská státní televize. Českým čtenářům tuto informaci přinesl server PrvníZprávy.cz.

    Na tvorbě dokumentu se podle všeho podílel i francouzský ministr zahraničí Jean-Marc Eyraudem. Česku, Slovensku, Polsku a Maďarsku – tedy Visegrádské čtyřce – má být dokument představen na společném jednání v Praze. Superstát by měl spravovat společnou armádu, společnou zahraniční politiku, tajné služby, trestní zákon nebo samostatný daňový systém. Taktéž se počítá s povinným přesídlováním uprchlíků."
    +++++
    Mezi Třetí říší a Protektorátem byly - alespoň na vládní úrovni - vztahy ještě idiličtější než dnes.
    Pravda, po hospodářské stránce byl Protektrát nezávislejší na Hitlerově Německu než na Merkelové Čtvrté říši.

    (Doufám, že v berlínském superstátě Svaté říše římské národa německého neohroženě prosadí Sobotka alespoň přechodné používání češtiny coby úředního jazyka, když už v Bruseli nic neukníkal).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokus mít všichni všechno společné už u nás udělali husiti.

      Ještě bychom mohli zkusit sdílet manželky, děti a zaměstnání.

      Vymazat
    2. To jste zaspal!
      Manželky a děti už leta značná část sdílí, sdílená pracovní místa v kurzarbaitu v té pokrokovější Evropě také.

      Vymazat
  30. Imany Album Shape of a broken heart

    https://www.youtube.com/watch?v=vMA9205bpDU

    OdpovědětVymazat
  31. I registrovaní homosexuálové mohou adoptovat děti, rozhodl Ústavní soud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je podle mě dobře.

      Vymazat
    2. Podle mě to dobře není, já bych to dovolila snad jen dvěma ženám, otcové muži, ikdyž jsou homosexuálové přece nemají mateřský pud a otcovský pud neexistuje, jen pud rozmnožovací. Už z přírody si můžeme všimnout, že většina samic se s mláďaty od samců izoluje, protože se bojí, že jim ublíží. Jsou sice v říši zvířat skvělé vyjímky, třeba jakási žába-samec je schopen hlídat snůšku několika tisíc potomků i od jiných žab najednou a pomoci jim v nouzi a vymýšlet důmyslné způsoby na jejich ochranu.
      Můžeme však namítnout, že nejsme zvířata, ale lidé, jenže se zvířaty máme hodně společného a více se podobáme těm vyšším živočichům, než hmyzu, obojživelníkům, nebo ptákům, kde jsou též krásné příklady otcovské péče.

      Vymazat
    3. lze osvojit,ale pouze pouze individuálně
      mvkb

      Vymazat
    4. Viola
      Podle mě pro dítě vůbec není rozhodující mateřský pud, ale mateřská a otcovská láska. A dá se předpokládat, že když chce nějaký pár adoptovat děti, že jim poskytnou i lásku. Mám kamaráda homosexuála, díky němu jich několik znám a jsem si jista, že lásku jsou dětem schopní dát. Díky svému programátorskému povolání znám dobře hodně chlapů a neznám jediného, který by neměl rád svoje děti.

      Vymazat
    5. Láska může mít mnoho podob, ale mateřský pud zaručuje pro dítě bezpečí a potom tu lásku. Z lásky se občas dělají divné věci, zvláště u homosexuálů. Jistě, že drtivá většina otců má ráda své děti, ale nejsou homosexuálové. Když žije spolu žena a muž jsou schopni se navzájem korigovat, ale pochybuji o tom, že dva muži homosexuálové se můžou smysluplně doplňovat jako muž a žena.

      Vymazat
    6. Viola
      Jaké divné věci se z lásky dělají zvláště u homosexuálů?

      Polovina manželství se u nás rozvádí, takže asi nebyla schopnost se navzájem korigovat. Většina dětí z rozvedených manželství zůstává v péči matky, i když se zvyšuje počet střídavé péče a dětí v péči otce (ve Švédsku dostávají otcové děti do péče běžně, u nás jsou to stále ještě výjimky).

      Vymazat
    7. Po tom, co jsme se dověděli o Norských způsobech zacházení s dětmi, bych severské země za vzor výchovy dětí nebrala.
      Pokud dobře znáte homosexuály, tak by jste to mohla vědět, jenže v tom je ten problém, jako žena k jejich praktikám prostě neproniknete, můžete jen tušit.
      To že se u nás polovina manželství rozvádí je důsledek zaměstnanosti žen a nízkých platů mužů a na jiné straně zas rozmazlenost, rozežranost, unuděnost a špatné příklady z kin a televizní tvorby.

      Vymazat
    8. Viola
      Podle mě jsou chlapi schopni postarat se o děti. Vychovávají je většinou jinak než běžně ženy, ale to neznamená, že špatně.

      Z toho, co píšete o homosexuálech tuším, že si je pletete s pedofily. To, že je přitahuje stejné pohlaví z nich pedofily nedělá.

      Vymazat
    9. Ano Anno chlapi jsou schopni se postarat o děti jako samoživitelé třeba, ale ne když jsou spolu dva homosexuálové. Dělají svému dítěti velmi špatný příklad soužití, to vám nevadí? A to není jen to, mezi homosexuály je mnoho pedofilů a pořízení dítěte to může i vyvolat, nebo se projevit.
      Anno, mužská láska je hlavně o tělesnosti.

      Vymazat
    10. Viola
      Proč by měli homosexuálové dělat svému dítěti velmi špatný příklad soužití? Podle Vás je lepší příklad soužití matka samoživitelka?
      Můžete sem dát odkaz odkud máte, že mezi homosexuály je mnoho pedofilů a pořízení dítěte to může i vyvolat, nebo se projevit?
      Violo, mám dojem, že toho o mužské lásce moc nevíte.

      Vymazat
    11. Anno, promiňte, ale zdá se, že hlavně vy o celé kauze nic nevíte. Tak si o současných tendencích uznat pedofii jako normální - něco napřed přečtěte.
      Souvislost to s nějakými dvěma hodnými teplouši, které znáte, opravdu nemá žádnou.
      SHrnuto - nový světový řád rozvrací současnou civilizaci; národní státy - základem každého státu vždy byla rodina - muž, žena aděti jako budoucnost. Logicky. A fungovalo to.
      Rozvrat = homosexualita je nomální - krok první. Homosexuálové mohou uzavírat manželství - krok druhý.
      Homosexuálové mohou adoptovat děti - krok třetí.
      Uznání pedofilie jako normální - to bude krok čtvrtý.
      K tomu přidejte současný , norskými a jinými fondy řízený rozvrat tradičního pěstounství a dětských domovů - institucí, které fungovaly a děti dovedly do dospělosti v jednom prostředí - nyní se děti mají u pěstounů střídat po max. dvou letech...
      Takže, když si to shrneme - dva muži budou vychovávat adoptované dítě - může někdo uvést nějaký příklad, kdy se to podařilo až do dospělosti a dítě (děvče nebo chlapec) navázali heterosexuální vztah a mají své rodiny? Kromě filmů?
      NE!
      No a dost homosexuálů má pedofilní sklony, to je prostě fakt. A ti budou nejaktivnější v prosazování nové politiky - Cohn-Bandita (europoslanec Německa za Zelené) s tím začal už 70. letech, je mi odporné o tom vůbec psát:
      http://jdem.cz/cabn56
      Hnusné prase!

      No, a teď už jsou první vlaštovky, v Nizozemí:
      http://www.lidovky.cz/nizozemsky-sok-pedofilove-d0x-/zpravy-svet.aspx?c=A060717_084325_ln_zahranici_znk
      Velebnosti, chce se mi ble.t!


      Tak abych to rozčísla, nakonec dám po vzoru Maxima vtip:
      "Když jsme včera večer s přítelkyní zašli do baru, pokřikovali na mne místní "pedofile" a podobně. A to jen proto, že jí je 20 a mně 50. Úplně nám zkazili desáté výročí..."

      Vymazat
    12. Přesně Alenko.

      Vymazat
    13. Anna napsala:... homosexuála, díky němu jich několik znám a jsem si jista, že lásku jsou dětem schopní dát. Díky svému programátorskému povolání znám dobře hodně chlapů a neznám jediného, který by neměl rád svoje děti.

      Anno, možná svoje děti, ale cizí dost těžko. Leda k jednomu účelu.

      Vymazat
  32. "Demokracie, zdůrazňuje Robertson, nikdy neznamenala tyranii prosté většiny a už vůbec ne tyranii davu z ulice. Podstatou demokracie je zvolená vláda, která je podřízená určité nezávislé kontrole, jako je zákon a soudy, a jako exekutivní orgán je podřízená parlamentu, jehož členové mají právo hlasovat podle svého svědomí a podle zdravého rozumu. "
    Alenka napsala fuj, hnus. No občas se s Alenkou neshodnu.
    Mi připadá, že ten výrok je velice dobrý a asi by měl být zdůrazňován.
    Podle mě je demokracie dohoda se všemi a když dohoda není možná, tak přesvědčování, domlouvání, přemlouvání, kladení vedle sebe pro a proti a teprve, když se dohodou dojde k tomu, že na jedné straně vyváží více plus, tak k tomu se přiklonit.
    A vůbec mi nepřipadá hloupé, co říká prem. Sobotka o tom, že díky Kameronově touze uspět a mít kariéru se Británie odtrhne od EU a může způsobit velké otřesy. Minimálně se Británie může rozpadnout.
    Ale když se na to podíváme bez emocí, tak celou historií lidstva prochází sjednocování a následný rozpad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Marie, to jste mě nepochopila, trochu jako Sheldon...:-), to byl sarkasmus!
      Protože páně Robertsonův výron o demokracii, která neznamená..."tyranii prosté většiny a už vůbec ne tyranii davu z ulice..." je jeho reakcí na Brexit. Kde tedy prostá většina chce ovládat menšinu - a to je podezřelé, tak bychom tu demokracii nevybudovali!
      No a ve Švýcarsku, které je svými referendy pověstné a podle nich se pak dál přijímají zákony a vládne se - protože jaksi lid země to tak chce, jeho prostá většina...
      Tak to sem proboha nezavádějme, to pan RObbertson nechce. Pěkně ať se kluci ušatí v komisi a parlamentu dohodnou, nasmolí pár nových směrnic s účinností od zítra - a pokud bychom něco chtěli jinak, tak jsme právě propásli vhodnou příležitost mlčet... nějaká většina? hezky menšina, 4% a pokud možno ne od nás - ti mají co říci, a ne většina, natož ULICE?
      Leda kavárna, to jo...

      Vymazat
    2. Aha... Ale Violo... (spletla jsem jméno té, na jejíž příspěvek jsem odpovídala - omlouvám se).

      Vymazat
  33. ...a jiné následné sjednocování a jiný následný rozpad....
    Prostě oscilace vývoje, dvě strany jedné mince, dialektika.
    Premiér Sobotka žvatlá jako obvykle banality.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu je to banalita, když politik do důsledků neuváží, co dělá a zariskuje kvůli své kariéry s celým svým státem a dokonce celou EU a kdosi napsal dokonce celým světem (nemohu si vzpomenout kdo to byl). On ten rozpad a sjednocování probíhá celou historií ovšem dost často se to neobešlo bez šarvátek, ne-li válek. Ale mohlo by se říci, že jsme už dost zkušení, aby to proběhlo dobře.
      Možná se schyluje k obrovskému sjednocení, jak to plánují velcí plánovači NWO a k tomu je potřeba rozbít to staré. Od nás by si měli vzít tedy ponaučení ČR+SR.

      Vymazat
    2. Politik? Já naiva jsem se domníval, že voliči.

      Vymazat
    3. Kdyby Kameron nevyhlásil referendum, tak by nebylo.

      Vymazat
    4. No a? Angličané by EU měli rádi více?

      Vymazat
    5. Bylo to skoro půl na půl, takže obecně se nedá říct, že Angličané by EU měli rádi více, ale o radost z EU nejde, ikdyž s láskou a radostí jde vše krásně a lehce. Kdyby Kameron - politik neuvažoval mírně sobecky, tak by se nemusely řešit další zbytečné záležitosti ohledně vystoupení Británie z EU a obecná nejistota.

      Vymazat
    6. Kdyby EU byla vedena racionálně, po referendu by nikde nebyla poptávka.
      Brexit není zbytečný, Anglie i EU ho už potřebovaly jako koza drbání. Zatuchlý vzduch třeba vyvětrat.

      Vymazat
    7. Kdo vlastně vede EU? Brexit mělo být jen takové tytyty, ale zvrtlo se to.

      Vymazat
  34. Znovu:
    Na ráno:
    Simon And Garfunkel Sparrow
    https://www.youtube.com/watch?v=oc5JLrpXpkE&index=60&list=PLmMXZ8Dc_TR6fe-D04Mqzj8EZXxPs5-Bw

    Hana a Petr Ulrychovi ~ Zvláštní znamení
    https://www.youtube.com/watch?v=cX4IKC6CYKQ

    Metallica - One
    https://www.youtube.com/watch?v=aSNJ00iAZ7I

    Tažní koně-Robert Křesťan-Poutníci
    https://www.youtube.com/watch?v=R2IZE5mSW8g

    Radůza - Jednou to pomine
    https://www.youtube.com/watch?v=xsF-26Fs5qw

    OdpovědětVymazat
  35. Nenechte si ujít tenhle článek:

    http://literarky.cz/politika/svet/22326-valka-mla-pomoci-maastrichtu-vejk-ve-slovinsku

    Rozhodně stojí za zamyšlení, pokud si vzpomínáte na Jugoslávii, co jí předcházelo...a třeba i na podíl Ruzyňského na jejím "řešení"

    Další pokus o německé řešení evropské ptázky...tentokrát s globálními loutkovodiči.

    Dobře nasměrovaná lidská blbost v nadkritickém množství je účinnější než jaderné zbraně. Mrtvoly nejsou radioaktjivní a dají se v počtu desítek či stovek miliónů kusů využít ke zlepšení poničené půdní struktury.
    JÁCHYM







    OdpovědětVymazat
  36. Teď jsem udělala blbost - po strašně dlouhé době jsem si zase přečetla Fendrycha. A teď jen kroutím hlavou a doufám, že mi to nezůstane jako tik. Kroutím hlavou nad svou blbostí a nad článkem "Ztohoven jsou noví Jánošíci: Moc vracejí bezmocným, Zemana vidí jako rudé trenýrky".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, no...
      Fendrych je ovšem inteligentní spindoktor formátu Dabldoktora Buk Voje, ministra Herr Many či třeba Hvížďaly či Václava Havla- i když ten byl lepší a přesvědčivější. Ani lidový pastevec Duka či jeho kolega - specialista na intelektuální ýbrmenše Halík nejsou žádní blbci.

      Kam se hrabe takový Sobotka se svou amatérskou rétorickou snahou přesvědčit čecháčky, že ještě existuje nějaká česká vláda - či že dokonce ČSSD je česká, sociální či dokonce demokratická !

      „Krátce po Brexitu jsme byli svědky náhlé proměny mnoha politiků. Mávnutím kouzelného proutku se z nich stali největší zastánci reformy Evropské unie. Slyšeli jsme od nich slova o ‚nutnosti reformy EU, o návratu k potřebám občanů‘, či o tom, že ‚předseda Evropské komise Juncker není mužem na svém místě‘. Ukázalo se, že to byly jen řeči. Když dnes došlo v Evropském parlamentu k hlasování o návrzích na odvolání předsedy Evropské komise Jeana-Clauda Junckera, velká bruselská koalice, včetně zástupců ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09 a ANO, podpořila jeho setrvání ve funkci. Politické pokrytectví ničí Evropskou unii, rozpor slov a činů bruselských politiků občané vidí stále jasněji. "

      (To, že toahle slova řekl představitel strany, která by prodala kteréhokoli příslušníka dolních devíti miliónů za pytlík buráků nic nemění na tom, že představitel ČSSD nás neprodá, ale daruje - a ještě ýbrmenšům ke každému kousku čecháčka přidá bombón, zabalený do stránky Havlových spisů, zablyští lebkou do kamery ČT a zacvaká svým vyrovnátkovaným chrupem).



      Vymazat
    2. Inkognito nás navštívil Richard. ☺

      Vymazat
    3. Jak ho poznáte, podle délky?

      Vymazat
    4. Přirození?

      Vymazat
  37. Odpovědi
    1. Jsem zvědav na pachatele, jakého byl vyznání.

      Vymazat
    2. Bylo jich víc.
      Třeba to byl ekumenický útok, nechal bych zhodnocení na Halíkovi.
      (Mimochodem - kdyby ho už konečně v Ankaře jmenovali čestným imámem, třeba se to nemuselo stát)

      Vymazat
  38. Je to fakt hrozný s tim brexitem a tak dám něco, co každýho uklidní.

    .
    https://www.youtube.com/watch?v=dERzaJAXssk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale že vypadá na svých sedmdesát dobře, babka !
      I ten most přes rozbouřenou Vltavu.

      Vymazat
    2. Karel IV i Helenčin tatínek měli kvalitní vejce.

      Vymazat
    3. Mne rozveseluje ten chlápek vpravo co má ten strašlivej knír
      a takovej divnej kabát. :-)

      Vymazat
    4. Lidi, to je z 70. let a podívejte se dobře na Karlův most. Tam totiž tenkrát nikdo nechodil, na začátku tam je jen pár místních lidí, babička s pejskem.. ti lidé, co kolem ní pak jdou, to je nahnaný kompars...
      Jo to byly časy... sama na Karlově mostě v létě v poledne...
      dnes bych tam nešla, ani kdyby mi platili...

      Vymazat
    5. "Babku" jsem nekdy pred 15 lety potkal. Vypadala uz tenkrat plasticky a byla citit uz z 20 metru...
      josef

      Vymazat
  39. Když jsem vytáh nůž
    hřibi řekli "už"
    naráz vzali roha
    nikde ani noha
    nikde hlavička
    ani maličká.
    Kolem byli masáci
    tušili tu senzaci
    že přinesu prd
    na to nejsem hrd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, proto na houby nechodím, ještě navíc houby vidím....na mne by ty houby musely zavolat! :-)

      Vymazat
  40. Hanča a Tonča za všechny prachy:
    Osud výkupného:
    Podle informací z bezpečnostní komunity existují dvě varianty. "Podle první stát rozhodl, že vyplatí 8 milionů dolarů a k únoscům dorazilo jen šest. Druhá verze hovoří o tom, že na začátku bylo 6 milionů dolarů, na konci už jen dva," uvedl pro neovlivni.cz dobře informovaný zdroj z bezpečnostní komunity.

    Na cestě k únoscům tak mělo zmizet 50 nebo dokonce 100 milionů korun. Předání měl na starosti Úřad pro zahraniční styky a informace (ÚZSI), tedy civilní rozvědka spadající pod ministerstvo vnitra. Její bývalý šéf Karel Randák o tom, že část peněz určených na výkupné zůstala v Čechách, hovořil už v březnu.

    "Problém je i v tom, že podle dostupných informací stát sice zaplatil šest milionů dolarů, ale únosci tuto sumu neviděli celou, že dostali daleko méně," řekl Randák v březnu v rozhovoru pro Denik.cz. "Někde po cestě někomu nějaké dolary uvázly za nehty," dodal bývalý šéf civilní rozvědky. Peníze podle něj neopustily Českou republiku.

    Na druhou stranu někdo obětavě snížil množství zakoupených kalachů pro umírněné islamisty ainvestoval je do umírněného českého podsvětí, řízeného prorostlou českou státní nebezpečnostní složkou.

    No a za sto miliónů jsme získali dvě novomuslimky, to je skoro zadarmo.
    (Učím se myslet pozitivně, kdyby se někomu něco nezdálo)


    Zdroj: http://domaci.eurozpravy.cz/zivot/160382-unos-cesek-v-pakistanu-vrchni-zastupitelstvi-resi-zproneveru-vykupneho/

    OdpovědětVymazat
  41. Je opakem exploze inploze? Nebo je to slovo novotvar? Exkluze, inkluze, budu nad tím v noci bádat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inploze je regulérní starotvar.
      Česky ščvrknutí.

      Nejnověji impodoval v bruseli Blébotka:

      Slova, že EU nemá s Čechy jednat jako s hadrem, vystřídala podpora Junckerovi
      28. června 2016 11:25, aktualizováno 17:44
      Výzvu k rezignaci šéfa Evropské komise Jean-Claude Junckera čeští poslanci nepřijali. Chtěli to poslanci ODS, KSČM a Úsvitu, ale přidalo se k nim jen pět sociálních demokratů, přestože původně rezignaci Junckera po britském referendu o odchodu z EU původně požadoval i ministr zahraničí Lubomír Zaorálek z ČSSD.

      Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/juncker-musi-pryc-zadali-politici-sobotka-se-junckera-zastal-ptg-/domaci.aspx?c=A160628_112630_domaci_kop

      Blébotka zaznamenal Junckerovu snahu lézt mu do kompetencí:
      Nikdo mi z mých čecháčků nebude dělat hadr !

      Udělám z nich sám úhledné balíčky toaletního papíru a předám je Vůdkyni sám !

      Vymazat
  42. Obavy z teroristického útoku i dopadů na turismus
    ------------------------------------------------

    Atatürkovo letiště je nejen hlavním mezinárodním letištěm v Turecku, ale zároveň třetím nejvytíženějším letištěm světa po londýnském Heathrow a pařížském De Gaulle. Představuje leteckou křižovatku mezi Evropou, Asií a Afrikou, odbaví lety do 284 destinací ve 113 zemích.
    -------
    Místo toho platit za cestu do muslimského ráje s mezipřistáním v Ankaře je mnohem výhodnější nechat si od Angely Merkel přidělit dostatečný počet teroristů, kteří vás zdarma a rádi zabijí doma.

    Podpoří to výrobce tuzemských pelhřimovských košťat, kterými vás smetou na lopatku, jakož i tuzemský pohřebnický průmysl.

    Česká církev katolická se za levný peníz postará o to, abyste se dostali do křesťanského, nikoli muslimského ráje.

    V případě, že toužíte po muslimských pannách se samoobnovovací blanou, obraťte se na styčného důstojníka Halíka, který se jistě rád postará o jejich individuální přesun z muslimského do křesťanského sektoru RaJe ve shodě s vaší objednávkou.

    OdpovědětVymazat
  43. Toccata and Fugue in D Minor

    https://www.youtube.com/watch?v=ho9rZjlsyYY&list=RDho9rZjlsyYY#t=30

    OdpovědětVymazat
  44. Beethoven - Moonlight Sonata

    https://www.youtube.com/watch?v=4Tr0otuiQuU&index=2&list=RDho9rZjlsyYY

    OdpovědětVymazat
  45. Beethoven's 5th Symphony
    https://www.youtube.com/watch?v=_4IRMYuE1hI&list=RDho9rZjlsyYY&index=11

    Nemůžu spát, jsem zase zralá na prášky (tak jsem si už vzala). Začala mi zase paranoia, mám pocit, že je mi věnovaná na A.cz extra pozornost. Bipolarita je fakt děsná. Tímhle tempem ze mě bude za chvíli dement.

    "Tohle je první studie, která prokazuje, že jak lidé s bipolární poruchou stárnou, malé množství tkáně se ztrácí v oblastech mozku, které souvisejí s pamětí a koordinací myšlenek a chováním. Množství mozkové tkáně, které se ztrácí, je větší u lidí s několikanásobnými epizodami nemoci a souvisí s poklesem v některých oblastech mentálních schopností," uvedl McIntosh.
    https://www.novinky.cz/zena/zdravi/119351-nektere-dusevni-choroby-souvisi-se-zmensovanim-mozku.html

    Abych nemohla na nic myslet, naplno do sluchátek:

    ULTIMATE ROCK BALLAD
    https://www.youtube.com/watch?v=cwc4zxcFARw

    OdpovědětVymazat
  46. Zdravím, Anno !

    - Že jste si zvýšila medikaci je určitě dobře.
    - Nadměrná pozornost, pokud jsem mohl pozorovat, Vám věnována na ACZ není - což asi tušíte... A kdyby byla, znamenalo by to jen to, že jste trefila trola do brňavky. Pepa Řepa, kterému je věnována pozornost silně nadstandartní, si ji patřičně užívá.
    *****

    Faktem je, že veškeré zpravodajství, zvláště to české, je v těchto dnech pro duševní zdraví silně toxické.
    Uznávám, že některí moje komentáře zde v noře také.

    Hudba do sluchátek:

    je to výborný způsob, jak přeladit mozek a poskytnout mu intelektuální clonu.
    ALE !
    Skutečně výborná díla mají vesměs intenzivní citový náboj - a i ta silně optimistická mohou rozkolísat bipolaritu.

    Dal bych přednost stanici, která se mi osvědčila - po mnoha desítkách pokusů - Swis jazz, jehož odkaz jste si uložila.
    Jako mírně tonizující kvalitní kulisa téměř bez prudších výkyvů je to to nejlepší, co se mi podařilo najít
    Jinak by pomohla ambientní hudba - také je na internetu spousta stanic s různým typem pro různá ladění mozku, ale zde je kvalita nerovnoměrná.
    Dost často se člověk začne po hodině nudit.

    Co se týče blbnutí - blbneme valem všichni, rychlejší úbytek mozkových buněk je při každém intenzivním stresu.
    Na druhé straně - což se dříve popíralo - mozek i ve stáří regeneruje.

    Takže - najděte si nějakou stanici s ambientní muzikou nebo Swiss Jazz a pusťte ji do sluchátek.
    Až polknu další dávku antibiotik a vlezu do postele, udělám totéž.
    Držím palce !

    JÁCHYM



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znovu, naštěstí jsem už zvyklá si dělat kopie, takže to nemusím psát znovu, když mě to vyhodí:

      Díky, Jáchyme.

      Na A.cz mi žádná extra pozornost věnovaná evidentně není, to je jen můj pocit. Naštěstí si to uvědomuju, což se pokaždé nestává.

      Swiss Jazz je skvělé rádio, pouštím si ho často díky Vám. Líbí se mi i Swiss Classic.

      Aby se mi mozek regeneroval, to bych ho musela pravidelně namáhat. A toho nejsem schopná, když vyšiluju. To nejsem schopná ani číst.

      Jak je Vám? Je to aspoň trochu lepší?
      Taky držím palce a ještě jednou děkuju.

      Vymazat
  47. Díky za pomoc. Ještě rozdíl mezi inplodentem a inplodementem.

    OdpovědětVymazat
  48. Ten Atta byl Turek? Vlastně Ruzyň má taky nové jméno.

    OdpovědětVymazat
  49. Ty brďo, už 36! Nejdřív hlásili, že je několik raněných. A teď jsou i mrtví. Asi je našli později, někde dál od epicentra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Epicentra??? Centra!
      Už blbnete jako novináři.

      Vymazat
    2. Teď je 41. Já už moc neblbnu, blížím se dolní hranici.

      Vymazat
  50. Carmen McRae - I Can't get Started (1955)

    https://www.youtube.com/watch?v=nG0OCb0HhXw

    OdpovědětVymazat
  51. Z včerejšího lesa, kam nikdo nechodí, ani hřiby:
    http://www.imgup.cz/image/bLh
    http://www.imgup.cz/image/bLl
    http://www.imgup.cz/image/bLn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, v lese je krásně. Mám to do něj kousek, tak si to denně užívám. U nás se přeslička moc nevyskytuje a díky suchu ani houby.

      Vymazat
    2. Digitalis je přenádherný! A přesličky jsem neviděla, ani nepamatuji.
      Včera kouzelný večer, tak jsem nekoukala na tv ani na net, ráno o pěti si mě zavolala kočička k porodu, tak teprve teď zjištťuji ty hrůzy, co se zase děly

      Vymazat
  52. Nemám rád toma krujse
    cítím za zády letadlo
    myslím na Spyridona Luise
    to mě vždy něco napadlo.
    ----
    Na letišti muhammada atty
    letěly k nebi šaty
    s nimi bytostě spjati
    mířili vesměs asiati.
    Takový silný vzruch
    podpoří turistický ruch
    když turek miluje rusa
    islámský stát a usa...

    Nejdřív se hemžili ranění
    hledali svoje nohy
    pak vdovci hrůzou dřevění
    mohou volat jen bohy.
    Těžko se otvíraj náruče
    když máš doma bezruče
    těžko zarazíš rýč
    když je noha pryč...

    OdpovědětVymazat
  53. pro Alena29 června, 2016 02:04

    Anno, promiňte, ale zdá se, že hlavně vy o celé kauze nic nevíte. Tak si o současných tendencích uznat pedofii jako normální - něco napřed přečtěte.
    ----------------------------------------------------

    O takové kauze nevím vůbec nic. Kde je možné si k tomu něco přečíst?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby přišlo zatím do Evropy milion běženců, tak z toho je min. 40 000 gayů. Kde se asi tak ukájejí, když homo je v islámu zakázané?
      Zeptejte se vedle u sousedů, kolik znásilnění dětí je tam deně hlášeno, pokud vám to někdo sdělí. A v kolika případech, skoro vždy,je to uznáno jako "stav nouze, dlouhodobě bez sexu ".

      Vymazat
    2. pro Anonymní29 června, 2016 12:56

      Ty děti podle Vás znásilňují jen homosexuálové? Podle Vás běženci, kteří jsou hetero, chodí v páru, takže mají pravidelně sex?

      Vymazat
    3. když půl napůl, tak 20 tisíc, to vám nestačí? Zjistěte si pravděpodobnost a výskyt úchylek u gayů .

      Vymazat
    4. Vše jsem napsala výše, zde ve 115. krtinci, dohledejte si to. Nechce se mi to opakovat, pedofilů se štítím ........

      Vymazat
  54. The Things We Did Last Summer - Lou Donaldson

    https://www.youtube.com/watch?v=ffvCwg74yoA

    OdpovědětVymazat
  55. Tužka napíše,...pokud si někdo pouštíte hudbu, i cokoliv jiného tak, že máte na uších sluchátka,...tak vám musím sdělit, že hrajete dáblův mariáš o svůj sluchový nerv a o zdraví mozkových buněk jako celek.

    Podrobně nebudu rozebírat,....ve škole se učí vlastnosti zvukových vln. Rozumný rodič něco takového dítěti nekoupí. Že je to nabízeno v obchodě ještě neznamená, že to není nebezpečné.

    Dodatek,...za bolševika byla ztráta sluchu u telefonistek v telefonních centrálách nemocí z povolání a s docela vysokým invalidním důchodem. Nezhoubné i zhoubné nádory na ušních boltcích a kolem, byly brány taky jako nemoc z povolání.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám na to stejný názor. Na vojně byl dokonce zákaz dávat sluchátka zcela na uši, ale možná proto, aby ucho slyšelo i ostatní dění kolem. Služby na VS byly 24hodin v kuse a každý si raději dával sluchátka na spánky, než na uši. No... jenže tam nedávali hudbu, ale kecy a čísla...

      Vymazat
    2. S Tužkou naprosto souhlasím. Neznám přesné údaje o škodlivosti sluchátek na ušní nerv při častém používání, ale je o tom spousta lékařských článků - o důsledcích a jasně pojmenována tato příčina.
      Jenže je to velmi podobné užívání mobilů. Když vidím kolem sebe lidi bez rozdílu věku telefonovat po celou cestu dopravním prostředkem, desítky minut, jen kroutím hlavou. A i bez výzkumů si můžu představit, jak to asi prospívá zdraví, nejen tělesnému... a stejně si lidi nedají říct.

      Vymazat
    3. Já běžně sluchátka nepoužívám. Ale když vyšiluju, tak velmi často a dávám poslech hlasitě, tak nejsem schopná na nic myslet. Vím, že to není dobré, ale je to takový únik z bláznění.

      Vymazat
  56. Kterépak bude napříště
    bin ládinovo letiště?
    Zesílí bezpečnostní opatření
    na každého padne podezření
    že jeho vesta není plovací
    že pohled k zemi odvrací
    od ostražité ochranky
    že míří s kufrem do banky
    že třímá v ruce igelitku
    nebo že nese velkou kytku
    nebo má v létě dlouhý kabát
    nebo že se chce škrábat.
    Dneska už vím zcela jistě
    ve špatný čas na špatném místě
    nesmím se nikdy ocitnout
    moh bych až v nebi procitnout.

    OdpovědětVymazat
  57. pro BJ:

    Nedávno jste psala o půlmaratonu v Olomouci, tady je celkem autentický popis: http://rungo.idnes.cz/kolaps-v-horku-pulmaraton-olomouc-runczech-few-/behani.aspx?c=A160628_163408_behani_onr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V neděli jsem vyslechla zážitky od jednoho běžce (kategorie 45), jednoho dobrovolníka i tří diváků. No já bych se v tom vedru nedala ani na to dívání.
      Také jsem jen tak pro radost dostala pidi-knížečku o kočkách: Kočka je tu šéf! Některá tamní tvrzení budu muset probrat s naší Lízou.
      Krásný náprstník jste včera vyfotil - naposledy jsem potkala ve stejných kopečkách.

      Vymazat
    2. Dobrá příprava na BKB, učit se chybami druhých ... poučné je 44 let/1200km ročně/40 km týdně .... to mě uklidňuje, při 58/2600/50-80 .. a doktora jsem neviděl, věřím pocitu. Ve vedru bych nikdy neběžel posledně bylo večer 23-24 a to bylo moc. Tep měřím prstem na krkavici, nesmí být rychlejší, než krok - t.j. 170-180/min. Jenom ta váha je jateční, 95 musí pod 90, to je otázka vůle.

      Vymazat
  58. Tohle je zajímavé:
    Celosvětový výzkum IQ: Černoši a Arabové jsou nejhloupější. Tady máte porovnání všech národů světa včetně Čechů

    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13891-celosvetovy-vyzkum-iq-cernosi-a-arabove-jsou-nejhloupejsi-tady-mate-porovnani-vsech-narodu-sveta-vcetne-cechu.aspx

    Např. výňatek:
    Countries are ranked highest to lowest national IQ score.

    Rank Country %
    -------------
    1 Singapore 108
    2 South Korea 106
    3 Japan 105
    4 Italy 102
    5 Iceland 101
    5 Mongolia 101
    6 Switzerland 101
    7 Austria 100
    7 China 100
    7 Luxembourg 100
    7 Netherlands 100
    7 Norway 100
    7 United Kingdom 100
    8 Belgium 99
    8 Canada 99
    8 Estonia 99
    8 Finland 99
    8 Germany 99
    8 New Zealand 99
    8 Poland 99
    8 Sweden 99
    9 Andorra 98
    9 Australia 98
    9 Czech Republic 98
    9 Denmark 98
    9 France 98
    9 Hungary 98
    9 Latvia 98
    9 Spain 98
    9 United States 98
    10 Belarus 97
    10 Malta 97
    10 Russia 97
    10 Ukraine 97
    11 Moldova 96
    11 Slovakia 96
    11 Slovenia 96
    11 Uruguay 96
    12 Israel 95
    12 Portugal 95
    13 Armenia 94
    13 Georgia 94
    13 Kazakhstan 94
    13 Romania 94
    13 Vietnam 94
    14 Argentina 93
    14 Bulgaria 93
    15 Greece 92
    15 Ireland 92
    15 Malaysia 92
    16 Brunei 91
    16 Cambodia 91
    16 Cyprus 91
    16 FYROM 91
    16 Lithuania 91
    16 Sierra Leone 91
    16 Thailand 91
    17 Albania 90
    17 Bosnia and Herzegovina 90
    17 Chile 90
    17 Croatia 90
    17 Kyrgyzstan 90
    17 Turkey 90
    18 Cook Islands 89
    18 Costa Rica 89
    18 Laos 89
    18 Mauritius 89
    18 Serbia 89
    18 Suriname 89
    19 Ecuador 88
    19 Mexico 88
    19 Samoa 88
    20 Azerbaijan 87
    20 Bolivia 87
    20 Brazil 87
    20 Guyana 87
    20 Indonesia 87
    20 Iraq 87
    20 Myanmar (Burma) 87
    20 Tajikistan 87
    20 Turkmenistan 87
    20 Uzbekistan 87
    21 Kuwait 86
    21 Philippines 86
    21 Seychelles 86
    21 Tonga 86
    22 Cuba 85
    22 Eritrea 85
    22 Fiji 85
    22 Kiribati 85
    22 Peru 85
    22 Trinidad and Tobago 85
    22 Yemen 85
    23 Afghanistan 84
    23 Bahamas, The 84
    23 Belize 84
    23 Colombia 84
    23 Iran 84
    23 Jordan 84
    23 Marshall Islands 84
    23 Micronesia, Federated States of 84
    23 Morocco 84
    23 Nigeria 84
    23 Pakistan 84
    23 Panama 84
    23 Paraguay 84
    23 Saudi Arabia 84
    23 Solomon Islands 84
    23 Uganda 84
    23 United Arab Emirates 84
    23 Vanuatu 84
    23 Venezuela 84
    24 Algeria 83
    24 Bahrain 83
    24 Libya 83
    24 Oman 83
    24 Papua New Guinea 83
    24 Syria 83
    24 Tunisia 83
    25 Bangladesh 82
    25 Dominican Republic 82
    25 India 82
    25 Lebanon 82
    25 Madagascar 82
    25 Zimbabwe 82
    26 Egypt 81
    26 Honduras 81
    26 Maldives 81
    26 Nicaragua 81
    27 Barbados 80
    27 Bhutan 80
    27 El Salvador 80
    27 Kenya 80
    28 Guatemala 79
    28 Sri Lanka 79
    28 Zambia 79
    29 Congo, Democratic Republic of the 78
    29 Nepal 78
    29 Qatar 78
    30 Comoros 77
    30 South Africa 77
    31 Cape Verde 76
    31 Congo, Republic of the 76
    31 Mauritania 76
    31 Senegal 76
    32 Mali 74
    32 Namibia 74
    33 Ghana 73
    34 Tanzania 72
    35 Central African Republic 71
    35 Grenada 71
    35 Jamaica 71
    35 Saint Vincent and the Grenadines 71
    35 Sudan 71
    36 Antigua and Barbuda 70
    36 Benin 70
    36 Botswana 70
    36 Rwanda 70
    36 Togo 70
    37 Burundi 69
    37 Cote d'Ivoire 69
    37 Ethiopia 69
    37 Malawi 69
    37 Niger 69
    38 Angola 68
    38 Burkina Faso 68
    38 Chad 68
    38 Djibouti 68
    38 Somalia 68
    38 Swaziland 68
    39 Dominica 67
    39 Guinea 67
    39 Guinea-Bissau 67
    39 Haiti 67
    39 Lesotho 67
    39 Liberia 67
    39 Saint Kitts and Nevis 67
    39 Sao Tome and Principe 67
    40 Gambia, The 66
    41 Cameroon 64
    41 Gabon 64
    41 Mozambique 64
    42 Saint Lucia 62
    43 Equatorial Guinea 59
    North Korea N/A

    http://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 44Maximus 21

      Vymazat
    2. Singapur budou přistěhovalci. Papua je hned vedle a celé to rovníkové pásmo je poznamenáno teplem. Čím teplěji, tím více maňána.

      Vymazat
  59. Kluci, vy jste tu kompetentní říci v čem spočívá mužská láska, tedy jestli to není tajné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musíte více konkretizovat.

      Vymazat
    2. Byla tu řeč o adopci dětí. Kdybyste adoptoval holčičku, byla by Vaše láska k ní tělesného rázu? Viola napsala, že mužská láska je hlavně o tělesnosti.

      Vymazat
    3. To bych musel být úchyl.

      Vymazat
    4. No a homosexuálové nejsou úchylové?
      Formálně tedy bylo napsáno v zákoně, že ne, ale všichni víme neformálně, že ano.

      Vymazat
    5. Jasně. Dodávám, že homosexuálové uchýlení jsou na stejné pohlaví. Na děti jsou uchýlení pedofilové.

      Vymazat
    6. Až 90 procent případů zneužívání dětí nezpůsobují pedofilové

      Sexuální porucha pedofilie, která se vyznačuje erotickým zájmem o děti, nemusí nutně vést k pohlavnímu zneužití. Podle sexuologa Petra Weisse pouze desetina pachatelů, kteří jsou souzeni za sexuální zneužití dítěte, trpí skutečně pedofilní sexuální poruchou. Až 90 procent zneužití se dopouštějí lidé s poruchou osobnosti, agresivní nebo závislí na alkoholu.

      https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/124292-az-90-procent-pripadu-zneuzivani-deti-nezpusobuji-pedofilove.html

      Homosexuálové tam uvedeni nejsou.

      Violo, můžete sem dát nějaký odkaz, kde je uvedeno, že dětem hrozí sexuální zneužívání ze strany homosexuálů?

      Vymazat
    7. Proč všichni v diskuzích chtějí nějaké odkazy? Momentálně už musím jít, tak se omlouvám. Jasně, že když se skloubí porucha osobnosti se sexuálníúchylkou je neštěstí na světě. Ale není samotná úchylka také porucha osobnosti? Jen zdrženlivost a utužování pevné vůle udrží snad na uzdě homosexuály, ale v dnešní rozvolněné společnosti? Jo kněžské semináře možná na to mají dobré metody.

      Vymazat
    8. Anno, respektuji vás, ale prosím, nepatlejte se v lejně, budete leda taky nevoňět.
      Jak jsem napsala výše, nový světový řád rozvrací stabilní rodinu, svazek ženy a muže, ze kterého vyrůstají děti.
      To, co citujete, je článek ze série řízené snahy o legalizaci pedofilie, která následuje po legalizaci homosexuality, degradaci manželství na nějaký sexuální spolek a po povolení adopce dětí 4% exoty.
      Začíná se salámovou metodou ... píše se o tom, že vlastně pedofilové mají jen dětičky rádi, že jim neškodí... vydávají se memoáry "hodných pedofilů", kteří vlastně hrozně trpí a společnost by je měla chápat.... A Nizozemí už postoupilo dál - viz odkaz v mém minulém příspěvku.
      K tomu se rozvrací tradiční pěstounská péče tak, aby děti - oběti mohly putovat od tatínka k tatínkovi ... změna musí být...
      No a jak to dopadne - to zjistíme za dvacet let.
      Zatím v Norsku a Švédsku s jejich tradicemi dětských nevěstinců v minulém století jsou i dnes napřed - podívejte se na třetí sérii seriálu Bran/Broen.
      Jenže česká veřejnost ještě není dostatečně zpracovaná a protestuje - vás vyjímám.... :-(
      Když hledáte odkazy, tak si je najděte v mém příspěvku zde v 115. krtinci výše.... štítím se je dávat znovu.

      Vymazat
  60. k Anonymní29 června, 2016 12:20

    Anna napsala:... homosexuála, díky němu jich několik znám a jsem si jista, že lásku jsou dětem schopní dát. Díky svému programátorskému povolání znám dobře hodně chlapů a neznám jediného, který by neměl rád svoje děti.

    Anno, možná svoje děti, ale cizí dost těžko. Leda k jednomu účelu.
    ------------------------------------------------------------------

    Toto Vaše tvrzení by mohlo vyděsit matky samoživitelky, které mají přítele. A že jich je. Ale Vy asi máte na mysli účel dokázat si, že jako rodič obstojí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petr • před pár sekundami

      U nás je více hetero párů, které nemohou mít děti a chtějí je adoptovat, než dětí volných k adopci. Všechny tyto páry mají přednost před jednotlivci a jsou i objektivně vhodnější. Jednotlivec má v podstatě šanci jen v extrémních případech typu - oba rodiče zemřou při nehodě a strýc/teta projeví zájem je adoptovat ( pak se většinou postupuje i mimo pořadník v jiném režimu ). Jednotlivec nemá v adopci prakticky žádnou šanci. A já doufám, že v případě gayů to tak i zůstane. Nikdo z obhájců adopcí homo párům neřeší, zda-li by to dítě vůbec chtělo. To už si nepamatují jak je dospívání těžké a co je čeká, až s ním půjdou dva taťkové na plovárnu. Co narážky a pohledy bude muset unést. A je zbytečné ty ostatní lidi odsuzovat, to je prostě fakt. Každý gay si svůj coming out může vybrat, dítě, které dáte tomuto páru ho bude prožívat permanentně. Sociální inženýrství pořád jede na plné koule. A ani já nevím jak ho už zastavit.

      http://blog.aktualne.cz/blogy/dzamila-stehlikova.php?itemid=27630

      Vymazat
    2. pro Anonymní29 června, 2016 14:54

      Já bych samozřejmě řešila, jestli dítě volné k adopci chce jít k určitému páru, např. půlročním společným soužitím před adopcí. A je jedno, jestli hetero nebo homosexuálního páru.
      Co se týká narážek a pohledů - změna je život. Když jsem byla malá, tak být nesezdaná matka bylo bráno některými lidmi jako ostuda. Podobné to bylo i s rozvody. Nad obojím se dnes vůbec nikdo nepozastavuje, protože to je běžná věc. Lidé s homosexuální orientací byli i v dobách dávných a přístup k nim byl a je různý. Dá se předpokládat, že u nás časem většina bude brát homosexuály jako normální lidi.

      Vymazat
  61. Ajéje ...
    odstranili mi toma krujse (že ho nemám rád) a pro jistotu mě zabanovali.

    OdpovědětVymazat
  62. Alena:

    Vzpomínám si, že před přijetím zákona o registrovaném partnerství mluvili konzervativci podobně. Že jako teď nastane téměř konec civilizovaného světa. A stalo se co? Jen to, že se zhruba čtyřem stovkám lidí ročně zjednodušil život (mohou se vzájemně zastupovat na úřadech, ptát se na zdravotní stav protějšku v nemocnici).

    To, že nevydrží ani polovina normálních manželství mi tedy přijde jako větší rána tradiční rodině.

    Podobně nevěřím, že homosexuálové teď začnou masově žádat o adopce (což mimochodem jako jednotlivci už stejně mohli). Možná je mezi pedofily hodně homosexuálů (resp. pohlaví dítěte je jim ukradené), že by mezi homosexuály bylo nadprůměrně pedofilů, o tom nevím.
    Ale je fakt, že jsem to nijak nezkoumal.

    OdpovědětVymazat
  63. To: Viola - na ACZ pěti-jedničková (snad naše)
    Udivujete mě, Violko. Myslíte, že je dětem v domově či u pěstounů lépe, než u homosexuálního páru? Já obdivuji každého, kdo si adoptuje cizí dítě - já bych tu odvahu neměla.
    Nikdo nevíme, co nás v životě potká. Nakažlivé či dědičné toto odlišné zaměření není.

    OdpovědětVymazat
  64. Violo,
    Váš dotaz měl být směřován na ministerstvo dopravy, tam homosexuálové snad převažují; v krtinci je tma a zima.

    OdpovědětVymazat
  65. pro Viola29 června, 2016 14:21

    Sexuální orientace je něco jiného než porucha osobnosti, o těch se můžete dozvědět třeba tady:
    http://dusevni-poruchy.zdrave.cz/jake-existuji-poruchy-osobnosti/

    Nějaké odkazy, které by podpořily Vaše tvrzení, jsem po Vás chtěla, abych věděla, na základě čeho máte takové názory nebo jestli se jedná o Vaše předsudky.

    OdpovědětVymazat
  66. Tužka napíše,....áááá, zajímavé téma,...stačí se rozpomenout. Těch příběhů.

    S homosexuální mužskou menšinou jsem se setkala, čistě náhodou v Praze, v době hlubokého budování socialismu.

    Dolení část Václaváku,...listopad, ošklivé studené počasí,...tak jsem se rozhodla, že si dám horkou kávu a zapadla do nejbližší inzerované kavárny,....I. cenová skupina dole, rozhodla jsem se pro lepší prostředí, šla jsem do suterénu.

    Modré polustrování, pěkné prostředí,...a samí muži. Přítmí, na stolech malé lampičky s tlumeným světlem,....nic mi nedocvaklo,....číšník přišel obratem a hned spustil něco v tom smyslu, že jsem si spletla místo, že lepší kavárna pro mne je v prvním patře. Podal mi kabát a dešník a nekompromisně mě vyprovodil za dveře.

    Tak jo, ... muži se navzájem věnovali jeden druhému,...no hampejz jedna báseň.

    V Praze po celou dobu studií jsem nikdy před tímto místem neviděla esembáky, nebo zelenýho antona,...bolševik to nechával napokoji. Kamarádi ze studií mi potvrdili, že to bezproblémů funguje.

    A to by snad stačilo,....jeden příběh za všechny.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem homosexuální. I pro hetero je mnohdy hodně těžké najít tu pravou velkou lásku a to je nás mnohem víc. Navíc předsudky spousty hetero jsou stále dost velké. Podle mě je nesmysl soudit někoho podle sexuální orientace. To by se mohlo soudit i podle užívaných sexuálních praktik.

      Vymazat
  67. Podle videa z letiště je cesta k alláhovi blesková. To je maras.

    OdpovědětVymazat