23 července, 2016

KRTINEC č.125

201 komentářů:

  1. Brejvíkovi se to krátí. Jednou to bude celebrita.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim. Aby ste nedebatoval sam so sebou:-).

    OdpovědětVymazat
  3. Interpol má fotografii, na které je většina členů organizace, odpovědné za teroristické útoky v Evropě:
    http://jdem.cz/catqq5

    OdpovědětVymazat
  4. Z diskusí v tisku k události v Mnichově:


    Rostislav Mansfeld 59898

    Facebook

    a teď pravda o tom střelci:

    1. všechno směřuje k tomu, že tento islámský šiit měl problémy ve škole s islámskými sunity, hlavně Turky, Albanci a Kosovany

    2. toto je slyšet, když na videu křičí: Turci jsou ho....na, jsem taky Němec

    3. většina jeho oběti jsou právě sunité 3 Turci, 3 Albanci, a jeden Řek jmenem Hussain

    4. na facebooku měl falešný profil Selina Akim - Turecké dívčí jméno pod kterým zval Turky k McDonalds, kde je střílel

    5. pravděpodobně zažíval tedy "mobing" od sunnitů a takto se s nimi vyrovnal

    Jsme tedy svědky typického sunitsko-šíitského konfliktu, přeneseného do Evropy díky Willkomenspolitik.

    S Brevikem najde paralelu jenom úplný blázen, nebo někdo kdo je zaplacený, aby vědomně manipuloval veřejné mínění..

    zde více v Němčině:

    http://www.pi-news.net/2016/07/amok-muenchen-rache-an-tuerken-und-arabern/
    .................

    Takže, když se chtějí mezi sebou střílet, tak ať se seberou a vypadnou z Evropy, náboženští magorové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč tahají své náboženské pře do mekáče? Mezi vepřové? Nemají dost stánků s kebabem?

      Vymazat
    2. Mám pocit, že v Mekáči nedělají z vepřového, ale že tam mají jen kuřecí. V Mnichově tam hned kousek od tohoto Mekáče a OD je celá čtvrť těchto zafačovanců, tedy alespoň jsem se to tak dočetl. Sám jsem v Mnichově už nějaký ten rok nebyl. Když jsem tam byl poprvé v r.1985, tak to jsem čuměl na ten přepych vůči tehdejšímu "ost" režimu, ale to byl jen ten první turistický pohled. Spoustu věcí tehdy člověk nevěděl. Kapitalismus na bázi demokracie (což je ale trochu chiméra) je sice mnohem výkonější než socík, ale nyní se dostal do slepé uličky, no a velké, ale dnes spíše ohromné globální firmy (od průmyslu až po např. výrobu zbraní) vč. finančních institucí a filiálek diktují resp. tvoří politiku se vším všudy a jde to špatným směrem. Prachy všechno převálcovávají! No a planeta se stává už pro ně moc malá. Polarizace těch co mají majetky, peníze a moc vůči většině, co má málo nebo i jen spíše starosti, aby přežila se zvětšuje. Tento přetlak musí jednou a možná už brzo odfouknout. Dosud se to řešilo válkami, ale nyní velmoce mají atomové zbraně a tím je zde patová nebezpečná situace. A že se něco bude dít stačí odhadnou třeba jen podle natality a tudíž růstu obyvatel zejména v zemích kde jsou všechny ty náboženské -ismy vč. Číny, kde jsou dnes soudruzi kapitalisti! Za období od r.1960 se počet lidí v těchto zemích zdvojnásobil! A to má za následek ohromný přetlak a přebytek hladových a navíc náboženstvím zblblblých jedinců. A oni si budou chtít vzít to co nemají v Evropě! Ta je navíc "vedena" neschopnými zednářskými pitomci a záměry těch nejmocnějších od penězoměnců, kteří ve skutečnosti udávají ráz politiky Západu, jsou chmurné. Chtějí zlikvidovat evropské státy a národy, tak jak je známe. Blbeček Soros by mohl o tom povyprávět.
      Měj se.

      Vymazat
    3. Já byl v Mnichově jednou, v 90. letech. To jsme měli jet busem z Plzně do Lichtu (do Hovalu ve Schaanu), jenže před busem moje čtvrtka prozradila, že nevzala pasy (tehdy musely být, stejně se jelo i do švajcu). Tak jsme si je nechali z druhého konce republiky přivézt a jeli jsme do Vaduzu po vlastní ose, bez navigace, na noc. V Mnichově mě to vyhodilo na nějakém sjezdu z dálnice do vilové čtvrti a byl jsem v pytli. Vylezli jsme z auta (wc mezi vilkami) a naslouchali, odkud jde hluk z dálnice. Pak jsme se vydali tím směrem. To je celý můj Mnichov. (do Vaduzu jsme dojeli OK, jenom v hotelové posteli byli na našich místech jiní lidé - museli vstávat, služebná stlát...) - a nazpět jsem přejel Alpy v takových místech, že se nešlo vyhnout s motorkářem (jako bych jel po hřebenovce Roháčů))...
      Dnes bych do těch muslimských zemí nejel.

      Vymazat
  5. Nemám signál - včera vůbec, dnes špatný.
    Asi puč, nebo hekři.

    OdpovědětVymazat
  6. jsme měli oslavu na zahradě u přátel, pili jsme rakouská a švýcarská vína. Musím konstatovat, že máme lepší. Z dvanácti vzorků ani jeden výborný, všechny jen dobré, jeden spíše nedobrý...
    V noci bouřka a zase napršelo vydatně. Abych opět stříkala vinohrad, je tam oidium, letos si hroznů neužijem :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím - Vás i všechny ostatní. Co lišák - všechno dobré? Včera jsem na rodinném sedánku viděla padat hvězdu, přát jsem si nestihla nic.
      "Výhoda" všeho, co si kupujeme, spočívá v tom, že nevíme, kolik chemie v tom je. My včera dosklízeli cibuli (proti plísni postříkanou současně s bramborami 2x, všechno své ostatní máme echt bio).

      Vymazat
    2. Já dopíjím portské, každý večer 2 deci, sám, protože proto. Ale včera večer jsem se málem utopil melounem po dehydrataci, dělal jsem na slunku jak saracén.

      Vymazat
    3. Jaguško, nechutná mu. Málo jí, vína jen olízl, k snídani jsem udělala lečo z produktů naší zahrádky a odložil si ji na později...

      Vymazat
    4. Je to počasí tak na zmrzlinu. Však se lišákovi chuť jistě vrátí - ať je to co nejdříve.
      My ještě dnes budeme pokračovat v odplevelování políčka. Je pod mrakem - to je pro to i v neděli ideální čas.

      Vymazat
    5. Liško, zkuste mu sladit čaj nebo dělat sladké nápoje, pokud čaj nesladí, s Glukopurem! Hroznový cukr, kupuje se v lékárně či jinde, je málo sladký, takže na šálek čaje můžete dát polévkovou lžíci - a dodává tělu energii. Můžete mu to dávat i do sladkých pokrmů.

      Vymazat
  7. Naši Boltku zavál osud do bazénku s ledovou vodou se Zůzou a Máslem; ti jedou do ryja, Boltka do pionýrského tábora.
    http://www.imgup.cz/image/qcH

    OdpovědětVymazat
  8. Saracénské pastorále:
    http://www.imgup.cz/image/qcd
    http://www.imgup.cz/image/qcw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to bude, až to bude? Doufám, že to pro nás také nafotíte.
      I my máme naši mladší vnučku na táboře - včera na pouti ve Starém Městě.

      Vymazat
    2. Nohy pod nádrž na vodu, co jsem na jaře přivezl. Aby bylo co do míchačky a pro wapku, až budu kameníkem a betonářem.

      Vymazat
    3. Ja ze su to mohutne ostepy, pripadne material do kolovej ohrady (spicami nahor) ako ochrana pred najaznickimi barbarmi:-).

      Vymazat
    4. Ponesou tunu ... a chtěl bych to mít jako multifunkční nádrž, samospádovou sprchu - abych se pod ní nemusel krčit. Jenže furt není čas, leze mi do toho práce.

      Vymazat
  9. Vrah byl Němec íránského původu...
    http://jdem.cz/catsv8

    OdpovědětVymazat
  10. Favely v ryju - to musí být terno:
    https://www.britannica.com/topic/favela

    OdpovědětVymazat
  11. Nepotřebovali by ti obyvatelé favel, kde žijí v hrozivých podmínkách, bez vody, elektřiny (dokonce netřídí ani odpad!!!) naši pomoc? CO je tak pozvat do Evropy? Že by se italské námořní síly spolu s NATO přesunuly od břehů Lybie, kde nyní záchranaří, do Atlantiku? :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Alenko, Libye, podle vzoru Harpyje!

    OdpovědětVymazat
  13. Jdu zalézt do houští.... Libye... :-)
    ALe myšlenka je to úderná, ne? Aby to tu nebylo rasově jednotvárné, samý Turek, Eritrejec, Nigerijec, Afghánec, potřebujeme pro Evropu trochu té temperamentní jihoamerické krve! Světové rase pro Evropu zdar!

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.dobrenoviny.sk/c/76285/facebook-cez-vas-telefon-pocuva-vsetko-co-hovorite-takto-mu-v-tom-zabranite?utm_medium=social&utm_campaign=postplanner&utm_source=facebook.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ali David Sonboly. Typické německé jméno.
    http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Ali/hustota/
    Sonboly v ČR není, ale Alí má nejvyšší hustotu na Žatecku. Celkem je Alí 129x v ČR, dost hodně..

    OdpovědětVymazat
  16. Jen pitomci dovolí usadit se ve své zemi lidem, kteří si myslí, že dosáhnou štěstí krví nevěřících, říká natvrdo historik Vondruška
    24. 7. 2016 14:00

    HISTORIE A SOUČASNOST OČIMA VLASTIMILA VONDRUŠKY Teroristické činy v Evropě posledních dnů, především ten v Nice, vedou spisovatele Vlastimila Vondrušku k zamyšlení nad lidskými právy, ale i neschopností evropských politiků cokoli řešit. Připomíná, že na mnoha místech se v Koránu objevují výzvy k boji s nevěřícími, za zabití nevěřícího má muslim zajištěno místo v ráji, přitom už sama výzva k zabíjení je u nás trestná. Doporučuje, abychom se bránili dovozu islámu stejně, jako se jinde brání našemu vývozu demokracie.
    ...............

    Více na Parl.listech.

    Když bude mít ve stanovách nejen nějaká pol. strana či jen nějaké hnutí či spolek něco o zabíjení jakom to je v koránu, tak bude rychle v merku policie a státní zastupitelství bude jednat. Ale jak to, že pasáže v koránu, základní knize muslimů nikomu nevadí! Navíc jako perlička je jejich vztah k ženám, ale to nabádání k násilnostem by mělo zcela stačit k zákazu islámu v naší zemi! A EU by musela držet hubu, už průměrný právník by je musel dostat na lopatky. Sakra, proč to nikomu nevadí?

    OdpovědětVymazat
  17. Když je dnes Kristýny - jedno Jablčko, co jsem si při prvním poslechu na školní besídce myslela, že je to lidová:
    https://www.youtube.com/watch?v=62floj37NhM
    Dnes jsem si vzpomněla na rezervaci "kultury" na další sezónu. Všem - Marušce obzvláště - doporučuji prohlídnout program přenosů z MET.
    http://www.metopera.org/discover/video/?videoName=the-201617-live-in-hd-season&videoId=5031030171001
    V Donu Giovannim (22.10.2016) bude zpívat Plachetka, Nabucco (7.1.2017) můžu kdykoliv, Traviatu (11.3.2017) s červeným gaučem také přežiju - kdo ví, zda to bude ten jistý co v Salcburku a pak ještě Oněgin (22.4.2017) s Hvostorovským a Netrebko. V divadle zatím na září Rigoletto. Už se těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=IiLzGBipCRQ

      Vymazat
    2. No jo, pamětník. Když si naše dcerenka přála od Ježíška LP, co na něm Kristínka je, hodně jsem se tehdy při přehrávání divila, co se jí líbí. Teď mám v přemnoha všemožných interpretech a skupinách domácích či odjinud ještě mnohem více nepřehledno.

      Vymazat
    3. Od moderní Kristiny se mi líbí Horehronie... to je tak motivační, že bych hned vyrazil na cestu. Nízké Tatry (jižní stranu) mám raději, než Liptov.

      Vymazat
  18. SRN: Zpřísnit kontrolu prodeje zbraní

    Místopředseda německé vlády Sigmar Gabriel vyzval ke zpřísnění kontroly prodeje střelných zbraní v Německu. Jde o reakci na páteční masakr v Mnichově, při němž 18letý mladík, pravděpodobně posedlý masovými vraždami, zastřelil devět lidí a pak i sám sebe. Přehodnotit zákony o držení zbraní chce i ministr vnitra Thomas de Maiziére.

    Úřady podle Gabriela zjišťují, jak chlapec s německým a íránským
    občanstvím, který trpěl vážnými psychickými problémy, mohl získat automatickou pistoli. Podle vyšetřovatelů zřejmě pocházela ze Slovenska, případně z ČR.
    ..........

    Politici jsou prostě debilové! Ten magor si sehnal zbraň ilegálně a první
    co jim vyleze z tlamy je, že se musí zpřísnit kontrola zbraní, přičemž to plácá v obecné rovině jako kdyby ten ubožák střílel z legálně držené zbraně. Je jasné, že i díky Schengenu je nějaká komplexní kontrola právě těch nelegálních zbraní téměř nemožná. Denně se valí přes hranice států EU statisíce tun zboží ajak by to chtěli kontrolovat?! Izraelská cesta (ozbrojení obyvatelstva) za současného uzavření celé hranice EU a vyexpedování většiny muslimů z jednotlivých zemí EU je jediná reálná možnost! Zřejmě zákaz islámu stejně jako mají to nastavené např. v Japonsku by silně pomohl a věc urychlil. Prostě už končí doba přešlapování na místě a blbečkové z nejvyšších politických pater EU a velkých zemí EU musí začít konat. Jinak dojde brzo k převzetí moci politickými stranami a hnutími, které se s tím nebudou párat a bude napětí ve společnosti eskalovat.
    Ovšem podle toho, jak např. Italové a spol. odlovují u libyjských hranic ve velkém z moře černoušky, je zřejmé, že ten jejich bilderbergský program EuroMed jede dál! Prostě si z občanů Evropy dělají doslova zadel....
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  19. Mocné slípky na setkáních rukama symbolizují příslušnost k zednářským spolkům. Viz:
    http://tn.nova.cz/clanek/mocne-politicky-jsou-pry-v-tajne-sekte-prozradily-je-ruce.html
    .......

    Je to velmi pravděpodobné, pokud si prohlédnete za období od 2.WW fota lídrů velkých západních zemí na různých předváděcích setkáních, tak zjistíte, že velká část z nich dělá nějaké opičky, povětšinou rukama a prstíčky, popř.si podávají ti magoři ruce spešl způsobem. I nás je vždy v každé vládě od r.1990 hned několik těchto rádoby "jiných" lidí, co si o sobě myslí, že jsou nějak výjimeční. Zkoušeli tam mezi ně dostat i M.Zemana, ale ten jim dal vale. I to je jeden z důvodů, proč ho tak nenávidí. Pokud se tito šmejdi budou nadále dostávat na vedoucí funkce v západních státech, bude vývoj oscilovat na hranici války a společenských excesů. Důvodů je několik, zejména okolnost, že stávající status quo lidské civilizace a zejména na Západě je nastaven pro elity, které mají neskutečné výhody a které dosazují do vysokých funkcí, právě tyto blbečky a kravěny, které jim slouží! Ty rádoby elity ovšem stojí opodál a jen některé najdete na setkáních Bilderbergu, Trilaterálu či CFR atd.
    Bohužel to není konspirace, ale holá skutečnost. Musíte si uvědomit, že mají pod palcem většinu médií a kontrolují vše na co si vzpomenete, potom je problém i o nich sehnat informace. Rádi vypouští jejich slouhové na veřejnost i dezinformace. Mezi sebe vtáhli i část bývalých feudálů, jako např. britskou královnu, pak ty z Holandska, Švédska atd. Slouží jim dnes kopletně i katolická církev v čele s papežem. Jejich největším zájmem v současné době je likvidace Ruska v čele s Putinem a jeho rozpad a uloupení nerostného bohatství vč. zdrojů energií. To je hlavní bod, ale bordel v arabských zemích mají také na svědomí. Imigrací
    sledují rozvrácení pevných nastavených stavů v Evropě a to zejména států,
    národů a pak by zde násilně udělali pořádek a vše zpacifikovali, ovšem neptejte se na cenu, co by to stálo a nemyslím peníze. Nakonec peníze, to je další jejich nástroj k ovládání lidí. Už dnes nemají anni cenu papíru na kterém jsou vytisklé, jsou tzv. fiat. Ovšem tyto peníze chtějí
    zrušit a vše nahradit elektronickými platbami. To by byla pro lidi katasrofa, byli by všichni přes své účty nejen kontrolovatelní, ale i podle potřeby "vypnutelní" a mohli byste se jít tak max. napást k lesu.
    Ale mají i další připravené lumpárny nejvyššího stupně, od přeočkování populace svinstvy od farmaceutických firem, které by spolu se žrádlem po zavedení TTIP v Evropě pomohlo zredukovat plošně počet lidí. Elity vědí, že stav populace na 7 mld. už překročil rozumnou mez a že planeta je silně zatížena ekologickými odpady a že fauna a flóra plabety je silně ohrožena. A když nemohou vyvolat jadernou válku, tak hledají jiné cesty.
    A proč likvidují Evropu? Protože obyvatelstvo je poměrně vzdělané, informované a vzopurné a vzdělaným lidem se špatně vládne. Proto sem cpou miliony nevzdělaných nomádů ze středověku navíc lehce ovládaných primitivním náboženstvím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čemu nebo komu slouží takový Lhalík? Co z toho má? Škoda, že nelze "vlézt do hlavy", speciálně u něj by mě zajímalo, kolik místa tam má vyčleněno pro "duchovno". (Teď jsem si připomněl hymnu Beranů - "berany berany duc" - jestli v tom není část lhalíkova duchovna).

      Vymazat
    2. Nejako sa maxime minate s Pjakinom. On tvrdi, ze tu ma vzniknut chalifat pod kontrolou Iranu. Ale to by sa rodilo viac deti, ako teraz. Takze neviem, neviem, ako je to s tym poctom obyvatelov a Europou☺.

      Vymazat
  20. Tygr zabil v ZOO číňanku.
    http://zpravy.idnes.cz/tygr-peking-video-0zy-/zahranicni.aspx?c=A160724_140445_zahranicni_aba
    V roce 97, když jsme byli v Sun City v Pilanesbergu, týden před námi tam slon rozdupal němce, který taky vystoupil z auta. Jeli jsme pak raději na safari náklaďákem. Lidi jsou nepoučitelní a je jich moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Láďo, safary je na H, já jsem před lety byl na safary ve Dvoře Králové, jezdili jsme otevřeným autobusem a nevím jak je to možné, dostal jsem tam z těch smradů od zvířátek pěknou alergickou rýmu, že jsem smrkal ještě dvě hodiny po návštěvě. Holt, něco mi tam vadilo a už mě tam nikdo nedostane ani heverem. Zlatá IV. cenová zakouřená hospoda, tam je vzdoušek. (-:
      Čus.

      Vymazat
    2. Tamtéž jsem se naposledy hodně ožral, v noci na vyhlídce u těch salaší vpředu. Napadlo mě pak zalézt do auta a vyspal jsem se vpředu. A ráno jsem si v bazénku poškodil zadní kolenní vazy přišpatném odrazu ... Dvůr Králové nebrat. Rači ty nosorožce v afru, byli tak na 10m, dva ... otočil se zadkem a pustil nosorožčinec tlustý možná 10cm, šlo ho tak metr najednou. Ještě jsem neměl digivýbavu, tak nemám dokument. Ale najdu album a něco sem dám.

      Vymazat
    3. Jo, to video je hustý. Líbila se mi odpověď jednoho pána:

      Štefan Görner, Chudenice
      Neděle, 24. července 2016, 18:04:17

      Tygr dobře pochopil, že je jiný samec - řidič v ohrožení a jal se jej bránit sežráním agresorky. Že se do toho vložila další, tak se pustil i do ní. Holt chlapi drží při sobě a tak to má být.

      Vymazat
  21. Pedofil zastaví v parku malou holku a povídá jí:
    "Jestli mě necháš sáhnout na kolínko, koupím ti bonbóny."
    "Tak jo," souhlasí děvčátko.
    "Další den si ji odchytí znovu a povídá:
    "Když mě necháš sáhnout na stehýnko, koupim ti čokoládu."
    "No dobře," souhlasí opět holčička.
    Třetí den si ji chytne zas a říká:
    "Když mě necháš..."
    Malá ho přeruší:
    "Než mě vyšukáte, tak snad dostanu cukrovku."

    OdpovědětVymazat
  22. Rodiče najdou v synově pokoji tašku, v níž jsou bičíky, pouta, řetězy a další sadomasochistické pomůcky.
    A matka se ptá otce: "Karle, co s ním budeme dělat?"
    A otec na to: "No, mlátit ho asi nemá smysl."

    OdpovědětVymazat
  23. Další poloopice se zbláznila a zabila mačetou jednu ženu a dva lidi zranila. Viz: http://www.focus.de/panorama/welt/

    Reutlingen
    Mann schlägt mit Machete um sich - eine Tote, zwei Verletzte

    Nur zwei Tage nach der Bluttat von München hat ein Mann in Reutlingen mit einer Machete um sich geschlagen und dabei eine Frau getötet. Zwei weitere Menschen wurden verletzt.

    Der Mann wurde festgenommen, bestätigte ein Sprecher der Polizei. Das Motiv des Mannes und Hintergründe der Tat seien noch unklar.

    Es gebe keine Hinweise auf weitere Täter. Die Bluttat ereignete sich den Angaben zufolge in der Reutlinger Innenstadt. Einzelheiten konnten die Ermittler zunächst nicht nennen.
    .............

    Zřejmě si mačetu také sehnal na netu, jako údajně ten magor v Mnichově, kde si prý nechal na dobírku poslat ze Slovenska Glocka17. Neskutečné, že se mohou Němci (prokurátor) snížit k takovým kecům...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není hrozba, není třeba se plašit.
      Svoji mačetu asi odevzdám na nejbližší ústředně VB.

      Vymazat
    2. Cvaj ferlecte, ajne tote
      tak ho chytni, ty kokote!
      No ty v té uniformě!
      Nechci chodit chromě
      nebo zůstat bez hlavy
      to by bylo bezpráví!

      Vymazat
  24. Rio bez Rusů nebude.
    MOV je odmítl vyloučit, rozhodnou jednotlivé svazy. Rozumné rozhodnutí!

    http://oh.idnes.cz/rio-olympijske-hry-rusko-doping-dab-/rio-2016.aspx?c=A160724_161009_cyklistika_mt2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady žluna... zkouška připojení... signál dobrý.
      Rozhodnutí MOV mě potěšilo - a hned se našlo 45 dalších dopujících, z Pekingu a Londýna.. Měli by pořádně stanovit a hlídat pravidla, a co se nezjistí hned, v tom se zpětně nerýpat. 12 let je hrozně velký odstup.

      Tříletá holčička vypadla z jedoucího rychlíku!
      Jak?? Buď jí někdo "pomohl", nebo ji nehlídal - jedno lepší než druhé.

      http://zpravy.idnes.cz/stepanov-olomouc-dite-vypadlo-z-vlaku-dxw-/krimi.aspx?c=A160724_174631_krimi_ane.

      To BJ:
      díky za odkazy, využiju.

      Vymazat
  25. Jo, ten mačetář byl Syřan, žadatel o azyl. Zneškodnil ho okolo jedoucí řidič auta, co to náhodou zahlédl a který ho zpacifikoval do příjezdu policie. Na snímku co byl k dispozici, měl "krásný" muslimský plnovous.
    Jo, Němci si to asi doslova vyžerou, len loni jich tam přistálo cca 1,2 milionu. Ai letos pořád přibývají, jen proud se zmenšil, ale to jen díky
    Makedonii!

    OdpovědětVymazat
  26. S mačetou ze Syrie
    do evropské unie
    míří primář z Aleppa
    jako vláček do depa.
    Potřebuje transfuzi
    tak dávejte, soudruzi!
    Nebo to tu rozsekám
    hormonama přetékám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super rým, máš u mě malé bezvýznamné plus! (-:

      Vymazat
  27. K tomu syřanskému magorovi:

    Ta žena, kterou zabil, byla prý navíc těhotná!

    Psychicky vyšinutej chudáček si chtěl nakrájet kebab a uklouznul když těsně předtím dokončil manifest o konverzi ke křesťanství ?!?!

    Přirozeně to byl podle "sousedů" klidný typ a nebyl napojen zhola na nic, dokonce ani na veřejný vodovod či elektrickou síť. Zkrátka takový náhodný krátkodobý a přechodný jev že ?!?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně, jak říká Táňa Fischerová, nezapomeňme, že mezi imigranty je zanedbatelný počet zločinců – vzhledem k celkovému počtu uprchlíků...
      A s islámem to nemá nic společného, ne!

      Vymazat
  28. Osamělý vrah...
    Z toho nejde strach.
    Nesmím se ho bát,
    mám mu něco dát.
    Kdyby byli dvojice
    nepropadnu panice
    dva jsou přece sám a sám
    vychování dobré mám
    a oběma něco dám.
    Když jdou vrazi v trojici
    mohou to být medici
    co přišli ze Syrie
    tlačily je sperime.
    Jsou v německu sami
    ale jsou tu s námi.
    Taky jim dám dárek
    pozvu je na párek
    z ovce nebo kozy
    jsou to pro mě bozi.

    OdpovědětVymazat
  29. Když je vrahů milion
    pomůže jen škorpion
    nebo zmáčknu delete
    a nasypu dedeté.

    OdpovědětVymazat
  30. Podle informací policie k vražednému útoku došlo na jihozápadě Německa ve městě Reutlingen. Syrskému agresorovi, který u našich západních sousedů podal žádost o azyl, je teprve jednadvacet let. Se ženou, kterou zabil, měl podle policie spory, ale konkrétní motiv k útoku dosud není znám. Útočníka však již policie zná z minulosti z jiných násilných incidentů v Německu.

    „Podle dostupných informací jednal útočník osamoceně, takže další obyvatelé Reutlingenu jsou v bezpečí,“ doplňuje zpravodajský kanál.

    ano, mohou klidně spát, jedna oběť, jeden útočník, všecko ok :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A Merkel slibuje soucit...

      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Po-dvaceti-hodinach-nekolik-floskuli-Merkelova-svou-reakci-na-masakr-v-Mnichove-ohromila-narod-446038

      Vymazat
    2. To jsou obyvatelé města hned klidnější a rádi přijmou další tisíc doktorů a inženýrů...

      Vymazat
    3. Merkelice musí mít okousané nehty až k dlaním....

      Vymazat
    4. Ale že se lidi na německých soc. sítích docela pěkně naštvaně vyjadřují.. jak jsem v rychlosti přelétla.

      Vymazat
    5. Alena 12:03

      Váš nápad na řízenou migraci Jihoameričanů (a ještě lépe Jihoameričanek!) do Evropy plně podporuji. A pokud vezmou i hudební nástroje, jsem ochoten přizpůsobit se jejich kulturním zvykům. Fado Agbar, Samba Agbar!

      Vymazat
    6. https://www.youtube.com/watch?v=t5CaqK0ocRg

      Vymazat
    7. Samba Agbar :-)
      https://www.youtube.com/watch?v=T-HiBviC1bg

      Vymazat
  31. 24°C, dusno, podle radaru sem míří bouřka ... běhat nejdu, jsem měkoň.

    OdpovědětVymazat
  32. Pepa jede do Rio Botico. Třetí kámen pod nuselským pivovarem ... píše na můj dotaz o bojkotu.

    OdpovědětVymazat
  33. V tom Reutlingenu šíleného vraha zastavil řidič BMW tím, že ho přejel.
    http://jdem.cz/catws8
    Z diskuse: "Řidiči jistě odebrali krev na alkohol, vezmou mu řidičák, za úmyslné zranění člověka půjde do vazby, pak bude následovat obžaloba za rasově motivovaný útok a Volksverhetzung...."
    To by člověk b..zvracel...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdoví, co na to pojišťovna.

      Vymazat
    2. Teda, vím, že to policajti nemají lehké, zvlášť když je pošahaní politici kritizují za "nepřiměřené zásahy". Ale moc se za poslední dny nevytáhli...

      Íránský Alík se musel zastřelit sám, protože několik set příslušníků prohledávalo obchodní centrum a hledalo jeho trojjedinou bytost, na tohoto magora zas obětoval náhodný kolemjedoucí auťák.

      Vymazat
    3. A nemělo by EU zakázat ten konkrétní model BMW?

      Vymazat
    4. Íránský Alík se musel zastřelit sám, protože několik set příslušníků prohledávalo obchodní centrum a hledalo jeho trojjedinou bytost, na tohoto magora zas obětoval náhodný kolemjedoucí auťák.
      ****************************************
      UDĚLEJ/UROB SI SÁM !
      To byl populární česko-slovenský kutilský časopis.

      Nýčko i ten prodali do Iránu...
      České Know je zase na howno !!!
      JÁCHYM

      Vymazat
  34. Prý "přátelský týpek"... Zavraždil polku.

    OdpovědětVymazat
  35. Kromě německého řidiče bude mít brzy problém i xenofobní norský pilot...

    "Let ze švédského Stockholmu zpozdil střet posádky s jedním s pasažérů. Muž měl totiž na ruce vytetovanou vlajku teroristické skupiny Islámský stát a na palubě tak vzbudil podezření. Letištní personál nakonec muže i jeho doprovod z letadla vyvedl, posádka totiž odmítla s potetovaným mužem odletět, píše švédský The Local."

    OdpovědětVymazat
  36. Musí mu vzít pilotní licenci, takhle bychom ten Nový světový řád nevybudovali!

    OdpovědětVymazat
  37. Yvy, Zdeňkube ???

    |Koukám, že jsem tu jedinej cool v plotě, držící na plecích tíhu miultikulti Sluníček.

    Pokud někdo z Krtků propadne podezření, že jesem vožralej, pak přiznávám: ANO, jsem!

    Doporučuji svou oblíbenou fintu, kterou jsem právě uplatnil:
    Pusťte si následující video v

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/410070-migrant-ze-syrie-zabil-v-nemecku-tehotnou-zenu-macetou.html

    , ale ne normálně! Zvolte maximální rozlišení, držte prst na STOPce.
    A používejte ho.

    Pokud nepřerušíte přehrávání každých deset vteřin, něco děláte blbě.

    Pokud ano, věnujte, PROSÍM (!!!), následujících třicet vteřin přemýšlení.

    (Jdu pokračovat v konzumaci etanolu)
    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
  38. A já přidávám: Popelky akbar!

    Teď jsem je zaslechla na rádiu Blaník.
    Když jsem začínala učit, chtěly děti tuhletu písničku někdy hrát i několikrát za hodinu, a seděly při ní jako pěny... Že byl ten svět nějak jednodušší a čitelnější, co říkáte?
    Tak dobrou všem.

    https://www.youtube.com/watch?v=iILuLBqrxA8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie,
      svět byl zpropadeně nečitelný už tehdy.
      Akorát se to tutlalo.

      POZOR !
      Nejen u nás !
      Měl jsem z toho hlavu v pejru už před více než čtvrtsoletím, když jsem (spolu)založil Jihočeské centrum aplikované cimrmanologie.

      Tehdy jsem netušil, že se jedná o první thinktank v dějinách Čechie.

      Jáchym

      Vymazat
    2. Některý lidi ho nepřečtou ani do smrti, že jo? :-)
      Přece jenom něco ale čitelný má bejt. Teď už toho je dost málo. Na zdraví! a dobrou.

      Vymazat
  39. Policie německé republiky zadržela 16letého němce, komplice iránského Němce Alíka. Tento němec je afghánského původu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. LÁDIKU !!!
      vy mě fakt serete !
      Odkdy se Němci rozlišují podle světadílů ???

      Když Makrelu a Kofolu miluješ - NENÍ CO ŘEŠIT !!!

      JÁCHYM

      Vymazat
  40. První zájemci o virus zika odletěli do olympijské favely v ryju. Je sebepoškozování hrazeno pojišťovnou?

    OdpovědětVymazat
  41. Jdu se vy(c)spat z exogenní opice.
    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
  42. Prokurátoři již začali vyšetřovat osoby, které na sociálních sítích šíří názor, že pokus o puč byl ve skutečnosti zosnován vládou.

    "Ministr spravedlnosti Bekir Bozdag řekl, že každý, kdo naznačuje, že puč byl podvrh vlády, se na něm musel podílet. Na internetu se objevují informace, že puč zosnoval prezident Recep Tayyip Erdogan, aby si upevnil moc. "

    šmarjá, nešířili jsme?
    A jestli ano, neodešle nás kuchtík Sobotka Receptovi do Ankary ?

    OdpovědětVymazat
  43. http://conservativepapers.com/news/2016/07/24/the-munich-massacre-a-complete-coverup-by-the-media/
    Článek, který masmedia nepřevezmou. Stručný obsah: Masakr v Mnichově- média zcela ututlala fakta.
    Vraha všude nazývají David Sonboly, ale jeho skutečné jméno je Ali Daud Sunbulli, byl to syrský muslim, a jeho rodinný klan podporuje Turecko a Erdogana. Na Facebooku mají turecké vlajky. V Mnichově žil v tureckém sousedství.
    Zajímal se o masové vraždy, tak noviny (a naše služební pivo na A.cz) hned vytáhli Breivika. Ale Aliho inspirací byl islám, metody džihádu.
    Při vraždění volal: Allahu akbar, ale to hned média stáhla a popřela.
    Fotky, které zveřejnila média, jsou z jeho dětských let, dojemné, nedali tam jeho dospělý vzhled (byl to velký, tlustý chlap).
    Mezi obětmi byli tři Turci, tak se vše točí kolem toho - musí se více dohlížet na uprchlíky, které posílá Turecko, aby v Německu nebyli ohrožováni. atd, atd.

    OdpovědětVymazat
  44. Výbuch v bavorském Ansbachu. Čeští novináři spí, tak třeba ráno...
    Mezi zpravodajstvím o počasí a sportu. Pravidelná rubrika "kdo byl dnes obohacen".

    Dobrou všem.

    OdpovědětVymazat
  45. No, ještě k mému příspěvku, soudruzi Němci nemají náš trénink z totáče, tedy umění číst mezi řádky a nevěřit médiím, takže teď se teprve začínají rozhlížet, když už si nechali do země natahat miliony Turků, Kurdů a teď Syřanů a dalších kousků.
    Dobrou noc v Noře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlave že tam nemaji rusaky z toho by se uz nedostali

      Vymazat
    2. Koukám, že si zůstal tím, čím tě táta udělal, měl tě vystříkat někam na plot.

      Vymazat
    3. Víckrát jsem četla, že znakem západního člověka je důvěra ve stát (bodejť by ne, když jim dosud zaručoval blahobyt a vše potřebné, včetně bezpečnosti), a proto i poslušnost a odevzdanost vůči jeho představitelům. To by jakžtakž vysvětlovalo, proč se Němci, národ obzvláště si libující v poslušnost a disciplinovanosti, nechávají tak dlouho oblbovat propagandou a nejsou schopni (naučeni) odporu. Mají ho v sobě, ale pořád ho násilím tutlají. To je však nejlepší recept, jak zmagořit.

      Vymazat
  46. Další teroristický útok v Německu:

    V Ansbachu pravděpodobně došlo k teroristickému útoku výbušninou. Jeden člověk - pravděpodobně útočník - přišel o život. Je nejméně deset zraněných. Podle bavorského ministerstva vnitra byla exploze vyvolána úmyslně. Do terénu byly povolány záchranné složky. Mluvčí ministerstva vnitra potvrdil, že se nejednalo o nehodu. Ve 03:00 hodiny bude mít policie tiskovou konferenci. Staré město v Ansbachu je uzavřené, lidé se nemohou prozatím vrátit do svých domovů.

    http://www.br.de/nachrichten/ansbach-explosion-100.html

    OdpovědětVymazat
  47. V Německu se baví,
    klucí zafáčovaní,
    mačeta, bomba, glock,
    baví se celý rok,
    obohacení je tady,
    Němci jsou asi rádi,
    ale nechte si to tam,
    celej ten arabský krám!
    My známe jiné zábavy,
    nejsou to zafačované hlavy,
    nejsou to ani nikáby a burky,
    tady by čmoudům naši chlapi
    ustřelili kulky!

    OdpovědětVymazat
  48. Titulek na IDnes:
    "V Bavorsku explodovala nálož. Zabila pachatele, deset lidí zranila."
    http://jdem.cz/catyq8
    To tedy byla divoká, zlá nálož, takové náloži se nedá věřit! Zabije raz dva!

    A z diskuse:
    ...Takových zpráv bude samozřejmě přibývat. Děsivé je, ža za každou zprávu o útoku musí napsat Palata jeden až dva sluníčkové články o migrantech...
    ...Koukám, že kulturní vystoupení Allahu Akbar má v Německu takovou úspěšnost, že se koná akce téměř každý den. A jelikož hranice je jen taková čára na mapě, nejspíš se již brzy můžeme těšit i u nás. Angelo díky. Kéž by tě někdo také co nejdříve kulturně obohatil...
    ...Němci, máte to tak, jak jste si to přáli, krom tvrdé práce jste tam měli nudu, pracovali jste tvrdě několik desetiletí, ale kulturně jste si to potřebovali obohatit, denně jste si tam vítali po celý rok milion nových Evropanů, teĎ tam máte vzrůšo, napětí, už se vam nebude chtít utrácet vaše peníze v McDonaldech, pomalu zapomenete na různé veřejné oslavy, ohňostroje, poklidné nákupy a cestovaní letadlem, seďte doma a koukejte na zprávy, nad obětmi brečet nemusíte, protože za každého zabitého si přivezete a uvítáte tři nové občany...

    OdpovědětVymazat
  49. Na hudebním festivalu v ansbachu
    Užili si dneska v noci poplachu.
    Do vzduchu tam vylít ....
    ale ne, moh se zmýlit....
    nějaký občan, asi Sas,
    opakuje se to zas a zas..
    2500 lidí
    hezky zblízka tělo vidí
    maso, kosti, zbytky
    co měl nad kopýtky.
    Co to nesl v ruksaku?
    Ale běž ty hlupáku
    zase se tak blbě ptáš
    byl to němec, byl to náš.


    OdpovědětVymazat
  50. Teď se v nebi dušuje
    že to jenom fušuje
    nectějí ho do ráje
    poslal sebe do háje
    místo ďaurů hejna
    sám šlápnul do lejna.
    Allach mu dá za uši
    to se přece nesluší
    odvést práci nahovno,
    to je slabé duchovno.
    Měls jich poslat za mnou sto
    ty můj milý vašnosto,
    teď tě pošlu do pekla
    - příležitost utekla.

    OdpovědětVymazat
  51. Tak to bouchlo i uprostřed města
    krvavá tam bude cesta
    krvavá tam bude dlažba.
    Opírá se o ni pažba
    střežícího vojáka,
    snad to němcům docvaká.

    OdpovědětVymazat
  52. Do Německa nepojedu
    do Německa nepudu
    Rači budu sedět doma
    Luftem lítat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  53. To tu ještě nebylo
    12 lidí se zranilo
    o výbušninu v batohu..
    Já za to nemohu
    že šli zrovna okolo
    Avanti popolo!
    A teď tady leží,
    Tisíc jiných běží.
    U sta hromů,
    běží domů.
    Tak to končí kšefty
    stejně jako hefty.

    OdpovědětVymazat
  54. Chodili se veselit
    u muziky tetelit.
    Teď se třesou hrůzou
    před muslimskou lůzou
    co ve jménu aláha
    jim do hrobů pomáhá.
    Co s tím budou dělat?
    Je to národ telat?
    Holubičí povahy
    jak slovani u prahy?
    Vzpomenou si na dědy,
    zabijáky pradědy?

    OdpovědětVymazat
  55. Kdo vylítne dneska?
    Snad ne někdo z česka!
    No to by byl průser
    za to by moh brůsel.
    Ať zůstanou v rajchu
    tam ať zvedaj glajchu.
    Gdyby byli na ostravsku
    viseli by na opasku.

    OdpovědětVymazat
  56. Domnělý pachatel
    byl zřejmě skladatel.
    Skládal k zemi lidi.
    Teď se blízcí pídí
    po náhrobní desce
    aby psali hezce
    nějaký epitaf
    nejenom pif a paf.

    OdpovědětVymazat
  57. To je teda perverze.
    Snad to není diverze?
    Měl bych z toho smutek.
    Z mírova bych utek
    jako jirka kajínků
    na svobodu, chvilinlu.
    Pak by mě zas chytli
    život by byl v pytli -
    valdice, karviná -
    kdo z nás to má?

    OdpovědětVymazat
  58. Co to ze mě leze?
    Snad to nejsou teze!
    Ty jsou dílem iljiče
    s mýma můžu do lesa.
    Je to muslo-poezie
    jen ta dneska žije.
    Ať nemlčí můzy.
    Když vraždí, ty čůzy.

    OdpovědětVymazat
  59. Jáchym je na muslo-prózu
    už vidím, jak sedlá kozu
    má styky i s Oslem,
    té je dobrým poslem.

    OdpovědětVymazat
  60. Zprávy z basy.

    Tak plyne den po dni
    jsou tu na mě hodní
    dávají mi do misky
    ročně mění tenisky.
    Vedle sedí doktor Rath
    tak toho mám hodně rád
    ten mi dává naději
    až mě jednou pustějí
    že nebudu sám a sám
    já se s dejvym dobře mám.

    OdpovědětVymazat
  61. Až já šlápnu na minu
    pachateli prominu
    těžko zvednu nohu
    kopnout ho nemohu.

    OdpovědětVymazat
  62. Dochází mi bareryja
    všeci odjeli do ryja
    sám jsem zůstal v republice
    chtěl jsem dneska jet do Nice
    ale budu doma
    bo mě chytá koma.

    OdpovědětVymazat
  63. Škoda lásky k technice
    měl jsem tíhnout k muzice
    měl jsem tíhnout k tanci
    měl bych blíže k žvanci.
    Takhle honím termíny
    moh jsem honit Hermíny
    nebo zpívat tence
    kupovat jim věnce.

    OdpovědětVymazat
  64. Za chvíli to pípne
    ruka mobil típne
    a po první druhá
    leze noha tuhá
    a za nima celé tělo
    potácí se jako dělo.
    A tak každé ráno,
    takhle je to dáno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ládiku, Vy snad rýmujete místo spánku, nebo přímo automaticky (jako ta automatická kresba, ruka maluje sama...).
      Ani nechválím, veršíky jsou jako malina.

      K běhání - zde pro Vás zajímavůstka, jak to vidí jiný nadšenec.

      http://vary.idnes.cz/ultramaratonec-milos-skorpil-beh-bezecka-skola-fr4-/vary-zpravy.aspx?c=A160722_2261258_vary-zpravy_pkz

      Vymazat
  65. Protože je nora plná muzikantů, hodila by se nějaká písnička, nejlépe moderní, úderná, jednoduchá. Výtěžek půjde na pomoc německu.

    hudba: marie
    housle: BJ
    triangl: zdenekb
    zpěv: Jáchym
    refrén: všichni
    hudební kritik a dirigent: Josef Kopíček.

    1. sloka:
    Bumtarata bumtarata Bagdádí
    jaké to máš Abú Alí nápady.
    refrén:
    semtex síra
    islám víra
    výbuch díra.

    2.
    Bumtarata bumtarata Rouhání
    cože tě to Abú Alí pohání:
    R:

    3.
    Bumtarata bumtarata Andělo
    co se tváříš jak by se nic nedělo.
    R:

    4.
    Bumtarata bumtarata do Říše
    proč se plazí všichni němci po břiše.
    R:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hudební složka se musí přizpůsobit obohacovacímu procesu a bude zcela jednoduchá - pouštní skučení na třech tónech, hodně prolamovat.

      Hlavně přidat taneční choreografii!!! kdo se ujme?
      navrhuji tanec dervišů, jestli to někdo zvládne, zatím v zjednodušené podobě.

      Vymazat
    2. To byly časy, tenkrát jsme vítali ještě rádi, a zvlášť paní Ljuba :-)

      https://www.youtube.com/watch?v=mGGDFjnB6zk

      Vymazat
    3. Ještě k choreografii: ženy by mohly přidat břišní tanec.
      Ten má dobré a i zdravotní účinky, obohacuji se jím dávno, jistě i kolegyně nornice. :-)
      Abychom aspoň něco pochválili.

      Vymazat
    4. http://remembers.rajce.idnes.cz/Bumtarata/#Bumtarata.jpg

      Vymazat
  66. Z A.cz:

    "Podle policie šlo o 27letého Syřana, který měl psychické problémy a v minulosti se dvakrát pokusil o sebevraždu. Dění sledujeme v online reportáži ..."
    Tak konečně se mu to povedlo. Ale proč to sakra nedělají někde v lomu?

    OdpovědětVymazat
  67. Josefe Kopíčku
    Jáchym měl opičku
    budete ho kárat
    necháte ho fárat?
    Co kopat smolinec
    až bude prosinec?
    A co budu dělat já?
    Ťurma budět kakaja?

    OdpovědětVymazat
  68. Nakonec vymyslí, že vraždil srnec.

    OdpovědětVymazat
  69. V Německu je sranda,
    řádí tam alláhova banda,
    prý Němci to chtěli,
    a nyní jsou v zadeli,
    mají jich tam milión,
    hlásá rundfunk amplón,
    kde jsou všichni vítači?
    Schovaní doma za pavlačí?
    Tenhle poslední byl Syřan,
    neúspěšný smutný asylan.
    Praxi měl velkou s bombami,
    u IS dělal s výbušninami,
    navštívil rajch zemi německou,
    chtěl prachy, dům a ženskou.
    Místo toho ho pryč poslali,
    do Afriky někam do dáli,
    a tak se naštal saladin,
    do batohu nacpal co já vím,
    a na hudebním festivalu,
    vybouchnul, aby dal vale žalu.
    A tak zmizel v hajzlu saladin,
    zůstal po něm smrad a dým....

    OdpovědětVymazat
  70. ráno raníčko jsem vstala a místo abych se pustila do praní, čekám na příliv energie. V sobotu nadprůměr, včera tak polovina sobotní a dnes úplný kopr...
    Asi si zajdu pohrát s koťátkama a dám si kafe

    v tv povídá paní, že to jsou vždy jen činy jednotlivců, že to není organizované, ty útoky a střelba, taky tam byla porodní asistentka z lékařů bez hranic a ta byla nabita energií až hrůza. Sršela pozitivitou a štěstím, že je tam, kde má v tuhle chvíli být a taky že mezi vylovenýma jsou sice převážně muži, ale kdo by se divil ...

    OdpovědětVymazat
  71. Z tisku o tom vybouchlém blbci:

    Žádost o azyl mu zamítli

    Mladý muž přišel podle bavorského ministra vnitra Joachima Herrmanna do Německa ze Sýrie před dvěma lety a požádal o azyl. Žádost mu ale byla před rokem zamítnuta. Důvod zamítnutí bavorský ministr vnitra zatím nezná, ale v následujících dnech ho úřad pro migraci objasní.
    ..............

    Němci jsou asi padlí na hlavu! Oni mu nedají asyl a nechají ho rok běhat po ulicích. Proč ho okamžitě nevyhodí z Německa stejným způsobem jak se tam dostal? Z čeho žil ten otrapa? Jak to že ty vagabundy v Německu nikdo nekontroluje? Z Němců se stali úplní neschopní pitomci. Jsou blbí jako pták Dodo, který žil na Madagaskaru, který byl příchozívšími predátory vyhuben. Jen žral a množil se a neuměl ani létat a ztratil schopnost se přizpůsobovat změnám. A to je současný Němec, čeká, až ho primitivové vyžerou a vybijou. A takový to byl výbojný národ. Už se těším na Oktoberfest, určitě jim tam nějací Syřané udělají oslavné výbuchy a zadarmo. Alláh totiž zakazuje alkohol!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://zpravy.idnes.cz/explozi-v-bavorsku-zpusobil-migrant-ze-syrie-fok-/zahranicni.aspx?c=A160725_062410_zahranicni_rych

      Vymazat
  72. Ti sebevražední atentátníci byli z těch lepších a méně nebezpečných.

    Ti totiž alespoň požádali o azyl !
    Mimo nich pobíhá po Německu přes čtvrt miliónu těch, kteří se o získání azylu vůbec nepokusili. protože by ho ani na přímý rozkaz Angely Merkelové nedostali ani náhodou.

    Nezbývá než doufat, že se je podaří ty nejnebezpečnější odsunout z Německa směrem k nám, zaminovat hranice a tak opět učinit život v Německu o něco snesitelnější.

    OdpovědětVymazat
  73. ,, V Íránu zničili sto tisíc satelitních antén
    Většina satelitních kanálů oslabuje rodinné základy a u dětí ohrožuje školní docházku. Průzkumy ukazují, že děti, které takovou televizi sledují, jsou nezdvořilé ve škole i vůči rodičům.

    Za vlastnictví satelitní antény mohu úřady osobu pokutovat částkou v přepočtu skoro 70 000 Kč. Policie často dělá zátahy a paraboly umístěné na střechách zabavuje. ,,

    https://goo.gl/GJAETL

    tady vidím prostor pro nově příchozí signalisty , sice se na satelity už moc v evropě nejede , ale za to by se směle mohli pustit do kabelovek ...

    i když jak je znám , určitě by si práci ulehčili odbouchnutím se u vykrejvačů nebo rovnou první a zároveň poslední návštěvou šiřitelů signálů typu upc nebo ou tů ...

    OdpovědětVymazat
  74. Merkelovic Andělka.. její logičnost chování najdete tady:
    https://www.youtube.com/watch?v=Oo-fPl6XBok

    OdpovědětVymazat
  75. Pro všechny: žádné další deprese - možná už se to tu hrálo:
    https://www.youtube.com/watch?v=ist0mlIeogk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)

      Jsem zvědavá, kdy začnou folkaři a písničkáři reflektovat novou, jiskřivou realitu... a máme tu nový underground.

      P.S. Vám Moravákům se to mluví, zatím klídek, ale my "zápaďáci" už to máme za humny.

      Vymazat
    2. Ale máte pravdu, od těch hrůz je nutno si odpočinout, nejlíp v přírodě

      http://www.tyden.cz/rubriky/relax/cestovani/stezka-na-rokycansku-predstavuje-prirodu-olesenskeho-potoka_391938.html

      Stezku projdu, tam snad člověka neroztrhá tygr, jako na safari.

      Vymazat
    3. Underground je tady porad. Staci se trochu zajimat o kulturu...
      josef

      Vymazat
    4. Když mě každý underground nebaví.

      Vymazat
  76. další využití signalistů vidím v riu ...

    není nadto motivovat líné sportovce namísto penězi zahrabáním trubkových bomb do doskočiště ve skoku do dálky ...
    při štafetovém běhu si předávat tikající igelitku ...
    zavěšení granátu na tyč při skoku do výšky ...
    popohánět běžce neklidným mužem s mačetou ...

    jsem si jist že pod jejich organizováním her by jsme se dočkali mnoha zajímavých výsledků s množstvím nových olympijských rekordů ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a roztleskávačky budou radostně rozhazovat ruce třicet metrů daleko.

      Vymazat
    2. ...a pro plavecké soutěže najmout arabáky jako plavčíky
      http://jdem.cz/cat2z6

      Vymazat
  77. Teď jsem najel 100km, zbytečně, schůzka odvolána pozdě... a jedu jinam. To je den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ládíku jak vás tak od dnešní noci a nejenom od ní do teď pozoruji , doporučuji vypnout , navštívit nějaký masážní salón ve stodolní a dát si - cestu kolem světa , klidně i dvojitou ...
      kdyby nastal problém s čelovkou , neřešte to hádkou ale příplatkem letušce ...

      Vymazat
  78. Pamatujete?
    Výzva českých vědců kvůli imigraci, obávají se xenofobie a extrémizmu

    "...My, zde podepsaní vědci a vědkyně, pracovníci akademických a výzkumných institucí, jsme velmi znepokojeni prudkým nárůstem xenofobie ve společnosti. Mnozí politici i média užívají rétoriku strachu z cizinců a lhostejnosti k jejich utrpení, dříve považovanou za extrémní a nepřijatelnou. O imigrantech, lidských bytostech, se píše, jako by šlo o škodnou zvěř či parazity valící se do naší vlasti, aby vysávali sociální systém nebo rovnou vraždili a znásilňovali. Cizinci žijící v Evropě jsou vykreslováni jako pátá kolona, podvodníci a zločinci. ...
    ...Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Ti skutečně potřební musí být přijímáni a integrováni na základě individuálního a spravedlivého výběrového procesu, aniž by je předem diskvalifikovala jejich etnická či náboženská identita...."
    http://jdem.cz/cat2x8

    No tak, kluci jedni ušatí, pěkně se to daří!
    Souhlasím s Anonymním, teď budou Němci, především Bavoři, koukat, jak by je přesunuli k nám, vždyť póvl z Východu si nic jiného ani nezaslouží! Svůj k svému, ne?

    OdpovědětVymazat
  79. "Milé dobrovolnice, milí dobrovolníci, Filozofická fakulta UK si nesmírně váží obětavé dobrovolnické pomoci, kterou uprchlíkům v Čechách i na Balkáně poskytují naši studenti a pedagogové. Jsme hrdí, že patříme mezi ty fakulty UK, které volání potřebných vyslyšely a již řadu měsíců pomáhají v detenčních zařízeních, na pražském hlavním nádraží či vyjíždějí přímo na Balkán. Ráda bych se s vámi osobně setkala, jednak abychom jako fakulta získali přehled, v čem všem jsou naši dobrovolníci zapojeni, a jednak abychom společně hledali konkrétní způsoby, jak vaši práci podpořit, například formou stipendií částečně pokrývajících vaše náklady. ...Na základě těchto informací svolám schůzku dobrovolníků s vedením fakulty. Těším se na setkání s vámi. Mirjam Friedová děkanka FF UK (3.2.2016)
    http://www.ff.cuni.cz/2016/02/setkani-dobrovolniku-zapojenych-pomoci-uprchlikum-vedenim-ff-uk/

    OdpovědětVymazat
  80. No a už to leze !

    11:50

    Ministerstvo vnitra zároveň upozorňuje, že neúspěšní žadatelé o azyl nemohou být v současné době deportování zpět do Sýrie.
    11:45

    Atentátníkovi z Ansbachu hrozila deportace do Bulharska. S odkazem na prohlášení německého ministerstva vnitra o tom informuje agentura Reuters.
    ---
    (Agentura Reuters neuvádí, proč měl být nebezpečný šílenec deportován do Bulharska a ne třeba do ČR.)


    OdpovědětVymazat
  81. "Letos přišlo do Evropy více uprchlíků než loni, daleko více než loni jich zahynulo ve Středozemním moři

    24. 7. 2016


    Uprchlická krize zdaleka neskončila. Roku 2015 se ve Středozemním moři utopilo 3770 lidí. Letos umírají především lidé ze subsaharské Afriky na cestě z Libye do Itálie.

    Dosud přišlo letos do Evropy 240 884 imigrantů a 2954 se jich ve Středozemním moři utopilo.

    Smrt 9 lidí v Mnichově je jistě strašná, ale co smrt 2954 lidí ve Středozemním moři, která nikoho nezajímá?

    Za totéž období v roce 2015 přišlo do Evropy 220 054 imigrantů a utopilo se jich ve Středozemním moři 1917.

    Po pokusu o puč v Turecku vládnou obavy, že se dohoda o uprchlících uzavřená mezi EU a Tureckem rozloží. "
    BL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A Fendrych na Aktuálně si libuje, jak ultrapravice ztrácí téma, protože UPRCHLICKÁ KRIZE SKONČILA...

      Vymazat
  82. Zjišťuju, že A.cz má i redaktory, kteří umějí psát o Češích hezky a povzbudivě, jako např. tento rozhovor s Japonkou. V té záplavě ponurých zpráv je to milé počtení.

    Milujeme Amálku, Dvořáka a vaše pivo, říká Japonka, která se z lásky k Česku naučila češtinu

    "Samozřejmě i Japonci jezdí na výlety nebo na hory, ale dělají to naprosto jinak. Někam vyjedeme, najíme se tam, vyfotíme si místo a zase se vrátíme, aniž bychom se pozastavili nad detaily. Na rozdíl od vás žijeme prostě zrychleně.

    Možná tomu nebudete věřit, ale máte mnohem pomalejší a pohodovější styl života než Japonci. Dokážete si všechno mnohem víc vychutnat.
    Hodně často se mě Češi tehdy ptali, proč jsem vlastně tady. Argumentovali tím, že jste velmi malá země a ne nijak významná. Nikdy jsem to moc nechápala, protože máte opravdu neuvěřitelně bohatou historii a kulturu a krásnou přírodu. Na druhou stranu mě pak ale hodně překvapilo, že jste na svoji zemi velmi pyšní a víte o ní spoustu věcí. Umíte nabídnout a doporučit, kam se vydat. To Japonci neumí. Já jsem sice Japonka, ale moc toho o své zemi nevím. Tehdy jsem se za to velmi styděla.

    Hodně vysoké procento z nich má zájem jet do Česka studovat hudbu, výtvarné umění a někteří i technické obory. Hodně se u nás mluví o vysoké úrovni právě těchto oborů. Stejně jako u nás rezonuje jméno Mucha, tak i Antonín Dvořák, ale třeba i animované dětské filmy jako třeba Říkání o víle Amálce. Japonci se prostě zároveň začali mnohem víc zajímat o českou kulturu, historii a samozřejmě pivo."

    http://magazin.aktualne.cz/cesi-si-mnohem-vic-nez-japonci-uzivaji-zivota/r~c891f0884f1d11e6bff10025900fea04/

    OdpovědětVymazat
  83. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tak-uz-i-Polsko-Pred-gigantickou-akci-zatkli-Iracana-co-chtel-zabijet-446232

    Iráčan přijel mohutným výbuchem obohatit světové setkání katolické mládeže.

    OdpovědětVymazat
  84. Jeden polský pohled na věc:
    https://www.youtube.com/watch?v=CVjr7yaiVCw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silného a neporazitelného nepřítele je třeba obklíčit a vyhladovět. Pak se svých zdrojů vzdá sám.
      Špinavou práci za velkého bratra odvedou sousedi Ruska. Geniální.

      Vymazat
  85. u helmuta zuří mutikulturní obohacení takovým tempem , že člověk nestačí počítat uhynulé kusy ...
    kdyby stála berlínská zeď aspoň , tak by to bylo kam psát , takhle jedině čárky na futra za jednotlivé signály , pak smazat a začít novou rundu ...

    OdpovědětVymazat
  86. Lubomír Man: Vždyť vy, Amíci, dopujete nejvíc ze všech! – Jistě, ale potrestáme za to Rusko

    Četl jsem v dnešních novinách prohlášení naší rychlobruslařky Martiny Sáblíkové, týkající se jejího možného startu v olympijské cyklistické časovce. Píše v něm:

    „Možnost startu na letní olympiádě je samozřejmě výzvou a zároveň cílem, pro který jsem s celým týmem dlouho a tvrdě pracovala, a nejistota startu v závodě a možnost brzkého návratu domů jsou tedy pro mě velkým strašákem.“

    Četl jsem to prohlášení a ptal jsem se sám sebe, zdali jeho autorka, ale nejen ona, ale i ostatní sportovci od nás či ze světa, pomysleli kdy i na nešťastné atlety Ruska, kteří stejně jako naše Sáblíková dlouho a tvrdě pracovali, ale na rozdíl od ní si už definitivní ortel o svém vyloučení z mezinárodního soutěžení vyslechli. Dokáží si ti šťastní, kteří do Ria jedou, představit, jak všem těm Rusům a Ruskám, bezdůvodně od her odstaveným, asi je? V jaké trýzni a snad i agonii v těchto dnech žijí? Či na to, jak neúplně se budoucí olympijští vítězové z Ria budou těšit ze svých příštích medailí při vědomí, že téměř jedna šestina světa i s jejich sportovci byla ze soutěže o ně vyloučena?

    Vyloučena - a za co vlastně? Za jaký to hřích? Že žijí v zemi, která má příliš mnoho přírodního bohatství, což není spravedlivé, jak se vyjádřila Madlene Albrightová? A že přesto, že to není spravedlivé, jak ona míní, není ta zarputilá země ochotna své přírodní bohatství, či aspoň podstatnou jeho část, Spojeným státům předat?"

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Lubomir-Man-Vzdyt-vy-Amici-dopujete-nejvic-ze-vsech-Jiste-ale-potrestame-za-to-Rusko-446200

    OdpovědětVymazat
  87. Trump poprvé vede nad Clintonovou, nyní by ho volilo 48 procent lidí

    Republikánský kandidát na úřad amerického prezidenta Donald Trump poprvé v průzkumu vede nad kandidátkou demokratů Hillary Clintonovou. Podle celoamerického průzkumu stanice CNN a organizace ORC by nyní Trumpa volilo 48 procent lidí, Clintonovu 45 procent.

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/trump-v-pruzkumu-poprve-vede-nad-clintonovou-fo7-/zahranicni.aspx?c=A160725_132047_zahranicni_san

    OdpovědětVymazat
  88. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kde-jsou-Kam-se-podeli-V-Nemecku-se-rozprchli-uprchlici-ve-znacnem-mnozstvi-446237

    Poztrácelo se něco málo přes sto tisíc potenciálních teroristů, domnívá se ministerstvo.

    Nebo šestset tisíc.
    Nebo takňák.

    Většina ovšem poctivě pracuje načerno po nocích, aby je nikdo neviděl, ve dne pod kanálovými poklopy pilně studují německé slabikáře a připravují se na přijímačky na VŠ.

    Když si něco vydělají, anonymně posílají daně berňáku.
    Jen ti skutečně tvrdí, co od dvanácti let jen stříleli, pucují otřískané kalachy a pilně se z teroristů a zabijáků přeškolují na ozbrojené preventivní likvidátory českých xenofobů.

    Pomocí překladače Google s hlasovým výstupem v arabštině, perštině, pastunštině či svahilštině si poslouchají projevy Vaklafa Chafla a učí se evropským hodnotám od českou vládou dotovaných Evropských hodnot, vedených evropsky hodnotným bývalým gay pornohercem.

    Pouze trapně konzervativní sexuální orientace mi zabraňuje, abych je nemiloval.

    OdpovědětVymazat
  89. Už jsme to sem jednou dával, ale je to osvěžující. Je velmi aktuální zrovna pro Bavorsko, vydřte do 21 vteřiny:

    http://www.licek.cz/2016/02/z-bavorska/

    OdpovědětVymazat
  90. řeším dilema ... rozdíl mezi - osvobozením a obohacením ...

    po bedlivém bádání , zvážování pro a proti , jsem našel pouze jeden nepatrně drobný rozdíl ... totiž že k osvobození dochází sériově vyráběnou bombou kdežto k obohacení dochází podomácku vyrobenou bombou ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))
      Drsňák.

      Vymazat
    2. Takže obohacení je vpodstatě dík osvoboditelům za permanentní osvobozování, akorát je ten dík imrvére doručován na nesprávnou adresu.
      Ale to by bylo, aby se nakonec obohacovací pošťáci netrefili !
      Když ne napotřetí, tak třeba napotřetitisící. Těch pár tisíc nebo třeba set tisíc kolaterálně poztrácených životů je holt daň za globálně rozesetou demokracii a humanismus.

      Je ale hezké, že Kačer Trump odmítá přijmout odměnu za americké osvobozování s tím, že ji rád přenechá Evropanům.

      JÁCHYM
      JÁCHYM

      Vymazat
    3. Práce osvobozuje. Imigrant obohacuje už jen svou přítomností, ten pracuje hlavně na tom, jak bezpracně přežívat. Takže i imigrant pracuje a tím se obohacovač osvobozuje. Čili máte recht.

      Vymazat
  91. Ranní zprávy: "Guten Morgen, dnes bude hezky, očekáváme jen 2 útoky a do deseti mrtvých. Skvělá zpráva je, že Frontex včera vylovil z pobřežních vod u Libye 2520 doktorů a inženýrů z celé Afriky a převezl je do Itálie. Dnes má Eiffelovka barvy Německa, zítra očekáváme opět francouzskou trikolóru."

    OdpovědětVymazat
  92. Bývalý voják, který ubodal kolegu v továrně v Brodě, byl nepříčetný

    Bývalý voják, který letos v únoru zaútočil nožem na svého kolegu v textilní továrně v Havlíčkově Brodě, nepůjde do vězení. Podle odborníků trpí schizofrenií, a soud mu proto nařídil ústavní léčbu.
    ---
    44letý účastník českých zahraničních mírových misí...

    Zatímco islámský stát vysílá své vraždící šílence na sebevražedné mise k nám,
    český stát posílá své vraždící šílence na mírové mise k nim.

    (Pravda je, že česká armáda své vojáky důkladně a odborně psychologicky prověřuje, což je sázka na jistotu. Islámský stát není tak důkladný a tak se stane, že ze třech atentátníků vraždí nakonec jen jeden.
    Ale zase jich mají podstatně víc než my)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. osminásobnou vraždu v restauraci Družba v Uherském Brodě spáchal 63letý muž z Uherského Brodu, který jako vražedné zbraně použil své dvě legálně držené krátké střelné zbraně, a sice pistoli CZ 75B …

      Vymazat
    2. Na zbytek života může skončit za mřížemi 30letý, dnes již bývalý policista, kterého státní zástupkyně v říjnu obvinila z vraždy manželky. Ve čtvrtek mu totiž rozšířila obvinění ještě o další vraždu.

      Vymazat
    3. V roce 2014 zavraždila Barbora Orlová studenta ve Žďáru nad Sázavou. Znalci …
      atd.atd.atd

      Vymazat
    4. No to je hezké, že tu vršíte konkrétní důkazy, že máme vlastních magorů dost a netřeba nám dovozu dalších z muslimských zemí. Chybí jen nápad, kde ten to geniální
      argument uplatnit.

      Damúza

      Vymazat

  93. Německá legislativa v zákonu o pobytu počítá s tzv. institutem tolerance, podle něhož může za určitých okolností na území Spolkové republiky Německo zůstat i neúspěšný žadatel o azyl, jenž nemá povolení k pobytu. Pokud však jednou cizinec opustí území Německa, institut tolerance se na něj přestává vztahovat a nesmí se do země vrátit.

    Tzv. tolerované osoby sice podle zákona nemohou pracovat, ale po dobu dočasného pobytu v Německu jim umožněno pracovat bývá. Tolerovaní neúspěšní žadatelé o azyl nemají právo pobírat sociální dávky. Ale i v této oblasti existují výjimky. V Německu podle úřadů žije více než 100 tisíc lidí, kteří nemají povolení k pobytu, ale jsou tolerováni. V některých případech prý takoví lidé žijí v Německu až deset let a jejich děti v některých ze spolkových zemí normálně chodí do školy a vzdělávají se s rodilými Němci.

    Další informace v němčině naleznete zde

    Od 1. července 2015 je v platnosti legislativa, podle níž mohou tolerovaní neúspěšní žadatelé o azyl nakonec získat trvalé povolení k pobytu. Lidé ve věku 15 až 20 let mohou získat povolení k trvalému pobytu, pokud v zemi žijí alespoň šest let, chodí v Německu do školy nebo vykonávají kvalifikovanou práci.

    OdpovědětVymazat
  94. Pozítří přiletí olánek na inspekci. Pokud nějaký jedinec nespáchá frantíkům ohavnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chcete snad, Ládíku, říci - pokud je nějaký francouzský občan znovu neobohatí.... :-)

      Vymazat
    2. Pravděpodobnost se zvyšuje každou minutou.

      Vymazat
  95. A blogři na Acz nenacházejí téma, je okurková sezóna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zatím nedostali z Tržiště a od vedoucích Kavárny noty....

      Vymazat
    2. Proč nepíší o světovém dni mládeže, kde se má setkat 1000000 lidí + papež? Proč to je na 1 místě? Vždyť se můžou překřikovat a ztíží si komunikaci. Nebo neuslyší výbuch na jedné straně.

      Vymazat
    3. Učí se pojmenovávat věci pravými jmény. Ale je to děsná dřina. Počítám, že to nezvládnou ani do konce prázdnin.

      Vymazat
  96. Armádní speciál veze prvních 10 olympioniků do ryja. S takovou to musí otočit 11x a maséři + psychologové se dopraví jinak. Já tomu nerozumím.

    OdpovědětVymazat
  97. Mám ještě 2 témata:
    1) kdo osídlí Sýrii, až všichni utečou?
    2) může být Lens Armstrong vzorem pro dopingáře?

    OdpovědětVymazat
  98. A další zásadní problém: proč propaganda není rodnou sestrou Ugandy.

    OdpovědětVymazat
  99. Ládik
    Těžké odpovědi.
    ad 1 - Všichni neutečou, jen bohatí, kteří na to mají. Při rychlosti množení a s přispěním chlapců z IS jsou za pár let zase na původním stavu.

    ad 2 - Když může být Killary, vzor zlodějů a podvodníků v rovině establishmentu, kandidátkou na prezidentku, tak proč by nemohl být L. A. vzorem pro pár dopingářů. Je to země neomezených možností.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponechám Ládika a ostatní tíživým myšlenkám a jdu se obohacovat.
      Rodinná sešlost - jak bylo v Českém Banátu. Jsem natěšená, neznám, hodně jsem slyšela...
      Možná si i zazpíváme. Jeden z tchánů, vozíčkář a velký srandista, slíbil vzít bendžo, já beru triangl. Banátský folklor hadr...
      :)

      Vymazat
    2. vypadá to, že má Killary docela problém. Ne, že bych neměla radost...
      http://www.lidovky.cz/jak-znemoznit-sanderse-tisice-ukradenych-e-mailu-otrasaji-demokratickou-stranou-ggk-/zpravy-svet.aspx?c=A160725_164727_ln_zahranici_msl

      Vymazat
    3. Aha, liško, to jsem si nějak nepřečetla a píšu to ještě jednou níže... tak se omlouvám.

      Vymazat
    4. byli jsme v Rumunsku před dvěma lety, jen ne v již zprofanovaném Banátu, kam jezdí naši úspěšní podnikatelé s čtyřkolkami, ale v oblasti Alešdu - Huta Voivoz a Sinteu. Bylo to velmi příjemné, paní nás napájela bylinkovými čaji, slivovicí s medem, vůkol nádherná krajina, nebe blízko země a úžasné ticho :-)

      Vymazat
    5. Jaroslav Šonka,Bodamsee
      ...Bavorsko opravdu má v současnosti nejzdravější hospodářství z celého Německa. Ale právě v této souvislosti je třeba připomenout, že v celém ...Německu chybí ročně kolem 300 000 pracovníků v různých odvětvích. Ze stárnoucí populace tento počet není možné generovat a už dávno se hovoří o nutnosti dočerpat tento potenciál ze zahraničí...
      Parlamentní listy

      Vymazat
    6. Pokud je pravdivá statistika, že z milionu vloni přivítaných běženců v Německu pracuje zhruba 300 osob, zbývá "dočerpat" pouhých 999 milionů dalších. Tomu říkám potenciál...
      Určitě se to vyplatí a stárnoucí populace si oddechne.

      Vymazat
  100. ..."pokud máme tři pachatele a milion uprchlíků, tak je to statisticky nevýznamné číslo. ...", říká v ČRo německý zpravodaj Jaroslav Šonka.
    http://jdem.cz/cat6s2
    Tedy, b.bost zde nabyla nových, zcela netušených forem.

    OdpovědětVymazat
  101. pro dopingáře nevím, ale pro TOPinkáře určitě..
    o Sýrii bych si zase takovou starost nedělala, je to kolébka civilizace a také křesťanství, bude mít vždy pro lidi svoje kouzlo, až se tam situace uklidní

    a přidám názor z iHnědu
    Publicista a odborník na Německo Jaroslav Šonka nepředpokládá, že by zemi čekal radikální obrat. Jak v přístupu k uprchlíkům, tak ohledně osudu Merkelové coby kancléřky. "Německé státní i nestátní instituce dělají mnoho pro to, aby se nově příchozí lidé začlenili, a nepochybně zesílí diskuse, jak předcházet tomu, co se stalo minulý týden. Jak s nimi pracovat. To bude německá cesta. Myslí si snad někdo, že teď Němci začnou volat po tom, ať jdou všichni pryč nebo aby byli uprchlíci utopeni ve Středozemním moři? Nelze odsoudit a odsunout milion a půl lidí kvůli tomu, že tři z nich zaútočí a několik dalších je podporuje," řekl Šonka IHNED.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Tak to bychom si, liško, měly něco přát, když jsme se tak sešly obě kolem prohlášení pana Šonky. :-)
    Je vidět, že má široký záběr, rozhlas, Bakaloviny, všichni jsou rádi, že mohou napsat něco pozitivního, teď, když ostatní sluníčkáři jsou ticho a ladí noty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě fascinuje, že bezpečnost vlastních lidí je tak relatizována, prostě je těch obětí pořád ještě málo. To je strašné

      Vymazat
    2. PČR je jistě cvičena zakročit proti vlatním lidem, když dostane rozkaz v němčině. Nedělám si iluze. Není to nestranná složka státní moci, dělají se v ní čistky po každých volbách. V mezidobí probíhá válka policajtů. Vítězové si navzájem darují meče nebo šavle, jak včera ukazovali v TV.

      Vymazat
  103. Tak v USA před sjezdem Demokratů vypukl pořádný skandál, vyšlo najevo, že vedení strany kulo pikle proti Berniemu Sandersovi. Jeho fanoušci zuří a protestují v ulicích.
    Je to ostuda, ale neřekli byste, kdo za odhalení této špinavosti na Wikileaks může!
    ANo, hádáte správně, Putin! :-)
    http://jdem.cz/cat632
    "Z týmu Clintonové zní, že za únikem interní pošty mohou být ruští hackeři, jejichž cílem je pomoci ke zvolení Trumpovi.
    To už je ryzí zoufalství ..."

    OdpovědětVymazat
  104. Od lidí /Čechů/ žijících v Německu:
    V Německu je to aktuálně již skoro horší než za komunistů u nás. Jakýkoliv projev proti migrantům a muslimům je tvrdě potlačován. Výslechy, domovní prohlídky. Pokud se to opakuje, jsou na řadě pokuty, ztráta zaměstnání a možnost i tahání po sociálce z důvodu mravního dopadu na děti - pokud je dotyčný má. To může mít i za následek jejich odebrání!!!! Samozřejmostí je od prvního "přestupku" zveřejnění minimálně jména a adresy v novinách. Dětem je ve školách lámáno do hlavy "co si mají myslet" o těchto zmrdech. Jsou vozeny na PROuprchlické demonstrace, nebo na proti, ale samozřejmě pro PRO stranu, nebo je jim školou přikazováno na jakou stranu demonstrace mají jít!!! (To se stalo přímo dceři mého kolegy z práce ve Schweinfurtu). Samozřejmostí jsou i státem PLACENÍ lidé , kteří jsou sváženy na PRO demonstrace. Dříve to bylo také, ale cena se změnila. Z dřívějších 9 EUR to je nyní cca 40/hodinu!!! Policie má v Německu jasně "napsané" noty, jak se mají chovat v případech že se jedná o jakýkoliv trestný čin těchto zmrdů.....nejlépa zamlčet (krádež, přepadení, osahávání a pod.) max na pár hodin do vazby a potom se pouštějí zpět na ulici..... a takto bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho..... Němci mají proti nám jednu velikou nevýhodu, a tou je světová válka v jejich hlavách. Plno lidí se toho ještě drží a tím že budou přijímat se vlastně chtějí "vykoupit".... Snad je probudí atuální likvidace jejich občanů, i když si osobně myslím, že budou potřebovat ještě tak půl roku cotýdenního vraždění, pak snad.....

    OdpovědětVymazat
  105. Jáchym 23:30

    "Yvy, Zdeňkube ??? Koukám, že jsem tu jedinej cool v plotě, držící na plecích tíhu miultikulti Sluníček."

    Nebojte, má plec je taky k dispozici, akorát toho moc neunese. A taky si své sluníčkářství zachovávám jako drobnou soukromou úchylku, nic, čím by se povinně měly řídit světadíly.

    Měl jsem už před víc než rokem o tom rozepsán samostatný krtinec (tehdejšími slovy paní marie "ve mně něco zrálo", ale nakonec zůstal v zásobníku, a ve mně to i uhnilo...).

    Doufám, že Vy už jste se s kamarády dohodl na tom vydání knihy básní a aforismů. Chystám místo v knihovničce...!

    OdpovědětVymazat
  106. 17200 kroků, rychlé tempo - 194-202/min.
    19st.C, bezvětří, vlhkost 100%. Po 20 minutách komplet promočený, i šortky. Jižní stráně prohřáté, severní výrazně atudenější a občas s mlhou, hodně příjemné. Nové vůně - zejména obilí. Posledních 2400m nadoraz, za 12 minut, ale dalo se to udýchat. Myslím si, že "cítím formu"; tělesná schránka bez komplikací, až podezřele.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle není BKB, ale BDS - běh do sprchy.

      Vymazat
    2. Závidím ti, mám bolavé kopejtko, a tak musím relaxovat....

      Vymazat