22 února, 2019

KRTINEC č.379

208 komentářů:

  1. To: Gaia
    Gratulace a pomyslná kytka. I k těm Vašim nově pořízeným radostem - ve žlutých botičkách Vás nepřehlédne nikdo. A když jich nedejbože nevyužijete, tak je třeba uplatníte jinak - když už stály peníze.

    U nás včera večer pršelo až lilo, dnes pro změnu vyfukuje.
    16 dětských hádanek, které prý Vám dají opravdu zabrat - já správně 3 a 4-tou tak napůl: https://www.youtube.com/watch?v=iICtIr08kAQ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dala sedm, ale fakt jsou to chytáky, člověk hledá rovnice a prt ☺
      Gaie kytičku za prvenství, panu domácímu dík za jamku. Pacák se někde zamluvil.

      Vymazat
    2. Já na to zas nemam talent,jen 4 a ještě 2 jsem znala

      Vymazat
  2. Snad není Ládík nemocen a nebyl v tom špitále se sebou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perlí u vidláka.

      Vymazat
    2. Nejsem ve špitále. Je v něm synovec čtvrtky, 38 let (děti 7+3) - první z dětí, které jsme se čtvrtkou odchovali, tohohle ale od 6 let (ZDŠ)... (jeho matka tehdy bruslila v Holiday on Ice a otec taky (občan JAR)) ... včera na hokeji zkolaboval se srdcem a odvezla ho záchranka. Jeho nejbližší (partnerka, sestra, poloviční tchán a švagr) se starali zejména o auto, které zůstalo před stadionem, nikdo ho nechtěl odvézt, bo milion důvodů; tak jsme to se čtvrkou vyřídili ... těch díků a keců, ale o zdravotním stavu nic. Jenom to, že když bude mít 9 absencí, přijde v otrokárně o bonusy (plytí hypošku a partnerka se zpěčuje pracovat). Hnus, hnus, hnus.

      Vymazat
    3. A dneska jsem měl odevzdávací termíny a zmizel mi včerejší večer, tak jsem to musel dorazit ráno od 3, v 7:45 odjezd z domu.

      Vymazat
    4. Po přízni řízni, na to jsem přišla už dávno a mám klid

      Vymazat
  3. Tužka napíše,....tak jsem si zavzpomínala na události, kdy šlo o život,....no, na to, že nejsem záchranář, tak toho bylo dost, k čemu mě Osud dolanařil.

    V jedenácti letech, kdy jsem od nádraží chodila pěšo do školy, jsem v jednom místě opakovaně cítila plyn. Vedle byla fabrika, ptala jsem se vrátného, kde sídlí opraváři plynu, řekl mi,...šla jsem za opraváři,...pán šel se mnou,...a konstatoval, že nic necítí a odešel.
    Druhý den jsem tam šla znovu, protože jak ráno, tak po škole jsem plyn cítila. Svítiplyn, smtděl jak čert. Ten samý pán šel opětovně semnou,...kde cítíš ten plyn, dřepla jsem a říkám, nejvíc z kanálu,....kanály smrdí, konstatoval,...a odhodil vajgla do kanálu.
    Plyn bouchnul, v nejbližším baráku se vytrhala okénka ve sklepech a v celém baráku všechna skla se vysypala. Anděl Strážný mě zachránil,...ani škráb, pán taky ne, nikdo zatím nebyl doma, další štěstí,....kolik lidí jsem zachránila nevím,...dvě patra, městský dům.
    Hodina fyziky, do nohy jsem si o lavici vrazila dost velkou třísku, šla jsem k vyučujícímu s tim, zda bych si nemohla nohu ošetřit,...kouknul se na kus dřeva čouhající mi z nohy a sek sebou, jak široký tak dlouhý, místo své nohy jsem křísila učitele.
    Svobodárna, noc, vzbudím se a cítím plyn,..jdu na chodbu a zjišťuji odkud. Svobodárna byla budova s jedním vchodem a východem veskrze celou šířku budovy,...přízemí a tři patra,...vpravo ubytované ženy, vlevo od schodiště muži, všude dveře lítačky, co se nezamykaly, dole u vchodu vrátný, služba 24 hodin.
    Šla jsem za vrátným, že cítím plyn,...on nic necítil, konstatoval, smrady z kuchyněk, ty že cítí. Kde by mohl unikat plyn, tak tam bylo mnoho možností, šestkrát umyvárny, šestkrát kuchyňky. Tak potmě zjišťuji, patro po patru, odkud cítím plyn.
    Třetí patro, kuchyňka, jdou všechny čtyři sporáky a trouby,...sebevražda plynem,....větrat,...zotvírat pokoje, vyvléci omámené a přiotrávené,..ostatní zařídil vrátný,...

    A plyn dotřetice,...jiné město, jiný čas,....na privát jsem chodila kolem dětského domova. Dole v přízemí byly umyvárny, občas byla otevřená okna, když uklízečka večer pracovala.
    Jdu kolem a cítím plyn,...jdu ke vchodu, nechci zvonit, bouchám, trvá to, než někdo příjde, nějaké dítě přivede vychovatelku,...říkám, cítím na ulici plyn z vašeho domu,....ježíšmarjá, kluci se sprchují, jen aby se něco nestalo, vykřikla,....nakonec to dobře dopadlo, ale jak po sobě stříkali, tak uhasili plamen v jedné karmě a plyn šel na plné pecky do umývárny.....

    Teď bych mhla psát dopravní nehody, ke kterým jsem dojela,...topící se děti, spadlého kluka ze skály, a já se zrovna na skálu podívala a ten pád viděla,...a to jsem na aktuálně popisovala, protože jsem zachránila syna náčelníka na pasech a vízech, který mi opakovaně nedával možnost vycestovat,...no,...a pak jsme e sešli před operačním sálem v krajské nemocnici, kam jsem mu kluka dovezla vlastním autem,...mobily nebyly,....

    Na všechno mám svědky,...a že toho bylo,....na několik vstupů zde, kolikrát si říkám, to snad není pravda, když se opět nenadále objeví problém k řešení,...jo,...a taky jsem si vylovila topícího se psa z ledové únorové řeky,...o tom jsem psala panu Hononulu,...možná u pana Klána. Ten pes mi byl neskonale vděčný za záchranu,....mnoho lidí ani neví, kdo je tahal hrobníkovi z lopaty,....no, Prozřetelnost o tom asi ví, protože mě k tomu nadispečerovala, jinak to nevidím.

    Tužka.

    Ještě večer musím ven, tak snad mě nic nepřekvapí,...bylo toho dost,...až k nevíře.

    OdpovědětVymazat
  4. Kdybych dělal v otrokárně
    třeba páčky k volantu
    šlapal bysem vodu marně
    jezdil bysem v trabantu.

    Bydlel bysem v králíkárně
    nebo platil hypošku
    život by šel jednotvárně
    šetřil bych si na roušku.

    Takovou, jakou nosí v Tokiu
    každý správný Asiat.
    Nebo se denně opiju
    nebo si hodím lariat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to k přistání,obdivuji,že dnednes ještě lidé mají odvahu mít děti.

      Vymazat
  5. Vyzkoušela jsem Pendolíno do Prahy. Dobré cestování, jízda o 21 min. kratší než normálním rychlíkem. Na jednání, kde musím být před 10., to pohodlně stihnu osmičkou, kdežto rychlíkem bych musela jet o hodinu dřív.
    Viděla jsem se i s kamarádkou, probraly jsme, jak jde život, to jsem potřebovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jednou jela do Prahy z České Třebové na letiště,chtěli jsme letět do Bulharska,tehdy s ROH, nechali jsme si dvouhodinovou rezervu,ale vlak měl zpoždění hodiny 3 na této krátké trati.Prijeli jsme hodinu po tom,co jsme měli odletět.Nastesti nás odborářů bylo v tom vlaku víc,takže zpozdili ještě to poloprázdné letadlo a my to taxíky všichni stihli.To byly časy,dnes nemyslitelné,až na to drážní zpoždění.Ale byly to nervy,nebyly mobily a my nevěděli,jestli na tom letišti ještě někdo bude na nás čekat.K moři s odboráři se člověk dostal tak jednou za 10 let a neodoetet,mohlo by mě šlehnout.
      Kdybych navázala na příspěvek Tužky,já mohla být už 10x po smrti.

      Vymazat
    2. Kočka má 9 životů, Gaia 10. S tím 11. to není jisté, tak pozor.

      Vymazat
    3. Pozor na zpoždění

      Vymazat
    4. Zas tak důležitá tam nejsem, začali by i beze mě, jestli to myslíte takhle. A od Západu se vlaky nepozdí, tady to richtují němčouři, ti by se hned bouřili a chtěli by tučné penále. Dost vlaků pokračuje na Mnichov.

      Vymazat
  6. Konec levitace musím vstát
    je tu urinace
    krásnému snu dala mat.
    Proč jsem ten večer vodu pil
    proč jsem zahasil tu žízeň,
    teď jsem se brzo probudil
    a řeším žízně sklizeň.
    Nebo mám ještě chvíli ležet?
    Vždyť jsem tak lehce lítal!
    Přinutí mě to chcaní běžet?
    Kdyby už den aspoň svítal.
    A ještě k tomu sobota.
    To ten den zase začíná....
    probudilo mě chcaní
    už aby byla svačina;
    škoda; tak fajné spaní

    OdpovědětVymazat
  7. Když hutník Žofku propích
    to vám byl lidi odpich
    v Ostravě rudá záře.
    Uhlí visí na káře
    jede to z Bezruče samo
    stačí napnuté lano
    pod ním železné sítě
    jede to plánovitě.
    Koksovna Karolina, milý brachu
    foukla do města trochu prachu
    z koksové baterie výtlačný stroj
    prošedil montérky, ostravský kroj.
    Koksová baterie Šverma
    taky ostravské sperma
    baterie Vítězný Únor
    to byl pořádný tumor.
    Všude tu byla koksovna
    dneska šlapeme do hovna
    z Karolíny je Fukušima
    Václav Havel měl za ušima
    ten dopředu všecko věděl
    jaký nastane předěl.
    Teďka v hrobě to slyší
    jak šuchtáme myší;
    kde je koksovna Karolína?
    Všude jen kůže líná
    dlaně vzhůru pro dávky
    a vidlák zabija bravky.

    OdpovědětVymazat
  8. Praha je hnusná, samá gotyka
    pražák ti hnedka potyká
    u oken samé kudrlinky
    na rynku slyšíš Tinky Winky
    každý jak chuj tam zpívá
    a háže šavli z piva.
    Co kusek je tam most
    v praze mám toho dost
    bych jim ten kanál vedl v trubce
    a pozval tam dřevorubce
    na petřin do lesa
    ať jim to očesá.
    Co to zpivaš Marto?
    Že bys tam chtěla kvarto?
    Někde na vaclavaku?
    Taku paku do rypaku
    kvarto teď má mital
    bo ten nejvíc kmital.

    OdpovědětVymazat
  9. Otec a otec mají dítě
    na svět vystrkují řitě
    novináři hážou kvítí
    Svět už je komplet v řiti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořídit si psa,to je tak tuctové,opičku nedovolí do městského prostředí hygienik,tak co mají dělat,když chtějí doma něco chovat.
      A ještě by chtěli svatbu,aby to bylo stylové.
      Zesměšnit manželství ,které je primárně k tomu,udržet chlapa u dětí, pak samoživitelky prý musí vydělávat prostituci,neb to je flexibilní práce skloubit silná s rodinou,kterou bohužel v jednom těžko utáhnout.
      A ještě chtějí zničit celý ženský sport,neb v tom se snázeji vyhrává,pokud jste chlap.
      Tohle je degradace a diskriminace žen, to žádná feministka se však neodváží vyslovit,neb by byla třetím pohlavím ukamenována.
      Srbská ministryně,to je též kousek, dá vajíčko své konkubíně, oplodní bůh ví kdo,ale tvrdí,že založili rodinu a mají dítě.Ale krev není voda.

      Vymazat
  10. Tužka napíše,....slunce vyšlo, na to je stoprocentní spoleh,...jinak, dnešní energie se vlní v dvojité studené vodě,....to bude močový měchýř neklidný celý den,....bacha na prochladnutí,..chce to jééégry a bavlněné bombarďáky,....nabádá konstelace hvězd a venkovní teploměr.

    Vzhůru do pracovní soboty,....tak jo.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
  11. Já vždy touhle dobou,kolem 20. převlékají postel. Mám to tak kvůli Vánocům,abych na ně měla čisto.A ono sev čerstvě povlecenych lépe spi,jak to tak voní a tak. Včera jsem povlekla žlutý mikroplyš,úplněk už pryč tak se spalo nádherně.
    Zajímalo by mě od Tužky,zda povlekani posteli má též nějaká astrologická pravidla. Nebo to je fuk,kdy převlečeme?

    OdpovědětVymazat
  12. Příčinou špatného spánku je prý i modré světlo z počítačů. O těch brýlích nebo filtru bych asi měla uvažovat, koukám na obrazovku obvykle mnohem víc než 2 hodiny denně, omezit to můžu jen málo.

    https://www.tetadrogerie.cz/clanky/krasa/oblicej/sok-modre-svetlo-z-pocitacu-skodi-zdravi-i-krase?utm_content=link16&utm_source=nwl_clanek&utm_campaign=clanky_rep_8_2019&utm_medium=email

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čumím do obrazovky od 1992, minimálně 5 hodin denně, ale klidně i 16 hodin a myslím, že na spánek to nemá vliv. Dokáže ale unavit víc, než fyzická práce.

      Vymazat
    2. Mám stále svou 1 dioptrii na čtení a spím dobře, pokud se příliš nerozruším před spaním. Zřejmě jsme odolní jedinci.
      Ale naše sekretářka si kdysi po zavedení PC stěžovala na bolest hlavy, oči, musela si dávat přes obrazovku filtr, že to pomohlo.

      Vymazat
    3. To byly CRT monitory, ty první. Červené oči. Hlava ji bolí ze špatného okysličení mozku, málo dýchá.

      Vymazat
  13. Pod nosem mi chladne snopel
    v pecku ještě teplý popel
    trochu na rošt hřeje,
    dřevo došlo, jéje.
    Co jsi synku robil v létě
    snad jsi neležel na hřbetě?
    Zima klade otázku.
    Jak ohřeješ klobásku?
    Kde odmočíš si nohy?
    Takhle skončil mnohý
    kdo na práci v létě sral.
    Kulku do čela si vpal
    nechoď nikam pro dávky
    ani nechoď do stávky
    vykopej si hrob,
    příště více rob.

    OdpovědětVymazat
  14. 2 odpovědi špatně, oba tunely ČSD, bo tím nejezdím.
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/kviz-jak-dobre-znate-ceskou-republiku-zemepis.A190221_141049_praha-zpravy_jan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První 3 odpovědi jsem uhodla, a končím. Tyhle kvízy nesnáším. Znát něčeho výšku, vzdálenost, název ještě neznamená, že to tam znám.

      Vymazat
    2. Tak já najisto poznala či věděla 8, zbytek do 60% napráskala - a to na rozdíl od Ládika!!! jezdím nejen vlakem, ale i tramvají a lanovkami.

      To: Gaia
      Co na zahrádce - už Vám kvetou talovíny, co je já nevedu, ale žlutí se i přes noční mrazy u jednoho zdejšího domu?
      Ale rozkvetla mi konečně dvě namnožená (z narostlých na stonku) dendrobia, další se chystají. Tak začnu rozdávat, určitě by se jim dařilo i u Vás, neb je stačí občas zalít a přesazovat či dělit, je-li jim květináč malý: https://www.jpeg.cz/obrazek/8lAl5

      Vymazat
    3. Talovínů hafo,též kvete čemeřice a sněženky začínají i krokusy.Skoda,že mně kdysi vymrzl lýkovec,po růžových něžných kvitcich na se mi stýská,ten už by též kvetl.

      Vymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Peču řezy bouřka,ty sice delavam až na Velikonoce,ale zítra jdu na návštěvu,tak to vezmu s sebou. Někdo tomu říká Aniččiny mraky,jsou to v podstatě větrníky v placce,ale bez sněhu.krasne vyběhly,to se též někdy nepovede, též asi záleží na fází měsíce a v některých krajích nesmějí menstruující ženy na těsto ani sáhnout,to u mě už nehrozí,ale stejně je to zajímavé,té někdy se zařadí a někdy ne,i když tomu člověk věnuje stejné úsilí.

    OdpovědětVymazat
  17. Ještě k tomu Semennayové,tak oni v pondělí zasedla že do pátku rozhodnou a dnes rozhodli,že jasno bude do konce března.No tedy,to bych též chtěla v takové komisí sedět a hlavně brát plat a nerozhodnout o ničem ani za několik let.

    OdpovědětVymazat
  18. Tužka napíše pro Gaiu,...jako odpověď na vstup 23.2. 9:46

    Zopakuji, že informace čerpám ze sešitů napsaných mou nevlastní prababičkou,....psala mi tam rady a zkušenosti bylinářek z jejího rodu, výklad karet tarot, a rady, co a jak dělat při různých činnostech v domácnosti, na dvoře v zahradě,....mám tam třeba kdy nasadit kvočnu na vejce, kolik vajec dát pod kachní matku,...jak poznám dobrého samce u králíků,...nepřeberně mnoho různých rad, které jsem ani nikdy nevyužila,...ale spousty rad, kterými se řídím, protože se podle nich v mém dětství a mládí pracovalo a mně se jeví, že se osvědčily.

    A k Vaší otázce,....všechny úklidové práce za vlhka a za sucha se lépe a rychleji dělají za ubývající Luny, tedy od úplňku k novu. Takže, když jste převlékala postele touto dobou, udělala jste podle těchto rad dobře, protože se při tom méně vířil prach.

    Taky jsem pro Vás určila podle toho, kdy je nejlepší čas pro mytí oken, nedělají se šmouhy,...zkuste vyzkoušet, mně se dodržet termín často nepodaří, pak je umeju, když mám čas a volný den.
    Tak ty termíny...3. a 4. března 30. a 31. března, 26. 27. a 28. dubna, zkuste, když Vám to časově výjde a vyhodnoťte, nedokážu to podle svých zkušeností hodnotit, a taky bych si mohla fandit, jak je to výhodné,...takže nevím, okna myju s myšlenkou, už aby to bylo hotovo, moc se s tím nemazlím.

    Pokud chodíte k holiči, na úpravu vlasů, přelivy a barvením,...tak nejlepší termíny, kdy by měla barva i trvalá ondulace nejlépe držet jsou,...13. března, 9. a 10. dubna. U holiče jsem nikdy nebyla, takže nemám zkušenosti, ale občas to na mně někdo chce vědět, a opakovaně,...a tvrdí, že barva skutečně vydrží o pár mytí vlasů déle,...no, nemám zkušenost,...a taky vím, že víra v něco dělá divy.

    Pane Ládíku, když jste psal, že si DDD ukládáte, tak je napíšu pro celý rok 2019, i s lednem a únorem, už na tom pracuji,....jsou v pořadí v příštích dnech, budu je potřebovat, musím nechat očkovat psy, tak i kvůli tomu je potřebuji mít.

    Poklid sobotní noci,....libuji si v něm,....Tužka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Srdečný dík, Tužko, za všechny příspěvky.
      Je hrozná škoda, že se nikdo nenamáhá ověřit podobné rady pomocí exaktních slepých pokusů.
      Podle mého názoru mezi nimi bude jak určité množství pověr, tak spousta velmi důležitých zkušeností, které se doposud nepodařilo patřičně zdůvodnit podle zásad současné evropské vědy.



      Vymazat
  19. Honzák asi někde ukradl děcko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď ho ukradl nebo koupil,je zajímavé,že oba tyto postupy,ač protikladné,jsou v tomto případě možné.

      Vymazat
  20. Dnes na noc jsem zvolila čistou pačuli.Pačuli snižuje úzkost a napětí, podporuje koncentraci. Je protizánětlivá, vhodná k hojení ran a také afrodiziakální. Vhodná k péči o suchou, ochablou pleť, při celulitidě a jako prevence strijí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkopírováno odjinud:
      "Vůně pačuli je specifická, většinou vyvolává buď krajně nadšené nebo odmítavé reakce. Pověst pačuli jako uvolňujícího afrodiziaka je dána schopností potlačit příliš aktivní intelekt a inspirovat svou kořenitou vřelostí."
      Přeju dobrou noc a zítra k těm řezům bouřka správnou vůni a počasí nebouřlivé. Neděle je snad k návštěvě vhodná vždy, ba i ostatní dny, jsme-li vítáni.

      Vymazat
    2. Já volím vodu. Ta je na všecko.

      Vymazat
    3. Takže pačuli je jednoznačně zbraň.
      Potlačuje intelekt a způsobuje znásilňování mužských oběti ženou.

      Já bych jeho prodej zakázal a za jeho použití stanovil deset let. protože vzhledem k šíření vzduchem se neomezuje pouze na vyhlédnutou oběť, ale působí i na náhodné kolemjdoucí. Jedná se tedy o obecné ohrožení.

      Pokud se výpary pačuli dostanou do parlamentu, lze charakterizovat jeho následky jako hromadné ničení. Není vyloučeno, že mnohé současné zákony byly přijaty vlivem potlačení aktivního intelektu.

      Nic bych za to nedal, že se českým chemikům podařilo odstranit z pačuli typický varovný pach, čímž se tato chemická zbrań stala ještě zákeřnější.
      Na rozdíl od Novičkoku není zřejmě znám žádný lék proti následkům použití pačuli.

      Vymazat
    4. Stačilo napsat že od Ladi to byla sprosťárna.Gaia je obyčejná trhovkyně nic nového

      Vymazat
    5. Neberte se tak vážně, Ládik je jednodušší a zvídavý a Gaia je slepice,netřeba jejich chyby nějak zveličovat.

      Vymazat
  21. Láˇdo proč jste zveřejnil Kopíčkovu adresu? Šmírujete tuna všechny lidi nebo jenom někeré?

    OdpovědětVymazat
  22. Možná ty voňavky suplují nějaký feromon, kterého má běžná žena disponující koupelnou málo, v každém případě pozoruji blahodárný vliv určitých vůní na spánek.
    Redaktor NG strávil měsíc s poslední komunitou lovců a sběračů žijících v Africe u jezera Eerie a místní muži preferuji ženu, co se nemyla celý měsíc, ta měsíční biošpína teprve začne vonět
    takže to nelze praktikovat v civilizací, ten měsíc čekat, než to zavoní.Ale asi je to jako s kompostem, tam se hází různé věci vůně i ne vůně, ale za 3 roky odér kompustu je příjemný. Z pod každé sukně fičí stejná Nina Ricci a muže mate, ale to je asi daň za civilizací.

    OdpovědětVymazat
  23. Tady se pořád někdo čílí, to mě teda nebaví... (Mezi námi krtky)
    Hezkou neděli všem!
    https://www.youtube.com/watch?v=nQWFzMvCfLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprostá drzost logicky rozčiluje.

      Vymazat
    2. Kopíček a marie jsou trochu labilní, ale lze to pochopit

      Vymazat
    3. Naopak těžko lze pochopit Vaši benevolenci Ladikovy neomalenosti, ovšem ve Vašem případě se ani nedivím. Anebo jste ochotná zde zveřejnit svou adresu?

      Vymazat
    4. Pane,konzultovala jsem zdejší problém s jedním ajťákem, nestranným člověkem, který o Noře nemá potuchy a z toho vyplývá,že blbec jste vy a kdo dává něco na net,tak si za to nese zodpovědnost sám. Kdybyste byl chytrý, tak si ve foťáku vypněte značky polohy a nikdo by se ke GPS nedostal. Problémům na internetu musíte předcházet a ne pak za problémy špinit okolí a být ještě sprostý ,to říká mnoho i o vás. Pak se nedivte,že s vámi ženská nechce na rande.

      Vymazat
    5. Nechápete, nedivím se. Není zřejmě ve Vašich možnostech pochopit rozdíl mezi přečtenim údajů z uveřejněnych fotek a jejich zveřejněnim na jiném chatu. Která ženská, proboha? Myslíte snad sebe? Vás jsem pozval proto, že mi Vás bylo líto. Byla to jedna z mých hrubých chyb, omlouvám se.

      Vymazat
    6. Vztahy ze soucitu byste vůbec neměl pěstovat,to je to nejhorší,co může být,neprospějí vůbec nikomu.Musite se ještě hodně učit,než zmoudříte.
      A rozdíl moc nechápu, spoustu lidí,když vidí hezké fotky,zajímá odkud to bylo focené.Na to se Ládík ptal.

      Vymazat
    7. Žádný vztah jsem Vám nenabizel.

      Vymazat
    8. Když někoho někam pozvu,tak s ním určitě do nějaké interakce vstupuji.

      Vymazat
    9. Už zase slovíčkaříte.

      Vymazat
    10. Ale vy, který se tak rád chlubíte svým intelektem, přitom vystupujete na netu jako diletant nebo malé děcko.
      Nebylo by obtížné z ůdajů, které o sobě vyslepičíte, zjistit, kde bydlíte, kde jste bydlel, atd - ale proboha proč bychom to zrovna my v Noře dělali? Koho to zajímá? žijte si, kde chcete.
      Tak přestaňte soptit a buďte na netu opatrnější.

      Vymazat
    11. Poznámka patřila vaši reakci na Babu Jagu níže...

      Vymazat
    12. Dalsi lziva mentorka, rikal jsem si, ze chybite. Po desate opakuji, ze vytahnout souradnice z fotky a zverejnit jinde na chatu je sprostarna. U Vasich fotek to Ladik neudelal. O Vasi sproste poznamce nemluve, je pro Vas typicka aprizacna pro vasi ukecanou particku. Jak jsem rekl,jeste ze jsou zde i slusni lide, drbno.

      Vymazat
  24. To: Liška
    Ono se to tu zase srovná, Lištičko.

    Tak byl v lékárně Max zdarmak mání jejich loňský „černý“ časopis Maximum - zajímavé rozhovory a povídky na krásném papíře, reklam minimum. NG to není, ale čtivé - pokud uvidíte, neváhejte.
    Pan Mládek tam mimo jiné pravil, že si otextoval evergreen:
    Ain't Gonna Give You None Of My Jelly Roll - Funky Butt Jazz Band
    https://www.youtube.com/watch?v=0uiRCYBAFcU
    - nazval ji Kačer - na YT jsem neobjevila.
    Zato ale od něho Píseň o jaru – něco pro Gaiu, co slovně nerada očekává cokoliv optimistického, ale těšit a radovat se umí:
    https://www.youtube.com/watch?v=hKVTE42sJKU&index=5&list=RDQM8k7KXCroUIU

    A dokonce i zhudebnil i Josefa Kainara - Míval jsem klobouk:
    https://www.youtube.com/watch?v=wD2A99MnnV8&list=RDQM8k7KXCroUIU&index=13

    Neděle u nás zatím syrově šedá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrubé porušení netikety se nesrovná.

      Vymazat
    2. To: Zbyněk Matyáš
      Kdysi jste mi napsal, ať Vás už neoslovuji, ale že jste reagoval na mou poznámku, porušuji Vaše přání.
      Nu, jistě dávno víte, že Ládik!!! je zvědavý, sdílný a rád se svými dovednostmi pochlubí, milý pane. Zkuste to vzít jako projev zájmu o Vás, nepředpokládám, že by Vás on či někdo z nás spěchal nezvaně navštívit či mu místo, odkud jste fotografoval, k něčemu bylo. A protože Ládik!!! může googlu sdělené smazat, jistě tak učiní.
      Každý jsme holt nějaký a svěřujeme či chlubíme se tu s tím, co uznáme za vhodné. Možná se mezi námi vyskytují i pohádkáři.
      Ale nikdo nás tu k ničemu nenutí, pan domácí je laskavý, ulítne občas téměř každý(á). Tak tu s námi pobývejte dle libosti a žijte blaze v (i pro mne)krásné Praze.

      Vymazat
    3. Ano, každý jsme nějaký a Vy jste se zaradila k sobě podobným morálně indiferentnim přátelům.
      Zájem smiraka o mé soukromí nepovažuji za projev zájmu o spoludiskutera, nýbrž o neomalenou indiskreci podobnou Vaší, se kterou jste mne mistrovala před časem. Máte pravdu, nikdo nás tu ke šmírováni nenutí.

      Vymazat
  25. Moje oblíbená jarní je věrozvest od Kamelotu ale na netu zřejmě není tak aspoň slova
    https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/kamelot/verozvest-63965

    OdpovědětVymazat
  26. Uvedl jsem souřadnice místa, odkud pan Kopíček zveřejnil fotky. Nic víc. Trvalo mi to půl minuty. Komentoval jsem “pěkná terasa”. O bydlišti jsem nic nepsal, to mi těžko někdo podsune. S mapami dělám denně, prohlížím v nich souhlas s výkresem před výpočtem, sever, případně HUP, stínění, směry větrů a jiné věci, které potřebuji. Ta terasa leží v rovině, určené osou boční věže Svatého Víta a osou jehlanu střechy na východní straně chrámové lodi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, teď stačí jen přiznat smiractvi. Jste amorální ubozak.

      Vymazat
    2. Je mi jedno, kdy bydlíte. Je mi jedno, odkud fotíte. Ale není mi jedno, čím mě nazýváte. Musím adekvátně, říkáte si o to: jste prase.

      Vymazat
    3. Tak proč jste uvedl -opakovaně - souřadnice?

      Vymazat
    4. Souřadnice bodu, odkud byly prořízeny snímky. Nic víc to pro mě není. Kde bydlíte, je mi jedno. Že právě tam, to píšete Vy, ne já. Já našel terasu, která zřetelně seděla (polohou i výškově). Jestli je veřejně přístupná, nebo je něčí, do toho mi nic není. Mi se praha hnusí.

      Vymazat
    5. Kua, s husitama na mě nechoďte.

      Vymazat
  27. Já fotím přímo z okna WC a dám to sem. Třeba JdM poslal taky pohled z okna a našel jsem ho do 5 minut. Nebo stačí sloupy VVN. Nevidím na tom nic špatného. U nás nemáme ani plot.

    OdpovědětVymazat
  28. Souřadnice jsem smazal, Rajče pana Kopíčka ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smažte si fotky a neříkejte, že tam bydlíte. Děláte si problémy sám sobě a špiníte druhé lidi. Vzpamatujte se.

      Vymazat
    2. Souřadnice jsem neuvedl, pokrytecky smíraku.

      Vymazat
    3. Zveřejnil jste fotky. Podle takových je otázka sekund najít místo, odkud byly pořízeny, to je lepší, než kvíz na idnesu. Vy jste mi u prdele a s tím šmírákem máte nějaký komplex, je to ve Vás, jak v nadmuté koze.

      Vymazat
    4. Najít vs. zveřejnění je rozdíl.

      Vymazat
    5. Ve veřejném prostoru si to najde každý, kdo chce, i dítě, i důchodec. Na souřadnice nemusí nikdo kliknout. Můžu tady nasekat souřadnic tisíc a Vy napíšete, kde bydlíte.

      Vymazat
    6. Ne, zveřejnil jste údaje vytahnute a přenesené odjinud.

      Vymazat
    7. Fotky jste zveřejnil Vy. Já zveřejnil místo objektivu. Pak jste zveřejnil bydliště. To je celé. Ostatní jsou Vaše podivné tanečky a urážky.

      Vymazat
    8. ZM
      souřadnice jste uvedl,byly součástí té fotky.

      Vymazat
    9. Tanečky tady předvádíte Vy, já jsem souřadnice ne uveřejnil.

      Vymazat
    10. Tady je panorama Velké Fatry: https://imgur.com/a/PcxFZ0E
      Až napíšete souřadnice objektivu, prozradím, že tam bydlím.

      Vymazat
    11. Gaio, jste už moc trapná, souřadnice jsem neuverejnil, ty vytáhl ze
      snímků horlivy Ladik.

      Vymazat
    12. Ale vytáhl je,že tam byly.kdyby jste je tam nenechal,tak by je nikdo nemohl vytáhnout.

      Vymazat
    13. Ano, musel je vytáhnout a potom přenést jinam na chat, prostě servilni horlivost.

      Vymazat
  29. Podle p. Marie jsem zbabělec, podle p. JK neomalenec. Poslužte si dosyta, mi je to Putna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když se řekne Putna, myslím si něco o prdeli.

      Vymazat
    2. Zbabělé bylo vymlouvat se na jiný význam užitého výrazu a nepřiznat, že druhý mu může rozumět jinak.
      Mně je váš spor taky putna, sama v Noře nepoznám, co je legrace a co pravda. A navíc jsem labilní.
      Babě Jaze dík za rozumné řešení.

      Vymazat
    3. Nikdy se nevymlouvám, není to můj styl.

      Vymazat
    4. Nevěřím, že neznáte českou mluvnici, užíváte ji jinak dobře.
      "Já bych počkal na stanovisko" není totéž jako "Já počkám na stanovisko". Je to kondicionál, tedy platí jen za určitých podmínek. A v daném kontextu to byla výmluva, to mi nevymluvíte.

      Vymazat
    5. Nevím, jak můžu přiznat, co si druhý myslí. To je totéž, jako stydět se třeba za presidenta. To mi hlava nebere, ale třeba se to dneska učí ve škole, je moderní doba.

      Vymazat
    6. Marie,
      jsem přesvědčen, že NIKDO ze zdejší sestavy neměl od dětství takovou zkušenost s ironií a sarkasmem jako já.

      Přesto dneska často nejsem také schopen rozeznat, kdy je výrok myšlený vážně a kdy jde o žert.

      Jednak u ironie a sarkazmu běžně záleží dost často na nonverbální komunikaci - výrazu tváře, tónu hlasu..., jednak na kontextu a momentálním rozpoložení adresáta.

      Kromě toho ironii nechápe značná část mužů a snad většina žen - a dnes se ukazuje pomocí zobrazovacích metod, že za to objektivně mohou jiným způsobem "zadrátované" neuronální sítě.
      ****

      Osobně pojímám třeba "JÁCHYMA" podobně jako pojímá spisovatel románu s autobiografickými prvky svou postavu - tedy s odstupem.

      Pokud mi někdo nadává, nadává určitému obrazu, který si o mně vytvořil. Takže se mě to zas až tak nedotýká.
      *****

      Přeju Vám, aby Vaše smolné období co nejrychleji skončilo a zase Vám bylo fajn.

      Vymazat
    7. JÁ je já, první osoba jednotného čísla. Já = Ládik. Já osobně bych v tomto případě byl zvědav na stanovisko paní Tužky. Jinak bych napsal "Počkejte na stanovisko.." - nemám ve zvyku něco něčím podmiňovat - to jste mohla poznat, když máte zmáklou mou mluvnici.

      Vymazat
    8. Jinak bych napsal: "Být Vámi, počkal bych na stanovisko.."

      Vymazat
    9. To: Ládik!!!
      Zdá se, že Vám to zase až tolik putna není. Či proč k tomu za hodinu ve více vstupech tolik slov?
      No, jdu si také namnožit kroky, když tu na mě Mišpule smutně hledí.

      Vymazat
    10. Něco se mi v hlavě rozleží až později. Nejsem stroj.

      Vymazat
    11. https://www.youtube.com/watch?v=GMNM_gRrDrg

      Vymazat
  30. Církev je nástroj Satana, řekl papež.

    OdpovědětVymazat
  31. Vidím, že jsem tu jediný pravdomluvný, spravedlivý, bezkonfliktní, zdvořilý, slušný a politicky korektní jedinec, splňující i ty nejvyšší nároky na internetového diskutéra kladené.

    Škoda, že jsem navíc ještě nemístně skromný, mám puzení se dmout....asi nebudu preventivně tři dny jíst luštěniny.

    OdpovědětVymazat
  32. Poslední snímek z mobilu 5S, brzy bude mít 5. narozeniny. Už tenhle obrázek má trochu jiný směr, než byl originál na displeji. Po tomto snímku aplikace "fotoaparát" zkolabovala (je to Gutské peklo v zimě), má černou obrazovku; budu nosit Olympus na krku.
    https://imgur.com/a/QkLoPol 14000 kroků, bez želez, některé byly v pokluzu.

    OdpovědětVymazat
  33. Pane Kopíčku,
    vyřešení jednoduché geometrické úlohy nepovažuji za šmírování. S tímhle názorem běžte do prdele a takových výrazů si uživejte ve spojitosti s jinými lidmi, ne se mnou. Já takový výraz neznám, je mi to cizí a vyžívejte se v něm tam, kde je Vám s ním dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vaši reakci tohoto typu jsem očekával, sebereflexe je Vám cizí.

      Vymazat
    2. Když jste očekával, že na Vás seru, proč se nimráte v hovnech?

      Vymazat
    3. Citlivé informace nejsou hovna, smíraku.

      Vymazat
    4. Citlivá informace je zveřejnit místo bydliště. To jste udělal Vy, ne já. Proč jste to zveřejnil? Že tam bydlíte? Já nevěděl, kde bydlíte. Jste normální?

      Vymazat
    5. ZM
      proč dáváte vlastní citlivé informace na net? V kom je chyba? Jedine ve vlastní blbosti. A teď ještě odhalujete svůj naturel.Takhle sprosťačit!

      Vymazat
    6. Nic takového jsem zde nezvřejníს.

      Vymazat
    7. Že jste sprostý,to jste zveřejnil.

      Vymazat
    8. Dnes v 6:31. Ještě "anonym" píše pod tím, proč zveřejňuji adresu bydliště. Nic takového jsem neudělal a běžte křiváci do řití, odkud jste vylezli.

      Vymazat
    9. Gaio, opakováním lež na pravdu nepredelate.

      Vymazat
    10. Zveřejnil jste fotku s údaji z GPS.

      Vymazat
  34. Jáchyme,
    jsem přesvědčen, že NIKDO ze zdejší sestavy neměl od dětství takovou zkušenost s křivdou, jako já.

    Dneska s odstupem desítek let se proti ní dokážu bránit, a to třeba se zbraní v ruce, bez ohledu na následky, do roztrhání těla. A nemusí ta křivda mířit přímo na mě. To jenom malinký náhled do jednoho koutu mé duše.

    OdpovědětVymazat
  35. Jinak jsem vděčný paní Gaii za její normální názory. Normálnost začíná být vzácná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho exota beru, tím jsem rád. Hlavně, že nejsem prase.

      Vymazat
    2. To je zajímavé,že je i ve virtuální realitě někdo někomu sympatičtější než druhý má stejnější krevní skupinu,podobnější názory a tak

      Vymazat
    3. Orientačně pátrací reflex je vrozený každému živému tvoru.

      Vymazat
  36. Jinak jsem rád, že jsem se trefil. Jenom ty kecy okolo byly navíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče mne, netreFil, ale to nemuZete chápat.

      Vymazat
    2. Tak dejte souřadnice toho místa. Pro mě byla důkazem ta školka dole.

      Vymazat
    3. Ta u červené šipky. A ten zelený barák u zelené šipky:
      https://imgur.com/a/sYsuyY1

      Vymazat
    4. Normální reakce by byla, ano,fotil jsem to odsud,ale příspěvek se souřadnicemi prosím smazte.

      Ale toto? Jsem hrdá na své EQ a odhad,že jsem si nezadělala na problémy.

      Vymazat
    5. Vysvětlení ke snadnému zjištění souřadnic:
      pan Kopíček zveřejnil snímek, kde byly osy známých staveb za sebou. Osa přes věž chrámu SV a osa přes špičku kužele v části s oltářem téže stavby. Objektiv byl v dostupné rozlišovací schopnosti přesně v títo rovině. Chrám je ve výšce 250m n.m. a byl na snímku ze slabého nadhledu, odhad 300m n.m. (vzhledem k dálce). Stačí vzít turistickou mapu a najdu ten bod hned - přímka průmětu osy se protne s vrstevnicí 300m. Stačí zkontrolovat okolí (školka, zelený barák) a detaily kolem snímku.. a je to. Hned.
      Tady je chrám SV v té ose, v jeké byl na JK snímku (ale z většího nadhledu):
      https://imgur.com/a/u5kdz6i

      Vymazat
    6. Program mi z takových snímků spočítá plochy oken, stěn, půdorysů - nevím, proč bych měl jezdit na všechny stavby a šaškovat tam s metrem nebo laserem, když je to třeba studie nebo investiční záměr. To není šmírování, to je práce.

      Vymazat
    7. Program je program24 února, 2019 19:28

      Ale proč jste zveřejňoval souřadnice a nenechal pouze pro sebe?

      Vymazat
    8. Pro ilustraci, jak je to jednoduché, najít pozici fotografa. Nemohl jsem vědět, že JK do této pozice potom posadí své hnízdo a začne se čílit. Vystupuje tady jako největší chytrák.

      Vymazat
    9. Ale jako přehlídka vlastností lidí to nebyla špatná vsuvka.

      Vymazat
    10. Taky praha ... tam chcípl pes.
      https://imgur.com/a/LgCOeEc

      Vymazat
    11. Protože se ptal, jestli to je focené odtamtud,byly to opravdu hezké fotky a pěkný pohled na Prahu.

      Vymazat
    12. Program je program24 února, 2019 20:08

      Tak dík.
      Fotky to byly pěkné. Asi si tady člověk musí dávat pozor.
      Tak já raději zase jdu.
      Pac a pussy.

      Vymazat
    13. Nemají úroveň to pochopit, jsou to poklesle osob

      Vymazat
    14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    15. Odpověď na odstraněný komentář Z.M. byla preventivně odstraněna Jáchymem ještě před napsáním.

      Vymazat
  37. Politik Michálek má zajímavé názory,dost mimo.

    Pokud by sociálně slabším občanům odcházelo měsíčně automaticky třeba 500 korun na důchodové spoření, nezbylo by jim tolik peněz na automaty...

    Na automaty si lidé nakradou nebo půjčí,málokdo na nich hraje za své.


    A nějaký Zbyněk

    OdpovědětVymazat
  38. To: Gaia
    K panu Michálkovi jsem jen nahlédla.
    Ale v tomhle krtinci ještě jedna velká gratulace pro Vás - k Ládíkem!!! uznané normálnosti. Ó, Vy se máte.
    Oba ukřivděné hojně zde diskutující jsem já na rozdíl od Vás a pana Jáchyma (ten vlastně jen jednoho) co starí osoba s delším vedením úplně nepochopila, ale jak už jsem po ránu napsala Lištičce - ono se to srovná.
    Řezů bouřka Vám zbylo ještě na zítra? My dostali ke kafi na včera a dnes karamelové od dcerenky.
    A zítra třeba v rámci normálnosti zdrbneme šaty oskarových hvězd - kdo ví, která dáma byla nejkrásnější na padesátinách pana Soukupa, když je o nich na Hradních stránkách hnedle 2x.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pojedla bouřky a chlebíčků a zapila bílým čajem a bříško plné až moc.BMI mírně zvýšené.

      Vymazat
  39. Tužka napíše pro pana Jáchyma ....23.2.22:18. Díky.

    Mám názor, že dělat exaktní, naprosto přesné matematické a fyzikální pokusy s biologickým materálem dost dobře nejde. Čas běží, biomaterál se určitým způsobem vyvíjí, pokus nemůžete zopakovat s naprosto stejnými parametry.

    Pokud se rozhodnete, že budete dělat pokusy s cílem přiblížit se pravděpodobným hodnotám, tak musíte udělat těch pokusů minimálně sto, to je podmínka pro práci s pravděpodobností, jinak to nebude uznáno. Na těch sto pokusů těžko najdete stovku hodně podobného materiálu,...a je tu zase čas, a taky velké odchylky,....a na tom vás oponent, dobrý v manévrech ve statistice a pravděpodobnosti, zašlape do země,...nebo se tak doberete hodnot 50:50 a vše bude prohlášeno za náhodu.

    Dnes jsem přebírala jablka, mám je rozdělena podle druhů,...a jak v čase, řekněme ještě dozrávají,...tak se některé druhy neuvěřitelně dokáží měnit, barva, vůně, a obsahy látek v nich, kdyby byl průzkum v laboratoři, by byl taky různý,...stačí, aby jedno bylo z jižní osluňemé strany stromu, druhé ze severní a ještě zastíněné větve téhož stromu. Třeba právě nestabilní vitamín C by tam byl v rozdílech desítek procent,...jsem přesvědčena.

    Ale,...matematika sem, fyzika tam,....mám životní zážitky, jak jsem sala mnohokrát, které vysvětlím jen za pomocí svého Anděla Strážného.

    Někdo máme své soukromé démony, některé nás potkaly/i/?, jsou živí, či neživí, démonové,....nevím,...zavírám je do třináctých komnat,...někteří umí uniknout i klíčovou dírkou a dát uprostřed noci tak naléhavou otázku, že vás dokáže, ta otázka, docela dost rozhodit, řešíte, neřešíte, bojujete se svým soukromým démonem,...někdy i s takovým, kterého jte si/já ne/, ale občas to vidím kolem u jiných,.... tak si ho vypěstovali a udržují ho v dobré kondici.

    Dodatek:
    Ještě dnes sem dám Dny Dračích Děr,...o nich jsem taky napsala pár vstupů u pana Klána, ...vím, že i jinde.

    Zdůzazním, že nikoho nenutím v ně věřit,...kdo chce, využije, ostatní mají vlastní vůli a jistě to minou....můžete napsat i názor,...třeba se zamyslím, třeba se pobavím,....jaká je libost.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
  40. Do prdele!

    Uz ma to nebavi citat!!!

    Kopicku, Matyasi, alias, alias, alias, smrade, ktory ste roky opakovane sa snazil kydat na vsetkych, vsetkych smirovat, napr. zverejnovat moje priezvisko (a ani to ste nedokazal poriadne napisat roky, kym som Vam nepomohol), ktory i v sucasnosti ste sprosty a miesate sa do vsetkych diskuzii, kde som vstupil, alebo vstupuju iny, zadobany, zakomplexovany "clovicku" (napr. u Vidlaka ste ma hnusne ohovoril, ze som clovek, ktory neznasa vsetko ceske a podobne sprostosti...).

    Prestante uz, chodte sa liecit.

    Mysleli sme si, ze stahovanie do Prahy, na nejake, kazdemu v prdeli suradnice, Vas trochu zmenia.

    Ale kdeze.

    Zadobany, zakomplexovany forever...

    Smejde, preberte sa a ked chcete diskutovat, najprv sa pozrite na seba, co ste tu vypotil, potom urazajte vsetkych okolo.

    Pfuj, ospravedlnujem sa vsetkym, ale tie hnusacke a podrazacke sposoby som uz musel okomentovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jste vskutku k politovani,Jene Harcariku. Ale spravne jste se priradil.

      Vymazat
  41. MUDr. Pavla Nývlta možná někdo znáte. Já jsem na něho narazila náhodou na YT a zaujalo mě jeho povídání o léčení skrze naše vědomí. Mnoho zajímavého z čínské medicíny, vliv emocí na zdraví, spektrální analýza hlasu jako diagnostický prostředek atd., mluví i pro laiky srozumitelně. Tak si ho třeba někdy poslechněte na dobrou noc.

    MUDr. Pavel Nývlt, Vaše Vědomí je Cesta ke Zdraví
    https://www.youtube.com/watch?v=2SBeMm9TW_0

    OdpovědětVymazat
  42. Tužka napíše Dny Dračích Děr pro rok 2019.

    Leden: 2.3.4. 18. 21.
    Únor: 3. 6. 8. 16. 19.
    Březen: 6. 13.14.15. 21. 29.
    Duben: 19...jeden z nejhorších energeticky nevyrovnaných dnů roku.
    Květen: 3. 10. 18.-19. 22. 25.
    Červen: 17. 30. Toho sedmnáctého, další značně energeticky nestabilní den.
    Červenec: 16. 19. 22.28.
    Srpen: 1. 15. 17. 21.-22. 29.-30. Prvního a dvacet devět až třicet, jsou období opět značně nestabilní.
    Září: 14. 21.22.23.24.25.26.27.28. Tahle šňůra energeticky rozkývaných dní kolem podzimní rovnodennosti se opakuje, protože Země, jako planeta, prochází po své dráze usekem s výkyvy vlivu z mezihvězdného prostoru. Problémů v tomto období si lidi všímali i v dávné i nedávné minulosti, protože je pranostika,...že když zrajou švestky, tak lidi i pivo za moc nestojí. Nestabilní věci praskají, lidem třeba žaludeční vředy ve větší míře, nebo žlučníky, nejvíce jsou ohroženy orgány v břiše.
    Říjen: 3. 6. 11. 13. Třináctého je energeticky nestabilní hlava.
    Listopad: 12. opět hlava ve větším zatížení.
    Prosinec: 12.

    I DDD se dá dobře čelit,...dávat bacha, i když, bacha si dávám imrvére furt, páááč nikdy nevím, čemu budu čelit v příštím čase co příjde,...tak bachanato.

    Co popřát do Nory,.... nabízí se jednoznačně přání,...klid a nohy v teple,....Tužka.

    OdpovědětVymazat
  43. Dnes musel být nějaký dračí den,2 dědkové se tu předváděli ve zlobě.
    Jindy poklidné místo se dnes změnilo ve válečnou zónu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třetí dědek24 února, 2019 23:44

      zavdal příčinu.

      Vymazat
    2. A to by jeden řekl, že po časosběrném videu je JK v klidu.

      Vymazat
    3. Horlivy servilni smirak Vaseho typu ke klidu neprispeje, naopak. Proto pro priste drzte hubu.

      Vymazat
    4. Gaio,ucitelka, byt uz babka, by lhat nemela. Btw. kdy naposledy jste byla na rande?

      Vymazat
    5. Pane Matyáše, sklouzáváte k osobním útokům. Nechte toho.

      Vymazat
  44. Odpovědi
    1. Možná lepší vysoptit se na netu,než v důchoďáku ničit pečovatelky.

      Vymazat
    2. Pořád vás lákal na rande, dokonce vás zval na nějaký poznávací zájezd, ne? A teď vám zase laje.
      Ještě že jste nejela! :-)

      Vymazat
  45. V posledních týdnech mě těší dívat se na příběhy H. Poirota. Proč? Je příjemné být chvilku s džentlmenem. Možná by se na sebe i zdejší pánové mohli podívat optikou článku.

    "Je nezaujatý.

    Neverí, že jeho názory a vedomosti sú kompletné a nespochybniteľné. Snaží sa učiť, je otvorený novým názorom, prijíma konštruktívnu kritiku a zlyhanie berie ako cestu k rastu a sebauvedomeniu. Džentlmen sa neháda, len pre to, aby mal pravdu, ale snaží sa vžiť do druhých ľudí a pochopiť ich pohľad na vec."

    https://www.bohatyotec.sk/co-znamena-byt-dzentlmenom-dneska/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se až divím, odkud mě autor zná!
      Prostě mě popsal a vyinkasoval za popis mých kladů honorář!
      (Akorát ten cylindr si ještě musím koupit.)

      Nejspíš ho zaujala moje fotografie na strýtvjůvu, jak stojím před barákem, sypu sajrajt do popelnice a vyzařuji přitom na celou ulici kouzlo osobnosti.

      Vymazat
  46. Dnes dělám bifteky. Maso je exkluzivní - český mladý býk- krásně vyzrálé. Budu jej grilovat na novém kontaktním grilu. Musím vymyslet omáčku, aby byla taky tak skvělá. Máme takovou malou rodinnou oslavu, musím ještě přidat nějaký dezert, že by bouřky paní Gaii, kterou tímto zdravím? :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Mužem roku je Kmoníček. To je málem Kopíček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem se lekl, že HYNEK Kmoníček.
      No, asi se tenhle Kmoníček líbí jak padesátiprocentní, tak čtyřprocentní menšině, ale jestli se mezi stamilióny Evropanů nenašel nikdo hezčí a on je nejkrásnějším Evropanem, pak vidím, jak jsem na sobě měl v mládí zapracovat.

      Vymazat
    2. Mně se víc než Jiří kmoníček líbí Ládikuv zdejší avatar. Vyzařuje z něj inteligence, odhodlání, mužná síla a odolnost proti dlouhodobým účinkům mrazu.

      Vymazat
    3. To není avatar, to je alpský Avar.

      Vymazat
    4. Chlapi v trenkach působí divně vždycky.

      Vymazat
  48. Na Oskarech to slušelo akorát Jenifer Lopez

    OdpovědětVymazat
  49. Náhodou úplně nejsuprovější je maminka Glorie Cooperová.

    OdpovědětVymazat
  50. Opravil jsem si mobil, už zase fotí. Chyba byla nad dispjem.

    OdpovědětVymazat
  51. Teď mám barák se souřadnicemi 48.8911475N, 16.0302036E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezká parcela,ale abyste od majiteli zase nedostal.

      Vymazat
    2. Na každém výkrese, v tech. zprávě a všude ve veřejně přístupném stavebním řízení je i jeho jmého, bydliště. Stejně tak všechny identifikační údaje projektanta. Ten má zveřejněno i datum narození, kdyby to někdo náhodou nevěděl.

      Vymazat
    3. A to nejste vázán žádnou smlouvou ty informace veřejně nešířit?
      Já kdybych zveřejnila jen náznak diagnozy žáka ve škole (přes polovinu dětí má nějakou diagnózu) nebo jeho adresu, nebo jiného zaměstnance školy, tak letím na hodinu. A se soudem a pokutou.
      Protože GDPR.
      Pacient žaloval sestru u naší obvodní, že ho vyvolala v čekárně jménem. Ani to se nesmí, pokud k tomu pacient nedá písemný souhlas.

      Vymazat
    4. Ne. Moje jméno a bydliště je vyvěšeno všude veřejně, včetně IČa, data a pracovní historii si může každý vyhledat v řádu sekund na všech veřejně přístupných webech (rejstříky, mapy, stránky komory autorizovaných osob apod.). Za tento pranýř jsou osoby (jako já) postihovány nižším důchodem, hanobením ve veřejných sdělovadlech (každý podnikatel je "kontroverzní" - dopředu zloděj). To by stavební řízení musela být tajná, nesměla by se znát jména a bydliště sousedů ani dotčených orgánů státní správy. Nároky na utajení mají snad jen novodobí inkové - zaměstnanci státní správy, politici a jiní zmrdi.

      Vymazat
    5. Nebo tady: 49.0249617N, 13.5043189E
      Kdo je majitel? Máte 5 vteřin. A stačí to.

      Vymazat
    6. Mimo právní subjekty to neplatí.

      Vymazat
    7. A jak ty sestry v čekárně budou ty pacoše do ordinace vyzývat?

      Vymazat
    8. Sestra si ode mě vyžádala lísteček s prohlášením a podpisem, že smí užít mé příjmení v běžném styku, nebo jak to tam bylo napsáno. Pokud někdo souhlas nedá, musí to zkrátka sestra evidovat a jednat podle toho.

      Vymazat
    9. A je v ČR někdo neprávní subjekt? Jsou FO, PO a stát.

      Vymazat
    10. K tomu je vtip -omlouvám se za lascivnost:
      U lékaře. Do čekárny vyjde sestra a říká: "Protože musíme dodržovat GDPRS, tak nebudou žádná jména. Takže první půjde pán s vředem na žaludu a po něm paní s hnisavým výtokem.”

      Vymazat
  52. Osedlaný koník,
    připravený Doník.
    Hyjé Andy, hyjé
    tohle bude říje!
    Vyhraje to wrestlighaus
    raus zemane, raus raus raus!
    ostruhy jdou do slabin
    krvelačný je rabín
    mumlá z tóry formulku
    zvedne spadlou jarmulku.
    Zadní běhy rudé krví
    Andy myslí: "se to kurví"
    hlava, tělo mokré potem.
    "Něbuděm mať ani totem
    natož pomník z pisekovca,
    nažeriem sa lykovca".

    OdpovědětVymazat