09 listopadu, 2015

KRTINEC č.43

211 komentářů:

  1. Zdraví všechny - když už je ve 42. krtinci 202 komentářů, začnu 43.

    OdpovědětVymazat
  2. to si děláš legraci ... a já to šetřil a ukrást jsem to chtěl až teĎ ... to je hustý ... zas ne první ... anobrž druhý ... ale i tak dobrý ... nejlepší umístění ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se omlouvám moc, já nerada. Mějte se tu všichni fajn, jdeme se zkulturňovat.

      Vymazat
    2. to jentak snadno=lehce neokecáte :-)) ... ale dík :-)) hezký kulturní večer ...

      Vymazat
  3. škoda že už tu není prof. bilión co nechtěl nic vracet , musel by se kapánek přejmenovat a né skákat občas po desetinkách ...

    ,, Ohromující: Státní dluh je 65 bilionů dolarů a ne 18 bilionů!
    Bývalý šéf Účetnictví dvora Spojených států David Walker vedl Účetní dvůr během presidentství Billa Clintona a George W. Bushe

    Pokud přidáte k 18,5 bilionům nezabezpečené civilní a vojenské důchody a povinnost pečovat o penzisty, nedostatečné investice v oblasti sociálního zabezpečení a veřejného zdravotního pojištění, stejně jako různé závazky a nepředvídané výdaje federální vlády, skutečné číslo se bude rovnat asi 65 bilionům, a při absenci reforem automaticky roste, zdůraznil. ,,

    http://goo.gl/MfNCCd

    turecký hospodářství hadra ... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím všechny a omlouvám svoji delší nepřítomnost. Prodloužilo se mi hlídání vnoučat, dcera byla nemocná. Tak jdu pročítat, co se tu vše po tu dobu probralo. Teď mi tu zní Beethoven - Silencio

    https://www.youtube.com/watch?v=39DNaNAMKAU

    OdpovědětVymazat
  5. 14100kroků v dobrém čase, v tom měřený kilometr za 5:30, celkem 12,8km.
    O víkendu jsem přibral 2 kila (2x 3 litry moštu), za 2 dny jsem to vyběhal (30km)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mošt je děsivej prevít návykovej a cukernatej ... znám ...

      Vymazat
  6. Tužka napíše,....venku patnáct stupňů nad nulou,....neuvěřitelné,....hrabala jsem do teď listí pod stromy,....lucernu zavěsím a paráda,.....žížaly nespí,....létají mouchy i komáři,....ježek,....měla by to být ježčice, taky ještě štrádila po trávníku a pomlaskávala,....asi ty žížaly ještě si vychutnávala.

    Jednou už v listopadu takhle teplo bylo,.....dost let zpět,.....svítilo slunce,....nesla jsem po operaci dvacetikilového psa v narkóze k autu,....zpocená jak dvéře vod chlíva,....strachem, abych se psem nehnula a nepopraskalo šití,....na teploměru u veterinární ošetřovny bylo skoro dvacet, ale to bylo díky tomu slunci, které na teploměr svítilo,.....

    To klima,....otepluje se,....a Putin,....ten to zase pěkně schlazuje,....co naděláme,....největšího pokroku se dosahuje u armyvýzkumu,....civilní sféra pak paběrkuje spadlé drobky.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
  7. Silný nie je ten, kto vyhrá nad slabším, ale ten, kto pomôže slabšiemu stať sa silnejším!

    OdpovědětVymazat
  8. Tužka napíše pro Josef Kopíček,....vážený multinicku,....zvednu hledí a napíšu zcela po pravdě,....udělala jsem to úmyslně,....prostě proto, že i Vy jste zpoza bučku do mně répal mnohokrát,... většinou to ignoruji,..../co jsem našla, abych doložila své tvrzení,...4.6.2015 6:36 na posledním blogu pana Stejskala, kam jsme se uchýlili před Disqusem a chvíli před totální uzávěrou. Další lichotky, které jste psal opakovaně na mou adresu dodám, až je za mrazivých zimních večerů najdu, abyste si osvěžil pamět, jaká hulvátství jste taky byl ochotný napsat./

    Většinu výpadů na mou adresu přecházím bez odezvy,...což Vás mnohdy provokuje k dalším,....ale včera se mi zachtělo se trochu porépat ve Vašich tvrzeních,... nahrál jste mi svými texty, které bylo možno vyvrátit,.....ale to se Vám stává a stávalo víckrát, jenže mně se nechtělo to dopodrobna rozebírat,.....prostě proto, že mám málo času.

    Zaklapnu hledí,....další tah je na Vaší straně,.....tak dotoho,.....

    Jak cudně a jen do závorky jste napsal, že mám ve svém vstupu věcné nesprávnosti,......vůbec se nerozpakujte mi napsat které,....vyvraťte mi moje tvrzení,....a dokažte, že nejsou správná.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
  9. Proč bych měl?
    Mám snad odůvodňovat, proč údajná Vaše příhoda s pohraničním psem je nepravdivá (pokud jste neměla přístup do služebních kotců)?
    Proč bych měl v diskuzi následovat Vás sem? Jenom proto, že nejste schopna či nechcete diskutovat pod blogem?
    Připomínáte mi Rosamundu Pilcherovou přeběžně zde testující texty svých nových románů. I ten nick.....

    OdpovědětVymazat
  10. Postoje a charakter člověka jsou mimo jiné utvářeny také vnějšími vlivy. Čím je starší, tím větší mají význam. Druhý o nich nemusí nic vědět.

    OdpovědětVymazat
  11. Mezi vnitřní bych zařadil dědičné dispozice, výchovu v rodině a zdraví. Mezi vnější dlouhodobé mezilidské vztahy, životní katastrofy a životní výhry. Ještě mi v tom lítá svědomí. ... Předávám štafetu.

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím krtinec, občas jsem sem nakouknul bez účasti v diskusi. Nyní nás odstavili i ve volné diskusi na jedním z posledních serverů Deník.cz, kde to bylo "volné" a jen občas omezené zásahem cenzora a omezení spočívalo v možnosti uvést jen na pár větiček (štěků) a i to jim vadilo a usurpují stále více lidi, kteří nemají názory v jejich stanovených limitech. Zhruba 90% přispěvatelů totiž nemělo jaksi ty správné "jejich" názory a tak souzi konali. Pravda a láska v americkém pojetí vítězí. (-:

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tady máme válku tajných služeb! Na serveru Lajkit.cz je článek, kde je uvedeno, že v amíckém hotelu byl "nalezen" mrtvý Michajl Lesin, osobní přítel V.Putina, který v USA jednal s Američany od tajných služeb ohledně sundání ruského letadla nad Sinají. Ruská SVR totiž zajala a lapila 2 Amíky s kolumbijskými pasy, kteří byli namočeni v kauze, kdy letadlo bylo elektromicky navedeno falešnou komunikací na nižší dráhu letu a pak sundáno raketou. Zkrátka úmrtí je tak náhodné, jako asi smrt 52 svědků co chtěli moc mluvit u vraždy JFK v Dallasu, co zemřeli na náhody a srdeční kolapsy do 2 let od vraždy.USA je země kdy přijdete o kejhák, asi stejně jako za Stalina před 2.WW, tedy pokud někomu stojíte v cestě. Hezký den (po stejskalovsku). (-:

    OdpovědětVymazat
  14. Pardon, že straším v noci, ale mám nemocného psa (13 let) a tak se o něj starám. Asi to má chudák spočítané, vykašlává občas krev a má i slabší srdíčko. Ráno musím na veterinu, snad to ještě kluk dá, asi bych ho obrečel, pacholka.....škoda že neumí mluvit, dost toho viděl a slyšel a je chytrý skoro jako Laudát z TOP09. Čus.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Maxime,
    Netrap psa. Občas jsem na tebe myslel, kam ses poděl, jsem rád, že ses ozval. Pěkně se to sere. Nejhorší je nájemný novinář a z nich mladý cenzor, ten je na úrovni politika bez pracovní historie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za reakci, starej básníku. To, že se to sejří je pravda, ale u nás je to jen odvar. Nedá se ani odhadnout vývoj, kam až to zajde. Zrovna včera mě jeden kámoš, co často pobývá v SRN povídal, že Němci jsou nějací nervózní a že jeden známý mu sdělil, že po SRN se pohybují vojenské konvoje plné zbraní a cestují neznámo kam, a že dokonce někteří plašani tam tvrdí, že je to pro vybrané imigranty na provedení revoluce. Samozřejmě, že je to asi kravina, ale ukazuje to jak jsou lidé už nervózní a zblblí. Nedávno jsem ponořil čumák do knihy židovského renegáta Henryho Makowa Ph.D., který v jeho knize s obsahem z r.2007 doslova píše: Jsme při plném vědomí připravováni k otroctví a zničení. Válkou proti teroru, si připravují půdu. Až dostanou islám pod kontrolu, vrhnou se plnou silou na západní svět. // Takže tohle se právě děje a ten autor v knize "Ilumináti, sekta jež se zmocnila světa" vše celkem logicky vysvětluje a o co komu jde. Pepa Řepa by se sice ironicky smál popř. čílil, ale nyní by musel v kontextu toho co se právě děje, stáhnout ocas! Žádná konspirace, ale jasný záměr. A Obamové, Erdoganové, Merkelice... a tupci z EU v tom jedou a naši poitičtí tragédi a nejvíce ze socdem, od TOP a Lidovců ale i ANO jim po jasánkovsku sekundují..... Pěkný den.
      P.S.
      Sobotko a Zaorálku! Po žních půjdete k Turkovi....

      Vymazat
  16. Dobré ráno všem,
    Sochám breči déšť na obočí - Hoboes

    https://www.youtube.com/watch?v=Tyq5A1ilQcE

    ----------

    Maxime, hrozná není smrt v pokročilém věku, ale hrozné někdy bývá umírání. Možná, že kdyby Váš pes uměl mluvit, řekl by Vám "Kámo, ukonči to mé trápení. Vím, že mě máš rád, byli jsme bezva parťáci. Ale nikdo nežije věčně a já bych to chtěl mít už za sebou. Tohle už není život, jen těžké přežívání."
    My jsme před takovým rozhodnutím byli vloni u našeho dvanáctiletého česapíka (i veterinář nám doporučil jeho trápení ukončit). S mužem jsme ho oba obrečeli, byl to skvělý člen naší rodiny.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle sem okopčil a čučim jak tele :-)

    .
    okresní soud v Pasově odsoudil srbského převaděče jen na 2 roky podmíněně proto, že "s ohledem na situaci na hranicích je právní pořádek německými politiky pozastaven."

    OdpovědětVymazat
  18. Ještě jednou dnes zdravím,

    můj dnešní příspěvek tu není a vůbec nevím proč. Ani vzdáleně žádné sprosťárny, obrázky jsem správně určila... Tak ještě jednou Hoboes

    https://www.youtube.com/watch?v=Tyq5A1ilQcE

    OdpovědětVymazat
  19. Z RVHP EU:

    Předseda Evropského parlamentu Martin Schulz potrestal polského europoslance Janusze Korwina-Mikke desetidenním vyloučením z parlamentní činnosti a odebráním deseti diet. Podle Schulze narušil průběh jednání europarlamnetu.
    Důvodem trestu jsou dvě vystoupení polského europoslance. V červencovém odmítl zavedení celoevropské jízdenky na různé dopravné prostředky a svůj nesouhlas vyjádřil slovy: „Ein Reich, ein Volk, ein Ticket“ [Jedna říše, jeden národ, jedna jízdenka], což navíc názorně doprovodil zdvižením pravice.

    Druhou záležitostí byl jeho projev v souvislosti s imigrantskou krizí, kdy prohlásil, že státy EU provádějí tu nejhorší přistěhovaleckou politiku a přijímají ty, „kteří nechtějí pracovat, ale jdou si pro sociální dávky“. Nazval to „absurdní politikou, která vede k zaplavování Evropy lidským odpadem“.

    OdpovědětVymazat
  20. Tak se nám ukouřil k smrti bývalý německý kancléř ....
    Nedal si říct. Do konce života kouřil minimálně dvě krabičky cigaret denně.
    Když před lety hrozilo, že EU zakáže jeho oblíbené zdravotní mentolky, zakoupil si několik set kartonů, aby mu to vydrželo do konce života.

    Ale boží mlýny melou pomalu, ale jistě !
    V těchto dnech se konečně ve svých 96 letech ukouřil k smrti.

    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se říkává, že uzené maso se nezkazí..... Já jsem přestal kouřit v době kdy odfouknul Černobyl a pak najednou (třeba to byla blbá shoda okolností) jsem měl vyvstavší problémy s alergií. Musel jsem ji poté uchlastat červeným vínem, ale dalo to fušku. Bohužel v té době Rakušáci, aby prý skřípaly zuby, do vína ti prasáci přidávali glykol a byla z toho pěkná aféra! Ale nyní v době pokroku za posledních 25 let jsme už natrénovaní na všechna ta Éčka a sajrajty v jídle. (-:
      Hezký den.

      Vymazat
  21. To: Anna 9:03
    Dík za muziku. Pokud se něco ztratilo, tak to pan Zdenekb po návratu jistě vrátí.

    To: Ládik!!!
    Mrazový srub změnil svou poetickou vizáž - pročpak?
    Vaše nadaná krasobruslařka opět vyrostla, ne? Že je tam mimo volné a krátkého programu i záznam z roku 2012. Ať se jí všechno daří - běhat byla rovněž ona? Z fotečky to já nepoznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dám tam asi svoje včerejší selfie po doběhu... Kusů je celkem 5 (2 doma, 3 v Čechách). Atletiku dělá nejmladší (13) z Čech, loni byla 2. na Evropské dětské olympiádě ve skoku do výšky... ale nevyroste nad 180, tak ji šoupli do běhů ... už byla na soustředění s Máslem (Havířovák), líbí se jí to, je bojovný typ, pod tlakem se nevzdává (říkají trenéři). Na fotce má č. 6. Dík za optání.

      Vymazat
    2. Krasobruslařka to jela pod antibiotiky, pak hned doktor a utrum.... dnes jsme byli na kontrole, do školy může až příští týden. Vynechala tak závod v HK a min. 2 týdny tréninku. Bylo jí šoufl už před OV, ale chtěla jet, koza.

      Vymazat
    3. Ententýky, dva špalíky,
      Ládik co má tři vykřičníky,
      na blozích Análně.cz mění nicky,
      že ho jeden nepozná vždycky!
      nebýt tam fota Otzyho,
      fakt nepoznal bych ho,
      nick "Mrazový srub" to je dobré,
      zvláště, když je počasí choré,
      včera bylo venku tak teploučko,
      že holky se venku svlékali maličko!
      Ale raději kdyby přišel pořádný -35 st. mráz,
      pak by snad ustal pochod migrošů na čas!

      Vymazat
    4. A už jsem Reflektor starších, i s aktuální vlastní fotkou.

      Vymazat
    5. Láďo, ty mi dáváš! Reflektor starších, zase bych tě nepoznal, Otzy byl lepšejší a zavedený.
      S tím stářím je to těžké, nedávno si mě vychutnala jedna pěkná lepá děva na benzínce v Praze, když jsem zase jako jindy na ní dorážel a dělal si legrácky. Ona se hluboce zamyslela a pravila, víte, vy jste docela zajímavý chlap a je s vámi legrace, ale vy jste pro mě přece jen už starší model! Kolega, co tam se mnou byl vyprsknul smíchy, hajzlík jeden!

      Vymazat
    6. Obyčejně měním nick nuceně - původní mi zablokují (Ládik!!!, kámen úrazu, vánoční hejhul...); mrazový srub je první, který měním sám - a to proto, že píšu na Aktuálně, tak by to mělo být aktuální. Na včerejší fotce jsem s reflektorem Led Lenser H14R, tak nic aktuálnějšího ani nemůže být. A protože Reflektor mladých už není, tak jsem R. starší.

      Vymazat
  22. Tak Hejnová tušila doping u Rusů už dříve a teď se to potvrdilo. Člověk musí umět tušit. Já třeba vůbec netušil, že je Vasja na Cejlonu. Ale jsem nakonec rád, že je běloch (pokud ta noha ne židli je jeho..).

    OdpovědětVymazat
  23. mb -
    jestli Ivan Křtitel protestuje přibitím šourku k rudému náměstí proti lhostejnosti, tak to asi nedělá moc dobře. Jeden si potom myslí, že je to exhibicionista. Mohlo ho napadnout něco lepšího, mohl si vzít příklad třeba z Knížáka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě tohle jsem zahlédl. Nějak netuším, proč všechn y ty protesty cpou do sexuelního balení, stejně jako ty Pussynky Riot, tak tenhle magor si přibíhí šourek, zřejmě nebyl obřezán. Před léty jsem dělal s Ing.Pepou Šourkem, který se vyznačoval jednou anomálií. Jednou za rok se vždycky ožral jako carskej důstojník a na nějakou dobu zmizel. Všichni mu to tolerovali vč. šéfa, páč Pepík jinak byl skvělý člověk a výborný projektant. Pak jednou přišel a nějak se tvářil divně. Pak z něj vylezlo, že dal šatnářce někde v baru zpropitné 1000,-Kčs (Smetanu), kterážto bankovka byla podobná modré dvacítce. Tehdy ho ten výlet stál 3 tisíce a to byly tehdy prachy. Jinak v pátek jsem "zkoušel" v jedné bance dvě pracovnice, zda pamatují 25-ti a tří korunu, což byl sovětský model. Ta mladá se nechytala a ta starší prý chodila s tou tříkorunou tátovi pro pívo. (-:

      Vymazat
  24. Na předchozí stránce jsem nechala 211-tý příspěvek pro xeroxe a v souvislosti se šťastným návratem vasji mě napadlo, zda jste viděli "exploziv" po zprávách na Primě. Tam totiž ukazovali, jak nějací blázni si oblékají tryskové křídla a plachtí zároveň s letady přistávajícími, nebo vlétajícími z Dubaje.
    Tak to možná mohli zkoušet i v tom Egyptě a mohlo i takhle to ruské letadlo spadnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. paní violko ... vaši 211-tou reakci jsem pozorně pročetl a připojuji se k vašemu mínění že noha pana vasji je neobyčejně krásná dáli se to tak říci ... a teď si představte co by to vyvolalo kdyby dodal foto s nohama oběma , tedy samozřejmě za předpokladu že má i nohu druhou ...

      přesto vás vyzývám aby jste se zkusila pochlapit a vstoupila alespoň do souboje s panem vasjou o nejkrásnější nohu , budu v porotě a slibuji že nebudu nikomu stranit ...

      co se týče dubajských polétavic jedná se nepochybně o fanclub joachyma breziny pokud né rovnou o jeho oddíl sk vlhká jenž se musel přestěhovat z evropy do arabských emirátů kvůli daním a odposlechům ...

      zdravím maxiutřinose

      Vymazat
    2. :-) Já se nechcu pochlapit, ještě by mi začaly růst fousy.

      Vymazat
    3. tak se zkuste pofilutit pak to půjde samo od sebe , říkankoběžec by vás mohl se svým selfie motivovat ...

      Vymazat
  25. Maximus, pozdravuji, je to možné, že jste tu po tak dlouhé době?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík, za vlídné přivítání, stejně jako od Ládika!!! Rád Vás vidím Violko! Staří holubi se vrací díky ZdenkoviB. Na Deníku.cz jsem párkrát souzněl s Honolulem z Floridy či Medikologem, ale jinak všichni staří známí z Aktuálně.cz z blogů se ztratili, jako pára nad hrncem. Ono to letí neskutečným tempem. Nedávno mě oslovil v Praze Hornbachu neznámý chlap, jestli se neznáme. Vypadal přesně jako inspektor Kožak, že jsem koukal jako puk, ale posléze jsme se dopátrali, že se známe z jedné firmy, kde jsme spolu dělali asi dva roky někdy v r.1990. Zřejmě to platí pro nás všechny, že se už venku při náhodném potkání nepoznáváme. A bude hůř! Tak se mějte, jdu konečně s pejskem na veterinu.
      Hezký den.

      Vymazat
    2. Pana Medikologa znám z diskuzí na A.cz, je to chytrý chlap a možná umí předvídat, anebo prostě ví víc. A byl jste tam pod stejným nickem, občas jsem tam také nakoukla a neviděla jsem vás.

      Vymazat
    3. Jo, pod svým nickem a byl jsem tam dost často, ale zřejmě jsme se nějak minuli. Jinak "net" je pěkný zloděj času a uvažuji, že se zklidním. Jsou lepší způsoby jak trávit čas. Zatím....

      Vymazat
    4. Díky, tak zatím :-)

      Vymazat
  26. Detailní selfí: http://www.imgup.cz/image/DK5

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je kosatec, nebo co?

      Vymazat
    2. to sem já ve větrovce z dekatlonu, ale svítí mi čelovka

      Vymazat
  27. Ladik!!!
    Ale než sem jel, tak sem se určitě rozloučil.

    OdpovědětVymazat
  28. Musela jsem si zas přečíst diskuzi za A.cz to kvůli té falešné Violy ufounské, potěšilo mě, jak ji Burbank nazval proamerický mozkodlab, po její poznámce, že Američané vyvraždili i Měsíčňany a Marťany. Mimochodem Američané bombardovali Měsíc.

    OdpovědětVymazat
  29. Zrovna je 52. příspěvek a já čepoval litrovku 52% slivky na dnešní narozeniny, kam za chvíli vyrážím. To zas bude kultůra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem si jist že nezklamete a obhájíte alespoň docenturu ... ve škarpě se ještě dá přespat ...

      Vymazat
    2. ... přeloženo na sobotu, genderové rozhodnutí.

      Vymazat
  30. Tužka:
    Dík za připomenutí, na další Váš plk o cvakajícím dozimetru v kabelce kvůli Černobylu už jsem zapomněl stejně jako na sprostoty Maxíka. Tenkrát jste tam vytvořili vskutku pěknou pavlač.
    Maximus napsal(a):amate vy jste takovej zastydlej komančskej voslík
    http://blog.aktualne.cz/blogy/libor-stejskal.php?itemid=22726&from=0#c
    Vaše pavlač se sem stěhuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Josefe Kopíčku, kdyby tu nebyly různé názory, tak bychom se nic nedověděli a jen bychom si tak lehce povídali. Ovšem Maximus by se mohl zdržet tady nadávek, zrovna i jiní, když si myslí, že ti druzí nemají pravdu. Je třeba trpělivosti. Když je člověk trpělivý a nenadává, může se i pobavit.

      Vymazat
    2. viola má pravdu ... vzpomeňte si, pamětníku, že jste také později přišedší ... a jak jsme byli rádi, že/když jste mezi nás zavítal ... taky vás nikdo nevyhazoval , vítejak ...

      ... víc hlav ... víc ví .... více hlavy, více smyslu, více trávy, více syslů ... mnoho psů ... zajícova smrt ... njn co už ... stane se ....

      Vymazat
    3. Nemáte pravdu ani jeden. Nikoho nevyhazuji, nejenže na to nemám právo, ale ani mne to nenapadlo. Kdyby Tužka nevzpomněla ten Stejskalům blog, bych si na její další plky a hulvátství Maxima ani nevzpomněl.
      Souhlasím, víc hlav více ví, jenom všichni lidé vědí všechno. To však neznamená, že nechám bez poznámky projít okolo všelijaké plky, které nám kdokoliv servíruje.
      A dále pokud se dotyčný hrubián už zdrží hulvátství, samozřejmě nebudu mít důvod reagovat. Nepovažuji však za správné, aby kdokoliv po urážkách, kterých se dopustil, mírnixdírnix v takových hrubých způsobech pokračoval (o omluvě nemluvě).

      Vymazat
  31. Švédi budou dělat hraniční kontrolu na Oresundu. Protože mají čáru až za vodou, budou se tisíce hostů nacházet na mostě nad mořem. Když bude kosa a vítr, čekal bych útok z mostu do Malmö.

    OdpovědětVymazat
  32. https://www.postoj.sk/8344/ulicami-varsavy-pochodovali-tisice-protiimigracnych-demonstrantov

    OdpovědětVymazat
  33. Nejak nam sudruhovia otacaju. Uz nemachruju.

    http://www.ta3.com/clanok/1072655/docasne-hranicne-kontroly-zavedie-aj-svedsko-migracne-urady-su-pretazene.html

    http://www.aktuality.sk/clanok/308073/plot-na-slovinsko-chorvatskej-statnej-hranici-moze-vyvolat-bilateralny-spor/

    http://echo24.cz/a/iypq2/nemecko-otaci-zacne-vracet-syrany-do-zemi-kde-vstoupili-do-eu

    atd,, atd,

    OdpovědětVymazat
  34. To jste věděli?
    " Robert Pelikán, jeden z ministrů, kteří se postavili proti tomu, aby vláda odmítla „povinné kvóty“ pro převážně muslimské migranty, má pro svůj postoj ale rovněž „hluboké osobní důvody“. Jeho bratr Petr je významný muslimský aktivista, „Mohamedův náborář“ (napsal Reflex) v naší zemi. V ČT sice „na obranu islámu“ vystupuje docela často, nikde se však ani nemihne, že jeho bratříček sedí ve vládě – a jaký div – hlasuje pro „import muslimů“ ve velkém."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ten
      http://www.reflex.cz/clanek/komentare/58529/jiri-x-dolezal-islamista-v-ceske-televizi-jen-mu-urizli-hlavu-a-co-jako.html

      Vymazat
  35. Trochu bulvaru na dobru noc:-)

    http://tivi.cas.sk/video/2365597/uz-su-svoji-sagan-a-katka-si-povedali-ano.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JAHO, dobrou noc, pokud to půjde, včera jsem vyzkoušela mléko s medem a docela to šlo.

      Vymazat
  36. Na 17. listopad trénují američtí aktivisté
    viz.
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8461-cinknute-karty-vlada-hraje-ukrajinsky-poker-zvaci-dopis-soudruhum-z-nato-ministruv-bratr-mohameduv-naborar-trenink-na-utok-proti-prezidentu-zemanovi-vrcholi/

    OdpovědětVymazat
  37. Ještě k tomu 17.11.
    http://aeronet.cz/news/vyroci-17-listopadu-narusi-cilene-provokace-organizovane-nejvetsi-neziskovkou-v-evrope/

    OdpovědětVymazat
  38. tak jsem se na základě probíhajícího sporu josef kopíček versus tužka ocitl díky odkazu na blog exšéfinspektora v původní krtčí domovině kterou jsem už půl roku neviděl a připomněl si staré zašlé časy a řečnické hity které by jinak odvál čas , než došlo k nucenému exodu do diaspory a celkovému rozptýlení po internetovém světě ...

    OdpovědětVymazat
  39. Maximus
    Internet je zloděj času. Jo. Ale pobaví
    Tolik hnusáků, jako se schází na "intelektualnim" ECHO 24, nikde nepotkáte a když je vytočíte....
    je to sranda jak nikdy.

    OdpovědětVymazat
  40. Dobré ráno všem,
    Ella Fitzgerald and Louis Armstrong - Learnin' The Blues

    https://www.youtube.com/watch?v=OtG9CnMtzZk&index=9&list=RDh3kQt14_5OQ

    OdpovědětVymazat
  41. V noci mi to nespalo a honila se mi hlavou proletařska poezyje, datloval jsem to na Acz, protože tam to jde odkliknout jedním klikem a tady ne. Pro jistotu to kopíruju sem, kdyby to smazali.
    A už mám fígl na to, jak se tam přihlásit původním nickem i fotkou...

    Co narvu do piecka
    Aby měly děcka
    Večer teple ruky?
    Kaly nebo buky?
    Narvu kaly
    Stoji peniz maly.

    ----

    My tu dole
    Sme v jednym kole
    Třeti prvni druhy
    Pod očima kruhy.
    Mame hole dupy
    Na hlavě tři chlupy
    Děda všivěda
    Vivat paběda.

    OdpovědětVymazat
  42. Bo tam se maže
    jak bakala kaže
    novinařsky spratek
    chtěl chodit do jatek
    tak střila do lidi
    co se pravdy pidi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ládikovi!!!

      Tralala, tralala,
      ty nevíš kdo je Bakala?
      Byl to dřívějc pánský krejčí,
      ví to lid náš zdejší,
      v nové době využil svou šanci,
      když se k moci dostali obřezaní kanci,
      zjistil, že má taky správné geny,
      a tak dostal od Havla a Číra pleny,
      poslali ho do velké Amerýky,
      stal se bankéřem, svět je veliký!
      Naťukali na serverech bank doláče,
      dali na cestu zpátky do Čech i koláče,
      no jako v pohádce se stala věc taká,
      kdy Honza dostal princeznu a zabil draka,
      tady Zdenda krejčík dostal knížectví České,
      princeznu Maláčovou k tomu, není to hezké?

      Vymazat
  43. http://www.reflex.cz/clanek/komentare/67287/bomba-is-v-ruskem-letadle-putinova-pomsta-bude-strasna.html

    Myslim si nieco podobne. Ze toto si Putin "nenecha libit". Co na to vasja?☺.

    OdpovědětVymazat
  44. EU chtěla africké běžence bez dokladů posílat zpět domů, plán nevyšel!
    Evropská unie upustila od kontroverzního plánu deportovat desítky tisíc migrantů z Afriky, kteří nemají žádné doklady, zpět do zemí jejich původu. Deportační schéma za pomoci dočasných pasů evropští zástupci stáhli z návrhu akčního plánu, o němž od čtvrtka jednají s lídry afrických zemí v maltské Valettě. Informoval o tom britský list The Daily Telegraph.
    -----------
    Tak to přemoudrým klukům z RVHP, pardon EU zase trochen nevyšlo a zůstane nám tady v EU na výkrm a soc.dávky cca 200-300 tis. opálenců z Afriky a 500 tis. Arabů a těch z BV. Ty co se sem pořád hrnou zatím nepočítám. No a zatím je Česko v pohodě a k nám se díky nízkým soc.dávkám a "blbému" asylovému mechanismu nehrnou, ale všechno dočasu! EU určitě šáhne k refundaci financí a když si jich třeba 50 tis. vezmeme, tak nám bude vše finančně dorovnávat. To by bylo, aby na Václaváku nepřibylo o několik tisíc "dýlerů" drog více, nakonec je spočitáno, že na Wenci platz se vejde opravdu 200 tis. lidí. Takže rezervy tu jsou. Jirka Orwellů by čuměl jako puk, na to mu tehdy když psal "Farmu zvířat" chyběla fantazie. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  45. Kontrolní úloha. Kam až sahá humanita a kam se zařadíte Vy?

    Po havárii velké námořní lodě se část lidí dostane na záchranné čluny, kterých je jako kdysi na Titaniku málo a bohužel část lidí je v ledové vodě. Váš člun je naprosto plný a vešlo se na něj cca 50 lidí a už další tam nemohou, člun je totálně přetížen, už by se zcela jistě potopil. K lodi plavou další desítky lidí a hrozí, že pokud se budou chtít dostat do člunu, ten se potopí a umřete všichni. Takže, co budete dělat, máte na vybranou:
    a) Zrychlíte veslování a budete ty co se přiblíží k člunu mlátit vesly přes ruce a hlavy
    b) Zachráníte všechny, ono to nějak dopadne
    c) Budete se modlit a čekat bna pomoc!
    ----------------
    Analogie.
    EU má 509 mil. lidí a může pomoci lidem z jiných částí světa kde žije v nouzi cca 1,5-2 mld. lidí!
    Kolika lidem může Evropa pomoci? 1000? 10000? 100.000? 1.000.000? nebo 10.000.000 či dokonce 100 milionům lidí? Nyní letos už Německo má nášup 800 tis. lidí a finanční rezerva vlády 15 mld.€ se začíná vypařovat, protože už soc. systém zaplatil něco kolem 10 mld. €!
    Zdá se, že něco není v pořádku a někdo je tady kombinovaný blbec s intrikánem. Jestli je to záměr iluminátů nebo jen blbost s neschopností je nyní jedno, výsledek je stejný. Putin prý vyzval včera všechny Rusy pobývající v SRN, aby se vrátili, bylo to v něm. tisku. Že by něco čul?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také vyzval všechny bývalé satelity aby si dobře střežili hranice.

      Vymazat
  46. http://www.topky.sk/cl/11/1508863/Organizacia-potvrdila--ze-povstalci-v-Syrii-pouzili-yperit

    Co sa to deje? Tato organizacia uz nie je pod kontrolov sudruhov, ze si dovolila prehlasenie proti nasim umiernenym povstalcom?☺.

    OdpovědětVymazat
  47. Teď jsem soudruhům z národního výboru položil zakázku na okno. Dodavatel, který vysoutěžil dodávku na klíč, si mě prostřednictvím tech. dozoru investora (!!), který mě zná, najal na úpravu zprzněného projektu. Projekt byl podle názvu realizační, ale nic pro montáž v něm nebylo a ještě byl koncepčně blbě - byl úplně marný, ale dobře zaplacený a převzal ho někdo z národního výboru. Když jsem měl k tomu připomínku, našli soudruzi ve mě viníka, aniž jsem něco začal dělat. Celkem jsem si na nich zgustnul, křivácích úplatných. Stáli jak opaření, čelisti měli povislé - bylo jich dohromady 8 až 10... Stavba "hoří", nemá střechu, začínalo pršet a na vánoce se má bydlet. Hovada.

    OdpovědětVymazat
  48. Ládikovi!!!

    Koukám, že máš starosti a jednáš s blbci popř. křiváky. Tak tomu se už nějaký ten rok umně vyhýbám a jdu jen do věcí, které jsou jakštak ohlídané. Ale párkrát jsem si také naběhl, když jsem přes nějakého šéfa na kterém mě záleží, jít do nejistých akcí. Nejhorší je dělat s lidmi a firmami, které neznáš a pak jsou starosti a to nemluvím o okolnosti, zda zaplatí nebo ne. Všimnul jsem si ale, že technické a vlastně i právní znalosti lidí od firem jdou už nějaký ten rok dolů a všichni se derou jen po penězích, ale aby např. na akci byl k dispozici řádný projekt, tak to není ani náhodou. Naposledy mě vytočila jedna firma, která dělá jisté elektrozařízení v jedné velké známé firmě, co táhne 15% průmyslu ČR a ti hošani ode mne chtěli papír na správnost montáže ve výbušném prostředí a neměli od toho potřebné dokumenty, které jsou podmiňující pro uvedení do provozu. Úplní blbci a jejich manažer vůbec nechápal, co na něm chci! Ale zjištuji, že amatérismus se pomalu stále více plíží českou kotlinou a je to pořád horší a horší. Ti staří dědci, co tomu rozumněli jsou už v důchodu a ti mladí nestačili pochytit správné právní a technické informace a pak se dějí zvěrstva. Něco na tom má podílu slavná EU, kde např. naše normy v elektrotechnice jsou dost pro praxi nečitelné popř. se s ní míjí, něco jde za státem, který špatně platí lidi v tzv. dozorových orgánech a kvalitní lidé jdou pracovat raději do soukr. sektoru.

    OdpovědětVymazat
  49. ,, Kolem sochy Svobody proletěl muž s jetpackem
    Turisté, kteří minulé úterý navštívili sochu Svobody v New Yorku, si mohli užít nečekaný zážitek navíc. Kolem ikonické památky totiž létal muž .. Australský podnikatel David Mayman u sochy předváděl nejnovější výtvor své společnosti JetPack Aviation. Model JB-9 je podle něj „jediným opravdovým jetpackem na světě ,,
    http://goo.gl/07rC68

    je to celkem jasné ,, Model JB-9 ,, je jednoznačně joachym brezina ... zřejmě získal australské občanství , ale proč 9 ?

    OdpovědětVymazat
  50. Ládikovi!!!

    Tak jak se těšíš na nové "koblihoviny" pro podnikatele od 1.1.2016? Holt, chtějí více buzerovat podnikatele (plátce DPH) a hlavně ty malé a menší firmy a bude se muset zasílat měsíční kontrolní hlášení FÚ, kde je vše uvedeno v položkách co, kde, komu atd. a pokud nesplní např. tvoje účetní včas hlášení, tak jsou tam pokuty od 1000,- 10.000,- 30.000,- až 50 tis.Kč pro ty co zlobí. Sledují tím prý provádění tzv. křížových kontrol dokladů. // Jo končí legrace, ale aby se ti šmejdi věnovali cca 14.400 českým firmám zmizlých v daňových rájích, to je jaksi nenapadně.......
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se odhlásím z DPH, stejně nevím, proč to od lidí vybírám a nosím do chřtánu státu.

      Vymazat
    2. Jo, to by šlo, ale nesmíš mít hrubý příjem větší než 1 meloun za rok. Ale to asi víš. Můj kamarád tomu po léta odolával a nyní musí každý měsíc jako nový kus, platit DPH. Já už jsem plátce v obou firmách co mám léta a u té první od r.1992, takže jsem si uvykl, ale člověk musí mít dobrou účetní, jinak mohou být hned potíže. Před rokem jsem musel se s jednou slípkou rozloučit, málem mě dostala do průšvihu, neb nesledovala změny v oboru.

      Vymazat
    3. To se dá lehce pohlídat...

      Vymazat
  51. Mám tu jedno super video!
    Na serveru Lajkit.cz /v liště zprávy/ je video se Zuzanou Roitovou, kde v roce 2009 zve k přistoupení k Lisanonské smlouvě EU a na videu cituje, jak nás EU ochrání před imigranty z prostoru mimo Evropu! Zase to jenom potvrzuje, že tato sionistka a naštěstí neúspěšná kandidátka na post prezidenta moc dobře věděla o co jde a je zapojená v tom ohromném globálním podvodu, který má "jistá" parta od peněz a dnes i moci v úmyslu. Je tam i článek o hraběti Nicolausi von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), který je duševním otcem EU a podle kterého byla EU ušita k obrazu samovyvolenců!
    Je to další kamínek do mozaiky poznání, on ten šulín nám tady chtěl všechny ty černé, žluté a jinačejší domestikovat a záměr byl ten, že tak budou za nějaký čas zničeny národy a státy Evropy a celkové IQ se silně sníží a hlupákům se, jak známo, dobře vládne! U nás v tom jede taky část politiků a dost často se na nás jejich tlamy šklebí z TV! V současné vládě je cca 6 zaprodanců o kterých se to ví, ale to číslo může být spíše větší.

    OdpovědětVymazat
  52. Válka polišů
    válka babišů
    válka v praze
    přijde draze.
    Boj o koryta
    praha dobyta
    urvat žvanec
    nakrást ranec
    to jsou pepíci
    čeští knedlíci
    statní junáci
    audi burácí.
    Všichni voliči
    ať jdou do ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neděláte dobrovolnými změnami v Disqusu trošku mišmaš, pane Ládiku? Měla jsem za to, že se najednou změní v profilu všechno, ale u paní Sykové jste ještě co Reflektor, v profilu už Ládik!!!. Tak nevím...

      Vymazat
    2. Ještě k té Sykové... v české odnoži vzdáleného příbuzenstva je člověk, kterému Syková vedla disertační práci (zde https://vufind.techlib.cz/Record/000163902 - nedokážu do toho vlézt..). Chtěl jsem si ji přečíst vázanou, ale nerozumněl jsem nejen první větě, ale ani prvním 2 slovům. Ta baba bude chytrá jak liška, ale bude taky pěkně vykutálená - má na to mozkovnu.

      Vymazat
    3. Dielo p. Vořiška je dostupne iba v knihovne NTK na 3. podlazi:-).

      Vymazat
  53. Inverze

    Miliony germánů
    běží kamsi k íránu
    kšandy, na nich kraťasy
    v rukách šnycly, klobásy
    po balkánské trase
    teď v tom zimním čase.
    Přiběhli už do řecka
    utopili tři děcka;
    na gumových člunech
    po pár velkých rumech
    připlula do turecka
    tato vlna německá.
    Za chvíli jsou v sýrii
    ti rychlí až v indii
    nikdo nemá doklady
    jdou uloupit poklady
    do uru tam v sumeru
    já se z toho .....

    OdpovědětVymazat
  54. ach jo, kdo chvíli stál, již stojí opodál...

    já teda nestála, naopak, makala jsem a připravila husičky krásné do zlata upečené s červeným zelím a lokše k tomu, husí kaldounek a štrůdl s jablky, účastníci celé svatomartinské akce mohli a taky ochutnali 21 vzorků vín a bylo moc dobře ;o)

    zato jsem ztratila kontakt s realitou a ta tedy není nijak hezká, jdu to celé přelouskat a taky vítám Maxima, už jsem tu avizovala, že deníček se taky poserinkal...

    OdpovědětVymazat
  55. no jo, zase amík sršící inteligencí :o)

    Kandidát na prezidenta USA za Republikánskou stranu, senátor z Jižní Caroliny Lindsey Graham prohlásil, že by sestřeloval ruská letadla nad Sýrií, aby bránil síly podporované USA. Takový názor vyjádřil ve vysílání rozhlasové stanice AM 970 The Answer.
    „Nejdříve bych řekl Putinovi, jestli bombardujete ty, koho my školíme v Sýrii, já budu sestřelovat vaše letadla", řekl senátor.
    „Já bych sestřeloval jeho letadla, bez přehánění bych je sestřeloval, kdyby on útočil na lidi, které my připravujeme", řekl Graham.
    „Ze strany prezidenta USA je to nesprávné — vyzývat lidi k boji, školit je a ozbrojovat <…> a pozorovat, jak je ničí protivník", dodal politik.
    S podobnými prohlášeními dříve vystupovali i další kandidáti na funkci prezidenta USA. Tak například gubernátor New Jersey Chris Christie podporoval myšlenku vytvoření bezletové zóny v Sýrii a prohlásil, že by sestřeloval ruská letadla v případě narušení. Podle slov jiného republikánského kandidáta Marca Rubia, jestliže by Rusko narušilo hranice takové zóny, „mělo by problémy".


    OdpovědětVymazat
  56. Zítra nám přijedou kamarádi a pobudou až do úterka, takže se k počítači dostanu až ve středu. Tak předem trocha muziky

    Jiří Smrž - Marnosti ustup
    https://www.youtube.com/watch?v=JVU5mnyJRCM

    Why Worry - Mark Knopfler & Emmylou Harris
    https://www.youtube.com/watch?v=R8ngbwExrOA

    Lester Young- I Guess I'll Have To Change My Plan
    https://www.youtube.com/watch?v=XSYgW6jr_Iw

    Blues ze Staré Pekárny Sólo pro Vladimír Mišík
    https://www.youtube.com/watch?v=GehXfgmyzMI

    Horowitz - Liszt Deuxieme Annee V; Sonetto 104 del Petrarca
    https://www.youtube.com/watch?v=JdNNPcctrJY

    OdpovědětVymazat
  57. 15100 kroků jen chůze 1:45, něco na mě leze.

    OdpovědětVymazat
  58. Džímbír se zase rozjel, tohle z něj vylezlo na sezení se studenty na Slezské univerzitě v Opavě:

    Dienstbier před lidmi zcela vážně: Všechny syrské uprchlíky bychom měli přivést do Evropy, v Turecku se k nim nechovají hezky. U nás jich potřebujeme dvacet až třicet tisíc ročně. A islámu se nebojte, je mírumilovný. /// Tak tenhle exemplář posílá socdem k pěkným 10% získaných volebních hlasů v příštích velkých volbách. Neskutečný arogantní slouha jisté elity v USA a GB, která je za vysíláním migrantů do Evropy.

    OdpovědětVymazat
  59. Tak komunista Jiří Dolejš se vyslovil stejně jako Pehe v blozích na A.cz pro imigranty! Je to jak jsem už několikrát psal a není to z mé hlavy, levice byla přednostně infikovaná sionistickou partou, která se snaží ovládnout svět a infiltrovali prakticky všechny pol. strany a hnutí. Na levici si ovšem dali záležet a pamatuji si jak vždy dříve tlačil Pehe ve svých blozích na A.cz socdem k TOP09. Jsou průhlední a lidé v Česku zase nejsou tak blbí a nežerou jim to. Ale imigrací se naprosto odhalili, teď už jsou karty docela ložené.

    OdpovědětVymazat
  60. Tužka napíše pro Ládík!!!,....někdy je psychické vyčerpání horší než to tělesné,....třeba Vám k tomu pocitu pomohl problém, který jste řešil,....a o kterém jste výše psal.

    Mohu Vás přesto požádat o přeposlání příspěvku pod poslední blog pana Klána,.?..díky,....a pokud zalehnete k odpočinku,....počká to,...až zas Vás bude internet zajímat.
    Díky,....budu tedy svůj příspěvek psát.

    Vážený pane Petře Kláne,....mám radost z každého Vašeho blogu,....a o to větší, že jsem našla ochotný nick, který mi přeposílá texty pro Vás,....musím mu znovu poděkovat,...a Vám děkuji za obě odpovědi pod minulým blogem.

    Rozhodla jsem se, že se budu řídit Vaším návodem,....a při procházce se psy jsem si v představách na kopuli oblohy začala kreslit graf.
    Ovšem, hned byl problém,....jak malé udělat malou kladnou a zápornou hodnotu? A stejná otázka,....jak velké ty velké hodnoty. A udělat malé hodnoty v absolutních velikostech stejné, nebo rozdílné,....a totéž pro ty velké.
    A jaké zvolit intervaly?....otevřené, uzavřené, polootevřené, polouzavřené,....a co udělat s mezními hodnotami.
    A taky se nabízela možnost, udělat přechodné pásmo středních hodnot,....třeba velice malé, ale nepatřící ani k malým, ani velkým veličinám.

    Zkusila jsem variace ze všech možností,....barevné pásy grafů se navzájem proplétaly a proudící oblaka z nich udělala zborcené plochy a křivky.

    Jak jsem byla zaujatá řešením všech možností, které se nabízely, přešla jsem místo, kde dávám psům volno ke běhání. Ten nejmenší to nevydržel a začal mi drnkat hlavou o nohu a upozorňoval vybíháním do stran, že jsem porušila systém našich vycházek.

    Vnesla jsem do toho systému chaos,.......
    A tak se nabízí další otázky,......

    Je systém uspořádání chaosu-chaosů,.....nebo je chaos neuspořádaný systém-systémy.
    A s těmito dvěma větami můžeme dělat další logické,....nebo i nelogické,....hrátky.

    Váš blog byl pro mne inspirativní,....děkuji,.....přeji další neotřelé invence pro další Vaše texty.
    Tužka.

    OdpovědětVymazat
  61. Tužka napíše,....taky jsem si četla chvíli na Akt.cz,...i pana Dolejše,.......a s chutí budu za panikáře,....tedy panikářku.......

    Počet muslimů ve Francii odhadl špatně,....bylo jich víc už před letošní invazí. Arabům a Afričanům otevřeli vstup do země od roku 1960, kdy se postupně uvolňoval kolonismus. Většina jich jsou stále přivrženci islámu.

    Odhaduji,....a jsem na spodní hranici, že mimo území Ruské federace je v Evropě patnáct miliónů muslimů..

    Pokud bude jen jedno procento militantního smýšlení,.....máme tu 150 000 bojovníků.
    Opatřit si ruční palnou zbraň není vůbec těžké,......mohla bych napsat příběh, jak mi byal nabízena možnost, koupit si a vybrat zbraň z desítek možností,....včetně kalašnikova za deset tisíc. Byla jsem v té době za pacifistu,....dnes se vduchu nazývám důvěřivou politickou naivkou,....kalašnikov by se mi možná do budouca hodil, až se přerodím metamorfózou z tlaku budoucí reality do militantní Evropanky.

    Jsem přesvědčená, že militantní islamisté připravují Evropanům tvrdé vystřízlivění,.....žádné troškaření v podobě jedné bombičky někde v metru, vlaku, obchodním domě, tržnici, kavárně v letadle,.....

    Troufnu si panikařit, že to bude kobercová akce Evropou,....se spoustou mrtvých,....a rukojmých, jejichž držením budou vydírat vlády států, kde se rozhodli akci=akce, uskutečnit. Budou mít na takové akce dost lidí,....nekontrolovatelných,.....

    Nebude to zítra,....nebude to ani pozítří,....ještě sem musí přijít statisíce tichých sympatizantů.....vo to dnes kráčí,....položit Evropu na lopatky,....

    Otázka není, zda to nastane,....otázky jsou,....kdy,....kde,....jak moc,.....

    To si v tom Bruselu nedokáží tuhle mozaiku sestavit a rozkrýt,..... jsou to vel---bloudi.

    Takové Malmö, kde v létě registrovali víc emigrantů než stálých obyvatel , by se mohlo stát disporou Islámského Státu. Obsadí radnici a nazdar Evropo,.....

    Klidně mě nazývejte panikářkou,....budu jí ráda,....chci bý špatným prorokem a poslem nesprávných zpráv,....tím vším chci být,......chci se mýlit,.......ale,.....

    Jójóó,....Tužka.....vidím to černě.

    OdpovědětVymazat
  62. Bojovat proti salámistům nebude možné, teď když lickoprávní instituce OSN ovládají usekávači rukou a kamenovači cizoložnic.
    A v RB Pornošenko prosadí zrušení práva veta.
    Hned by nám taky americký kongres (který přijde vrahy z vólstrýtu ročně na pouhých 200 M v "příspěvcích" na polit. činnost, laciní špindírové) vzkázal, že jsme stejní nepřátelé svobody a demogracie jako Asád.
    Takže wahábistický imámy sem (v Němcích jim postavili sauďáci 200 mešit) a kamenovat, furt dokola.

    Rád jsem uznamenal,že syrská školačka, která před pěti lety začla se zveřejňováním bestialit "umírněných teroristů" stále žije a má v hlavě pořádek.
    Publikuje pod firmou partisangirl.

    Z aktuleňů se stal opravdu bezedný hnus, už není proč se tam zastavovat. Ládikovy výtrysky si koneckonců můžu přijít přečíst tady.
    Buď si jako Šmíd odmítají cokoli pamatovat, nebo jsou už v totálním výprodeji jako Dolejš.
    O kmenových autorech a oporách systému nemluvím.

    Sedmnáctého půjdu určitě ven, ale Albertovu a Národní se obloukem vyhnu.
    Na dějinné události je správné nahlížet z perspektivy.
    Vezmu svůj 30x50 dalekohled a stativ a budu si prohlížet světlíky a podkrovní okna.
    Ono to nejde zaostřit blíž, jak na půl kilometru.

    PS. Ta čelofka by mě teda z thumbnailu byla nedošla, masový zube.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vytáh jsem pixlu od čelofky... mám ji přes 2 roky, koupenou ve Frenu na náměstí při B7 "v akci" za 3500, tehdy stála na netu 4,5. Prý ji používá wehrmacht, to rozhodlo. Na vypínači má funkce: full/tlumeně/blikačka/sos/stroboskop. Na "full" pustí řidič ruce z volantu a dá si je před oči. Včera jsem ji použil ..... někde vpředu ve tmě na mě štěkal pes, na cestě, v lese, tma jak v pytli - už jsem se připravoval k obraně (zastavil jsem). Napadlo mě namačkat stroboskop - pustil jsem to do něj. Zmlknul, ocas mezi nohy, přikrčený. Normálně jsem ho obešel, vypnul to ... pes už ani neštěk.

      Vymazat
    2. ... proč to píšu.. není to H14R, ale H14. 210 lumenů, 210 metrů.

      Vymazat
    3. Takovou mám taky, jenže českou, z firemního obchodu v Modřanech, kde je všechno za 1/3.
      Asi 360 kaček.
      Nedá se do toho koukat, ale když dělám elektriku, najdu i nejmenší spadlé šroubky bez brýlí.
      Wehrmacht jsou měkkejši a všechno maj předražený.
      Furt sem nevěděl naco tam to blikání je.

      Vymazat
    4. No, není to úpně to samé. Mám k tomu metrový kabel pro pixlu s baterkama do kapsy a držák na kolo, baterky měním 1x ročně. Se slábnutím baterek se nemění intenzita..

      Vymazat
    5. Držák na kolo je dobrá věc, že ho můžete pověsit na zeď a nepadá na vás v předsíni.
      Taky jsem míval, dokud jsem měl kolo.

      Kabel bych tak jednoznačně nehodnoti, zvláště při běhu lesem.
      IKEA například od dob, co se v Americe údajně rok a půl staré dírě oběsilo na jejich roletě (udělali břidaci rodiče, aby se mohli soudit o odškodné) nedávají k roletám šňůrky ani řetízky.

      Svět skončí špatně, ale oběsit se v lese na kabelu od čelofky není nijak přínosné.

      PS. Jednou se na mě kolo zřítilo s držáku. Špatně jsem se z něj v úzké předsíni vymotával, šlinc od šlapky mám dodnes a navíc se do rámu (hlinik) vymáčkla boule.
      Tak jsem ho dal synovi.
      Ten ho prodal.
      Za 8.
      Stálo 25.
      Teď nemá na čom jezdit.

      Vymazat
  63. Ještě při čtení AP z Malty mě rozjařil Orbán.
    Maďarsko udělilo azyly, po důkladném zpracování žádostí.
    Dvěma žadatelům z 4800.
    Rakousko Uherská byrokracie vítězí, Rakušáci sami jsou ale z Američanů podělaní.
    Což Orbán v půl deváté večer sdělil tisku jako shrnutí o celé EU, která opustila své plány, sny a závazky a prosí cizí gaunery o milost.
    Kdo by to byl v roce 89 řekl?

    OdpovědětVymazat
  64. Dobré ráno všem,
    pro příští čtyři dny, co tu nebudu, jsem trochu muziky dala včera. Pro dnešek
    'They Can't Take That Away From Me' - Martin Taylor

    https://www.youtube.com/watch?v=BaB6fguSjTQ&spfreload=10

    OdpovědětVymazat
  65. P.s.: Dala jsem jiný odkaz, takže

    https://www.youtube.com/watch?v=sW7pTd4rGWI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na takovou hudbu musí být nálada, ta mi zrovna chybí ... přišel soused, že mu přijede vlečka - potřebuje naložit 2 tuny vlnitého eternitu, co sundal se střechy. Po osmé .... přijedu ze školy a hned montérky. Jeho syn dělá v NHKG nějakého šéfa, ten už na ruce nemůže.

      Vymazat
    2. Nevím, co dělám. Ládiku, dala jsem sem pro Vás Ryvolu a ten tu není. Tak znovu
      Wabi Ryvola - vším čím sem byl

      https://www.youtube.com/watch?v=_LUmEXWrIN4

      Vymazat
  66. http://pravdive.eu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=266

    OdpovědětVymazat
  67. Tak pro Vás, až bude mít i díky Vám soused naloženo
    Wabi Ryvola - vším čím sem byl

    https://www.youtube.com/watch?v=_LUmEXWrIN4

    OdpovědětVymazat
  68. Ládiku, Ryvola je pro Vás. Místo "odpovědi" jsem nechtěně pokračovala, takže jsem vynechala oslovení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, já to pochopil.... střecha je na vlečce, mám jít svačit...

      Vymazat
  69. Velký bratr Vás zase vidí... :o).

    Ze spamu byla vytažena dvakrát paní Anna, nevím, proč si na ni systém zased.'
    Jsem rád, že je v pořádku a zpět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a děkuju. Začala jsem mít pocit, že totálně blbnu a nejsem schopná sem dát příspěvky řádně. Snad si správně pamatuju, že máte rád Loreenu, tak pro Vás
      Loreena McKennitt - The old ways

      https://www.youtube.com/watch?v=0SG6ZITbWpU&index=5&list=PLE743638302ABD67F

      snad se trefím i Karolínou Kamberskou
      Karolína Kamberská - Ve tvým stínu

      https://www.youtube.com/watch?v=H8PfdcSR8_Q&list=PLLu1-xoS3my6BeYEPD9jLICBIbeUMnu5h

      Vymazat
    2. Děkuji, 2x trefa do černého (jestli to není příliš nekorektně řečeno)... ;o)

      Vymazat
    3. zdalipak velký bratr už viděl pod sukni zuzika při zpomaleném záznamu na videu ? ... :-)

      Vymazat
    4. jste úchyl,xeroxi?

      Vymazat
  70. Tak Fico sa nam posral. Som zvedavy, co na to ficovolici:-).

    http://www.hlavnespravy.sk/parlament-schvalil-suhlas-s-pritomnostou-zahranicnych-ozbrojenych-sil-na-nasom-uzemi-pozrite-ako-hlasovali-jednotlivy-poslanci/707291

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už ale víme od léta.
      Akorát teď se teda posr. eště ty poslanci.
      Uklidní vás, když řeknu, že od Sobotky a Babiše nečekám nic lepšího?
      Po nějakých tanečcích, protože vědí, že 80% lidí je proti.

      PS. Jedva jsem definitivně přestal přispívat aktuleňům, vylezl Urban s přihlášením se k mateřské agentuře.
      Když jsem to psal před šesti lety Liboru Ámosovi, mazal mi to.

      Vymazat
  71. Soudruzi c.k. svejkove sa prebudzaju do reality?

    http://www.hlavnespravy.sk/utecenci-znicili-eu-ploty-uz-rastu-aj-medzi-jej-clenmi/707447

    OdpovědětVymazat
  72. Dalsie vyzivne spravy:

    http://www.hlavnespravy.sk/category/zo_zahranicia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potěšila mne zpráva, že Praslováci chovali fčely už v eneolitu.
      Zprávě to chvilku trvalo, ale dorazila.

      Také mě potěšilo, že členové české Kobry nosí maskáče a padesátosmičky a členy Glatzkopfbande vodí pěkně zkroucené do otazníku.
      Žádné zženštilé malorážky a vyšívání praporů po večerech, jako u ÚOOZ.

      Bulhaříni (což jsou ortodoxní Turci) mučí saucké běžce. Což usekávačum rukou patří a někdo to dělat musí, eště aby to nakonec nevybylo na nás.

      U Hybáškové je třeba se ptát, kde byla v hodinách matematiky a jestli ve své diplomatické praxi byla někdy ing. Zieleniecem seznámena se vzhledem exponenciální křivky.
      Země by se pod takovým množstvím běžců propadla a zhroutila do nitra.
      Do pěti let 20.736 miliónů.
      To je bez něčeho 21 miliard jen v Německu, které vítá.

      Vymazat
  73. Hybášková říká, že přijde 12 milionů lidí ... a začnou se množit geometrckou řadou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejpopulárnější popěvek mezi jižními poutníky je :

      Když nás půjdou miliony,
      všichni proti větru,
      každý ujde ten svůj metr,
      dáme metr k metru.
      Kde je síla zpátečníků,
      kde je síla větru?
      Proti proudu postoupíme
      o sta kilometrů.

      Vymazat
  74. mám zřízenou jednu internetovou placenou službu a včera mě přišel reklamní meil , že slavěj jakési výročí :

    ,, A co by to bylo za narozeniny bez dárků? Dárky ovšem nedostáváme my, ale vy, naši zákazníci. Jen díky vám můžeme růst, zkvalitňovat naše služby, dělat to, co děláme rádi a dělat to dál.
    Jako poděkování si Vám dovoluji zaslat přenosný slevový kupon na 1.000,- Kč .. ,,

    tak jim přes jejich webové stránky četuju že bych tedy slevový kupón využil na prodloužení smlouvy a oni mě odepsali s úsměvem idiota že se to týká pouze nově zřízených služeb což jsem v meilu přehlédl a na prodloužení smlouvy se to tudíž nevztahuje ...

    opáčil jsem že ať alespoň pozdravujou jejich reklamního ideologa co mi poslal ten meil a že kdybych byl buzerant jako je von , tak bych si pro něho dojel a požádal ho o ruku a rovnou by jsme šli na radnici dát žádost o registrované partnerství ... nejsem si jist zda jsem si tím u té firmy pomohl ...

    OdpovědětVymazat
  75. Nevím, proč hybáškovou zašili do německé jihozápadní afriky, beztak bydlí v lüderitzu a ne ve vindhouku. Asi proto, že v zakázané zóně se tam sbírají drahokamy lopatou, to nemůžou nechat napospas čerňochům.
    Líbí se mi leonův termín "bulhaříni". To musím někde použít, s dovolením.

    OdpovědětVymazat
  76. jen se podívejte, opravdu síla!

    http://video.aktualne.cz/ze-sveta/cesti-stredoskolaci-se-budou-ucit-jak-pracuje-ruska-propagan/r~875db3c887c611e5bd0a002590604f2e/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děckam vadí to, že na každém programu v bedně je furt něco o válce nebo vraždění. Kdo takové pořady zařazuje do vysílání? Dříve to nebylo.

      Vymazat
    2. někdo ten pořádek udělat musí slečno liško ... dyť by ti středoškoláci dočista zvlčili a začli by mezi sebou hovořit rusky ... sám na sobě pozoruju že tu tendenci už mám ...

      Vymazat
  77. Jestli nakonec nebudeme bantustanem německého chalifátu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V bantustanu německého chaifátu
      žijí lidé z deputátu
      cukrové cvikly
      bo kdysi kvikli
      že nechtějí kvóty
      teď nemají boty.

      Vymazat
    2. až začne teta makrela běhat v burce tak můžem skutečně mluvit o německém chalífátu , zatím bych upřednostňoval z dovolením název - malá sýrie ...

      Vymazat
    3. Spíš, xeroxi, malá Eritrea...
      Proto jim kálejí na ty zahrádky, to je země kde je opravdu nouze.
      Ani h. nazmar.

      Teta makrela dostane od Němců burku, ale z prken.

      Vymazat
    4. dřevěnou burku dostane až subsaharští inženýři a eritrejští kardiovaskulární neurochirurgové pochopí že z německé sociálky už nepřijde ani fenik , chtěl jsem říci cent ...

      Vymazat
  78. Z nějakého důvodu Velkému bratrovi vadí chudák moje nebožtík kolo.
    No, odkazy na Valdaufinku sem dávat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  79. Slováci sestřelili ukrajinský vrtulník, bude mela, JAJA půjde do vojny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý to byl jenom pašerácký stroj a jenom 6 mrtvých, tak to je v pohodě, to je běžné.

      Vymazat
    2. byl to joachym, lezli mu do zelí vlastně do sadu ...

      Vymazat
  80. To dobře načasovali.
    Kde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katastr obce Streravka, u východňárů.

      Vymazat
    2. Prý už sestřelili i práškovací letadlo a ututlali to.

      Vymazat
    3. http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/373822-na-hranici-s-ukrajinou-spadol-vrtulnik-pasazieri-neprezili/

      Vymazat
    4. na to že je pátek 13 to ještě de ...

      Vymazat
    5. Správně je Stretavka. Nomen omen, ukrajinský vrtuľník sa stretol so zemou.

      Vymazat
    6. ládíkovi se ty jména obcí lesknou , má pořád zaplou čelovku ...

      Vymazat
  81. Odpadlík Jahjá už nejásá.
    Začal bědovat:
    "Teraz vážne, vie si niekto, hlavne tí čo obhajujú Porošenka a Ukrošov predstaviť ... že ešte nič a ako už tu v Michalovciach okupujú Ukroši obchody a čo sú to za sprostá namyslená zver ? Príďte uvidíte, vstupenky zdarma :)"

    Každej chvilku
    tahá pilku
    Jak řikali vrazi Otýlie Vranské, než sbalili kufr.

    OdpovědětVymazat
  82. Skuska , piaty pokus - 4 (slovom styri) prihlasenia - a nic nie je zverejnene. Zeby som bol na tom ako Anna, v hladaciku?

    OdpovědětVymazat
  83. Takze - Ladikovi a xeroxovi som pisal toto:

    Neprejdu!!!
    Skusili najprv s malym lietadlom, teraz vrtulnik. Uvidime, ci im to stacilo, ci prikletia s niecim vacsim.
    A to sme este nepouzili nase najvacsie zbrane - valasky , budzogane a - bryndzu.

    Anonymnemu - ale JAHA jasa. Lietadla uspesne padaju hned pri hraniciach. Brusel vidi na vlastne oci, ze my sa nepareme:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A este som zabudol - xeroxovi som pisal, ze Jouchym to nie je, ten lieta okolo sochy slobody so svojim JB 9.

      Vymazat
    2. joachym je mocný muž , jeho rychlost a lehkost s jakou se pohybuje na zemi i ve vesmíru je dechberoucí a vyvolává tak dojem u jeho obdivovatelů ale i u odpůrců že je všudypřítomný ...
      od sochy svobody na slovač je pro něho hračka a nezapomínejme že oblast kde udeřil se jmenuje - ,, pri Vyšnom Nemeckom ,, ... :-)

      Vymazat
  84. Buzdogan jsem mylel je nějaká zakázaná turecká politická strana nebo nástroj na otáčení šašlyku.

    Jinak, virtuální realita v plné jízdě:
    "Na Náměstí Míru k shromáždění promluví známá politička Táňa Fischerová, profesor Martin C. Putna..."
    Nobelista Michal Uhl a další...

    Doufám, že Milošovi ostřelovači mají nabito tříštivými.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=budzog%C3%A1%C5%88

      Pre turistov:

      http://sulovskevrchy.sk/aktivity/turistika/zibrid-a-budzogan/#1

      Vymazat
  85. Cožpak besedy pro školáky o ruské propagandě. K nám, pokud pamatuju, taky chodili milicionáři vyprávět o boji proti imperialismu a propagandě západní.

    V Haagu už vyšetřili, že na Majdanu střílely "ukrajinské ozbrojené složky", zatímco v Kyjevě vyšetřování stále probíhá. Pokud ovšem Aktuálně zase nelže, což je taky dost dobře možné...

    http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/strelba-na-majdanu-nebyla-zlocinem-proti-lidskosti-rekl-haag/r~4159185a8a1811e5b3730025900fea04/

    Jaha:

    Ve spamu nejste, vytáh' jsem jen jeden příspěvek Anonymního Leona.
    Musíte se líp naučit rozpoznávat bagety... ;o).

    xerox:

    Zuzika si na video nenatáčím a zpomalené záběry nezkoumám. Já radši normální góly, než ty, co uzná videorozhodčí. Čili - buď ukáže zpomaleně sama, nebo nic. (Takže asi nic).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ukrajinské ozbrojené složky to skutečně byli v tom se nemýlili , akorát neřekli které ... nebo to alespoň nevyplývá z názvu odkazu a dál nekliknu ze známých důvodů ... asi si nepustili zpomalený záznam , zřejmě se taky bojí že uvidí něco co vidět nechtěj ... :-)

      Vymazat
    2. Ad: ZdenekB

      To nebolo v bagetach. Tam ma ani system nepustil. Napisal som text, dal meno, ako vzdy a ten previt mi miesto toho, aby ponukol bagety, ci lode, napisal, ze som nedal ziadny text. Ale text, co som napisal bol pritom fuc. Tak mi to robi poslednu dobu.

      Vymazat
  86. Varšava 11.11.2015
    https://www.youtube.com/watch?v=w1YGjiDqUtM

    ještě o hladovkářích
    migranti se bouří a drží v záchytných centrech hladovku. Působí mezi nimi evangelický kněz Mikuláš Vymětal, který migranty navádí, jak mají protestovat.
    http://i.idnes.cz/11/092/cl6/KOT3dbb89_rps20110910_121742.jpg

    a budova námořní vojenské akademie USA na Západním pobřeží

    http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2790/3045/original.jpg?w=600&h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pre upresnenie - tych, co si hovoria evanjelici je stovky, ked nie tisice cirkvi. Konkretne tento Vymetal je z Českobratrská církev evangelická ČCE. Takze tak, ceskobrat.

      Vymazat
  87. 18100 kroků,
    opět chůze, nejsem fit. Tma, střihl jsem to přes upravenou louku. Bílé tečky po zemi, žampiony .. tak jsem jich dal 11 do kapes. V hospě jsem to vyndal a byly žluté. Důkaz: http://www.imgup.cz/image/oEd

    OdpovědětVymazat
  88. Proud ekononické imigrační svoloče neustává, jen včera to bylo ve Slovinsku 7.700 kousků.....
    Takže to vidím takhle, pořad české ČTV1 koncem roku 2016:
    6.00 - 7.00 – Proč svatý Václav konvertoval k islámu? (naučný pořad z české historie) * 7.00 - 8.00 – O zlobivém Ježíškovi aneb Proč už nechci Vánoce (veselá pohádka pro nejmenší) * 8.00 - 9.00 – Putování do Mekky (cestopisný film) * 9.00 - 9.30 – Výhody ženské obřízky (rozhovor s ministrem zdravotnictví) * 9.30 - 10.00 – Je Země kulatá ? (největší omyly současné vědy - publicistický pořad) * 10.00 – 11.00 – Halal porážka zvířat v české kulturní tradici (přímý přenos) * 11.00 - 12.00 – Volba Miss Burka 2016 - finále a konečné odhalení tváře Miss * 12.00 – 13.00 – Byla jsem znásilněna, jaký trest mi za to hrozí? (právní poradna Šaría) * 13.00 – 15.00 – Modlitby z mešity - komentuje Abdul Hasan Halík * 15.00 - 17.00 – Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko (přímý přenos zábavné popravy nevěřících u propasti Macocha) * 17.00 - 19.00 – Večerní modlitby - alias s koberečkem za vykoupením * 19.00 – 20.00 – Bude mi dvanáct a mám svatbu aneb Zítra nemusím do školy (žertovný pořad) * 20.00 - 22.00 – Kozy, ovce a další partnerky (erotický pořad pro dospělé muže) * 22.05 - 23.30 – Noční hudební proud s názvem U pastýřské píšťaly ***
    .............
    Jdu na panáka!

    OdpovědětVymazat
  89. ,, Na zem spadl obří kus kosmického smetí a vědci byli u toho
    13. 11. 2015 po sedmé hodině ranní přibližně 100 kilometrů od pobřeží Šrí Lanky ,,
    http://goo.gl/FkDgG4

    co mi znepokojuje že v přibližný čas tam byl i málem pan vasja ... takže měl s tím něco společného nebo naštval joachyma a ten to na něho hodil , nebo to měla být jen výstraha ... čert ví , ale jedno je jisté , že pan vasja ví určitě víc než přiznává ...

    OdpovědětVymazat
  90. Hekání na dětské sjezdovce: http://edition.cnn.com/videos/us/2015/11/13/skier-ian-mcintosh-falls-1600-feet-vstan-orig.cnn

    OdpovědětVymazat
  91. Tužka napíše pro Ládík!!!,...díky za přeposlání,...pan Klán už napsal dost odpovědí. Ty jeho odpovědi vydají myšlenek jak celý blog,......prostě mám v oblibě ten koktejl matematiky, fyziky, s ingrediencemi, které bych tam neočekávala.....je to osvěžující v stereotypech denních povinností, běhu události,...atd,...atd.....je to relax,....chvíli přemýšlíte o něčem lauterjiném, když stopujete jeho věty a myšlenky, které nesou.

    Přiznám bez mučení, že mne zajímá jeho konkrétní odpověď na můj příspěvek,....a že ji napíše,....tak na tom máte zásluhu,...přeposláním,...díky znovu.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
  92. http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/373876-hollanda-evakuovala-ochranka-po-serii-vybuchov-a-strelbe-v-parizi/

    Vsetko bezi podla scenara.

    OdpovědětVymazat
  93. http://www.aktuality.sk/clanok/308243/utok-v-parizi-na-mieste-su-mrtvi-a-zraneni/

    OdpovědětVymazat
  94. u žabožroutů došlo k dalšímu multikulturnímu obohacení ... demokrati nás vedou do pekel ...

    OdpovědětVymazat
  95. Novsie spravy k vrtulniku. Tych naruseni bolo viac, podla policie.

    http://www.aktuality.sk/clanok/308203/na-hranici-havaroval-ukrajinsky-vrtulnik-najmenej-sest-mrtvych/

    OdpovědětVymazat
  96. Tak v Paříži už probíhá kulturní obohacování, zatím nejméně 40 mrtvých. Záměr iluminátské party islamizovat Evropu v praxi. Jeden z jejich náhončích Schwarzenberg se vyslovil pro to být k muslimům vstřícní a hodní. Dokonce doslova prohlásil, že mu nevadí, když česká rasa vymře! "Včera neděle byla" pardon Filipovská na PL zase perní pro imigranty. Zřejmě to bude v příštích měsících vše eskalovat a budou na sebe lidí hodně zlí. Hezký večer všem hodným lidem.

    OdpovědětVymazat
  97. Tak např. na rakouském Kurier.at jsou fotky a text:
    Konzertierte Attacken: Es gibt mindestens 60 Tote und 100 Geiseln in Frankreichs Hauptstadt.

    Takže už 60 mrtvých a zřejmě to bude větší. Ono všechno zlé je i pro něco dobré, konečně ti šmejdi v EU a vládách Francie, Německa aj. budou muset přibrzdit s multikulti politikou a ty šmejdy co se valí do Evropy zabrzdit a bez násilí to asi nepůjde. U nás jen s jedním Eritrejcem měli problémy a řešil to samozřejmě špatně Ústavní soud, kde jsou také rozlezlí slouhové těch výše uvedených. V ČTV24 je zase ta černá tlama z USA a vede moudré řeči.....

    OdpovědětVymazat
  98. Teraz som pozeral prejav toho francuzskeho paka Hollanda. Z jeho reci nevyplyvalo, ze by sa mu to v hlave nejako usporiadalo, ci nieco zmenilo.

    Nedame sa zastrasit, budeme pokracovat, atd. atd. Pokial nepridu mohutne protesty a demonstracie, ako napr. v Polsku, nic sa nezmeni. Bohuzial. Pokial som zachytil posledne spravy zo sveta dobre, tak tentoraz je pripravena vlna cca 300 tis. utecencov pohnut sa z Libanonu.

    OdpovědětVymazat
  99. Odposlechnuto:
    Česko je desátou nejpokojnější zemí.. a proč asi? Nejsou zde muslimové..
    Moje paní na to odsekla:
    Je to také díky tomu, že tady byli 40 let komančové a tak tady už 30 let vnucená plíživá multikulti sanace Evropy nemohla probíhat. Takže, i všechno zlé má i své dobré stránky!

    OdpovědětVymazat
  100. mě to volal známej skypem , zrovna jsem koukal na postahované filmečky a takováhle darda zase , zejtra bude žůžo sledovat americkou vysílačku ...
    dalo se čekat že jak se evropa uzavírá tak skryté buňky fanatiků to tu rozjedou naplno , už nemaj co ztratit a proč se skrývat nebo něco předstírat ... už jsou všude kde potřebovali bejt ... nuže vzhůru do dema ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takže pátek 13-týho má přece jenom něco do sebe , odpoledne jsem to podcenil ...

      Vymazat
  101. Ta dederonská slepice pořád mele a mele a kvoká o kvótách:
    "Není možné jednostranně stanovit horní hranici. Nemůžeme v Německu jednostranně určit, kdo ještě přijde a kdo už ne," řekla německá kancléřka Angela Merkelová. Podle ní by byla správná cesta dohodnout se v rámci celé EU na kvótách pro počet běženců, které by bylo možné vyzvednout přímo z Turecka a rozdělit mezi členské státy. // Ona by je ještě chtěla dovážet z rovnou Turecka a tady přerozdělovat! Neskutečné......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja tu stracenu dnes poslouchala na ZDF....bucela a bucela ,jinak nic .Neskutecne !

      Vymazat
  102. Už 126 zabitých. Není to dost?

    OdpovědětVymazat
  103. Už 140 a anděla chce saracény dovážet. Vidím to na povinnou vojenskou službu a zákaz shromažďování. Sehnat muslimy do stád a doprovodit je za Bospor.

    OdpovědětVymazat
  104. 150. .... Poslouchám čro1.... Litvínov prohrál. Ve Francii je vyjímečný stav. Ochladí se. Jsou to normální svině. Nájemní novináři.

    OdpovědětVymazat
  105. 153.. Cenzor na Acz ještě spí.

    OdpovědětVymazat
  106. Stropnický chce více komunikovat na radnici. Calais hoří.

    OdpovědětVymazat
  107. Vyjímečný stav. Proč?

    OdpovědětVymazat
  108. Čro1: už jen 120 osob, v Calais závada na elektroinstalací.

    OdpovědětVymazat
  109. Jsem zvědav, kdo první veřejně polituje mrtvé muslimy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to jsou trockisté od "pravdy a lásky" cinknutí humanitárním bombardováním. Nejvíc mě rozesmutnil komouš Jiří Dolejš na blozích A.cz, který se té muslimské pakáže zastával. ono je to jak už dlouho říkám, ti co tady chtějí islamizovat Evropu a zlikvidovat státy a národy a vnucenou muslimskou kohortou s jejich šílenou natalitou, mají své vojáky rozlezné prakticky ve všech pol. stranách a hnutích a to v celé Evropě a samozřejmě i u nás. Leccos jsem o tom přečetl v literatuře, která jsou je po koniášsku blokovaná a obtížně dostupná. Nyní sleduji v TV na satelitu a i u nás politické pokřivené tlamy, jak lkají a brečí a přitom je to jejich práce, díky jejich někdy hloupému a často záměrnému konání. Ale i tahle smutná událost má své pozitiva, spoustě lidí konečně docvakne, že tohle co se tu děje není konspirace, ale realita a že mocní tady s námi hrají "betla"! Čus a hezký den.

      Vymazat
    2. Normálně se partyzáni schovávají v lese, ale tihle chodí po cestách s doprovodem policajtů.

      Vymazat
    3. Jo, přesně, genau! Tohle je zajímavé:

      Není uskutečnitelné, aby si lidé ve statisících přicházeli vyzvednout do Evropy to, co jim chybí

      POLITOLOG PETR ROBEJŠEK K SOUČASNÉ MIGRAČNÍ KRIZI Podle Petra Robejška migrační krize ukázala, že elity západoevropských společností občanům odňaly významnou část vlivu na politická rozhodnutí. Střední a východní Evropa vnímá ohrožení citlivěji, říká v rozhovoru pro Právo.
      Měj se.
      P.S.
      Odpoledne si půjdu s klukem zastřílet, může se to hodit....

      Vymazat
    4. Nejezdi do německa a anglie, jsou na řadě.

      Vymazat
  110. Není slovo "party - zahn" německého původu?

    OdpovědětVymazat
  111. Twitter: Martin Fendrych @Martin Fendrych
    "V Paříži je vidět, kam vede nenávist. Ke smrti. Memento pro ty, kdo ji u nás tak lehkomyslně šíří."

    Tomu se říká filosofie s velkým F.

    OdpovědětVymazat
  112. Vojenský analytik Koller: Politici a analytici při svém žvanění v ČT i jinde vůbec nepochopili, že v Paříži neproběhl standardní teroristický útok
    14. 11. 2015 9:05

    KOMENTÁŘ A máme tu další, nikoli poslední, teroristický útok islamistů v Evropě. Podle redaktora ČT Borka si na to musíme zvyknout. Zajímalo by mne, proč bychom si měli zvykat na islamistický terorismus, ale i islamistickou ideologii jako něco evropského? Zvykli si oni na naši? Politici, redaktoři i analytici unisono kdákají o strašné tragédii obrovského rozsahu, vyjadřují soustrast, posílají kondolence a zapalují svíčky. Možná se zase sejdou, popadnou za ruce a budou pochodovat kdesi po prázdné ulici. Poté si zajdou na kebab a budou zase lhát voličům, umlčovat vlasteneckou opozici, organizovat ohlupování v médiích a lézt do zadku USA, Turecku a Saúdské Arábii.

    OdpovědětVymazat
  113. Příšerné nové informace to dnes jsou. Vůbec mě nenapadá, kdy se život na Zemi zlepší.

    OdpovědětVymazat