17 listopadu, 2015

KRTINEC č.45

237 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To já už začala psát co 201. ve 44 tohle:
      Vy už první nikdy být nechcete, pana Ládiku!!!? (Takže ne.)
      Vaše dobrovolné běhání v dešti Vám přeju. Jen nevím, proč to děláte - pro svou radost? Či je nutné plnit plán? No, každý jsme jiný. To já bych vytáhla deštník a s tím se dá jen chodit.
      Dík za srnečka - třeba se má zrovna jinde lépe a přijde se na Vás a něco na zub kouknout v zimě.

      Vymazat
    2. Otec má 3 endoprotézy, celý život seděl na židli a o víkendech měl nárazovou fyzickou práci na chatě. Nechtěl bych tak dopadnout, když vidím, jaké má potíže s chůzí. Proto chci shodit váhu, a to trvale - ne změnou stravy, ale vytrvalostní zátěží. Běh je k tomu nejvhodnější, protože mám čas jenom potmě (dnes tedy ne..). Potřebuju mít max. 93kg, abych byl pod pásmem nadváhy (podle BMI), už jsem byl v obezitě (113,8) - nechci zatěžovat klouby nadváhou, navíc chci mít "mazaná" kloubní lůžka a pevné úpony; nechci nikdy chodit k doktorovi (taky jsem dosud moc nemusel). Nejsem "gaučař", nepohoda mi nevadí. Pohyb mám i jako protipól k práci, jako psychohygienu, protože se střetávám i s vysavači energie.

      Vymazat
    3. Tak Vám přeju, ať se Vám to povede zcela dle Vašich představ a dožijete se nejméně takového věku jako Váš tatínek, který tu s Vámi jistě ještě dlouho bude.
      Snad běh Vaše klouby zbytečně nepřetěžujete - nevím. Já bych asi raději volila pravidelnou rychlou chůzi - ve tmě i bezpečnější. (Já chodím většinou pomalu - pokud si u mladých nepůjčím "tažného" psa.)

      Vymazat
    4. Tažné psy jsem měl až 4, je to náročné na kotníky. Haskouny.

      Vymazat
    5. Tenhle velmi milý kříženec (matka labrador, otec neznámý) je tažný proto, že tahá chvílemi on mě a někdy naopak - když něco potřebuje svým čuchometrem prozkoumat důkladněji. Je občasný útěkář - bez vodítka bych ho ven nevzala.

      Vymazat
    6. Ahoj Ládíku!!!

      Děkuji, že mi přeješ. :-) A gratuluji ke ztrátě kg, snad to vydrží i po vánocích. Váš deníček je pěkný, ale jste tak do sebe zabrán, že jste mi neodpověděl na co jsem se ptala. ten večer, co jste běhal jsem slyšela neobvykle pískat ptáky, tak jsem chtěla vědět, jestli je to jen místní, nebo i u vás se takoví ptáci vyskytli, pískali jako by bylo jaro a s tím jarní námluvy.

      Vymazat
    7. Ta směs tykání a vykání je mi divná. Vždycky jste vykala. Tohle nejste Vy.

      Vymazat
    8. Ládíku!!!
      Jsem to já, jen někdy od radosti tykám, mám jiné zvyky než ostatní, kteří když chtějí urazit, tak tykají, pro mě je tykání vyjádřením blízkosti. Ale jak správně píšete, protože to není obvyklé tykat, tak jsem se vrátila k vykání. Viděla jsem dnes také Prásk na Nově a tam byl zas Saudek se svou nejnovější manželkou, která mu vyká, což mi přijde velice uhozené.

      Vymazat
  2. Ládik !!!17 listopadu, 2015 14:55

    Srneček je určitě lepší, než zeman: http://www.imgup.cz/image/ojG
    ------------------------
    Je evidentně pohodář, jako pan prezident Zeman.

    OdpovědětVymazat
  3. Link (nielen) pre kopirku. Uvahy, modlitby...
    :-))

    http://modlitba.sk/?p=8430

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jezuito ... na to si vzpomeňte až se tady budete zase rozčilovat ... schválně za jak dlouho vám to přiletí jako bumerang ...

      Vymazat
  4. Voda hu učí po
    lučinách bory
    šu umí po
    skalinách v sadě ....
    line se z televize. Co se děje? Fotbal je až večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja som si to pamatal takto:

      ...Boriš umí po skalinách...

      Vymazat
  5. Z pera nejpřekládanějšího Slováka světa:
    " Kdo je diktátor a kdo ne, určuje Washington podle jednoduchého klíče. Máte naftu? Pokud ano, pěkně se o ni s námi podělíte. Pokud ne, vaše vláda je diktátorská a je třeba ji vyměnit. O tom se mohli v minulosti přesvědčit Chávez, Kaddáfí či zmíněný Saddám Husajn. Jménem amerických národních zájmů, které sahají od Japonska až po Japonsko, nastolíme demokracii, ať se vám to líbí, nebo ne. Vyvoláme třeba arabské jaro, ale dáme si přitom velký pozor, aby toto jaro nezasáhlo režimy, které se o naftu a plyn s námi řádně dělí.

    USA za darebácký stát prohlásily Írán, protože se nechtěl dělit. Oficiální důvod byl íránský jaderný program. Jak vyřešili situaci Američané? Tak, jak ji řeší obvykle. Mluví o tom jeden z nejuznávanějších amerických bezpečnostních a politických stratégů George Friedman.

    Na zasedání Chicago Council on Global Affaires dne 4. února 2015 vysvětlil Friedman politiku a zájmy Spojených států. Prozradil, že hlavním cílem Washingtonu je likvidovat všechny, kteří alespoň trochu mohou ohrozit postavení USA jako světového hegemona. Amerika pociťuje nebezpečí ze strany Ruska a EU, ale i nevyzpytatelného Německa, a proto Friedman bez okolků odkryl, že Washington nesmí dopustit žádnou spolupráci a bližší vztahy Německa a Ruska. Také klidně prozrazoval mnohé účinné metody amerických tajných služeb, politiků a médií. Jejich logika je dojemně jednoduchá: Vše, co je ve prospěch Ameriky, je dobré, a ostatní mohou i zemřít. Ameriku to nezajímá."

    zkopíroval Jáchym

    OdpovědětVymazat
  6. Ono to celé stojí za přečtení ....


    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Neuprimny-plac-nad-Parizi-maslo-na-hlave-evropskych-poskoku-USA-Prvnim-teroristou-byl-Winston-Churchill-Trochu-jiny-pohled-na-parizske-vrazdeni-prinasi-spisovatel-Jozef-Banas-408549

    OdpovědětVymazat
  7. S tym Banasom by som bol opatrny. Tomu vzdy islo iba o postavenie, moc, popularitu. Vacsinou pise zmes zrniek pravdy a tony literarnych fikcii.

    Samozrejme, dobre sa to cita a je potrebne byt velmi pozorny, kde hovori fakty a kde podsuva.

    Jeho knihy a reportaze su cosi na sposob reportazneho Da Vinciho kodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pochopitelně - opatrnost, kritičnost a odstup je dnes zapotřebí u JAKÉHOKOLIV vyjádření.
      Na prvním místě pak u vyjádření politiků, kteří permanentně lžou a krmí nás vzájemně si logicky odporujícími vyjádřeními.

      Je to jako s oficiálními novinami a televizí:
      Zprávy se dělí na pravdivé, pravděpodobné a "ostatní"

      Pravdivé je datum vydání
      Pravděpobná předpověď počasí.

      Ostatní je ... to ostatní.

      Vymazat
    2. Banas je pouze asi tak desetinásobně důvěryhodnější než nově zřizovaná Orwelova propagandistická mozková vymývadla , která postupnědle příkazu a norem US-EU zcela nahradí sdělovací prostředky.

      Ale souhlasím, že i jeho je třeba brát s určitým odstupem.
      Ani on nebyl vševidoucí a všudepřítomnou muškou na všech stěnách tohoto světa.

      Vymazat
    3. Anonymní17 listopadu, 2015 18:22
      :-)

      Vymazat
  8. Hoši a děvčata,
    Banas je nejspíš jen odvárek proti dnešnímu výcucu Terezy Spencerové.

    Která, bohužel, vychází z věrohodných (a ozdrojovaných, což je třeba na Aktuálně zakázáno, aby bylo možno tvrdit, že jsou diskusní příspěvky nedoložené a nedůvěryhodné !).

    Takže s chutí do toho, pokud si chcete objasnit, kdo vybudoval a penězi či zbraněmi živí Islámský stát.

    Stojí to za to !
    Tu Terezu něco co nevidět přejede ....
    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík.
      http://literarky.cz/blogy/tereza-spencerova/21010-kdo-financuje-islamsky-stat

      Vymazat
    2. Tiez mam obavu, ci a dokedy vydrzi. Ma sice v textoch tiez niektore veci "pry" a niektore neuvadza (odkial ma asi ropu Asad, napr.), ale je to iny level ako Banasove zvasty.

      Vymazat
  9. Ad: maximus 17:01 , krtek 44.

    Problem je, ze USA spolu s Turkami prave zacali velku akciu na "vycistenie" zbytku hranic medzi Syriou a Tureckom. Mozeme si domysliet, co to znamena, ked 4 roky nic nerobili, akurat ISIL podporovali a nechali utocit Turkov na Kurdov. A teraz, ked to Rusi vsetko cistia, sa prebrali. Jasne, ze potrebuju zachranit zbytky nimi vycvicenych a podporovanych "umiernenych teroristov". Neviem, ako sa zachovaju Rusi. Ked nechaju USA a Turkom zachranit ich, mozu im neskor robit problemy, aj ked je jasne, ze teraz ich "odlozia" na cas do Jemenu.

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím a díky zdejším příspěvkům jsem zase v obraze, tak děkuju. Po prozpívaných posledních čtyřech večerech dávám (vždy jsem toužila mít takový hlas)
    Joan Baez - Essential - 37 Great Original Folk Ballads

    https://www.youtube.com/watch?v=Bg6NPue0mME&list=PL-bvrZjsC287CmeoxkbGXJIVYUI9LgLdx&index=85

    OdpovědětVymazat
  11. Inac pre hudobnikov o 21,00 hod. na ST2 "Under my spell" organizovane a riadene Kaščákom (organizator znamej Pohody), spieva diva Kučerenková.

    OdpovědětVymazat
  12. Tužka napíše pro Ládík!!!,....sleduji Vás,....znovu musím blahopřát. To běhání ob den je dobrý nápad,....tělo si stačí ve volném dni trochu odfrknout a nepřichází tak brzy totální nechuť pokračovat v předestřeném systému týrání vlastní tělesné schránky.

    Poradím ještě jedno dobré jídlo, které čistí útroby a zasytí a kalorií má málo.
    Je to jablečný kompot,....vařená, dušená, nebo pečená jablka jsou vynikající čistička pro střevní trakt. Tepelnou úpravou změklá vláknina jde zažíváním jako jemný kartáč a dokáže vylepšit i malé jizvičky, které jsou různého, mechanického i genetického původu. Dušených jablek sníte o dost víc, právě proto, že ta vláknina změkla.

    Když si chci udělat lahůdku,.....vydlábnu z jablek jadřinec, naplním otvor rybízovou marmeládou s mletými ořechy,...jablka narovnám do pekáče, nepatrně podleju, přidám k nim sušené, teď ještě nesušené šípky, kousek másla,trochu cukru , peču tak, aby na okrajích vznikl karamel, tedy zprudka,.....teplé na talířku obložím vlastnoručně upečenými obřími piškoty, zaleju šťávou,.....

    Takhle to dělám na chalupě, když roztopím pec a jsou hosti,.....trouba má tři patra, pekáče prohazuji,.....krásně to i provoní místnost.
    Kdo má rád skořici, přidá,/já ji nedávám/, někdy dám hřebíček, a někdy dám jablko do sklenic a zaleju horkým alkoholovým nápojem,....červené víno, rum, punč,.....ovocnou pálenkou,.....podle chuti,.....
    Jo, dnes jsem večeřela dušená jablka /oloupaná, nakrájená /, na másle a chleba s máslem a sýrem,.....tak tohle mám také v oblibě,....teplá dušená jablka na másle.

    Napršelo,...nebudu muset na zimu stromy zalévat,....napršelo dost,......to mě potěšilo,....a taky mě velice potěšil Kazan,.....to napíšu jindy,.....ještě musím udělat nedodělek plánu na příští týdny,....

    Ještě bych podotkla, že letištní personál, co odbavoval ruské letadlo, které vybuchlo, to už má celkem spočítané,....ať vinen, či nevinen,.....měl by urychleně dát rozvázačku a zmizet v hlubinách Afriky, pokud chce přežít,....a ani tam to nemá stoprocentní,.....oni asi nečetli bajky o ruských barzojích, kterým žádná kořist nikdy neunikne,....
    Když pomsta je sladké ovoce,.....

    Tužka,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned po běhu jsem do sebe hodil 2 malé zavařovačky jablek - tělo asi samo ví, co potřebuje. Ještě chtělo včelovinu (s propolisem), špek, polívku ze sáčku a para ořechy. Bylo to cca 17km po asfaltu.. nic neskřípe, nebolí. Sprcha tentokrát horká, zítra nepoběžím. Potřeboval bych do konce roku dosáhnout na 93-94 a pak to stopnu, uvidím, jaká bude zima - protože běžky byly vždycky moje vášeň. Za mladých let jsem se ve zkouškovém období ani jinak nepohyboval, všechno mimo stopu. Chtěl bych to znovu zažít.

      Vymazat
  13. Anděla měla v Hannoveru namále - už ji měli na mušce. Ještě nepochopila, že imigranti jsou živé štíty.

    OdpovědětVymazat
  14. Hamplová má nějaký splín. Nebo je vyhořelá. Zmáhá ji práce v kanclu.

    OdpovědětVymazat
  15. http://pikio.pl/szokujacy-film-tureccy-kibice-wybuczeli-minute-ciszy-dla-ofiar-zamachow-video/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soking. Samozrejme, to sa u nás asi nebude publikovat:-).

      Vymazat
  16. Koukám, že tu mizí příspěvky. Včera večer jsem tady napsal něco ostřejšího k politice administrativy USA a ono to zmizlo. Třeba zásah božího voka, jak by řekl Pepa Řepojc nebo Koprfíld. Takže přidám zajímavé věci od autora z RF a je to naozaj slovensky, snad ještě umíte slovensky.
    www.chelemendik.sk/Migracna_kriza_v_Europe_a_jej_investori_730273341.html

    OdpovědětVymazat
  17. Takže náš slovenský bratr na mne reaguje viz:

    JAHA17 listopadu, 2015 19:56 Ad: maximus 17:01 , krtek 44. //

    A můj nyní virtuální příspěvek někam zmizel. To jsou věci souzi......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezmizol, len ste sa este nestihol zorientovat v tomto priestore. Po naplneni cca 200 prispevkov sa dalsie zobrazia, az ked kliknente na tlacidlo celkom dole v strede "Načíst další". Potom Vám zobrazí i ten Vás príspevok☺.

      Vymazat
  18. Takže souzi a soušky, linie je vytýčena, zde předkládám věrohodný námět:
    1/ S americkým přítelem na věčné časy a nikdy jinak, USA náš vzor
    2/ EU je naše budoucnost a je třeba více přerozdělovat a vše co jde
    3/ Předat více kompetencí do EU
    4/ Zavést TTIP v r.2016
    5/ Každý rok více imigrantů, 2015 950tis./ 2016 3,5mil./ 2017 5,5 mil. → 2020 budem všichni ☻
    6/ Zrušit volné peníéze a platby jen elektronicky, každý jen svůj jeden účet u přidělené banky
    7/ Každému pod kůži vylepšený čip RFID a tím přejít bezhotovostní platny
    8/ Každý dostane povinné očkování od jisté am. firmy
    9/ Odebrání všech zbraní obyvatelstvu mimo ozbr. složky
    10/ Omezit výstavbu rod. domů a jejich postupná likvidace a sestěhování obyvatelstva do paneláků
    11/ Omezit počat aut a dopr. prostředků v celé EU
    ....
    15/ Zavést výživu "Amarouny" u většiny obyvatel

    Že si dělám srandu? Tak jo, ale uvidíme ta nějakou dobu, bod 4/ se řeší a 5/ přece není pravda.
    Hezkej den.

    OdpovědětVymazat
  19. Dobré ráno všem,
    dnes "tu moji", kterou vždycky zpívám, asi před dvaceti lety jsem ji slyšela poprvé od Asonance a hned zařadila do zpěvníku - Rybářská balada

    https://www.youtube.com/watch?v=zGUJpQtdoYA

    OdpovědětVymazat
  20. Zrovna koukám na ČTV2 a právě hovoří pěknej růžovoučkej chlapeček, ježiši, ten je pěknej. Ještě jim tam chybí v debatě cikánek a černoušek a debatu moderuje jeden s velkým nodem...... božínku, ňafinky ňaf... Tak takhle se souzi dělá mediální politika, všichni budete gender osvícení, milující 4%, araby a hnědáky.

    OdpovědětVymazat
  21. Prý se odpálila soudružka atentátnice. Nemohla vydržet tu nesnesitelnou lehkost bytí.

    OdpovědětVymazat
  22. Tuzka presne pred casom pomenovala, preco sa odpalili teroristi PRED stadionom a nie na nom. Josef Kopicek sa snazil jej logicku uvahu zosmiesnit, vraj ci s nimi hovorila.

    Tu je cast komentara z dennika SME, dnesne internetove noviny:



    V Saint-Denis sa nachádza štadión Stade de France postavený v roku 1997, kde chceli traja teroristi v piatok zaútočiť na priateľský futbalový medzi národnými tímami Nemecka a Francúzska. Keďže sa tam nedostali, odpálili sa pred ním.



    Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/8075387/minuta-po-minute-pri-zatahu-na-podozrivych-teroristov-zahynuli-dvaja-ludia.html#ixzz3rpJGHjcz


    Z jednej knihy, (Hrušovský: Takí sme boli) ma napadla replika - voříšku, styď se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hančariku, jste vskutku mimoň. Když už nerozumíte významovým nuancím češtiny, tak ve vlastním zájmu raději se nezesměšňujte falešnými intepretacemi.

      Vymazat
    2. Nadavat mozete, kolko chcete. Tam neslo o ziadnu nuansu, ale o to, ze sa chcete TRVALO vysmievat Tužke. A vcul vam to nevyslo. Normalny clovek by aspon drzal hubu.

      Kopíčku - ten zeleny zakal (alebo je to mozno nieco ineho povodu?, neviem, neprajem to nikomu) Vam sposobuje okrem ineho, ze ani len spravne nabonzovat moje priezvisko nedokazete☺.

      Vymazat
    3. Normalny clovek by aspon drzal hubu.
      Tak proč nemlčíte, Hančariku?
      sa chcete TRVALO vysmievat Tužke
      Výstižné potvrzení mých zkušeností, že na Slovensku se ironie pěstuje málo a Slováci ironii většinou nechápou.
      Mmch. i Vy věříte, že atentátníci nevěděli nic o detekčních rámech ve vstupech na stadióny? ☺☺☺


      Vymazat
  23. Prý si odpálením bomby způsobila zranění neslučitelná se životem. Naopak 3 policisté mají zranění, která jsou neslučitelná se smrtí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohl by mi někdo vysvětlit, v čem je politicky nekorektní výraz "smrtelné zranění" a místo toho užívají úřady to strašné "zranění neslučitelná se životem?".

      Vymazat
  24. Včera pravil Vlk:
    Například jsem vůbec netušil, že nám po evropských hodnotách Západu jezdí po silnicích auta plná kalašnikovů a trhavin. Jedno prý zadrželi před týdnem v Německu. Chlap z Černé Hory řídí komplet vyzbrojené auto, policie ho zadrží a pak nám řeknou ve zprávách, že při výslechu se nic nedozvěděli, protože chlap nekomunikuje. Černohorec s autem plným TNT nekomunikuje. Ne nedá se mu dát po hubě, aby se rozpovídal. Auto plné trhaviny a řidič nekomunikuje.
    Nevíte, kde se to dá koupit? Po Evropě jezdí auta plná samopalů, prostě se to dá pořídit, asi to ani nebude drahé a tajné služby jsou bezradné, protože zadržený řidič nechce mluvit. Pak se odněkud vyloupne osm frajerů a Dead Metal je opravdu smrtící.
    Vsadím se, že se ukáže, že mezi nimi byli jak migranti, tak domácí francouzští muslimové a nějaký Abů něco, co to organizoval z Rakky. Třeba se dokonce ukáže, že někteří absolvovali americký výcvik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malujete čerta na zeď. Řídil to mladík, který se dosud nestihl zaintegrovat do své nové vlasti.

      Vymazat
    2. https://vlkovobloguje.wordpress.com/

      Vřele doporučuji dát si tuhle adresu do záložek.
      Pochopitelně - nemusíte s Vlkem souhlasit, nebo alespoň ne ve všem.

      Ale uveřejňuje také velmi zajímavé úvahy i rozbory insiderů.

      Něco, co stále více mizí ze sdělovadel.
      Doporučuji.
      Nemusíte se vším souhlasit.

      Ostatně - copak zde v krtkárně spolu vzájemně ve všem souhlasíme ?
      Nebo jinak: Je tu někdo, kdo bezvýhradně a ve všem souhlasí alespoň s JEDNÍM JEDINÝM spolukrtkem ?

      JÁCHYM

      Vymazat
    3. Nie, dokonca ani ja sam so sebou☺.

      Vymazat
    4. Sem se tam podíval a JAHA tam má červenou kartu.

      Vymazat
    5. To je uz davno. A pritom mi ju dal v ROZPORE so svojimi tvrdeniami na blogu o udelovani kariet. Nemal som ani zltu. Skratka, napisal som mu na jeho tendencne proputinovsku agitaciu v zaciatkoch pisania o Ukrajine na JEHO mail, sukromne, aby sa prebral a daval i opacne nazory, ked chce byt vierohodny. To i nakoniec urobil (a teraz keca stale o tom, ze tak robil vzdy, co je klamstvo, prave preto som mu pisal, ze bol jednostranny). On tento mail zverejnil, akoze som mu to daval ako prispevok (co som NEDAVAL!) a zaroven, bez moznosti odpovedat na jeho repliky ku takto zverejnenej osobnej korespodencii o nejaky cas, ked som mu o tom napisal ZNOVA na jeho mail!, tak ma zablokoval. Jesita ako vysity☺.

      Vymazat
    6. Tak to je marné, tam chodit nebudu.

      Vymazat
    7. Ja tam chodim, nevadi mi, ze je jesita. Pisu tam mnohi ini ludia, ktori davaju zaujimave informacie. Kvoli nim sa tam ist oplati. Samozrejme, skoro kazdy prispevok musi prznit nejakym svojim komentarom☺. Nakoniec - je to jeho priestor, nech si robi, co chce, ale nech sa opakovane nerobi inym, nez v skutocnosti je. Clovekom, ktory neznasa nic kriticke voci sebe. Naposledy sa pustil pre uplne banalnu poznamku, ktoru by si zdravy clovek ani nevsimol, vid. :

      "Není bez zajímavosti, že v tuzemsku byla častou reakcí na rozhovor pochybnost, zda nějaký Burkhard vůbec existuje. Už to jméno! Český diskutér na serveru Kosa Nostra Zostra s nickem New York vyrešeršoval, že Marat se ve skutečnosti jmenuje Mindiyarov, umí dokonale německy, je podle všeho gay, takže je dost možná podobně „falešný“ jako ti, o nichž podává svědectví. Ano. To jsou relevantní pochyby, jimž musí čelit každý čtenář. "


      do serveru EURO - vid cely text:

      http://euro.e15.cz/archiv/ocima-kremelskeho-trolla-rusko-zamestnava-armadu-internetovych-diskuteru-1180090?tryMobileVersion=1

      Jesitny vlk napisal kvoli tej jednej nepodstatnej vete cely elaborat, vid☺:

      https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/11/16/kdyz-portal-euro-dava-lekce-zumpalistiky-kose/


      Vymazat
    8. Mám pocit, jako bych tam čuměl přes plot. To nemám ve zvyku.

      Vymazat
    9. A pozerat sa cez dierky, to ano?☺.

      Vymazat
  25. LÁDIK:
    Malujete čerta na zeď. Řídil to mladík, který se dosud nestihl zaintegrovat do své nové vlasti.
    *************************
    Máte recht.
    Vona ta integrace někdy trvá dost dlouho - a nejde-li Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi.

    Nezbejvá tedy, než abychom se integrovali my.
    Češi v tom mají dějinnou praxi.
    Po Bílé hoře jsme se dokonale integrovali do německéhoprostředí, dokonce byly oprávněně zakázány i české knihy.

    Pak to pár blouznivcům písmáků a buditelů pokazilo a vzkřísilo češtinu.
    A dříve německy mluvící Češi zapomněli, že jsou pouhými německými voříšky....

    V Praze existoval před mi po první světové válce téměř dokonalý česko-německý kultirní apartheid.
    O Brně škoda mluvit
    Prakticky neexistovalo, aby se německy mluvící Čech či česky mluvící Němec vyskytl na divadelním představení opačného národa.
    Víceméně výjimkou byli NĚKTEŘÍ Židé.

    Takže - vzhůru do integrace ! Třeba se za tisíc let zase začnou někteří arabští Češi rekonstruovat češtinu.
    Není kam spěchat.

    Jáchym

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nečekám evoluční vývoj. Vidím to na pogrom.

      Vymazat
    2. No už jak začala ta migrace, tak jsem napsala, že bude třeba učit se arabsky, jinak se do nich nedostaneme.

      Vymazat
  26. Já to nechápu. Zase zmizel můj příspěvek. Ráno jsem sem dala Rybářskou baladu a teď tu není.

    https://www.youtube.com/watch?v=zGUJpQtdoYA

    OdpovědětVymazat
  27. http://www.konzervativnyvyber.sk/ked-merkelova-po-parizi-stale-neda-pokoj-s-kvotami-pre-imigrantov/24978/

    OdpovědětVymazat
  28. 10:13
    Česko

    Česká armáda pošle munici do Iráku až ve čtvrtek.
    Stroj měl odletět už dnes, nicméně podle informací Aktuálně.cz měl poruchu.
    Přišlo se na ni až ve chvíli, kdy byl ve vzduchu. Pětice tatrovek naložených municí tak je zpátky v hangáru.

    Přepravu vojenského materiálu zajišťují USA a Velká Británie. Část daru poputuje irácké armádě, část kurdským ozbrojeným silám. Jde mimo jiné o 10 milionů nábojů do samopalů či 5000 ručních granátů.
    ************************
    Nečekal jsem, že by to dopadlo jinak.
    Češi jsou nespolehliví - co kdyby náhodou dodali zbraně a munici (jeden náboj na každého Čecha) tomu druhu teroristů, který aktuálně nehájí atlantické hodnoty

    Mohlo to dopadnout hůř - .stroj se mohl zřítit.
    Nicméně zase je alespoň na českém území zbraní za hezkých pár desítek miliónů méně.
    Co kdyby někoho napadlo se bránit.

    Ale zase nemusel vybuchnout další sklad munice nebo zbrojovka, že .
    Člověk by měl myslet pozitivně.
    Co nás nezabije,to nás posílí....
    Co nás zabije, to nás sice neposílí ...
    nicméně to zabrání našemu oslabení !

    Ideovému.

    Jen mě mrzí, že letadla Cassa, vyvážející českou munici dnešním hodným a zítřejším zlým teroristům nepřivezou zpátky alespoň nějaké vembloudy, když už jsme ty stepní koně, perspektivní to záchovnou dávku proteinů pro chovné samce z Pražské kavárenské, vyvezli do Mongolska.
    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy to umíte popsat Jachyme :-)
      Ale ty velbloudy nebrat, prý přenášejí SARS

      Vymazat
  29. anna:

    Já to taky nechápu, ale už jste ze spamu venku.

    Maximus:

    Nic dalšího v koši nebylo, nic jsem nemazal, takže vysvětlení viz JAHA 9:00.

    JAHA:

    Turci jsou myslím klíčem v boji proti IS. Vůbec netuším, jestli je brát alespoň trochu jako spojence... viz jejich politika i takové drobnosti, jako na včerejším fotbale:

    http://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/725248-ve-wembley-zpivali-anglicane-francouzskou-hymnu-v-turecku-pri-piete-piskali.html#section-artcl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Este dovetok - nielen Turci, ale i Basniaci piskali pri zapase s Irskom pocas minuty ticha.

      SIGNIFIKANTNE - najvacsi proislamski stvaci Europy sa svorne a jednoznacne prejavili.

      Vymazat
    2. Turci vyvraždili 1,5mil. Arménů, vymysleli pochody smrti a plynové komory. USA, Anglie a ČR nikdy tuto genocidu neuznaly (na rozdíl od Kanaďanů, Rusů, Slováků)... Turecko je spojenec v NATO, má levnou naftu od ISILu, dostatek Kurdů a podobné přednosti.

      Vymazat
    3. Zdenkub

      Turci tuší, nebo ví, že je chtějí rozdělit - oddělit Kurdskou republiku, proto asi ten pískot.

      Vymazat
    4. Ladik
      Ti Turci se tehdy stacili jeste vyradit na Recich a Assyrech...

      Vymazat
    5. Díky, Zdenkub. Asi je to nějaký druh trestu od vyšší moci za moji nepřítomnost, když jsem hlídala vnoučata. Ale to jsem neměla čas ani pomyšlení zasednout k počítači. Vnoučata (1,5 a 5 let) vstávají mezi pátou a šestou, vnučka po obědě nespí, tak jsem vždycky chodila večer spát s nimi (a nebýt toho, že jsem četla a vyprávěla pohádky, tak bych určitě usnula jako první).

      Vymazat
  30. praguefrank18 listopadu, 2015 12:32

    Mohl by mi někdo vysvětlit, v čem je politicky nekorektní výraz "smrtelné zranění" a místo toho užívají úřady to strašné "zranění neslučitelná se životem?".
    ---------------

    Zní to líp.
    Navrhuji pro světlou novinářskou budoucnost třeba zprávu: Minulou zimu zemřelo na podchlazení a hladem pět miliónů evropských bezdomovců,
    nicméně deset tisíc jich zachránili naši nezištní národní hosté.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smrtelne zranenie je napr. priestrel hlavy. Smrt je vysokopravdepodobna, ale nemusi nastat (I taki jedinci ziju!!!).

      Nezlucitelne so zivotom je, ked vam napr pri havarii odtrhne hlavu od tela.

      Vymazat
    2. Lépe zní toto:
      5 milionům bezdomovců selhaly vlivem vnějších podmínek termoregulační schopnosti do té míry, že teplota jejich krve poklesla pod 0°C.

      Vymazat
  31. Ten odkaz som tusil uz komentoval - bolo to dnes tesne po polnoci, bolo to v polstine (myslim piskot Turkov).

    Turecko som povazoval za spojencov snad iba v dobe pred islamizaciou. (Aj ked ani vtedy neboli ziadni barankovia - tvrdo zasahovali proti vsetkym, ktori nechceli byt Turkami (inu narodnost nepriznavali a nepriznavaju nikomu-Armeni, Kurdi..., nechali pred ocami celeho sveta pomaly chatrat VSETKY pamiatky z krestanskych cias, nepovolovali stavat nove kostoly, atd.) Od cias Erdogana (najprv ako premiera, teraz ako prezidenta) je to jedna z najnebezpecnejsich krajin islamskeho sveta. Hannibal ante portas Europy.☻

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To patri pod ZdenkaB☺.

      Vymazat
    2. Já to viděl taky už kolem půlnoci, ale odkaz byl jen na Konvičku, jinde v médiích ani ťuk.
      Tak jsem nechtěl předčasně skákat na špek - přeci jen, namontovat k videu zvuk odjinud asi není žádný větší problém... a přišlo mi to těžko uvěřitelné.

      Ale když je to už potvrzeno i z oficiálních tlampačů...

      Vymazat
  32. Ládíku!!!, nevím jestli si mě nahoře všimnete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch ptácích jsem psal v předchozím krtinci. Proto jsem tam umístil fotku, dokazující, že jsem zrovna ten večer nelítal po venku.V noci ptáci stejně spí.

      Vymazat
    2. To je zvláštní, viděla jsem váš deníček a pak srnečka, ale ne ptáky.
      Jasně, že by v noci, nebo po západu slunce ptáci měli být zticha, ale u nás tu jednu noc ne, tak nevím, co si o tom mám myslet. Jistě, že pouliční světla poměrně hodně svítí, ale jindy ptáky slyšet nebylo, jen ten večer a také to asi souviselo s tím oteplením, protože na jaře také pískají i v noci.

      Vymazat
    3. "...ptáci měli být zticha, ale u nás tu jednu noc ne". To museli byt ini "ftaci" ☺.

      Vymazat
  33. jezuito ... máte nějakou kázavou i rady udílíte ... vy jste se tu nezoreintýroval ani po půl roce , neb jste na předminulé stránce neustále do zblbnutí cpal bezduchý hlášky na konci stránky v domění že se otevře sama od sebe další tabula rasa dle hesla - sézame otevři se ... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JAHA07 listopadu, 2015 21:48
      Zdenek zije?

      Som prvy?

      Odpovědět
      Kopirko - vsetci to pochopili, okrem Vas, ako vidno. Islo, samozrejme o vtip. Kedze mate asi docasnu neschopnost rozmyslat, tak Vam inkriminovane texty skopirujem. To ATD:-) KAZDEMU (teda okrem Vas, samozrejme) zapne v myslidle, ze ide o vtip.


      JAHA07 listopadu, 2015 21:49
      ATD.:-)

      Odpovědět

      Vymazat

  34. 13:37
    Německo

    "Německo je nepřítelem Islámského státu. Tak nás IS vidí, stejně jako všechny západní státy," řekl předseda Spolkového úřadu pro ochranu ústavy (BfV) Hans-Georg Maassen.

    "Už delší dobu upozorňujeme, že pokud nás IS bude moct zasáhnout, pokud bude moct v Německu uskutečnit teroristický útok, udělá to. Velmi se toho obáváme," dodal šéf organizace, která plní funkci civilní kontrarozvědky.
    13:36
    Francie

    Prezident Hollande ujistil, že Francie se neotočí zády k běžencům. "V následujících dvou letech bude přijato třicet tisíc uprchlíků. Naše země má povinnost dodržet tento závazek."
    13:34
    Francie

    Časopis Charlie Hebdo reaguje na útoky v Paříži. "Mají zbraně. K čertu s nimi. My máme šampaňské."

    OdpovědětVymazat
  35. ,, Politolog Petr Robejšek: Není prakticky uskutečnitelné, aby si lidé ve statisících přicházeli vyzvednout do Evropy to, co jim chybí ,,
    http://goo.gl/HU5SrJ

    souhlasím s tímto mudrcem jen potud , že to je špatně technicky proveditelné aby si sem všichni došli , řešení vidím v tom že by éú otevřela sociálky v arabských zemích tzv. czech pointy , kde by dávky byli adresně distribuovány ... za čtvrtstoletí permanentního humanitárního bombardování by si to tamní obyvatelé zasloužili , šlo by vlastně o takové odpustky , jezuita to z historie zná ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tak by to mělo být.
      Jen pan Robejšek je opravdu moudrý a doufám, že vaše označení mudrc není jízlivé.

      Vymazat
    2. kdyby jste si někdy poslechla pjakina tak by se vám už nikdy nechtělo číst tyhle kováříčky ... jinak další možností jak na jihojihovýchodě pomoci je angažovanost humanitární organizace - isil v tísni , ta by mohla sbírat v evropě při akcích železná neděle potřebné vybavení pro jihojihovýchodní domácnosti a v kamiónech je pravidelně odvážet tamtéž ...

      Vymazat
    3. "Ctvrtstoleti permanentniho humanitarniho bombardovani"
      Kopirko to je nejaka paralerni historie, anebo ti ty zahranicni potraviny opravdu lezou na mozek?

      Vymazat
    4. Ad: anonym

      To je dosledok neustaleho pocuvania Pjakina☺.

      Vymazat
  36. Jeden postřeh ze včerejších demonstrací, ten trenkový Přikryl ráčkuje a má bradavici přesně jako Paroubek. Už dříve jsem se ptala, jestli je bradavice na určitém místě poznávací znamení, nebo je to už nějaká předzvěst toho, kde nám budou jednou dávat čipy. V Bibli se také píše o znameních, ale na čelech, nebo rukou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta kavárna je docela zábavná, taková intelektem přetékající ;o)
      „Až Zeman chcípne, strašně se ožeru. Zasraný fašistický hovado,“ napsal prý na svůj facebookový profil aktivista Pražského Majdanu Tomasz Peszynski. Na svém facebookové stránce to uvedl prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

      Vymazat
    2. Má polské jméno. Ovčáček byl některý den na Interiew - koberečku u té blondýny, nenechala ho domluvit nejen větu, ale ani slovo, ti redaktoři jsou takoví nevychovanci, jen pohledat. Ovčáček je skvělý.

      Vymazat
  37. Sem se podíval na Balkánské války. Rusi vrátili do osmanské říše (turecka) statisíce muslimů, ti tam byli nelibě přijati (byli jaxi navíc) a právě ti byli nejvíc vidět za genocidou Arménů.
    Musulmany je třeba vracet IHNED, po statisících. Nejvíce jich vejde do lodí. Z EU jezdí prázdné tankery k pumpám v arábii, tak proč je nevytížit?

    OdpovědětVymazat
  38. ,, Video: Pipi Dlouhá punčocha natočila drsné porno s análním sexem! Prý nedopatřením
    Z dětské hvězdy Tami Erin (39), kterou proslavila role Pipi dlouhé punčochy, je už velká holka. A taky nestyda, která příběhy pro děti nahradila filmy pro dospělé. Právě jí vychází její první pornofilm! ,,
    http://goo.gl/HzcgOS
    http://goo.gl/PkLdeU

    časy se mění , každej se nějak musíme živit ... zelenej třeba šlape na hlaváku ... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, ale co dělat, když si chcete vydělat a Femen i Pusyriotky mají na své kulturní a euroantlanticky hodnotné akce kopyrajt ?

      Kdo dřív přijde, ten dřív jebe !
      JÁCHYM

      Vymazat
    2. Každopádně je to holka odvážná, debutovat v 39 letech, nevím, jak dlouhou karieru plánuje, ale bude muset sekat jedno dílo za druhým...

      Dlouhá punčocha mě jinak minula, ani jsem neviděl film, ani jsem nečetl knížku.
      Ale doufám, že děti z Bullerbynu se nenechají zahanbit...

      Vymazat
    3. trochu jsem se porozhlédl po netu a inkriminované vídejko s pipi jsem objevil skutečně bez punčoch , za to se skutečně dlouhým ... od 18+ ...

      Varování: Tato stránka obsahuje erotická videa a jiné sexuálně explicitní materiály. Abyste mohli vstoupit, musíte být starší 18 let. Všichni modelové a modelky na těchto stránkách jsou starší 18 let. ... :-)

      http://goo.gl/5Nbe8J

      Vymazat
  39. známou západopákistánskou romantickou komedii - čtyři svatby a jeden pohřeb - http://goo.gl/ULMFVh natočila francouzská policie s příchozími kardiovaskulárními neurochirurgy po svém , má jméno :

    ,, Sedm zadržených, jedna odpálená a jeden zastřelený ,,
    http://goo.gl/8P18mP

    OdpovědětVymazat
  40. V neděli je naposledy otevřen Šantán. V pondělí se začne bourat a bude převezen (zatím) neznámo kam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.lysahora.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=138390

      Vymazat
    2. jo, tak po takovém Šantánu bude poptávka ;o)

      Vymazat
  41. každá doba má svoje hrdiny , ten náš evropský je fenka dýzlovka ... za nezlomnou oddanost pro demo nasadila i svůj život , čest její památce a poprosil bych hodinu ticha ... rip ... :-)
    http://goo.gl/O2uO9U

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Je to jako přijít o někoho z kolegů" - tam píší. U nás se též na vojně říkalo, že víc hlav víc ví, když šel voják se psem.

      Vymazat
    2. hodina ticha znamená že se nebude štěbetat ani klevetit natož kutat , hodina ticha je prodloužena minimálně do 17ˇ05 hod ... tak ...

      Vymazat
  42. kdyby ta němá tvář v demu nebíčku mohla hafnout určitě by sdělila něco v tom smyslu že všem děkuje za projevenou úctu ... a proto hlasitě volám , smím-li to tak za všechny říci - je suis dýzlovka ...

    OdpovědětVymazat
  43. ,, Ruské letadlo jsme sundali výbušninou v plechovce od limonády, chlubí se Islámský stát ,,
    http://goo.gl/hOYMpF

    jen ti jenž si prošli opakovaným odborným seminářem vědí , že to byla plechovka od marmelády ...

    OdpovědětVymazat
  44. že vraj Aj my pošleme do Afriky to najlepšie, čo máme...

    https://www.email.cz/download/i/1BrV9iVtegSuij9f7jdDGV-qhjSvbFoyR2qW6IdsPvBKB_dFXVCJEJcqGWwjNqV4nkIxhAg/10404240_10206027275055055_4447343971950822764_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  45. My bychom rádi poslali do Afriky to nejlepší co máme - tedy Prazdroj.

    Akorát že firmu Prazdroj už dávno koupili Jihoafričané a není jasné, jestli by byli ochotni tak riskovat.

    Na druhé straně - je hezké, že čeští vojáci budou chrabře cedit svou krev pod pálícím jihoafrickým sluncem proti několikatisícové přesile, zatímco několik tisíc francouzských vojáků bude hledat jednoho vraha - čest jejich nastávající památce, o tom žádná !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chrabří vojáci, když padnou, tak jim naše ještě chrabřejší velení dá medaili. Kdežto hledat jednoho vraha zas ty kluky přeci nemůže ani bavit...

      Vymazat
  46. s doprovodným videem. hezky je "lovili"...

    Ruská bojová letadla zahájila ve středu v Sýrii „volný hon“ na automobilové cisterny s naftovými výrobky, které patří teroristům, oznámil náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu Ozbrojených sil RF generálplukovník Andrej Kartapolov.
    „Chtěl bych podotknout, že dnes bylo přijato rozhodnutí, v souladu s nímž odletěla ruská bojová letadla na tzv. volný hon na automobilové cisterny, které převážejí naftové výrobky pro teroristy v oblastech kontrolovaných ISIL", řekl Kartapolov na briefingu pro novináře.

    Kromě toho, ve středu začaly bombardéry Su-34 zasazovat údery po objektech těžby, zpracování a přepravování ropy, které patří teroristické organizaci ISIL.

    http://cz.sputniknews.com/svet/20151118/1709199/ruske-letectvo-hon-autocisterny-is.html

    OdpovědětVymazat
  47. V turecké Antalyi zasedali čelní představitelé tzv. G 20. To nám naše média řekla. Dá se pochopit, že stejně jako státníci v tureckém letovisku, se v referování o této události český mediální hlavní proud soustředil na problematiku boje s terorismem, zvláště Islámským státem.

    Potud vše v pořádku až na to, že největší pozornost byla věnována vystoupení prezidenta USA. Obama přitom zchladil do té chvíle a po Pařížském masakru sílící odhodlání po vytvoření spojenecké vojenské síly, která by se IS zatočila i pozemní operací. Nejvyšší představitel Spojených států to rázně a jednoznačně odmítl. Přislíbil ovšem, že se jeho země připojí k přerušení ekonomických vazeb, které hospodářsky drží IS nad vodou. A hned to dokumentoval tvrzením, že vojenské letectvo USA již bombardovalo konvoj automobilových cisteren s ropou. Neřekl však už čí ty cisterny byly, kam směřovaly a kdo tu ropu od teroristů nakoupil a komu přeprodal dál.



    A teď se podívejme, co nám naše média neřekla. V Antalyi byl také ruský prezident. To jsme se ze zpráv dozvěděli, ale novináři se už s námi nepodělili o to, co Putin svým kolegům také řekl. Jde o to, že přítomným předložil seznam fyzických osob ze 40 zemí světa, včetně těch, které patří do G 20, které se podílejí na financování Islámského státu! Nejen to, prezentoval snímky z ruských družic, které zachytily kolony cisteren s ropou, táhnoucí se od obzoru k obzoru, které americké vojenské letectvo během více než rok trvající operace v Iráku proti IS dosud jaksi nikdy „nevidělo“!



    Zamlčeny nám zůstaly i jiné věci. Především pasáž ze závěrečného komuniké, ve kterém účastníci summitu vyjádřili rozčarováni z pokračujícím odsouváním již dříve dohodnutých reforem Mezinárodního měnového fondu. V dokumentu doslova stojí: „Jsme nadále hluboce rozčarováni pokračujícím zdržováním implementace reforem kvót a řízení MMF, na kterých došlo ke shodě v roce 2010...Vyzýváme USA, aby tyto reformy ratifikovaly co možná nejdříve.“


    Takže tak. Proč bychom měli vlastně taková fakta znát, že ?

    OdpovědětVymazat

  48. Avatar
    Gru • před 14 minutami

    Zastřené výhrůžky pana Pelikána trestním zákoníkem, ve spojitosti s protislámskými postoji, žalování pana Dienstbiera u zahraničních nadřízených, jsou slabým čajem proti tomu, s čím přišli v Německu: tamní sdružení advokátů DAV informuje, že rodičům, kteří zastávají stanoviska proti uprchlíkům, mohou být odebrány děti, popřípadě na zkušební dobu do rodiny přidělena "vychovatelka", která bude dohlížet na kontakt rodiče(ů) s dětmi a posuzovat, zda se rodič(e) polepšil(i), či ne...
    Informuje o tom Die Welt...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže není třeba se bát, že by islámské uprchličky nezískaly v Německu či u nás kvalifikované zaměsrtnání:

      Mohou dohlížet na to, jestli v málo uvědomělých rodinách rodiče vychovávají své děti dostatečně proislámsky.
      Za každé zvolání Allah akbar budou moci se svými dětmi deset minut mluvit.

      Vymazat
    2. Jakmile jsem uslyšel Robertka Pelikána v médiích, tak díky letité praxi, jsem okamžitě rozpoznal, že je to "blbec naklonovaný" a jen jsem čekal kde se názorově vyvrbí. A ani jsem nemusel dlouho čekat. Babiš asi musí být úplně blbej, když jednou veřejně utrousí, že si umí na f-ci prezidenta představit Stropnického, nebo do f-ce ministra spravedlnosti dá tohoto masturbanta! On si šíleně tím škodí u voličů, ale asi ztrácí soudnost a chybí mu to co mívali panovníci, šaška, ten jim vždy říkal pravdu do očí, i když za to chytil často kopanec či pohlavek. Zrovna včera běžel v TV film o Hitlerovi a M.Bormanovi, který ho systematicky zbavoval vlivu od ostatních důležitých činitelů něm. říše (vč. generality) a tím se k Hitlerovi nedostávaly informace o reálném stavu. To byl také jeden z důvodů, který Hitlerovi ublížil ve válčení a děj byl urychlen.

      Vymazat
  49. Zkuste mi někdo vysvětlit doslova nepochopitelné chování lidí, kteří hájí známé tvůrce NWO a zároveň podporují imigraci a povětšinou mají židovské geny? Myslím tím např. Hollandeho, Sarkozyho, Merkelovou, Junckera a další ve státech záp. zemí a v orgánech EU, či u nás jde o Dientsbiery, Šabatové, Teličky, Zlatušky, Stropnické atd. či lidé s komunity 4% jako je Shapiro či Putna, kde by islámisti poté, co by získali nad západní společností nadvládu, je hubili jako krysy. Ano, oni by výše uvedené a to jsou převážně lidé žid. komunity likvidovali jako první. Takže zádśadní otázka zní, jsou opravdu tak blbí nebo navedení? Zkuste mi to někdo vysvětlit, mě to rozum nebere! Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je podvědomí - půjčka za oplátku.

      Vymazat
    2. Teď se Láďo přiznám, že ti moc nerozumím, asi si sedím na kabelu. Stejně si neumím představit Šábesovou v burce či ptakopyska Služební pívo na velbloudovi. (-:

      Vymazat
    3. Jáchym mě kdysi přivedl ke knížce Původ ctnosti (Matt Ridley). Ti jmenovaní lidi nadbíhají svým budoucím vrahům ve slepé důvěře, že za oplátku jim zachovají život. Je to na světě jednoduché, jak facka.

      Vymazat
    4. Dík, tak to už chápu. Mě ale spíše se jeví jako reálnější jejich víra, že po uskutečnění NWO a zhnědnutí evr. rasy a její uvedení v mišmaš a snížení IQ na 90, si myslí, že by to potom zvládli z Ameriky na dálku třeba vojensky atd. Ale to se hodně mýlí, pak už by mohlo být pozdě. Zatím mají imigranty jako beranidlo proti naší matičce Evropě a myslí si, že ji rozvrátí! Jeden můj kamarád z byznysu a není vůbec blbej, zase tvrdí, že je to pomsta Němcům za holocaust, ale to se mi nezdá, odnesla by to celá Evropa a ty následky by byly strašné! Čau, jdu za byznysem, dnes něco v jedné firmě montujem a já to mám na triku.

      Vymazat
    5. Ládiku,
      když už jste mne zmínil,
      obávám se, že se v tomtom případě hluboce mýlíte.
      Ale to jen tak na okraj.
      JÁCHYM

      Vymazat
    6. Jáchyme,
      já se obávám, že se nemýlím.

      Vymazat
  50. 14. 11. 2015 Nová republika přeložila Dr. Vladimíra Grilichováj
    Šéf turecké zahraniční zpravodajské služby (MIT) Hakan Fidan nazval vojenskou operaci RF v Sýrii proti teroristickému útvaru, který se nazývá "Islámským státem", "závažným porušením základních principů OSN", a vyzval západní kolegy Turecka, aby vyvinuli veškeré úsilí "na zvrácení Putinova plánu potlačení islámské revoluce v Sýrii." // Více na výše uvedeném serveru.

    OdpovědětVymazat
  51. Ve 21:01hod. jsem něco napsal k lidem žid. genů v politice, kteří se nestandardně zastávají imigrantů a tvrdil jsem, že oni, tedy Židé by byli první na tapetě, když by islámisti začali vraždit. Tady je l tomu doplněk z dneška: Ze serveru France24:
    V Marseille pobodali útočníci židovského učitele, hlásili se k Islámskému státu
    Ve francouzském Marseille pobodala ve středu večer trojice útočníků židovského učitele. Podle serveru proklamovali ti šmejdi oddanost Islámskému státu. Učitel je mimo ohrožení života.
    ............

    Takže, toto etnikum je ohrožené jako jedno z prvních, nezbývá než konstatovat, že Židé by si měli mezi sebou udělat rázný pořádek a vědět co chtějí a jak zabránit tomu, aby se tak nestalo. Bohužel jsem nalezl i na toto chmurnou odpověď např. v knize Henryho Makowa PhD., o Iluminátské partě, která už po generace chce ovládnout svět a celkem se jí to daří, autor to vysvětluje velmi zajímavě a uvádí příčiny..... ale to až příště.
    Dobrou noc.

    OdpovědětVymazat
  52. Rusové kosí cisterny na převoz ropy a ropné nádrže ISIS, aktuální video:
    https://www.youtube.com/watch?v=huF-BYzJPaM

    OdpovědětVymazat
  53. Amíci měli naplánovaný "boj" s IS na dlouhá léta a zveřejňovali, kolik stovek milionů dolarů je to měsíčně stojí. Zřejmě dobrý kšeft, proč by to jinak protahovali? Prostředků na zničení infrastuktury IS v krátké době mají dostatek.

    OdpovědětVymazat
  54. Dobré ráno všem,
    Robert Křesťan & Pavel Bobek - Ještě není tma

    https://www.youtube.com/watch?v=T_5XXjTM2_4

    OdpovědětVymazat
  55. Dobré ráno všem,
    Robert Křesťan & Pavel Bobek-Ještě není tma

    https://www.youtube.com/watch?v=T_5XXjTM2_4

    Dnes sem dávám tuhle písničku už potřetí. Poprvé zmizela, podruhé po "Publikovat" se objevilo "Tato stránka se nedá zobrazit". Zdá se, že zmizení mého příspěvku je, když musím opakovaně zadat Profil.

    OdpovědětVymazat
  56. Emigrantská....
    Kde jen jsou a kde jsem já ?
    Proč všechno končí co začíná ?
    Smůla se na mě lepí ze zvyku
    a všichni jsou už v Německu...

    Ref: Všichni jsou už v Německu,
    Abdul, Hafiz Rahim a já taky du.
    Aspoň si poslechnu pěknou muziku,
    co se hraje v Tureckoněmecku..

    OdpovědětVymazat
  57. Poloci kupili levne listky do hurgady a letěli. Teď su v burgase, bo maju v eru bombu. Hlasil to jeden z nich, tak je všecky vyšetřuju.
    Take levne litky, že to stalo za risknuti života.

    OdpovědětVymazat
  58. Navrhoval bych lety do jižních krajin v otevřených letadlech (bez střechy), aby lidé měli šanci bombu vyhodit ven, když ji najdou. Pro jistotu by měli na sobě nasazené padáky, nebo aspoň 1 padák na 2 rekreanty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějako nejsem v obraze - v tom Německu skutečně "fotbal" teroristy ohrožený byl? Chytili je?

      Vymazat
    2. Co v Německu, ale tuším, že to ještě je na teletextu ČTV24, že pražská Sazka aréna byla nedávno ohrožena arabskou partou a ti na ni mířili, když bylo MS hokeji nějakým kanónem.
      Chtěli, aby se tam lidé v nastalém zmatku ušlapali. Prý to poliši zlikvidovali. Ale že s tím vylezli až teď?

      Vymazat
    3. Fotbal mohl být ohrožený. Ne každý je ochoten riskovat život. Já to včera risknul a šel jsem do první linie - do kauflandu. Díval jsem se, jestli není poblíž nějaký tmavý člověk, popadl jsem, co jsem potřeboval a mazal k pokladnám. Vyšlo mi to. Na fotbal bych nešel, ze stadionu nelze utéct a nejde se vyhnout lidem.

      Vymazat
  59. Tady mám lepší námět:
    Dva významní vědci v jednom sále. Expert na mezinárodní vztahy a renomovaný politolog docent Petr Robejšek a známý geolog, klimatolog, spisovatel a filosof Václav Cílek společně ve středu večer přednášeli a debatovali před zaplněným sálem na pražské ČVUT v Dejvicích. Oba spojuje angažmá v Institutu 2080. Tématem setkání byla politická korektnost, která dle obou význačných řečníků zamezuje svobodné diskusi, protože shora diktuje, o čem se smí nebo nesmí mluvit, a to bez odpovědnosti za takový diktát. Společnost se podle Robejška stává rukojmím takových doporučení.
    .....
    Pana Robejška už znám delší dobu a tento sice spíše pravicivý politolog má celkem jasné, srozumitelné a konzistentní názory a před nějakou dobou jsem se na netu zmínil, že by to mohla být solidní náhrada na prezidenta po Zemanovi, až nebude kandidovat, resp. pokud nepůjde do další volby. Byl by to sice trochu suchar a ne bavič jajko Bimbo, ale opravdu jinak nevidím za M.Z. slušnou náhradu. A tento pán není slouha Západu, ani Ruska a jen vše vidí realisticky. Doporučuji všem tohoto pána sledovat, má zajímavé názory a není to zaprodanec a něčí slouha jako naše politická fronta..... Byl by snesitelný pro většinu pol. spektra.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  60. Já su Abdul Abu Bubu
    po otci mám černou hubu
    po koze mám dlouhé chlupy
    tlačím se k vám do chalupy.
    Chci mít v zimě 30 stupňů
    jinak vás za auto upnu
    povláčím vás staromákem
    nebo napnu napínákem
    na muzeum na vrata
    ruka bude uťata.
    Za mnou půjde karavana
    kamaráda kočkodana
    někde z bažin Nigeru
    já vás tady proberu
    ježíška vám podžežu
    nadělám pět papežů
    upravím vám vkus
    na velbloudí trus.

    OdpovědětVymazat
  61. Sem zvědav, jestli to smažou. Pro jistotu jsem to rozdělil na 2 půlky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím zmizly první 4řádky, za 5 minut po zveřejnění.

      Vymazat
  62. Ládiku,
    Měl byste napsat coby populární zemanobijec něco o presidentovi. Je to na Vás - když jej neporazí Vaše verše, tak už nic !
    Podle STEMu má cca šedesátiosmiprocentní podporu.

    Pehe všechno nezvládne, i když vyzývá k jeho utlučení kávovými šálky - kdyžuž ho neposluchové v patlamentu nechtějí utlouct hrnkama na kávu:

    "Podle něj ale nemá valného smyslu, když se demokratičtí politici proti Zemanovu probouzení ducha fašismu u nás rozhořčeně ohrazují, když pak sami z různých důvodů nevyužijí svých ústavních možností prezidenta ztrestat.

    Čelit tomuto prezidentovi tak zůstane na občanské společnosti, jakkoliv je zřejmé, že se Zeman pokouší vyvolat jakousi názorovou občanskou válku, což může být potenciálně velmi třaskavá směs,“ uzavřel Pehe.

    Pod vedením Malého Služebného Piva Dinst-biera a Pehete v občanské válce za práva budoucí většiny slavně zvítězíme v občanské válce !

    S Makrelou v šapitó na věčné časy - a nikdy jinak !
    No prasaram !

    JÁCHYM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jáchyme,
      u zemana se mi nelíbila jeho neférová reakce na větu KS o benešových dekretech a haagu při presidentské volbě - zeman překroutil její smysl a svou podlostí zabodoval. Já nevolil nikoho, ani jeden z obou mi neseděl. Nevím, proč mě pasujete do role zemanobijce - cítím se "bijcem" podlostí, které využívá třeba zeman. Používání lží, překrucování faktů, házení špíny na druhého. To se mi nelíbí. Zeman jako osoba je mi naprosto lhostejný, ale v televizi je s ním sranda, míchá žumpu a píchá do vosího hnízda. Některé jeho názory jsou mi sympatické (ohrazení se proti područenství), jiné ne (podlost, mstivost, samolibost).

      Vymazat
  63. Jinak - jsem asi černá ovce....
    Ale některé Zemanovy antimuslinské výroky považuji za hovadské.

    O konvičkovi ani nemluvím - měl jsem tu čest s ním jednou v noci diskutovat, když byl uvolněný vlivem většího množství vyhulené trávy - jak sám konstatoval..

    Jeho názory, nikoli jen ty protimuslimské a na veřejnosti prezentované, jsou dosti děsivé. Podle mého názoru je to také užitečný idiot. Ostatně - jinak by ho do televize nepouštěli. Nebo si snad někdo ještě myslí, že je Česká televize česká a hájí jiné názory než Schwarzlouskovsko-pehecí ?

    Zahanbeně přiznávám, že co se týče Dinstbiera, Pepou nazývaném potáta, jsem Pepovi Řepovi nevěřil a nějaký čas jsem se zabýval před volbou prezidenta tím, že bych mu to hodil.

    Na rozdíl od Ládika se nepokouším držet si imidž, názory měním podle toho, jak se mění, vyvíjejí, demaskují či převlékají lidé, na které jsem si ony názory utvořil.

    Kdybych měl volit mezi Pehem a Konvičkou, byla by to těžká volba. Pehe je ovšem jen nástroj Bilderbergu, vybraný Schwarzenbergem Je to jen ruka na klávesnici a hlasivky za mikrofonem. Nikoli už osobnost.

    Tož tak...
    Třeba ještě napíšu o svých OSOBNÍCH setkáních s muslimy - jeden z nich, Syřan žijící v Libanonu, byl manželem mé sestřenice, skorosestry, se kterou jsem do jejích čtrnácti let vyrůstal v jednom baráku.
    JÁCHYM






    OdpovědětVymazat
  64. Jáchyme, znám několik skvělých Němců. Přesto ji nikdo neodpáře, že někteří z nich byli bestie a vyvraždili velkou část českého národa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě. Souhlasím.
      J.

      Vymazat
    2. "Jáchyme, znám několik skvělých Němců. Přesto ji nikdo neodpáře, že někteří z nich byli bestie a vyvraždili velkou část českého národa."



      Kdy prosim vas Nemci vyvrazdili velkou cast ceskeho naroda?

      Vymazat
    3. Víte, ono je všechno takňák relativní.
      Vy byste možná řekl, že Němci vyvraždili malou část českého národa.

      Některým Čechům (třeba Ládikovi a mně) to ale přijde až dost.
      JÁCHYM

      Vymazat
    4. Jachym
      Najdete si nekde kolik bylo tenkrat Cechu a kolik bylo tech zavrazdenych prislusniku ceskeho naroda(samozrejme bez Slovaku, Zidu, Polaku, Rusinu atd.).
      Je mi lito, ale opravdu se o velke casti neda hovorit.

      Vymazat
    5. Anonym
      Velice hloupé úvahy. Každý i málo informovaný laik zná Heydrichovy výroky o budoucí existenci českého národa v tomto prostoru. Die Endlösung (konečné řešení) existence Čechů ve střední Evropě bylo naplánováno po vítězném konci války. Vítězném samozřejmě pro Říši.

      Vymazat
  65. Neviem, ci si niekto uvedomil - ale!

    V sucasnosti je pozornost sustredena na je suis Franceee. Ziadne srdcervuce pribehy, ziadne videa migrujucich mas. A to sa mi nezda, ze by tie masy sa zrazu niekde v Grecku, Srbsku, Taliansku, ci nebodaj v Turecku - zastavili. Napadlo ma iba jedno - to sa nam to pašuje a migruje, ked sa SKORO vsetci pozeraju inde!☻

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je normální mediální metoda. Kdo má v rukou média? Invaze neochabuje, myslím si, že kupodivu s přicházející zimou bude sílit. Přál bych si teploty kolem -10 až -20°C a slušný vítr, zejména kvůli ovocným stromům, škůdců už je po teplých zimách příliš. A hodně sněhu. Klidně bych prohazoval zvěři chodníky ke krmelcům. Když na jaře nebude voda, jsme všichni v pytli.

      Vymazat
  66. Ačkoli na rozdíl od Zemana či Kurase nepatřím mezi lidi, kteří by šmahem odsuzovali islám jako takový coby zdroj všeho zla (nějak nevidím coby podstatně mírumilovnější Starý zákon vůči - obojí jsem párkrát přečetl),
    doporučuji VŠEM televizní vystoupení Kurase.
    Těch pět minut nikoho nezabije.

    http://video.aktualne.cz/dvtv/kuras-terorismus-nam-ma-nahnat-strach-kulturni-dzihad-nas-uk/r~7939c4268e1011e58dc0002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za odkaz, sluníčkářka slípka Drtinová si na tak silnou osobnost jako je B.Kuras nedovolila hloupé otázky. B.Kuras je férový a skvělý člověk a židovskému etniku dělá čest! Víc takových moudrých Kurasů. On přemýšlí o několik tahů dopředu než běžní politici či politologové a srovnání např. s Vladimírem Iljičem Pehecím je neskutečný rozdíl.

      Vymazat
  67. https://www.youtube.com/watch?v=XxvvWFgw_z0

    OdpovědětVymazat
  68. http://video.aktualne.cz/dvtv/kuras-terorismus-nam-ma-nahnat-strach-kulturni-dzihad-nas-uk/r~7939c4268e1011e58dc0002590604f2e/?utm_sour

    OdpovědětVymazat
  69. Moravaci, bacha!

    http://xnovinek.cz/2015/11/18/teroriste-v-cesku-policiste-zadrzeli-auto-plne-zbrani-smerovalo-do-francie/

    OdpovědětVymazat
  70. Ale, mate to poistene zo zenskej stranky, (daju Vam pokoj) ako citam:

    České holky jsou oblíbené po celém světě, to jistě každý víme. Určitě někdo někdy slyšel, když jste byli na dovolené. Že někdo řekl, že ta dívka musí být určitě z česka.☺☺☺

    Viac:
    http://xnovinek.cz/2015/11/17/tohle-je-udajne-5-nejhezcich-holek-ceskeho-facebooku-co-na-ne-rikate/nggallery/image/710708114/

    OdpovědětVymazat
  71. Ťo nibuď novoje:

    http://southfront.org/yemen-map-of-war-nov-11-18-2015/

    Tam teraz presunu USA a Tureckom zachranenych teroristov zo severu Syrie. Somalsko blizko, teda Afrika. Potrebne je vybudit novu vlnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jezuito ... nechtěl by jste zkusit místo tápání nad mapkami bojišť v američtině raději video s pipi dlouhou pančuškou ve srozumitelné znakové řeči ?

      Vymazat
    2. samozrejme ŠTO ☺.

      Vymazat
    3. vejš máte odkaz na necenzurované vídejko zmíněné dětské hvězdy , poznáte ho podle toho že jsem k němu dal varování od 18+ ... a nejenom kvůli vám ...

      Vymazat
    4. To som si mrkol hned, ako ste to dali. Ta rec ale nie je znakova , ale omakova. (Od slova omakat).☺

      http://slovnik.azet.sk/synonyma/?q=omaka%C5%A5

      Vymazat
  72. Ladik!!!
    Je dobrý, že už rozeznáváte skutečnýho nepřítele.
    To pan SuP je asi poráde mimoň. :-)

    OdpovědětVymazat
  73. JÁCHYM
    To jste napsal pěkně.

    OdpovědětVymazat
  74. kdysi jsem četl podivný názor že jednou z předností dema je že státy jenž demo uvedou v praxi mezi sebou neválčí , což zdánlivě může být pravda ... demo státům to ovšem chybí to válčení a tak zuřivě osvobozují všechny vokolo ale i to jim přestalo stačit a tak pozvali přímo k sobě do měst a obcí osvobozené aby měli dál s kým bojovat ...
    došel jsem k názoru že tzv. demo státy potřebují permanentní válku ať už vnější nebo vnitřní ke svému přežití , je to vlastně jejich prapodstata a příčina jejich vzniku ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je třeba vyvážet i léky. Jako pro zemědělce je ideální kombinace stromy + husy, pro státy jsou to zbraně + drogy (léky). Podmínkou přežití je rovnováha.

      Vymazat
    2. Kopirko ty jsi fakt myslitel...

      Vymazat
    3. abych myšlenku permanentního osvobozování poněkud rozvinul mám za to , že přeživší oběti dema kde demo zvítězilo jí škodolibě přejí i ostatním a tak se demo šíří světem ...

      je to vlastně takové perpetum mobile kde zdrojem pohonu jsou některé špatné lidské vlastností z nichž nejvíce jak už jsme si řekli je škodolibost , dále pak pocit že nezůstaneme ve srabu sami , závist že ostatním se i bez dema daří atd. ... je to jako se topit a ztrhávat kolem plavající aby se topili s námi ...

      Vymazat
  75. Deset tisíc kusů denně
    spěchá prznit bílé plémě
    denně deset tisíc kusů
    to je víc než praze rusů
    evropa je na jatkách
    všechno jde jak na drátkách
    podle plánu Gladio
    jak zapřelo rádio.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ládiku nepřeháněj, zase.... (-:
      oni jsou hodní a jen nežerou prase!
      Je to jenom denně sedm tisíc kousků,
      co natahuje pařát a chce dostat housku,
      všechny je tam chce svazačka Makrela,
      narve si je do tam do dojče dvora,
      ti co se tam nevejdou a trochen zlobí,
      ty nám Makrelice laskavě přerozdělí,
      máme kvokvokvóty a jsme v pihelííí .....

      Vymazat
  76. WikiLeaks:Bílý dům a skandál s financováním zbrojařů. Svědek:Zastřelme ty lidi
    Čtvrtek, 19 Listopad 2015 11:52 Mirko Raduševič

    WikiLeaks disponuje třicetihodinovým záznamem dokazující miliardový korupční skandál Bílého domu, do kterého jsou zapleteni jak bývalý prezident George Bush ml., tak současný Barack Obama. Navíc se skandál týká zpronevěry peněz určených pro zaměstnání padesáti tisíc postižených osob.

    Server WikiLeaksa uvádí, že má k dispozici třicetiminutový zvukový záznam z jednání vysokých manažerů dokazující Bílému domu korupci ve výši miliard dolarů. Záznam se týká hovorů manažerů programu pro postižené AbilityOne, dále rozhovoru z prosince roku 2013 mezi Jean Robinsonovou, právničky neziskové organizace SourceAmerica a Rubenem Lopezem generálním ředitelem společnosti Bona Fide Conglomerates Inc. Nahrávka dokazuje, že většina finančních prostředků byla poslána na jiné účely, než pro zaměstnání 50 tisíc invalidů. AbilityOne je největší americký program určený pro postižené a pověření zaměstnanci federální vlády mají v tomto roce v rozpočtu na pomoc postiženým 3 mld. dolarů. Server organizace Wikileaks uvádí: „Většina uniklých peněz byla převáděna na vojenské účely, a to pro společnosti jako jsou DoD, Northrop Grunnman, Lockheed Martin & Boeing, které jsou mimo jiné partnery neziskové organizace SourceAmerica.“ Právě přes fond SourceAmerica mělo uvedeným firmám přijít na konto celkem 2,3 mld. dolarů z pomoci postiženým.

    Z rozhovoru Jean Robinsonové je patrný systém, nepodobný mafii, který zaručoval prospěch z podepisování smluv některým federálním úředníkům spravující veřejné finance a jejich přátelům. V rozhovoru Jean Robinsonová popisuje, jak se nadřízení ze společnosti SourceAmerica snaží utajit svůj střet zájmů a zvýhodňování určitých subjektů.

    Robinsonová mluví o tom, jak byla okamžitě upozaďována, když se snažila dát do pořádku veřejné věci. V rozhovoru odsoudila lidi, kteří pletichaří a nazvala je mafií a „strojem“ na přidělování peněz sobě a svým známým, a to pomocí uzavíraním lukrativních smluv, nevýhodných pro stát. „Ti lidé by měli být zastřelení za to, čemu říkám stroj na peníze. Zjistěme ty lidi, ty subjekty, kteří mají ony smlouvy, které potřebuji atd. atd…,“ to je slyšet z akustické nahrávky, kterou disponuje Wikileaks.

    Na korupčním skandálu se podílelo celkem třináct úředníků Bílého domu z toho deset z týmu Baracka Obamy a tři byli podřízení George Bush mladšího.



    Program na pomoc postiženým AbilityOne běží od roku 1938(tehdy za prezidenta Roosevelta nevidomí vyráběli pro federální úřady smetáky a košťata) a programu této organizace se dostalo rozšíření v roce 1971. Tehdy byl odhlasován zákon, který rozšířil státní pomoc na všechny tělesně a duševně postižené a určoval, aby americké federální agentury nakupovaly zboží od organizací postižených, kterých je v USA kolem 550. Od roku 2013 se do vylepšení práce AbilityOne zapojuje organizace SourceAmerica.

    Podle CNN jsou zatím vyšetřováni dva federální úředníci a americký ministerstvo spravedlnosti zatím odmítlo celý případ jakkoliv komentovat.



    Poznámka

    Zajímavé na celé věci je také to, že redakce Literárních novin původně nechtěla tuto zprávu publikovat (byla zveřejněna v pondělí 16.11.), neboť jsme chtěli čekat na její rozšíření a teprve ji komentovat. Zjistili jsme, že tato poměrně závažná zpráva o korupci na nejvyšších místech USA je z neznámých důvodů našimi médii zatím ignorována.

    OdpovědětVymazat
  77. Vasja19 listopadu, 2015 12:35

    Ladik!!!
    Je dobrý, že už rozeznáváte skutečnýho nepřítele.
    To pan SuP je asi poráde mimoň. :-)
    ********************************************
    Sup (neboli Polévka) není mimoň.
    Je to jeden z nejinteligentnějších psychopatů - sociopatů Aktuálněho.

    Jako každý standartní psychopat hodný toho jména je svým způsobem okouzlující.
    Svým zvrhlým způsobem jej obdivuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych nekádroval. SuPovi jsem v mnohém podobný, máme si co říct.

      Vymazat
  78. http://www.literarky.cz/politika/svet/21023-wikileaks-bily-dm-ma-skandal-s-financovanim-zbroja-svdek-zastelme-ty-lidi

    OdpovědětVymazat
  79. U blogu pana Váchy píše dlouze paní Gaia. Napsala jsem jí, že chybí i zde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkol som tam priebezne, ale ziadnu gaiu som tam nevidel. Tiez urobila striptiz a potom si obliekla nove meno? Je pravda, ze som necital vsetky komentare, priebezne asi prve 4 strany.

      Vymazat
    2. U dnešního Vzteku pana Váchy na ČT? Já mám řazení od nejnovějšího a tam i teď byla s reakcí na PŘ na stránce první. Nick nezměnila.
      No přibylo tam diskuse fest.

      Vymazat
  80. Na nebi na modrém pozadí přibylo nové souhvězdí:
    ........................
    ....... .*...*............
    ... * ............*.......
    .*...................*....
    .* ..................*....
    ...*...............*......
    .........* .*.............
    Po Velkém psu, Velkém vozu je tu Velký bordel! /snad se to nerozhází, ale vlastně proč ne, že?/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši, to měla být EU a vznikla z toho renaultovina..... (-:

      Vymazat
    2. mě se líbí spíše klasické souhvězdí ...

      .xxXXXXXxx.
      ...xxxXXxxx..
      ......xxxxx.....

      .........*.*.......
      ...... .*.!.*.....
      .......*..!...*....
      ......*...!....*...
      .......*..!...*....
      .........*.*.......

      Vymazat
    3. Jo, tohle je lepšejší a inspirativní.....(-:

      Vymazat
  81. Tady máte jedno retro, ale v podstatě to souvisí se vším, co se dnes děje u nás a v EU a ukazuje to na něco. Naši šašci od politiky v tom bordelu jedou:

    http://svobodnenoviny.eu/ude-zednarska-vlada-babis-a-sobotka-se-pozdravili-zednarskym-stiskem-ruky-podivejte-se/

    OdpovědětVymazat
  82. Německo a Rakousko žádají spravedlivé rozdělování běženců v EU

    Německo a Rakousko žádají spravedlivé rozdělování běženců mezi členské státy Evropské unie a zlepšení ochrany vnějších hranic osmadvacítky. Novinářům to řekli německá kancléřka Angela Merkelová a její rakouský protějšek Werner Faymann, kteří spolu ve čtvrtek jednali v Berlíně. Srbsko a Makedonie mezitím začaly povolovat přechod přes svoje území jen uprchlíkům ze Sýrie, z Afghánistánu a z Iráku.
    ================

    Služebnice "velké lóže" a bývalá svazačka a velmi pravděpodobně spolupracovnice STASI, měla i přezdívku (tam bude na ní kompro a mají to Amíci), s dalšími šulíny v Evropě co patří mezi ty tajnosnubní tupce, tlačí na pilu. Ona je neskutečně drzá a arogantní. Ale nevěřte, že je to neschopnost, tohle je záměr, viz třeba projekt EUROMED a další šílenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Německo a Rakousko, jak to tak vypadá, hlavně hodlají společně s Beneluxem a pobaltskými srandastáty utvořit pidiSchengen. A ze zbytku EU si udělat nárazníkové pásmo, na jehož území by si odložily lágry s přišelci.
      Letošní vánoce asi budou zajímavé...

      Vymazat
  83. ,, Slovensko zadrželo dvacet cizinců včetně Araba, který sestavoval drony

    - V šestnácti případech zadrželi policisté ilegální uprchlíky, kteří byli vyhoštěni
    - Byl mezi nimi například občan Saúdské Arábie
    - Dalším byl Alžířan jenž se fiktivně oženil s občankou Slovenské republiky zadržen v romské osadě
    - U dvou dalších zadržených osob nebyla zjištěna jejich totožnost
    - atd. ,,
    http://goo.gl/9aeUXM

    už aby se ty drony začaly prodávat konečně komerčně , nemohu se dočkat od subsaharského inženýra semtexového drona jak vylepší autobus nebo temelín ...

    OdpovědětVymazat
  84. Vdaka xerox - chcel som dat podobnu spravu. Slovensko sa NEPARE!!! Zadrzala aj cloveka, ktory mal svadbu v ciganskej osade (je jasne, ze ciganski debili za peniaze urobiya vsetko), tam sa aj akoze usadil a tam i zil. Policia ho zadrzala a debilni cigani zorganizovali PROTEST - je to vraj slusny, fajny, dobry clovek, ktory podla ciganov (a samozrejme za ciganske vyzieracske organizacie za europske a ine peniaze) sa LEN OZENIL s CIGANKOU.

    Nastastie - nasa policia nateraz SERIE na podvodnicke organizacie prizivujuce sa na ciganskej otazke.


    Je to dolezity signal pre teroristov - ziadne svadby za peniaze pre CIGANOV nebude nas stat respektovat a uznavat, teda kazda taka svatba bude SPECIALNE lustrovana a cigani, ktori urobia podobne obchody za peniaze s teroristami pojdu jednoducho do BASY.

    Uz dnes vidim kvicanie vsetkych homolobomultikultigender organizacii na adresu ministerstva vnutra -stratia peniaze, financovanie...

    Verim, ze aj ked bude za par mesiacov nova vlada - zakladne veci sa na Slovensku nezmenia.

    Super akcie slovenskych policajtov, colnikov, vojakov...

    Cez Slovensko NEPREJDU!

    Som si isty preto, ze sa este dostatocne NENASRALI i bezni ludia. My, vychodniari, sme viac emotivnejsi, nez ini Slovaci, nehovorim Cesi, Poliaci, Madari...

    Takze - pokusy boli a su - odpoved Slovenska tiez.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chtěl jsem hlavně poukázat na fakt jak už jsou ti blázni uplně všude , co si kdo pomůže že někoho vyhostí ... hranice nejsou a smečkám demokratů to nevadí , jsou poschovávaný ve svých střežených doupatech , teror jde na obyčejné lidi a mezi ně demokrat nepáchne ...

      zdravím zneaktuálněného občana se zákazem pobytu tamtéž , pro uklidnění doporučuji intelektuální rozverné vídejko s paní pipi , která se neotřelým způsobem zamýšlí nad světem v širších souvislostech ...

      Vymazat
  85. Zdar, z(a)tracený syn se pokorně vrací :o)
    Poté, co jsem dnes musel 4x změnit nick, už na Bakalistán definitivně peču.
    Akorát tady asi budu komentovat některé zvlášť vypečené tamní "skvosty".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ste musel bejt dost nehodný :-)))

      Vymazat
    2. Jsou dvě možnosti - buď je něco blbě v SW, nebo mi některý z mazačů vyhlásil osobní válku :o)

      Právě že jsem nezlobil vůbec. Nechápu to.
      Ale vem to čert. Stejně tam už nezbyl skoro nikdo z původních diskutérů, s nmiž se dalo skutečně diskutovat. SuP se Řepičem sem třeba časem najdou cestu a to jsou vlastně tak asi všichni, co tam ještě byli.

      Vymazat
    3. Pozdravuji, už jsem se ptala, zda jste si někdo nainstalovali Win 10, někde jsem četla, že to může s tím souviset, já ho mám a přibližně v té době mě také zabanovali.

      Vymazat
  86. No a takhle se to dělá. Né jako když Hussein Obama předstíral.

    .
    https://www.youtube.com/watch?v=5JW7aBYAUk8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hustý.
      Akorát že životní prostředí asi dostává slušně na frak tím pálením ropy.
      Každá válka je naprd.

      Vymazat
    2. Šoupou tam i termobarické bomby?

      Vymazat
  87. Dnes na dvojce byl film Babiš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívala jsem se. Docela by mě zajímalo, co pan Babiš asi povídá, když ví, že to nikdo nenatáčí. I proč vlastně ČT na tenhle dokument kývl.

      Vymazat