27 ledna, 2018

KRTINEC č.285

202 komentářů:

  1. Zdravím a mám radost! Zeman vyhrál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K prvenství Aleny a Miloše Zemana oběma srdečně gratuluji!

      Nemám čas hledat vhodnou hudbu jako fanfáru, neb bych připálila kuře na paprice.
      Jakou muziku má vůbec rád prezident? Slyšela jsem ho zpívat naši hymnu, s Hůlkou, byl blízko mikrofonu a duněl zvučným basem, téměř intonačně bezchybně. Dobrý!

      Vymazat
  2. Na rozdíl od pablba Černého, který hlasovací lístek Zemana zapálil (ta agrese je děsná!), jsem si já svůj lístek Drahoše odnesla pěkně domů, pro pořádek.
    https://s10.postimg.org/wllizftzt/volebni_listek.jpg
    Tušila jsem, že to bude těsné, bála jsem se, aby to nedopadlo jako ve volbách do PS v říjnu, kde Kalouska a spol. do parlamentu zázračně protlačily korespondenční hlasy z ciziny... A Petr Kolář, takto poradce kandidáta Drahoše, má jako bývalý velvyslanec v USA, své páky... naštěstí Zeman zvítězil o 155 tisíc hlasů, ne o 10 nebo 20 tisíc, tam by to šlo zakamuflovat.
    Mimochodem, já jsem "přemluvila bábu" :-), svou matku, aby dala hlas Zemanovi. V Praze je každý hlas dobrý, ne?

    OdpovědětVymazat
  3. Aha, už mi to došlo, omlouvám se a jdu zpátky do jamky 285! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. vzdělaní volili Drahoše
    ostatní zase Miloše
    mladí volili Drahoše
    staruchy zase Miloše
    vidláci volili Miloše
    města ta zase Drahoše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Statistika nuda je,
      má však cenné údaje,
      neklesejte na mysli,
      ona vám to vyčíslí."

      Vymazat
    2. Jo, teď se všude analyzuje...
      Zaujal mě graf, kolik lidí volilo D. nebo Z. proto, že chtěli, aby se stal prezidentem, nebo proto, že nechtěli, aby se jím stal ten druhý. U Drahoše to bylo óbrčíslo, více než dvojnásobné než u Zemana. Takže tohoto pána volila spousta voličů jen natruc a jako antivolbu, ne pro jeho krásné oči (a řečnické umění...).
      To se dalo čekat. Ale pro Drahoše to lichotivé není.

      Vymazat
    3. P.S. Výzkum byl proveden jen na vzorku asi 1500 občanů. Výzkumník pravil, že skutečnost odhaduje na ještě vyšší podíl antihlasů.
      Proč média nepodpořila spíše Fischera, který mohl uspět lépe? Inu šlo jim zřejmě o předem domluvený plán (Weiss). Žádná lepší loutka než Drahoš se nenašla, ostatní mají vlastní rozum, někteří možná i čest.

      Vymazat
    4. P.P.S. Začínám si myslet, že Drahošův postup do 2. kola nějak putinovsky? ovlivnil sám jeho protikandidát, v očekávání velké legrace při duelech. Jak pak dopadne vlastní volba, to už byla jen ruská ruleta :-)

      Vymazat
  5. Osoblaha, Vidnava, Žulová, Vlčice ... pod krásnými Rychlebskými horami měl Zeman všude 70-75%. V tom magickém kraji nežijí žádné lopaty a lopaťáci, jako v šeredném práglu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 14:56 Zeman podle průzkumu dokázal během týdne přilákat ke své volbě především voliče pod 50 let bez maturity (nárůst z 22 procent na 31 procent) a pracující bez rozdílu příjmu (nárůst o sedm procentních bodů). Volila ho zhruba polovina důchodců a nezaměstnaných, zatímco Drahoše jen třetina z nich.

      Vymazat
  6. Pár komentů z diskusí :-):
    - ... jsou věci, které si za peníze nekoupíte - třeba ty protáhlé ksichty na ČT... na všechno ostatní je MasterCard...;
    - Podle NYT nebyly Drahošovy názory veřejnosti dostatečně známé - jak měly být známé, když žádné své názory nemá??
    - Jiří Drahoš se snažil spojit - všechny proti jednomu. A chybička se vloudila...;
    - "Drahoš by byl opravdu "důstojným nástupcem Havla". Možná ano... možná by byl... to je asi taky důvod, proč ho lidi nezvolili...
    - „Budeme analyzovat, nevím, nemám pocit, nemyslím, nemám informace... V tuhle chvíli to opravdu nejsem schopen říci. O tom, v jaké formě, budu ještě přemýšlet. Teď je na to brzy. .“.To je prostě Drahoš.
    - Proboha lidé nebuďte ve svých příspěvcích až tak bezcitní! Ono bude stačit, jakou sodu a čočku dostane pan akademik od paní Drahošové, když jí kvůli němu nevyšla vytoužená role hradní paní, na kterou se tak poctivě připravovala a třásla.
    - Drahošovi hrálo do karet všechno jako Clintonové a přesto dokázal prohrát (jako Hilary). Jim to prostě nebylo souzeno…

    OdpovědětVymazat
  7. Musím napsat po pravdě, že se mi paní Drahošová zajídala. Ona se nedokázala ukáznit. A protože nemá žádné politické zkušenosti a ani zkušenosti s novináři (narozdíl od Ivany), tak si pouštěla pusu na špacír, domnívajíc se, že když je obklopená samými přiznivci, že je možno říci vše.
    Manželovi tím udělala medvědí službu, začalo to s tím, jak řekla, že v ČT je mají rádi, jen se o tom nesmí mluvit. Pokračovalo to nejapným vtípkem na problémy Zemana s nohama (že by mohli stát jako v USA), na rozdíl od Féniče to paní řekla jen jako žert, ale měla držet pusu.
    Nakonec někde řekla, kolik má její manžel důchod, to se asi spletla, 36 tisíc u nás těžko někdo bere jen tak, to asi myslela, že to mají dohromady, on přes dvacet a ona zbytek, ale i tak je vidět, jak je hloupá.
    A ze společenského hlediska, paní kandidátová nemá před volbami, kdy není jisté, že její muž bude zvolen, nikam jezdit ve jménu manžela. Měla 14 dní počkat, pak by mohla jako první dáma jezdit pět let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano. Osudovým se těm dvěma kandidátům pražské smetánky stala absence selského rozumu.
      Je otázka, zda to u nich byl jev trvalý, nebo přechodný (posílený vnějšími tlaky a mazáním medu, kam se dalo).

      Nejvíc pan kandidát vyzýval, aby na něj příznivci nezapomněli, že on tu bude pro ně i nadále. Nějaký flastřík útěchy mu budou muset sehnat.

      Vymazat
    2. Jen pokud je vegetarián. Eurokřeslo by bylo lepší.

      Vymazat
  8. Jako píseň útěchy posílám všem voličům pana Drahoše písničku:
    V+W: Babička Mary
    https://www.youtube.com/watch?v=otDHLECbAQw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Volební agitace
      to nebejvá legrace! :-)
      ta skolila už nejednoho skunka
      Líp to zbásnit neumím.

      Vymazat
  9. Tak tady stále radost z včerejší volby - jest přána a ať všem vydrží nejméně celých těch 5 let.

    To: Alena
    Ještě naposledy k volbě, když už jste mne včera poctila otázkou, paní Aleno. Nechápu, co Vás na mém názoru pohoršilo, neb si myslím stále stejně, že je jedno, kdo na Hradě sídlí a možná i velí, když za nic nezodpovídá a rozhoduje pramálo. Na zrušení tato funkce nevypadá. Obecně by mě nenapadlo k jakékoliv volbě či názoru na ni někoho přemlouvat, natož ho za to odsuzovat. Klidně mě zařaďte mezi pablby, jde Vám to moc hezky.
    Na pana Zemana jsem si dotvořila názor, když před lety vydal "Jak jsem se mýlil v politice" (přečetla jsem téměř celé) a ničím už mě pak nepřesvědčil, že bych ho měla změnit.

    Včerejší Tosca v MET dle mého skvělá.

    Poprosím tu o tip na dárek pro mou milou sestru, co už brzy bude slavit půlkulatiny, neb jsem zatím žádný nepotkala a ani mě právě nic nenapadá. Hlavní rodinný i kytka budou společné, ale nějaká překvapivá drobnůstka do ruky by se sešla. Jistila by to (nepřekvapivá) Toulavá kamera, ale další už do té doby asi nevyjde.

    Přece jen na ACZ něco nového - pan Chovanec by rád předsedoval socanům a komunisté trvají na tom, aby komisi pro kontrolu GIBS vedl Ondráček. O budoucí vladě jsem zatím nezahlédla nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já dostala k Vánocům tohle a byla jsem nadšená,krásná vůně a když by se nelíbilo,tak jsou to opravdu malá balení,ale dá se vybrat i větší varianta.
      https://www.parfemy-elnino.cz/versace-yellow-diamond-darkova-kazeta-pro-zeny-toaletni-voda-5-ml-telove-mleko-25-ml-sprchovy-gel-25-ml/

      A pokud něco praktičtějšího,teď budu kupovat kamarádce k narozeninám dort z ručníků,to se hodí vždy a nechám na to vyšít jméno.

      https://www.veratex.cz/osusky-rucniky-predlozky-zupany/textilni-dorty-jmena-vysivky/textilni-dorty/

      A jednou jsem dostala takové těžítko se znamením zvěrokruhu
      http://www.3d-laser.cz/?produkty#!page_/catid_15/DARKOVA-TEZITKA
      Též krásné.

      A kdo je na ezoteriku,jistě by nepohrdl krásnou soškou
      https://rajkamenu.cz/andele-z-drahych-kamenu-2
      ale mají i kameny různých tvarů,třeba srdce jsou levnější a lze používat na psacím stole jako těžítka.

      Vymazat
    2. Korále na krk nebo nějaký drobný šperk, brož... Osvěží vzhled, poslední dobou po nich občas sáhnu a ráda vybírám, většinou jen za výlohou.

      Vymazat
    3. To: Gaia a Marie
      Díky, porozhlédnu se - mám na to ještě měsíc.

      Vymazat
  10. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prazska-honorace-stale-nepochopila-V-mediich-jela-silena-propaganda-horsi-nez-Rude-pravo-a-stejne-to-nefungovalo-Klara-Samkova-pro-PL-shrnuje-viteze-a-porazene-voleb-nepotesi-Andreje-Babise-522033

    Aby to nezapadlo - přestože nejsem první, i já znovu doporučuji Samkovou!
    Samková není ani vidlačka, ani kavárnice, ani levičačka.

    Chytrá ženská, ošlehanáparlamentními větráky.
    *******
    Co se týče Drahošové, nevím, jaké má vzdělání, ale vím o třech upřímných sympatických Cikánkách se vzdělání základním (plus jedné SŠ a jedné s americkou VŠ) které byly bezesrandy o mnoho moudřejší a úctyhodnější než ona. Navíc by tak neprahly po titulu První dáma.

    Na prezidentky bych je zatím nenominoval, ale byly by osvěžujícími ozdobami českého Parlamentu... sice neuměj malovat jako F.R. Čech, ale zpívaj lépe než on.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JÁCHYM
      JÁCHYM
      JÁCHYM
      (zASE JSEM SE ZAPOMNĚL PODEPSAT, TÍMTO TAK PRO JISTOTU ČINÍM DO FOROTY.)

      Vymazat
    2. No tak oba byla knihovnicí,takže asi knihovnická SŠ nebo aspoň gympl,takže základ dobrý a zřejmě bude sečtělá.

      Vymazat
    3. Copak strakožka to je panečku domina.

      Vymazat
  11. A tady je trochu zábavy z des-informačního webu:
    Zbyněk Passer: Soumrak nad kavárnou
    http://jdem.cz/dstr85

    "...„Klid, ještě nedopočítali Prahu, my to zachráníme“, snaží se uklidnit jí a hlavně sebe novinářské eso, v duchu počítající platový rozdíl mezi slíbenou funkcí ředitele tiskového odboru prezidenta a komentátora novin, jejichž všichni čtenáři by se pohodlně vešli do pražských kaváren..."

    OdpovědětVymazat
  12. Včera v podvečer volám mami, a co ona a volby, a tak. Máma se smála, že to měla náročné! Odpoledne přijeli na návštěvu jedni moji mlaďoši a sledovali všichni spolu dopočítávání výsledků. Prý: oni byli tak nešťastní, že nevyhrává Dr., že jsem před nimi radši říkala, že se mi líbí oba dva, Z. i Dr. (ani nevím, jestli byla volit, asi ne, ale fandila pochopitelně Zemanovi).
    A pak že politická korektnost vznikla někde v cizině. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla bych dodat, že kvůli sympatiím k Zemanově politice a vystupování se už máma s mlaďochy dostala několikrát do křížku, stejně jako já. Z toho důvodu asi tentokrát nepřilévala oleje do ohně. To já přilila, nejsem tak korektní. Budiž řečeno, že jsme se ale kvůli tomu nezačali mít méně rádi.

      Vymazat
    2. Já, v Praze, na to narážím pořád. S dětmi, ani s kamarádkami se o politice nebavím, nejde to.
      O děti se nebojím, vyrůstali se mnou a zatím jsou jen mladí a zblblí okolím, oni si k tomu dojdou svou cestou.
      Ale jinak, loni jsem byla na víkendu se známými, večer si šli posedět a začali tam tak příšerně mluvit, že o co jde, Německo přijímá migranty a nic se přece neděje; že je to výhodné atd., byla to hrůza a zkazilo mi to celý pobyt.
      Letos tam jedu zas, přes den máme výlety a cvičení, to bude fajn, ale večer si raději přečtu v penzionovém pokoji knížku.

      Vymazat
    3. Pardon, vyrůstaly se mnou atd... tak to dopadá, když člověk po sobě nečte.

      Vymazat
    4. Musíte si i známé vybírat :-) Mě lákají dvě kolegyně už dlouho na dámské jízdy, do zahraničí, jsou to světačky. Ale kdepak, s nimi ne, ty řeči a drby bych celé dny nevydržela poslouchat :-)

      Vymazat
  13. Proč jsem nenapravitelný částečný skuníčkář:

    http://blog.aktualne.cz/blogy/nguyen-thi-thuy-duong.php?itemid=30914

    Já prostě tuhle Češku miluju, a chodím si pokecat se synem jednoho vietnamského majitele dvou obchodů. Táta umí mizerně česky, syn perfektně (ale už zase mizerně vietnamsky.) Šťastný to táta! Moje vnučka neumí aktivně česky promluvit ani slovo, přestože rozumí. A odmítá na tom něco změnit, prý není žádná Češka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jáchyme,
      co se týče toho sukničkářství, myslím že Vás přejde samo, holt to chce ještě nějaký čas a potřebný věk. :-)
      Pokud jde o ty cizinecké preference, tak co píšete, je dost slabota, to jsme tu snad všichni družnější.

      Vymazat
  14. Zeman podle průzkumu dokázal během týdne přilákat ke své volbě především voliče pod 50 let bez maturity (nárůst z 22 procent na 31 procent) a pracující bez rozdílu příjmu (nárůst o sedm procentních bodů). Volila ho zhruba polovina důchodců a nezaměstnaných, zatímco Drahoše jen třetina z nich. Drahoš porazil Zemana mezi lidmi do 50 let s maturitou.

    OdpovědětVymazat
  15. A ještě jedna JaRKOVA:
    Vysockij: Pravda a lež
    https://www.youtube.com/watch?v=BQsxfXAkQOw

    OdpovědětVymazat
  16. Hospodářské noviny28 ledna, 2018 17:28

    Byla to provokace, nenechám se bít od začátečníka, říká Karel Slezák, který v Zemanově štábu rozdával rány pěstmi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.literarky.cz/komentare/ostatni/25646-svdectvi-novinaske-hyeny-aneb-stih-opt-kralem-manipulovaneho-zpravodajstvi

      Vymazat
    2. V útocích na kamery mu asistoval Jan Šolta, občasný spolupracovník Parlamentních listů a autor řady textů na webech, které jsou považovány za dezinformační. Šolta byl na místě podle informací serveru iRozhlas.cz na místě pouze jako Zemanův podporovatel. Šolta serveru také řekl, že se před novinářem pouze bránil. „Mně je 73 let, pokusil se mě uhodit, tak jsem mu uhnul a dal jsem mu dvě rány, ale kontrolované, já dobře vím, o co jde. Dostal možná trošku... Tam to možná probíhá nějak zkresleně, na tom facebooku, Seznamu nebo kde to je,“ uvedl.

      Mluvčí pražských záchranářů potvrdila, že k incidentu vyjížděli a muže se zdravotními problémy převezli do Thomayerovy nemocnice v Praze. Muž byl podle záchranné služby na interní oddělení nemocnice přijat s poruchou vědomí, v jeho stavu prý hrál roli alkohol. V nemocnici byl ošetřen. „Muž byl převezen k nám do nemocnice, byl u nás ošetřen, ale nebyl hospitalizován,“ řekl serveru Lidovky.cz mluvčí nemocnice Ondřej Macura.

      Zdroj: https://www.lidovky.cz/jak-probiha-vysetrovani-napadenych-novinaru-v-zemanove-stabu-policii-se-zatim-nikdo-neozval-i07-/zpravy-domov.aspx?c=A180128_111439_ln_domov_ele

      Vymazat
    3. na zdravíčko, ke kolapsu28 ledna, 2018 17:57

      Ve štábu ke zhoršení atmosféry došlo poté, co přijela záchranná služba, aby ošetřila muže, který ztrácel vědomí. Podle dostupných informací šlo o aktivistu a publicistu píšícího mimo jiné do Parlamentních listů a člena KSČM Milana Rokytku.
      Zdroj: https://www.lidovky.cz/jak-probiha-vysetrovani-napadenych-novinaru-v-zemanove-stabu-policii-se-zatim-nikdo-neozval-i07-/zpravy-domov.aspx?c=A180128_111439_ln_domov_ele

      Vymazat
    4. Prali se tam "novináři" s novináři - byla to tzv. Holubí letka, která se vetřela na raut, a další novináři. Policie to odložila, protože nikdo nevznesl obvinění.

      Vymazat
    5. Novináři by se měli likvidovat, vtipkoval Zeman s Putinem

      Vymazat
    6. Marek Zouzalík, Sr. (Twitter)@mzouzaliksr
      28.ledna 2018 v 14:38, příspěvek archivován: 28.ledna 2018 v 14:47
      V pondělí se obrátíme na kancelář členské evidence @czpress s dotazem, zda je některý z útočníků, kteří byli ve volebním štábu Miloše Zemana akreditováni jako novináři, evidován jako člen Syndikátu novinářů ČR. Pokud ano, navrhneme řídícímu výboru okamžité vyloučení. https://t.co/93PUtQqq37

      Zdroj: https://www.lidovky.cz/jak-probiha-vysetrovani-napadenych-novinaru-v-zemanove-stabu-policii-se-zatim-nikdo-neozval-i07-/zpravy-domov.aspx?c=A180128_111439_ln_domov_ele

      Vymazat
  17. Měla to vyhrát i opice nebo rumburak, s takovou podporou. Drahož zklamal na celé čáře, podělal, co se dalo.

    OdpovědětVymazat
  18. Ty tvrdé české palice

    "...Výsledky voleb mě udělaly radost. Duchovní jádro národa prakticky bez vzájemné komunikace zvolilo prezidentem člověka, se schopností myslet, s národním smýšlením, ač s malou schopností chodit. Namísto člověka svižných nohou, krásného saka, mnoha titulů „renomovaných ústavů“, prázdného frázovitého myšlení, křivého obličeje a uhýbavého pohledu! Propagovaného ovšem všemi „elitami“ a médii. Posledních 14 dní jsem bál i splachovat záchod, aby z něj neslyšel agitaci pro Drahoše! A ta hrůza těch „plačkářů“ volících Drahoše. Připomínali mi Hitlerjugend s odznáčky a bylo mi mdlo od žaludku. Nyní ale věřím, že jako národ obstojíme i ve složitých událostech nastávající evropské a světové krize."
    http://jdem.cz/dst3z2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. duchovní jádro28 ledna, 2018 18:17

      Ovčáček, Nejedlý, Mynář, Zbytek, Okamura, Bartoš, Konvička, Šlouf, Forejt, Veleba, Melčák, Pohanka, Pepa z Hongkongu ...

      Vymazat
    2. Je smutné, že o duchovní síle a samostatném myšlení Čechů a Moravanů, o jejich rezistenci k panstvu, si mohu něco přečíst jen na serverech, které jsou dost možná na seznamech nevhodného čtiva.

      A je pochopitelné, že sem tam se vyskytne i jedinec, který je duchovnímu jádru na hony vzdálen. Nejste sám, anonyme v 18:17, a možná ještě dozrajete.

      Vymazat
    3. Ten je tu dnes nalepený pořád, asi ho volby nějak vzaly, zdá se, že jeho kandidát to projel! :-)

      Vymazat
    4. měl přibitý pultík

      Vymazat
  19. Provokatér Zeman udržel otěže. V Bruselu nebudou mít radost, píše mezinárodní server
    http://jdem.cz/dsusf3
    "...Včera jsem prohlédl facebooky Drahoše, Fišera a Horáčka. Tolik nenávisti ke zbytku země, až hrůza. Padaly tam návrhy od infantilních přispěvatelek (hlavně ženské), aby se Morava dala Polsku a Severní Čechy Německu, aby byl klid. To proto, že přehlasovali Prahu..."
    ---
    Rozumíte tomu? Oni je ve školách už vůbec neučí lásce k vlasti, k národu, vyrůstá tady generace, která bude ztracená, pokud jí nepomůže rodina. Říká se tomu podvojná výchova - systém jim vymývá mozky a doma rodiče tiše napravují škody.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme země jednoho lidu28 ledna, 2018 20:13

      od doby oposmlouvy Klaus- Zeman

      Vymazat
  20. Odpovědi
    1. Nějaký pán mu tam napsal, jak to v psychologii funguje, když se dozvíte zraňující nebo smutnou zprávu...
      Přijetí špatné zprávy;
      její odmítnutí či popření;
      hněv;
      agrese;
      deprese;
      smlouvání (relativizace);
      akceptance.
      Teprve tady to končí, to tedy fanouškům Drahouše ještě chvíli potrvá, než si tím projdou.

      Vymazat
    2. To je jen v lepším případě, že to oběť přežije... :-)
      Číst toho maniaka psychiatra jsem nedokázala. Chvíli jsem sledovala diskusi, ale to je taky na psychiatrickou péči, tak jdu radši něco dělat. Nechala bych tam ty skunky, ať se mezi sebou rvou sami, rozum stejně nechali zamčený v šupleti. :-)
      Cítím s nimi.

      Vymazat
    3. Omyl Aleno - dr.Honzák píše28 ledna, 2018 21:13

      "Demokracie, jak říkáte, je o pluralismu a můj názor na věci je zásadně jiný. Smířili-li se tady mí vrstevníci postupně s nacismem, komunistickou diktaturou a poddanstvím SSSR, je to jejich věc. Moje ne."

      Vymazat
    4. Aktualizujte si slovník, tyto pojmy dávno zanikly.
      Dnes existuje v negativním kontextu pouze islamismus a terorismus, bruselská diktatura a poddanství globální ekonomice. To má pan autor na mysli?

      Vymazat
  21. Stavila se tu sousedka. A že to hodila Zemanovi. Prý na protest Drahošovi za tu jeho poslední minutu duelu. Původně jej chtěla volit.
    Tak jsem si ty dvě minuty pustila, ne však z archivu čt, tam mě to nepustilo. Holt si to pan profesor projel sám, říkala mi sousedka, že takových bylo víc, komu to jeho arogantní vyjádření udělalo šmouhu na profilu slušňáka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. liško, ta poslední minuta byla jen třešnička na dortu, skoro celé akademikovo vystoupení mělo podtext něčeho hnusného, kdo si nazacpával uši, tak to slyšel.

      Vymazat
    2. Dnes o tom píše na PL Kotrba:
      Miloš jen nechal to Drahošovo hxvno stéci a v tu chvíli bylo jasné, kdo je prezident. Štěpán Kotrba pro vás rozebral, co rozhodlo volby
      http://jdem.cz/dsvfu3
      Celé to fakt stojí za přečtení.

      Vymazat
  22. Aktuálně, komentáře, Luděk Navara28 ledna, 2018 21:16

    Duch normalizace je zpět. Volby ukázaly, že jsme nepřekonali totalitní minulost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manžel takovým, jako jste vy, říkal:
      Zajeď, hade!

      Vymazat
    2. pan prezident zase říkal
      passy sem a passy tam

      Vymazat
    3. Honzáka je mi bez ironie líto.
      Mám z něj v posledních několika málo letech intenzivní pocit trapnosti...on byl fakt jako psychiatr dobrej, jeho starší články a knihy jsou mnohdy brilantní.
      Má/měl smysl pro humor.
      Vždycky jsem byl přesvědčen, že smysl pro humor chrání před zabejčilou jednostranností.

      A že i když člověk se smyslem pro humor dostane zásah, je schopen kontrovat stejným způsobem.
      To třeba dokáže Pepa Řepa. Bere diskuzi jako zábavné tenisové utkání, nicméně u některýh temat dokáže bleskurychle přepnout a přejít na naprosto precizní analýzu problému ...Dneska už ale také diskuzi jen rutinně fláká a jen se baví...jako většina z nás, pokud se nevztekáme.

      Jenže je vůbec možné ještě pod blogy na Aktuálně seriózně diskutovat jako kdysi?

      Nevím.

      ********
      Na Drahoše se nezlobte, Drahoš je kolektivní projekt, neautentický produkt na objednávku.
      (Autentická /koza/ je naproti tomu jeho žena - zlatá Dáša Veškrnojc.)
      Láhev s úctyhodnou vinětou Přeceda Akademie Věd, do které lze zdánlivě nalít cokoli.

      Vymazat
    4. Já se dokonce koukla na jednu z debat Zemana s Karlem v roce 2013 a musela jsem přiznat, že Karel byl proti Drahošovi vlastně ještě formát!
      Byl svůj a trapně jen nepapouškoval (píši jen o diskusi, s jeho působením v ČR nadále zásadně nesouhlasím), loutkovodičům se občas vyškubl, resp. oni si na něj tolik netroufali - a dokonce ta diskuse byla někdy vtipná!
      A Zeman byl mladší a ještě plný síly... no, to už je jiný příběh.

      Vymazat
    5. Pro mě byl Schwarzenberg z řady důvodů nevolitelný, ale jako osobnost jsem ho bral.Pokládal bych ho dokonce za hodně dobrého politika. Názorově pro spoustu lidí jinde, ale on názory měl.
      Jiří Drahoš byl modelový exemplář pro učebnice marketingu. Přesvědčit takovou spoustu lidí, která o něm před půl rokem vůbec neslyšela, že ho chtějí za hlavu státu, je asi evropský unikát.Jenže ti, co ho vyslali nahoru (nebyla to jeho žena, tu to jen namlsalo) soupeře podcenili. Mysleli, že všichni padnou na zadek jen proto, že je akademik (co to vlastně je? vědecký pracovník některého z ústavů AV) a že ředitel AV je politikem. Hrálo se na slušnost (jenže to není jen uhlazená mluva, ale třeba i loajalita, a další věci), někteří adoranti to hnali do polohy Mirka Dušína. A šli až tak daleko, že ho prezentovali jako bojovníka proti migraci. A on, podle image muž s vysokou inteligencí, jednal podle nich. Jako kndidát na prezidenta měl i mezery ve znalostech svých vlastních kompetencí a reálných možnostech prezidenta při výkonu funkce. Stejně by to vyšlo, kdyby to přikulovači nepřehnali, kdyby si dokázal udržet nastavenou fazonu a neměnil ji, a kdyby třeba neudělal ten faul (a s ním i hloupost) v samotném závěru. Pánbů prostě byl doma.
      Zeman je Zeman, ani na první tiskovce si neodpustil netaktnost vůči novináři a lepší už to nebude.Ale kdybych nechal stranou těch pár priorit, kvůli kterým jsem ho volil, byla by tu ještě jedna soukromá věc. Miluji rétorické přestřelky. Znám jen málo lidí, kteří (věk nevěk) mají tak rychlou schopnost reakce a další věci s tím spojené. Proto byl tak znechucný v úterý - taky by mě nebavila debata, kdyby byly otázky rozdány předem. Není to zábava, bere to radost z polemiky samotné. A člověk se ani nevyhecuje.

      Vymazat
  23. Teď ukazovali u Nory Fridrichové "infarkt" soudruha Rokytky.

    OdpovědětVymazat
  24. Alex Mynářová bude asi pěkná slípka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale pěkná. Pochybuji, že by se totéž dalo říct o většině zdejších dam.

      Vymazat
    2. Slípka se vytlemí do kamery na místo, jaké jí vůbec nepřísluší. Posbírala jen záporné body.

      Vymazat
    3. Seděla vedle svého manžela.
      Jste tady parta frflalů.

      Vymazat
  25. Viděl jsem tucholského instalatéra...

    OdpovědětVymazat
  26. A miska Lašková zas měsíc před porodem vyrazila na ples až do Brna.To bude taky IQ.

    OdpovědětVymazat
  27. Tužka napíše,....no dodám, že bruselští páni mlčí,...že by alespoň pár oficiálních vět blahopřání k novému zvolení,...Od západních sousedů taky nic....dělají mrtvého brouka, ...je neděle,...tak neděláme.

    Když byl zvolen prezident USA,...tak by to nejraději poslali proti otáčení zemské osy, jen aby byli první.

    Sice se za to dá koupit kulový,...ááále,...o něčem to vypovídá. Je náš pan preziden nepříjemnou vosinou na jejich evropských seslích.

    Proto byl zvolen, milí bruselští páni, no, nebude se vám to líbit, co bude říkat, a možná, doufám, že i něco ne příliš populárního bude navrhovat....vsadila bych hodně, že kdyby se rozhodovalo v referendu o vystoupení z EU, tak to bude nad padesát procent,.... že teda jo. Tohle referendum ale nebude.

    No,....jde o to, zda pan Zeman těch pět let své zdraví ukočíruje.
    Kdo ví, zda pan Drahoš nebude čekat na novou příležitost v předčasné prezidentské volbě.

    Do Bruselu asi ne,...to by sešel z očí a sešel z mysli,....tak to bude záměr na druhé patro politické pyramidy od shora.

    Na ten Brusel jsem zvědavá,....a je dobré si to pamatovat,....něco pošlou,...bude to jako,...no,....nechám se překvapit,...

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Tužko, že to u nás presstituti nepíšou, je jiná věc, ti jen Putin a Čína - jako by na blahopřání od představitelů dvou světových velmocí bylo něco závadného.

      Tak: Vedle ruského prezidenta Vladimira Putina pogratuloval Miloši Zemanovi ke znovuzvolení českým prezidentem i jeho německý protějšek Frank-Walter Steinmeier. V gratulaci zdůraznil, že Česko a Německo spojuje vedle historie a propojení v rámci EU a NATO závazek k demokracii, právnímu státu a zachování důstojnosti člověka v otevřené společnosti. Zemanovi pogratuloval i předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker...
      "Věřím, že vaše země bude dál hrát v Evropské unii aktivní a konstruktivní roli," napsal Zemanovi "prezident EU" Donald Tusk. Je to podle něj důležité právě v době, kdy se Evropská rada snaží lépe odpovídat na obavy občanů unie a začíná si určovat nové priority práce pro období po roce 2020. "Přeji Vám mnoho úspěchů a těším se na spolupráci," zakončil větou v češtině Tusk svůj jinak anglicky psaný dopis.
      http://jdem.cz/ds8gn9

      A že merkelová mlčí? Presidentům gratulují presidenti, proč by měla premiérka vlády v demisi? Ta má plné ruce práce s tím, že německo nemá od voleb v září 2017 sestavenou ještě ŽÁDNOU vládu! Pořád vládne stará vláda v demisi, to by se naši novináři asi po...

      Vymazat
  28. Z bruselu jde mráz
    prý pro dobro mas.
    Chtěli by nás zmrazit
    než se začnem kazit
    vyrobí z nás kryočechy
    nasadí sem vši a blechy
    z kamerunu nebo čadu
    ale přijdou od západu
    z norimberka nebo řezna
    už začátkem března.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kreml byl rychlý.29 ledna, 2018 08:49

      Jsou to praví bratři již desítky let. "Prezidenta vybrali všichni Češi, nejen Praha"./z ruského tisku/
      Dezinformační proruský Aeronet slaví. Jeho čtenáři prý rozhodli volby/Svobodné Forum/
      V diářích Českých drah se objevil ‚ruský‘ Krym. Jejich šéf se omluvil Ukrajině./LD/
      EU má rezervovaný vztah. Partnerem pro EU je předseda vlády.

      Vymazat
    2. Lháři, gratulovali mu všichni důležití, i ti z EU.
      Viz můj příspěvek výše.
      Jo, že to nenapsal Respekt nebo Lidové noviny? Tak to asi nebude pravda.

      Vymazat
    3. Kreml byl rychly30 ledna, 2018 02:58

      Aleno
      Sedmkrát soudne uznany lhar je pouze pan prezident.Ja psal v 8.49.
      To se ještě gratulace nekonaly. To ještě nebyly noty.
      Stekate jako rudá fena.

      Vymazat
  29. U socanů zuří boj
    kdo přitiskne vozu oj
    ke chrabrému boku
    aby s jiskrou v oku
    vytáh z bahna plnou vlečku
    přejedených tlustých křečků.
    Kdo bude ten velký vůl
    na koho si vezmou hůl
    budou křičet vole vole
    vytáhni nás na to pole
    plné řepky Agrofertu
    jinak taky táhni k čertu
    jako ten vůl sobotní,
    kdoví, s kým teď těhotní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, Ládiku!
      Já jsem na to zvědavá, nějaký presstitut napsal, že Zeman chce převzít ČSSD. No, to určitě...
      ALe jaké kroky udělá, to bude zajímavé. On partaj dostal do nejvyšších vládních postů, byl léta jejím předsedou, pak se k němu nezachovali dobře - viz volba presidenta, kdy ho socani veřejně nevolili.
      Zdálky sledoval úpadek strany, ještě zkusil něco v roce 2013 v Lánech, kdy chtěl podpořit Zimolu, Haška a spol. Nevyšlo to a Bohuš se Špidlou a Pokorným dostali ČSSD skoro na dno.
      Teď se kolem něj ometal Chovanec, já do toho nevidím, ale myslím si, že Zeman ho má na háku. Ale využívá ho proto, aby sociální demokracie začala jednat s Babišem o vládě. Ta by pak šla sestavit, ANO s ČSSD, za podpory Okamury a komunistů.
      Taky se tam angažuje Paroubek, no, myslím si, že před sjezdem Sobotka cvaká pětku drát. Tomu by Drahoš vyhovoval.
      Možná dotoho vidí líp Jáchym, já jen tak hádám z toho, co kde čtu.

      Vymazat
    2. Ona ČSSD jeste někoho zajima?

      Vymazat
  30. Infarkt soudruha rokytky.
    Nemohl hýbat kopýtky
    odvedli ho mezi stolky
    bylo vidět další volky
    ustlal si na podiu
    byl v posledním stadiu.
    Snad volali záchytku
    aby neblil na kytku
    natáčel ho celý štáb
    jaký to je ruský šváb.

    OdpovědětVymazat
  31. Pět roků je chvilka
    příště jede žilka.
    Tichá voda břehy mele
    žilková se vidí v čele
    předních českých dam
    Martine, to dám.
    Matěj bude komoří
    mnozí už se topoří
    nad hradem se klene duha
    je to dílo dobrodruha
    ondřeje bureše
    z toho se vykřeše
    další tučná éra
    pana premiéra.

    OdpovědětVymazat
  32. MirkaK • před 23 minutami
    Když jsem viděla to foto vítězů, tak to vypadalo jako schůzka klanu v Palermu. Beneš z ČEZu, Soukup - Jardo, je tu Soukup ? Jak by nebyl. Šklebící se Mynářka, měla něco s tou pusou, takovou botulotoxinově rozšklebenou, nechyběl čnící sloup Nejedlý a ..... Chovanec. Ten vypadal, jako kdyby mu ty ovace zase až tak příjemné nebyly, jako kdyby byl na tom zřejmě zaslouženém místě nepatřičně. Zřejmě tam patří. Mohlo by to být i tak, že na Zemana měl něco v rukávu, čím by jeho už tak těsné vítězství potopil, ale nevytáhl to. A teď chce kasírovat. A počítá, že nějakou zaslouženou odměnu od svého kmotra dostane. Františku, je tu Franta ? Františku, já nezapomínám !
    Teď teprve ta správná fraška začne, Zemanovi voliči, to divadlo bude váš jediný bonus !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě!
      Navzdory hloupým a závistivým MirkámK i Mirkům Kalouskům a spol., zase jste dohráli.

      Anonyme, marně se namáháte, opačný názor mi vůbec nevadí, ale u vás je to hrozně upocené a zadýchané. Pozor na kolaps!

      Vymazat
    2. u .pana prezidenta? Chvilkama to tak vypadalo.
      Nebojte se .Tři dny na kapačkách to spraví.

      Vymazat
    3. Dávám mu 2 roky.

      Vymazat
    4. 2 "aktivní" a 1 pasivní, pak abdikace.

      Vymazat
    5. Spíš zubatá,tyhle necitlivé nohy,to se bude šířit a až bude mít necitlivé svaly,co řídí dýchání....

      Vymazat
    6. Mortalita je u neuropatie 6%, morbidita 10-20%.

      Vymazat
    7. Já myslím,že on má Parkinsona,ne nějakou neuropatii.

      Vymazat
    8. Je to nejspíš individuální. Znám dva lidi s neuropatií od puberty, oba problémy s chůzí, už 30 let neudrží v prstech tužku, a pokud se udržují v pohybu, berou doplňky (různé, něco doporučí lékař, vím, že si pochvalují nějakou melasu a enzymy) a žijí zdravě, jsou tu a lehce pracují ještě v důchodovém věku.

      Vymazat
    9. Prosím, opusťte tohle téma. Vůbec mě nenapadlo, že by někdo na anonyma zareagoval. Co já bych dala za dva tři roky

      Vymazat
    10. Já reagoval na Gaiu a téma opouštím, neznám podrobnosti.

      Vymazat
    11. No já jak ho viděla lézt do toho auta,že on se nemůže vůbec ohnout,aby si sedl a ochranka ho musela úplně zlomit,aby si sedl. To není jen problém v nohou,ale celého těla.Ochranka si s ním užije.A Parkinsona měl můj otec,tak to mám v oku,že to takhle vypadá.Nikomu to nepřeju,ale zas lidské tělo musí do hrobu zhuntované,s tím nic nenaděláš.

      Vymazat
    12. Gaio, opravdu jste tak hloupá, anebo jenom zavilá? O diabetické neuropatii nevíte zhola nic.

      Vymazat
    13. K příspěvku MirkyK od Honzáka:
      Pitomý anonyme, přestaňte sem kopírovat příspěvky ještě pitomějších lidí z A.cz. Těšte se jejich "kvalitou" v soukromí.

      Vymazat
    14. Trhnete si pitomá Alenko.
      Rozkazuje si doma svému manzilkovi.
      Vy musíte být pěkná fúrie.

      Vymazat
  33. A ještě Lidovky29 ledna, 2018 09:14

    29. LEDNA 2018 5:00 LIDOVKY.CZ > ZPRÁVY > DOMOV
    Mutant a pitomí novináři vs. méně arogance. Co říkají experti na Zemanův projev
    Zdroj: https://www.lidovky.cz/mutant-keblusek-pitomi-novinari-a-mene-arogance-aneb-co-rekl-prezident-v-prvnim-projevu-gtn-/zpravy-domov.aspx?c=A180128_161013_ln_domov_jho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo no chtěli zabít jako Rokytku30 ledna, 2018 11:18

      Novinář Milan Rokytka, který zkolaboval v Top Hotelu chvíli po oslavě úspěchu Miloše Zemana v prezidentských volbách, tvrdí, že do bezvědomí upadl proto, že se ho pokusili otrávit. „Nájemní mediální vrazi se mě zřejmě pokusili otrávit,“ řekl novinář.

      „Nemohu vyloučit, že mi někdo vhodil do nápoje ze msty nějaký sofistikovaný jed, po kterém jsem zkolaboval,“ řekl a dodal, že nebýt zásahu několika kolegů, kteří nebyli hyenističtí a zavolali záchrannou službu, nemusel již být živ a vlastizrádné pražské kavárně dále na obtíž.

      Vymazat
  34. Jj, tohle aspoň byly volby, to se paní Mirc muselo líbit :)
    https://zpravy.idnes.cz/jsi-schopny-jit-pres-mrtvoly-hrimal-langer-na-bursika-pfi-/domaci.aspx?c=A080211_094156_domaci_itu

    OdpovědětVymazat
  35. změny proti imigrantům v Rakousku29 ledna, 2018 09:54

    Brat Spit • před 14 hodinami

    Drahošovi to podělali všichni ti metači hnoje na Zemana, vás nevyjímaje a Drahoš sám byl schopen dodat jen pasivní loutku ovládanou přes sluchátko v brýlích bez vlastních názorů a schopnosti je prodat. Jednou, když špatně slyšel nápovědu, tak začal blekotat a moderátorka ho musela tahat z bryndy. Až tady Drahoš prosadí to, co plánuje nová vláda v Rakousku, tak uznám, že už není vítač.

    Nová vláda v Rakousku......to jsou panečku změny!

    Žadatelé o azyl nebudou dostávat žádné peníze. Jejich vlastní hotovost bude při podání žádosti o azyl zadržena na úhradu nákladů (podobně jako v Dánsku a ve Švýcarsku). Skončí snaha o ubytovávání žadatelů o azyl v bytech, ubytováni budou v hromadných zařízeních. Azylové úřady si budou kopírovat obsah mobilních telefonů žadatelů, aby s jeho pomocí ověřily identitu žadatele a to, zda vypovídá pravdivě o různých okolnostech (např. srovnáním zachycených lokačních dat s tvrzením žadatele o tom, kudy prošel). Osobám, které vycestují zpět do státu, z nějž „uprchly“, bude azylová ochrana ve zrychleném řízení odňata.

    Odmítnutí žadatelé mají být důsledně deportováni. Azyl bude v souladu s původními mezinárodními smlouvami – oddělen od trvalé imigrace a periodicky bude prověřováno, zda stav ohrožení ještě trvá; pokud pominul, bude azylová ochrana ukončena. Žadatelé o azyl se budou muset starat o vlastní domácnost (tj. žádné úklidové a stravovací služby placené daňovým poplatníkem, jak je tomu např. i u nás). Nezletilé manželky budou nuceně odděleny od zletilých manželů. Při případném slučování rodin nebudou akceptována nezletilá manželství, nucená manželství a vícenásobná manželství. Kdo opustí Rakousko dobrovolně a za odměnu (Rückkehrhilfe) a následně se ilegálně vrátí, bude souzen za trestný čin (víceméně ekvivalent našeho maření výkonu úředního rozhodnutí). Téma azylu a imigrace má zůstat jako kompetence rakouského státu, tj. odmítnutí evropských kvót. Sociální dávky pro osoby, které obdržely azyl, budou zastropovány na poměrně nízké úrovni (aspoň vůči rakouským nákladům na živobytí), a to jak individuálně, tak na rodinu.

    http://blog.aktualne.cz/blogy/radkin-honzak.php?itemid=30918

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Policajtů,špiclu,kontrolorů a úředníků bude potřeba hafo.Ja bych jim ještě dala povinnost se obden hlásit na poště.

      Vymazat
    2. To mě taky hned napadlo při čtení, kdo to všechno bude organizovat a kontrolovat.
      Ale zapadá to do sebe. Na fyzickou práci budou naveleni přistěhovalci (viz články syrských děvčat v Německu, které si stěžovaly, že je úřady nenechají studovat vysokou školu, ale nutí je, aby se vyučily a šly pracovat) a Rakušané zaujmou pozice policistů, úředníků a sociálních pracovníků. Přesně k tomu směřuje současný systém a obsah vzdělávání.

      Vymazat
    3. Ono někdy lepší dělat rukama a něco tvořit, než se nervovat s divnými lidmi a ještě jim nutit sociálno, o které oni nestojí.

      Vymazat
    4. Gaio, za mě úplný souhlas. Ale povídejte to dětem, které neumí nic než mačkat čudlíky na iPadech. Ty už to nedoženou, dokud nebudou umírat hlady a muset si vypěstovat třeba brambor a mrkev.

      Vymazat
    5. Být dneska patnácterák, hlásím se na truhláře bez maturity a dělal bych truhly, to má perspektivu. Bylo by i dost bokovek.

      Vymazat
    6. Oni nechtějí vůbec žádnou práci, každá povinnost je vopruz a buzerace. A když už, tak maximálně něco fotit a natáčet na fejs. A musí to být hustý, jinak nuda.

      Vymazat
    7. Truhly nebude třeba,možná ještě tak papírové pytle.

      Ale u té fyzické a duševní práce je ten problém,že rukama si musíte na sebe vydělat,kdežto duševní vám ohodnotí podle nějakých tabulek a zaplatí vám z cizích daní.
      Takže ta duševní finančně většinou vycházím lépe,proto se za tím každý honí.

      Vymazat
    8. Já dělám myší, tedy rukama. Žádné tabulky nebo cizí daně. O ceně rozhoduje trh, žádný honorářový řád.

      Vymazat
  36. Nějaká pitulenka holubičková dostala na acz strach.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítězem se stává strach
      nefachčenků stálý brach
      že naklušou do roboty
      na šichtu či do rachoty.
      Že nebudou v dálky hledět
      až po šichtě budou sedět ...
      sedět na latríně
      mýt se v solvině.
      Rukávy z mohéru
      budou mít od téru;
      zpocené podpaží
      chodidla v siláži.

      Vymazat
    2. Spíš nasr.štvanost. Na plno věcí.

      Vymazat
  37. ... a především mé Evě, která mi od začátku stála po boku. Kdybych necítil její podporu, nejenže bych neměl sílu na tento boj, ale neměl bych ani své sny...
    A já myslela, že mé sny jsou mé, asi to máme každý jinak. Někomu se řekne, co si má snít, a už to je.

    OdpovědětVymazat
  38. Ládiku,
    právě jsem se dočetl, že v Česku chybí POLOVINA, tedy patnáct tisíc z potřebných třiceti tisíc malířů .

    Každám rokem se vyučí stovka, takže za stopadesát let bude situace vyřešena, pokud ovšem od zítřk budou všichni malíři nesmrtelní.

    Já sám jsem toužil vystudovat gympl a pak se vyučit truhlářem.
    Tatínek byl ale natolik zdrcený, že nechci studovat vysokou, že jsem neměl to srdce a nakonec vystudoval dvě a čtvrt.
    ******************************************
    musím si šplhnout u našeho obejdy a dát sem vysvětlení populárního ruského "znalce" naší historiea psychologie nás, babiček a dědečků, kteří zažili rok 1968.

    (Zdaleka největší počet protiokupačních letáků v našem městě byl vyroben v nonstop dílně v naší kuchyni, texty skoro všech jsem vymýšlel já, psal, kolportoval a lepil štáb kamarádů.
    Moje spolužačka byla očitým svědkem té demonstrace pěti Rusů na Rudém náměstí, jako možná jediná Češka.

    Proto jsem dělal všechno možné, abych nebyl vstoupen do KSČ a zároveň abych mohl nadále vykonávat své povolání - protože jsem měl pocit, že jsem mohl být prospěšnější než ve vysněném povolání truhláře.

    No - ale přečtěte si, co o NAŠÍ POMÝLENÉ GENERACI říká novoruský novobolševik v
    ukrajnských (sic!) novinách:

    https://globe24.cz/svet/48755-nepochopitelny-a-tragicky-vysledek-voleb-ruske-tanky-tentokrat-v-cesku-nebudou-zapotrebi-pise-rusky-historik-zubov

    SRANDY NENÍ NIKDY DOST...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude možná manžel te Zubovovové z plakátů. Když sranda, tak mezinárodní... kdoví, kde se tisknou letáky dnes, třeba ve Státní tiskárně cenin.

      Vymazat
    2. Spíš nějaké zubejdy,s tou Olgou od zelených nemá nic společného.
      Ale má pravdu,že Rusové nasincum tak nějak nevadí a nic proti nim nemáme,ale skopčaci nám vadili i v kempu na Balatonu,když řvali a snídali že servisu,zatímco Češi z ešusu.

      Vymazat
  39. Vítěz Grammy - já opět 100 let za opicemi.

    Bruno Mars - That’s What I Like:
    https://www.youtube.com/watch?v=PMivT7MJ41M
    Trochu jinak - Versace On The Floor:
    https://www.youtube.com/watch?v=-FyjEnoIgTM

    Venku teplo, ale čemeřice mají zatím jen pupeny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mars jsem na podzim zasadil, budu ho opečovávat jako Bohumila.

      Vymazat
    2. To mně už kvete talovín,zahrádku mám celou žlutou.Tez raší cibuloviny,fialky kvetou nepřetržitě.Akorat petrželka,co jsem ji dala do skleníku,v domnění,že bude růst celou zimu a já budu mít nať do polévky čerstvou pořád,tak ta drží zimní spánek a do polévky není.

      Vymazat
  40. Zeman jmenoval rektory, ceremoniál na Hradě zrušil. Bude lepší, když to pošlou poštou, říká akademik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, akademici neunesli volební porážku. Stejně jich je jenom 12, proč by jezdili na hrad. Vysokých škol je cca 280, nových rektorů 12 ... životnost rektora je průměrně (když je ročně průměrně 12 nových) cca 23 let. Když chytí akademik funkci v 60 letech, má do 83 let postaráno o funkci. Kdyby jich bylo jmenováno ročně 30-40ks, dali by se svážet autobusem.
      Já bych takovou maškarádu taky řešil poštou nebo kurýrem.

      Vymazat
    2. Nebo bych jim poslal jmenování mejlem, snad mají všichni nafasovanou barevnou tiskárnu.

      Vymazat
    3. Lepší poslat mailem29 ledna, 2018 17:37

      Proč je děsit.

      Vymazat
    4. pavson • před 17 minutami
      Zeman celou svou kampaň založil na tom, že vzděláním je třeba pohrdat. Příště si budou profesoři své jmenovací dekrety přebírat od uklízečky v kumbále vedle vrátnice...

      Vymazat
    5. Vy, anonyme, si nic nemyslíte, nemáte svůj názor? Že sem pořád něco pastujete. Já to někdy taky dělám, ale snažím se, aby to alespoň bylo vtipné...
      ----
      Dobře rektorům tak. Pořád jim něco nevonělo, pět let ho tahali po soudech a v médiích, že měl jmenovat toho tam, že nechtěl jmenovat onoho jinde, Putna Pride, tak to dostanou ve vrátnici a nazdar.
      Kterýpak génius rektor to byl, co ho nepustil na universitu na besedu? Bek nebo Zima, no jeden jako druhý. Svoboda slova.

      Vymazat
    6. Nevíte co je s tatíčkem sjednotitelem?30 ledna, 2018 03:58

      Udajně ho ještě v sobotu v noci v Lánech navštívili lékaři z vojenské nemocnice. Každý kdo viděl jeho projev a návštěvu volební místnosti na vlastní oči, musí uznat, že jeho stav byl zdaleka nejhorší za dlouhou dobu. Zejména to dýchání nebylo pěkné.

      Vymazat
    7. Anonym
      Stačí se jen podívat na hlasovací lístky: hafo titulů u jednoho, pouhý Ing. u druhého (taky má CSc.). Když není fundament, musí se honit nadstavba.
      A o inteligenci svědčí třeba i to, že je správně chápáno, co je jak míněno. Dělat si z něčeho srandu není totéž, co pohrdání (nebo dokonce výzva k likvidaci). Může to být dobrý vtip nebo blbý vtip, může být řečen na vhodné místě nebo zcela nevhodném (viz řezivo v PSP), ale pořád je to vtip.
      A také to, že výroky se rozebírají v kontextu nejen řeči samotné, ale třeba i situace, ve které je někdo řekne. Doslovné pitvání odhalí nepřesnosti, střelbu od boku při improvizaci nebo i špatné zapamatování si nějaký údajů (radost pro Demagoga cz). Ale podstatu věci nevyřeší.

      Vymazat
  41. Tužka napíše,....taky podám zprávu ze zahrady. Kvetou petrklíče,...ty bezlodyžné, všeho druhu, malokvěté, velkokvěté, všech barev. No snad si něco nechají na skutečné jaro.
    Pak macešky, co jsou na záhoně jedna vedle druhé nahustěné, ....mají čekat na jaro až je rozsázím do misek. A ony ne, ty ale druhou verzi květů neumí,...jen ty z rodu admirál, čistě modrofialové, ty pokvetou i v létě, když jim zavčas seberu tobolky s nedozrálými semeny.

    Nechala jsem i dva celery,...před sněhem je ukryla mísami,...a teď se zelenají, čerstvá nať do zapečených pokrmů je,....kudrnka rovněž.

    Jinak je to běs,...roste v trávníku mech a řasy,...škůdci asi nevymrznou, spory taky ne,...zahrada a její obyvatelé s tím budou zápasit,...já možná taky, a vymýšlet, co s tím.

    Dala jsem si před hodinou okruh na moto,....teplo mě vylákalo, neodolala jsem vábení téhle slabosti. Potkala jsem další čtyři. Suchá silnice a slunce, to je nízko, a to je občas nebezpečné,...vyjedete na kopec a švihnou vás paprsky kolmo do očí, na vteřinu nevidíte,...a vteřina je dlouhá doba při jízdě, když nevíte, jak to vypadá na druhé straně kopce,....

    Ani jsem nemusela moto moc čistit. Zas jsem ho zabalila do starých závěsů, je ve venkovní garáži i s toulavými kočkami, co tam mají krabici od banánů plnou sena.
    V minulosti, když byla šňůra mrazů, tak jsem se šla k půlnoci podívat do krabice, zda tam nějaká kočka je,....čumělo na mě, myslím, že tenkrát pět koček nahuštěných jedna vedle druhé, aby se zahřály. Letos tam taky už někdo byl, poznám to podle vyhloubeného lavóru. Mají nedovřené okýnko a opřené prkno o stěnu, aby mohly dovnitř.

    Jo,...a na motorce jsem zapomněla hadr zrovna na zadním čísle,...bylo zabalené do kusu starého prostěradla,...ale nejela jsem hlavním tahem s kamerami, takže to nenasnímaly,...ale už mě jednou pozvali, že jsem jela bezdůvodně po středové čáře,....tenkrát jsem to udělala proto, že po krajnici šli se psem, a nevěděla jsem, zda ho mají nakrátko,...no vzali to jakože jo. A na dalším snímku byla opravdu dvojice se psem, no a já v protisměru přes plnou,...a pěší se psem neměli na této komunikaci co dělat,....takže sklapli desky a bylo. Bylo to lautr zbytečné předvolání,...To je z doby, kdy se se snímkováním začínalo, byli moc pilní. Občas čekám, že mě předvolají,...nebývám v autě upásaná,...ale zatím to asi dopodrobna neprohlíží,...už kolik let nemám ani jeden trestný bodík.

    Teplo, západ slunce, svítilo fest,...po sněhu ani památky.

    Tužka.

    OdpovědětVymazat
  42. Odstrojil jsem vánoční stromek a amputoval mu končetiny:
    https://imgur.com/a/GxqH0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si dělávala z toho vršku kvedlačky,odeslala lépe než kupované,bez žmolků

      Vymazat
  43. Krtek tady taky29 ledna, 2018 17:26

    Zajimave, co ta dira uprostred?
    Vypada jako ekologicky stojan. ::-)
    Jinak - stastny muz (clovek), ten Ladik!!! Jako obvykle.

    Zavist se nekona, koneckoncu ji mam za rohem. (Praha). Nebo ne?
    .. Dik ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V té díře byl vetknut stromek. Bylo to zadarmo.

      Vymazat
    2. Takze stojan. Dobre. Hezke.
      U nas v Praze by vydrzel...

      Vymazat
    3. Není to škoda? měl jste ho nechat na příští rok, kolik takových samorostů seženete..?

      Vymazat
    4. To není samorost, ale obyčejný smrkový přeslen z vývratu, jakých každý rok leží po lesích mraky. Stačí mít u sebe pilu.

      Vymazat
  44. Pehe (aktul) je silene.
    Nyni TEZ zalezi na VSECH, jak budeme vnimani. Jasne je, ze je snadne pokracovat v kurzu, pro ..., ... .
    Neni snad demo o prijeti demo principu.
    Pokud nekdo pokracuje v kampani,neni na urovni odsuzovaneho Tomia?
    Daval kdysi TV interview japośum v dobe jakehosi hlasovani. Dnesni porazeni vi jak skodit, ne jen davat interview, budou to delat?
    Pokud ano, jejich Pambuch s nimi. ...

    OdpovědětVymazat
  45. Druhý celý den vichry, člověk má chvílemi co dělat udržet se na nohou.
    Už je ale déle vidět, dnes ještě v půl šesté viditelné červánky.
    Psa by vyhnal, i když jen stěží, všude hrabe a okusuje zeleň, je opravdu cítit jaro, tráva ani nezmrzla, jen se oklepala od poprašků sněhu. A začíná únor, prý se ochladí, zdali....
    Monzunové deště, vichry, při +10 stupních, to asi budou nadcházející zimy.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj
    At zijeme
    At zije Ladik!!!
    Ted se to uvidi

    Pokud neprijmou demokraticky
    neboli vuli hlasujici vetsiny
    kdovi kdo
    potom
    kdo jsou oni?
    kdo to neprijimaji.
    a proc? btw.

    Co by bylo na poradu dne. .
    Syrijsky scenar?
    Kde ma rodinu Vondra?
    Je taky pro Syrisjky scenar?
    Syrijsky scenar Fuj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky Ahoj!
      Který Vy jste? Jaký je Váš mateřský jazyk? Odkud píšete?
      Ten překlad do češtiny je vlastní nebo elektronický - přes Google překladač?
      Ptám se ze zájmu, nedělám si legraci.
      Dík!
      Jáchym

      Vymazat
    2. To je tady ten,tady vesele na dávkách, tak se ted tu nudí,tak blbne na netu


      https://zpravy.idnes.cz/syran-nemecko-bigamie-dve-manzelky-dtz-/zahranicni.aspx?c=A180129_175425_zahranicni_ekl

      Vymazat
    3. nj
      neboli je navic
      cusky :-)

      Vymazat
    4. pro nwo geheime reich IV janda squadra polizei

      ladika!!! z hlášení vynechte, zrůdy.

      děkuji.

      Vymazat

  47. VOLEBNÍ ZPRÁVY
    Kde se nacházíte: iROZHLAS.cz / Zprávy z domova / Volby | Související témata: Miloš Zeman Jiří Ovčáček Prezidentské volby 2018 TV Barrandov
    Ovčáček mlží. Proč Zeman chyběl v povolebním rozhovoru TV Barrandov? 'Řešíte nesmysly,' vzkazuje mluvčí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď jste opilý, nebo blázníte - nebo obojí.

      Vymazat
    2. Opilý byl asi někdo jiný30 ledna, 2018 03:09

      Prezident Miloš Zeman se měl v sobotu v půl sedmé večer - tedy po vyhlášení výsledků prezidentských voleb - objevit v pořadu TV Barrandov. Televize ale vysílání posouvala, aby ho nakonec zrušila úplně. Co bylo důvodem změny, není jasné. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček odbyl dotaz
      Českého rozhlasu s tím, že „řeší nesmysly“.Pořad však v avizovaný čas nezačal, televize ho posouvala, až ho nakonec zrušila úplně s odůvodněním, že se tak stalo „z důvodu nenadálých změn v programu hlavy státu“.

      Proč prezident Zeman nakonec nedorazil na TV Barrandov, není jasné. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček redaktorce Českého rozhlasu řekl, že prezident v těchto dnech nebude poskytovat žádné rozhovory, a proto byly všechny žádosti o interview odmítnuty. Na další dotazy už reagoval Ovčáček méně vstřícně. „Řešíte nesmysly. Chápu, že vás včerejšek (sobota; pozn. red.) zdrtil, ale neměla byste to opravdu přehánět. Jste zaměstnankyní média veřejné služby, ne aktivistkou. Odpověď jste obdržela. Jasnou,“ zpražil hradní mluvčí novinářku.

      Vymazat
  48. 15900 kroků souvislého běhu, světlo z Měsíce jak ve dne. 7°C. Příliš teplo na goretexku.

    OdpovědětVymazat
  49. 29. LEDNA 2018 18:47 LIDOVKY.CZ > ZPRÁVY > DOMOV
    OBRAZEM: Kdo se po výhře Zemana objevil na uzavřené VIP párty
    Zdroj: https://www.lidovky.cz/obrazem-kdo-se-po-zemanove-vitezstvi-objevil-na-uzavrene-party-ve-vip-apartmanu-gfz-/zpravy-domov.aspx?c=A180129_181228_ln_domov_pev

    OdpovědětVymazat
  50. Parlamentní listy29 ledna, 2018 22:48

    Novinář, který sebou řízl na oslavě u Zemana, promluvil: Chtěli mě zabít

    OdpovědětVymazat
  51. Zeman, to je člověčina;
    lehká buchta babiččina,
    uherák i vysočina
    podhrdlí i tlačenka
    poskládaná písmenka
    do logických myšlenek
    jak řetízky pálenek.
    Drahož, to byl margarín
    tvářil se jak mandarín
    pravdulásku všude kázal
    med po hubách lidem mazal
    v jádru však byl zkažený,
    nebyl ani na ženy.
    První u něj byly prachy
    pro ně by si řezal šlachy
    ba i vrtal koleno,
    tupý byl jak poleno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký, Ládiku!
      Vás je na práci s myší škoda. Kdybyste byl psychiatr, nebo psycholog (jako ta Huhu...), hrnuli by se k Vám do ordinace lidi a všechny byste vyléčil. Honzák nemá páru, co pomáhá.

      Vymazat
    2. Předpověˇpočasí29 ledna, 2018 23:52

      Mlha přišla a pomalu odchází.

      Vymazat
    3. Ládiku, to se vám povedlo!
      člověčina - to je pravé slovo. Ať ho třebas nosí, dokud mu to myslí, tak je to dobré.

      Vymazat
  52. Tužka napíše,....je to jinak,...prší,...voda, voda, základ života.

    Ve středu bude DDD,...tento rok se nejvíce projevuje jejich vliv za poledne, uprostřed dne,...rozvírají se pozvolna od časného rána, zavírají se pozvolna k půlnoci,...působí celý den, přemisťují energii v dlouhých a silných intervalech od hlavy k chodidlům a zpět,...takže rozhodí celé tělo. Někdy víc,...jindy méně,....ve středu to bude souboj vzduchu a ohně.

    Silný proud vzduchu malý oheň uhasí,....lehký proud vzduchu každý oheň rozdmýchá.....a velký oheň si bude dělat, co se mu zlíbí,....o tom to bude.

    Prší,....Tužka.

    OdpovědětVymazat
  53. Napsala jsem to Tužce někde v polovině krtince, ale dám to raději ještě jednou, protože naši presstituti zase lžou - Zemanovi prý gratulovali jen ruský a čínský president - jako by to byla nějaká hanba!

    Tak: Vedle ruského prezidenta Vladimira Putina pogratuloval Miloši Zemanovi ke znovuzvolení českým prezidentem i jeho německý protějšek Frank-Walter Steinmeier. V gratulaci zdůraznil, že Česko a Německo spojuje vedle historie a propojení v rámci EU a NATO závazek k demokracii, právnímu státu a zachování důstojnosti člověka v otevřené společnosti. Zemanovi pogratuloval i předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker...
    "Věřím, že vaše země bude dál hrát v Evropské unii aktivní a konstruktivní roli," napsal Zemanovi "prezident EU" Donald Tusk. Je to podle něj důležité právě v době, kdy se Evropská rada snaží lépe odpovídat na obavy občanů unie a začíná si určovat nové priority práce pro období po roce 2020. "Přeji Vám mnoho úspěchů a těším se na spolupráci," zakončil větou v češtině Tusk svůj jinak anglicky psaný dopis.
    http://jdem.cz/ds8gn9

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K chvále "mému" Radiožurnálu musím uznat, že to hlásili v tomto znění už včera po ránu.

      Ke zdejším anonymům: to vztekání patří k situaci, ono ho/je to časem přejde. Dnes je sluníčko a vichr trochu zeslábl, jsem v povznesené náladě a nedá mi žádnou práci na ně nereagovat, pokusím se. Mlčení není souhlas.

      Mějte hezký den! :-)

      Vymazat
    2. Maruško,
      nevíte co je s tatíčkem sjednotitelem? Mám obavy, Vy ne?

      Vymazat
  54. Kuras před lidmi vážně varoval před islámem. A předčítal z projevu, o kterém se u nás neví
    http://jdem.cz/ds8ud7
    „Jednak je to takzvaný sociální kontrakt, který podepsal Bohuslav Sobotka ještě těsně před koncem vlády, který mimo jiné vyrovnává podpory migrantů ve všech zemích. To znamená, že budou dostávat v Česku stejné podpory jako v Německu, takže si tu budou žít jako králové,“ upozornil. Druhá je Dublin IV. „Což je přepsání původní dublinské dohody o azylech, podle nichž měli azylanti zůstávat v prvním svobodném státě. Ten bude teď rozdělovat migranty. V podstatě kvótový systém nekončí, nýbrž se přesouvá na Dublin IV; a tam bude vysoká pokuta za nepřijetí každého migranta,“ uvedl. Třetí je dle něj direktiva EU o odzbrojení občanů. „Bohužel nebyla zastavena pokusem Parlamentu udělat z nynějšího stavu ozbrojenosti občanů ústavní zákon. Senát to odmítl. Rozdíl je v tom, že ústavní zákon převažuje nad direktivami EU, zatímco parlamentní zákon ne,“ vysvětlil.

    Další věcí, na kterou Kuras upozornil, je cenzura internetu. „O ní se v Evropské komisi i parlamentě bohatě debatuje. Vzorem je cenzura německého internetu, kde internetové firmy musí samy vymazávat, co pokládají za nenávistný či extremistický projev,“ řekl a připomněl vznikající německou velkou koalici. „Kancléřka Merkelová stanovila, že Německo bude přijímat 220 tisíc uprchlíků ročně. Nejedná se tedy jen o uprchlíky, kteří přicházejí přes Středozemní moře, tech bylo jen 168 tisíc loni. To znamená, že je bude přivážet letecky. Prý už to v Německu začalo, nějaké noční lety,“ sdělil. „Pan Schultz naopak tvrdí, že migrace by měla pokračovat bez jakéhokoliv limitu,“ dodal....
    --
    Lidi, to je hrůza, to je konec evropské civilizace!
    A proč, v zájmu koho?

    OdpovědětVymazat
  55. a ještě k těm presidentům...
    FINSKO
    Finský prezident Sauli Niinistö zvítězil drtivě už v 1.kole prezidentských voleb, jeho výborně zvládnuté vztahy s Ruskem se ukázaly jako rozhodující při zisku prezidentské funkce pro druhé šestileté období.
    Sauli Niinistö vyhrál s 62,7 procenty hlasů, před Pekkou Haavistem, Strana zelených, který získal 12,4 procent a Laurou Huhtasaari, přezdívanou finskou Marine Le Pen, která získala 6,9 procent.
    "Nevidím důvod měnit politiku vůči Rusku. Máme různé pohledy na Ukrajinu, na Krym. Ale hlavní věcí je rozvoj dobrých sousedských vztahů," říká Sauli Niinistö.
    Finský prezident je v pravidelném kontaktu s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.
    http://www.zvedavec.org/vezkratce/15044/

    OdpovědětVymazat
  56. Četba diskuse na Psovi mě, i když to autor asi nezamýšlel, přivedla na Hájkův článek na Pxotiproudu. I když tam běžně nechodím a na chemtrails a na duchy nevěřím, přečetla jsem si to a doporučuji to i vám.

    Čistý zázrak: Dosud největší útok Páté kolony na brány Hradu občané zastavili. Majitelé Kontejneru v šoku. ČT ztratila řeč. Ruští hackeři vs. západní "poradci". Dostali jsme odklad. Válka proti národu pokračuje
    http://jdem.cz/ds8662

    "...Není jisté, že celá Kavárna ví, čemu slouží. Jsou to vesměs poněkud namyšlení hloupí lidé s komplexem „světovosti“, kteří žijí jen tím, jak nás vidí věhlasná centra Západu. Současně jsou napojeni na jejich penězovody a domnívají se, že jsou „intelektuálními elitami“. Ve své ničivé pýše vědomě či nevědomky slouží těm, kdo plán na odnárodnění již pomocí migrační invaze realizují. Jejich želízky v ohni pro odstranění Miloše Zemana bylo šest z osmi Zemanových protikandidátů – Jiří Drahoš dokonce výslovně (podpis pod peticí). Bylo vlastně úplně jedno, který z nich se stane „kontejnerem na sběr hlasů proti Zemanovi“ (definice Ondřeje Hejmy). I když tenhle podivný "vědec" byl z hlediska volitelnosti snad ze všech nejhorší...
    ...Přímo fantaskně působila bezradnost, s níž na porážku v prvních několika hodinách v ČT (ne)reagovali. Nedělo se nic, v podstatě pouze opakovali první tiskovku Miloše Zemana a kyselé Drahošovo „Jedeme dál!“ (opsaný slavný výrok Václava Klause z dob Sarajevského atentátu). Drahoš působil v těch chvílích už úplně jako robot. Jeho naslouchátko (kvůli němuž nosil ony směšné brýle bez dioptrií) velelo, on prkenně deklamoval - stejně jako ve druhé televizní debatě v ČT. Kavčí hory prostě vůbec nebyly připraveny na Zemanovo vítězství. ...
    ...Zázrak je opravdu těžké „analyzovat“. Lze třeba říci, že i lidé vystavení přímo ďábelské manipulativní kampani v klíčových okamžicích nakonec obvykle jednají po svém. Říká se tomu hlas lidu, hlas Boží. Že prostě když je opravdu zle, nemusejí mít mnozí Drahošova naslouchátka a falešné brýle, aby zaslechli jeden tichý hlas. A to dokonce i ti, kteří na takový „hlas“ nevěří. Když jde do tuhého, zdá se, že živí lidé stále ještě naslouchají. Jak jsme viděli v Británii (brexit), v USA (Trump) a v řadě dalších zemí, kde „selhaly“ všechny mediální manipulace a „průzkumy“ atd...."

    OdpovědětVymazat
  57. Kavárno, moc netlem.
    Lány jsou dnes Betlém
    Lány jsou Betlémskou kaplí
    lidi vám poklopec zapli
    za panem drahošem
    honěném chorošem.
    Ještě budou Kozí Hrádky
    na ty je i skopčák krátký,
    marně staví hranici
    v oblíbené Kostnici.

    OdpovědětVymazat
  58. Tady někdo v noci nemohl spát a zlostí se zalykal.
    Tak je připravené zpráva o zapojení amerických tajných služeb do protitrumpovské kampaně. Jen z čété, kde příliš sdílní nejsou, ale vypadá to, že leon měl dost dobré informac,když tvrdil, že bude veselo. A taky mě dostali pojmem indoložka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anebo měl službu a bavil se . To ovšem vzteklou lištici nenapadne. Ta zná jenom zlost.

      Vymazat
    2. USA zveřejnily „Putinův seznam“, nové sankce na Rusko však neuvalí/ECho 24,idnes atd/.
      Z četé už jsou sdílní.

      Vymazat
    3. Tolik citu! Pán je patolog? :)

      Vymazat
    4. ona ta patologie, není jen pitva30 ledna, 2018 10:21

      Jde i o někdy život zachraňující vyšetřovací metody a zpracování a mikroskopické vyšetření tkání odebraných zaživa -biopsie-.

      Vymazat
  59. Ze zivota cikánské rodiny dle acz.
    Toto je Jenifer.Je ji 6 let a v azylovém domě žije s matkou Natashou a sestrou Viktorií. Má ráda Lipánek a mandarinky.V budoucnosti se možná stane špičkovou doktorkou,vedkyni nebo právničkou.Zatim však musí vydržet v azylovém domě, než dvaadvacetiletá maminka našetří na kauci na vlastní nájem.Tatinek se vrátí z vězení až za několik měsíců.
    Potom si všichni pochtnávají na vyhozených potravinách že supermarketu,neb prodejny nad 400 metrů musejí neprodatelné zboží odevzdávat charitě povinně.
    Je s tím spoustu papírování a prodejny musí i z tohoto zboží odevzdat DPH, stěžuje si charitativni pracovnik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív končily v popelnici,teď vylepšují jídelníček chudých.

      Tak se jmenuje ten článek.Bože,jak hluboko jsme klesli.

      Vymazat
  60. Obdivovatelé Putina, sládkovec i odpůrci NATO ... - Zprávy - Aktuálně
    https://zpravy.aktualne.cz/.../obdivovatele-putina...odpurci.../r~92dd4756050311e8b0.

    OdpovědětVymazat
  61. tak to bude asi pravda30 ledna, 2018 10:05

    viz noční příjezd lékařů do Lán.
    Co je se Zemanem? Zrušil program. Údajně měl akutní zdravotní problém
    Forum 24
    Tatíček sjednotitel měl asi problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Injekce a infuze přestaly působit.

      Vymazat
    2. Ale proč mu je dávali30 ledna, 2018 10:29

      Je mladý a zdráv jako ryba, vždyť to řekl.
      A pan prezident nikdy nelže.

      Vymazat
    3. Možná v kavárně něco zobnul.

      Vymazat
  62. Nebo no chtěli zabít jako Rokytku30 ledna, 2018 11:23

    Sofistikovaným jedem

    OdpovědětVymazat
  63. Ovčáček opět uráží novináře: Nenávistný mediální póvl a hnůj
    Svobodné Forum
    "To některá média opět vybízí k otázce, jaký je zdravotní stav prezidenta. Hysterická reakce Jiřího Ovčáčka, který opět uráží novináře, značí, že se zřejmě něco skutečně děje."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba na něj někdo schválně naprskal.Teď je viróz a chrchlalů všude hafo.Já se ze slušnosti zastavila s jedním chrchlou jen na 5 minut a pak se 5 dní léčila z rýmy tez,naštěstí měl jen málo nebezpečné víry,takže 3 Vincentky a 3 tymiánové koupele a teplo na ně stačily,ale někdy jsou viry agresivnější,že musíte ulehnout,ale jaké má chrchlal viry,to od pohledu nepoznáte. Takhle by se mohl vést i biologicky boj,žádná nahá prsa,ale dobře mířený chrchel plný virů...

      Vymazat
    2. Ten Okamůra /39/ se s ním líbal.

      Vymazat
  64. Drahoušovi hošové vrací úder !30 ledna, 2018 12:01

    Konečně mužská emancipace!
    pánský protějšek a sympatizant hnutí vemen.

    Podle mne účinné - kdyby manžele Drahošovy napadlo vystupovat alespoň polonazí (ona do horní, on do dolní půlky), mohli mít vítězství v kapse.

    To byl takový problém pozvat si instruktory ze Štětinovy mejdanské Ukrajiny a zkušeného, eurohodnotného pornorutinéra Jandu ???

    Teď tu budete mít Zemanovy koncentráky!
    Dobře vám tak, čecháčci!
    Nudistická Kavárna odhazuje svršky i spodky, Drahoušovci vrací úder!
    Pokochejte se :

    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nahaty-volic-Jiriho-Drahose-natocil-VIDEO-Zeman-je-zlocinec-Konec-demokracie-Budou-tu-koncentraky-522293

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pouze do půl těla30 ledna, 2018 12:06

      To bude Mluvčáček zklamán.

      Vymazat
    2. Drahouš je passe30 ledna, 2018 12:16

      Teď přijde jiný sekáč, ten se nezakecá.

      Vymazat
  65. Už jdou ven poslední zbytky volební hostiny.

    OdpovědětVymazat
  66. Jak dobře víme, média nás stále vodí za nos a navozují zdání, která nejsou. Například zprávy o celebritách vypadají, jako by bylo Silvestra.
    Úžasný stravovací styl Agáty Prachařové

    https://sedmicka.tyden.cz/rubriky/kouri-a-neji-agata-pracharova-drzi-ctyri-mesice-po-porodu-sokujici-dietu_464778.html

    OdpovědětVymazat
  67. Možná mám i zbytky 6. smyslu....!
    Jak jinak vysvětlit, že si sem tam vzpomenu, že mi v lednici zbytečně vysychá balík mrkve a marně čeká na zpracování. Já, která loni a předloni horovala doma udělané mrkvové štávě! Hned doma na to vlítnu, odšťavňovač čeká a chuť na ni mám přímo ďábelskou. :-)

    https://www.prostreno.cz/zdravi-a-diety/clanky/23019/Co-s-vasim-telem-udela-mrkvova-stava

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda,že už neprodávají mrkvovou šťávu Karotela,ve skle a s korunkovým uzávěrem.

      Vymazat
    2. A pozor,poznatek z NG.Karotenoidy nepredavkovat,nebo dopadnete jako plameňáci.Ti se klubou z vajec s bílým peřím,ale pak jsou oranžoví,neb mají vysoce karotenoidovou dietu z měkkýšů,krabů a řas

      Vymazat
  68. CDU a SPD se dohodly na slučování rodin migrantů. Přijít má nejvýš tisíc lidí měsíčně

    Až nás budou miliony....

    OdpovědětVymazat
  69. Musím sem dát něco pro melancholické muže. Anna se někde zapovídala ☺
    https://www.youtube.com/watch?v=tYIYIVG64C4

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a tohle je taky dobrý ☻
      https://www.youtube.com/watch?v=xeXqtzusIU0

      Vymazat
    2. Blues dobrý, kredenc taky, ale být mužem ve smutku, tak se podívám na video s tím polonahým Drahošovým voličem. To může zaujmout tak 4%ní, nebo spíše ani ty. Jo, i veřejná rebelie musí mít formu!! :-)

      Vymazat
  70. Musím chvíli pracovně zabrat, až přijedu domů. Ztratil jsem čas na Acz.

    OdpovědětVymazat
  71. Tak Soňa Červená ,jak spěchala volit Drahoše,tak si ve vlaku zlomila krček a musela na operaci.To už si na prknech moc nezabéká.

    OdpovědětVymazat
  72. Dnes je jak na jaře,tak jsem odnesla poslední zbytky vánoční výzdoby(svícen,ubrus s vánoční hvězdou a elektrický stromeček) a naladila byt do žluté( povlaky, ubrus prostírání a dekorace motýlů od firmy forbyt.)
    A na jaře si vrásky spočítáme.Pro malíře je to zpráva krutá z barev nejhezčí je přeci žlutá..lálala

    OdpovědětVymazat
  73. Tak teď se s vámi musím podělit o moto z NG.

    Pokud se staráte o ptáky,staráte se o většinu velkých problémů na Zemi.
    (protože ptáci jsou indikátory životního prostředí a jako jediní živočichové žijí úplně na všech světadílech).

    Musím se pochlubit,ptáčkům sypu celou zimu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Vás zklamu. Co mě napadne první, jsou záplavy holubů u nás na náměstí a všude na pěších zónách. Ti, kdo jim hází rohlíky, by zasloužili... snad nemusím pokračovat.
      Těch pár zpěváčků v mém bydlišti můj dojem nezachrání.
      Ale snad je to jen dojem měšťáka.

      Vymazat
    2. Proč na ptácích záleží?
      Není to jen pro to,co dělají pro prostředí,ale pro to,co dělají pro naše duše.V roce 2018 prozkoumáme (NG) krásy ptáků a proč opravdu nemůžeme žít bez nich.

      Vymazat
  74. Vy pořád, kde je prezident?!
    Slon přešel přes hraniční přechod, za dvě hodiny se vrátil
    Přes hraniční přechod mezi Čínou a Laosem prošel v sobotu v brzkých ranních hodinách divoký slon indický. Nevšední záběry zachytily tamní bezpečnostní kamery.
    https://www.novinky.cz/koktejl/461691-slon-presel-pres-hranicni-prechod-za-dve-hodiny-se-vratil.html

    OdpovědětVymazat